Ördögi terv – FA Kupa nyolcaddöntő

A kupasorozat, ahol nyilvánvalóan sorra kapjuk az idegenbeli kemény ellenfeleket idén. Kifejezetten peches számunkra mindez, hiszen az Arsenal után egy másik londoni együtteshez, a Chelsea-hez kell látogatnunk. Az előjelek nem túl kedvezőek…

Elsősorban azért sem, mert Lingard és Martial sem áll a csapat rendelkezésére, ami talán nem is a mostani mérkőzés miatt, hanem sokkal inkább a Liverpool elleni PL összecsapás miatt lehet izgalmas. Solskjaer többek között ennek okán is neki fog kezdeni a rotálásnak, aminek hála néhány meglepetésember találhatja majd magát a kezdőcsapatban.

Az említett két sérült mellett Darmian és Valencia sem elérhető. Különösen aggasztó ez, hiszen peremberként tipikusan az ilyen találkozókon léphetne pályára a két futballista.

A két menedzser taktikailag valószínűleg ugyanazt a 433-at pakolja fel a pályára, de rotálás értelemszerűen itt is lesz, hiszen a Chelsea csütörtökön Malmöben lépett a pályára. A kékek nagyon nincsenek irigyelt helyzetben, hiszen egy hét múlva Ligakupa finálé, előtte csütörtökön pedig egy EL visszavágó vár rájuk, és itt van még ez a hétfői találkozó is…

Sarri alighanem nagyon aggódik, hogy a kulcsemberei elfogynak a tavasz beálltával. Szóval, ha igazán ki akarunk szúrni a Chelsea együttesével, akkor szimplán engedjük őket továbbjutni. Ha nagyon akarjuk, akár hosszabbításban…Persze az FA Kupa megnyerésére idén tényleg komoly lehetőség lenne, hiszen a Wolves, Watford-szintű csapatok mellett igazából a Manchester City lenne az, akikkel nehezen tudnánk mit kezdeni hasonló esetben.

Szóval nyugodtan el lehet indítani a kommentmezőben a háborút, hogy engedjük Higu macit betalálni, vagy inkább mindent beleadva vessük bele magunkat az FA Kupa küzdelmeibe, hiszen mégis egy kupasorozatról beszélünk itt, testvérek! A kezdőcsapatokról nehéz lenne nyilatkozni, így nem is tesszük, de már kíváncsian várjuk a bejelentés pillanatát.

A televízió továbbra sem adja a sorozatot, így megint mehet majd a felhőtlen streamvadászat. Jó szórakozást mindenkinek!