Kristálytiszta

Nem sok kérdés maradhatna, ha a mai napon sikerülne legyűrni a Hodgson által feltámasztott Crystal Palace együttesét. A Chelsea együttesével szemben három mérkőzésnyi és a Tottenham csapatával szemben másfél találkozónyi előny 9 fordulóval a vége előtt egyáltalán nem hangzik rosszul. Különösen akkor, ha tudjuk, hogy a két londoni gárda egyaránt érintett a Bajnokok Ligájában és az FA Kupában is.

A Palace legjobbjait nagyon húzzák a sérülések. Zaha, Cabaye, Fosu-Mensah és Sakho sem valószínű, hogy játszik a találkozón. A Palace ráadásul igen pocsék formában van. Az elmúlt öt találkozón mindössze két pontot szedtek össze a Sasok. Ugyanakkor mivel már újra a kiesőhelyen parkol a banda, ezért kényszerűen össze kellene szedni magát a londoni klubnak, ha meg akarja tartani PL tagságát.

Nálunk nincsen Herrera, Fellaini, Rojo és Jones sem, de egy kisebb sérülés miatt Martial játékát is nélkülözni kell a mai napon. Viszont remélhetőleg újra megkapjuk a 433-as felállást, amit lényegében fél esztendőig tartott kikönyörögni.

Nincs más hátra, mint előre! Győzni kell és ezzel jó eséllyel teljesíteni a szezon legminimálisabb elvárását. Így március közepére ezt is kipipálhatja az isteni José!