Dühöngő – Véget ér a Bajnokok Ligája csoportköre

Nem kell ezt túlbonyolítani, a csoportelsőség gyakorlatilag fix, a második helyekről igen sok csapat közül válogathatunk majd a sorsolás előtt. Abban viszont azért reménykedhetünk, hogy egyelőre a nagyok (Bayern München, Juventus, Real Madrid) inkább majd csak a nyolc között kerülnek a szemünk elé. Egyenes kieséses szakaszba pedig 2014 után léphetünk majd újra az első számú kupasorozatban.

Ma este nem kell csodával számolni. Sem játékban, sem eredményben, de az egy pontnyi minimum alapvetően kötelező lenne. Mourinho se nagyon tudta, hogy miként hazudjon a kezdőcsapat kapcsán a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

Így végül még az is lehet, hogy Shaw és Ibra is a kezdőben találja magát, továbbá Pogba is ott lesz, aki a sérülésből való visszatérést követően most a kupákra tette át szerepléseit a Premier League harcai helyett, ahol három összecsapást kényszerül kihagyni a szombati baromsága miatt.

Érdekesség még, hogy az FA Kupa harmadik körében a Derby County együttese vár ránk otthon, valamikor január elején. Ugyanakkor ez most aligha számít. Túl kell lenni ezen a kötelező keddi körön és innentől minden erővel a hétvégi csúcsrangadóra kell majd összpontosítani. Az lesz ugyanis az igazi erőfelmérő…

Glory-Glory ManUnited!