Akit még érdekel

Kedves Szurkolótársam!

Csak azért írok neked, hogy tudassam, velem minden rendben. Rég beszéltünk, és ugyan csak megtippelni tudom, de biztos vagyok benne, hogy az összes meccset láttad. Ugye láttad? És azt láttad, hogy a másodikak vagyunk? El se hiszem, végre! Öt éve szenvedünk, erre ebben a szezonban folyamatosan dobogósok vagyunk. Biztos vannak Mourinhonak hibái, hiszen mindenkinek vannak, de ilyen sikert nélküle biztos nem érhettünk volna el. Ami azt illeti, a játékunk sem volt ilyen látványos az elmúlt években, láttad az összes 4-0-s meccset, mi? Az volt ám a foci, barátom. Semmi tiki-taka, meg poszessön, csak a nyers erő és Lukaku, a tank. Persze tudom, hogy te Kane-t jobban kedveled, mint focistát, de azért beláthatod, ennyi pénzért, ezen a nyári piacon Romelu volt a legjobb vétel. Most őszintén, te láttál ebben a Kane-ben valami extrát a szerdai meccsen? Szégyen volt. Gólt se rúgott a szerencsétlen, csak szegény Sanchezt sarabolta.

Apropó Alexis, hát öregem, zseniális vétel volt. Az évszázad üzlete, de tényleg. Ingyen elhozni a világ egyik legjobb góllövőjét, úgy hogy még a ballasztot is lepasszoljuk…José a király. Jó, az igaz, hogy a Tottenham ellen nem volt jó, de most őszintén, 10 másodperc alatt nyilván nem lehet direkt gólt kapni, és hibát sem lehet ennyi idő alatt véteni, az a gól csupán a véletlen műve volt. Van ilyen. De hát ezek után nyilván nem várhatja el senki, hogy motiváltak legyenek a játékosok, teljesen megértem Mourinhot, hogy inkább elvonult, hogy felkészüljön a második félidei taktikára. Ami amúgy működött volna, ha a játékosok jobban hallgatnak rá. De megvoltak amúgy a lehetőségek, nem Mourinho hibája, hogy mindent kihagytak. Nyilván azért ennyi meccs után elfáradnak fejben, hiszen a Spursnek nem kellett úgy hajtania, mint nekünk, elvégre mi vagyunk a másodikak, nem ők. Ráadásul csalás is volt az első góljuk, szóval a bírói kar megint tette a dolgát, mint mindig, ha a Unitedről van szó.

Egy meccs alapján nem szabad ítélkezni, bár tudom, hogy Te hajlamos vagy rá, de ha kérhetlek, a következő meccs alapján se ítélkezz, ha nem lesz gála. Persze, amúgy be kéne húzni könnyűszerrel, de a PL-ben nincsenek könnyű meccsek, ez nem a La Liga meg a Serie A. Itt a kiesők is kemény diónak számítanak, nincs garantált győzelem, ráadásul a Huddersfield egyszer már megvert minket idén, van rá esély, hogy most is nehéz meccs lesz, hiszen ismerik a gyengeségeinket. Szerencsére az idegenbeli formájuk nagyon rossz, 12 meccsből csak kettőt tudtak megnyerni, a mi hazai mérlegünk, viszont kiváló. Ott is másodikak vagyunk, szóval szerintem ez azért elég szép, pláne tavalyhoz képest. Azért bevallhatod, hogy nagyon fejlődik a csapat José kezei alatt, az ő szakértelme azért garancia lesz 1-2 címre még szerintem.

Szóval szerintem amúgy nyerni fogunk, és hát kötelező is, ha maradni akarunk a dobogón, mert azért jön fel a Pool is. Ez a tipikus must win, de nem lesz gond, én most azt érzem. Mourinho biztosan tanult a hibájából, és nem akar nekirontani az ellenfélnek, mint legutóbb, meg hát kétszer egymás után nem lehetünk olyan szerencsétlenek, hogy gyorsan hátrányba kerülünk. Plusz azért akkora bírói bakira sincs mindig esély, mint múltkor, még úgy se, hogy utál minket az FA. Ráadásul Josénak is nagyon kéne már egy győzelem, hogy a sok károgó hater képébe röhöghessen. Szerintem, ha nyerünk az stabilitást fog hozni és szerintem Sanchez is nagyon jó lesz most már. Első meccsén a Spurs ellen azért szerintem nem volt elvárható a kiemelkedő teljesítmény, de a Huddersfield ellen talán még gólt is lő. Meg Lukaku is. Ezt kell amúgy szerintem, bedarálni a kicsiket és akkor nem lesz baj. Most a rangadókon senki ne várjon már űrfoci Josétól, tudjuk, hogy neki a biztonság az első. De a lényeg, hogy ha a többi csapatot verjük és ha a City elfárad tavaszra, még bajnokok is lehetünk. BELIEVE!

Na mindegy, nem akarom nagyon rabolni az idődet, szóval igyekszem zárni a levelem.

Csak azt sajnálom igazából, hogy már egy ideje nem találkoztunk. Sose érsz rá egy közös meccsnézésre, pedig Te vagy a legjobb barátom és a kedvenc szurkolótársam.

Igen, te vagy az, drága Realista Énem!

Jó szurkolást kívánok Neked!