… de hát akkor mit tetszik keresni itt Kohn bácsi?

Még szinte ki sem hűlt annak a csapatbusznak a motortere ami a Molineux stadionból fuvarozta haza a csapatot, Rashfordnak még szinte teljesen friss az ujjlenyomata a telefonja kijelzőjén amivel a „Hónap játékosa”-díját twittelte ki, a felszerelésmenedzser pedig még alig végzett a mosással a Wolves elleni meccs után és máris érkezik a következő erőpróba.

Adódott a kérdés, hogy ki viheti el egy beharang keretein belül az idei év legelső bejegyzését, még mielőtt kezelhetetlenül megszaporodnának a kommentek az előző poszt alatt – én lettem a leggyengébb láncszem.
Van a címben említett évszázados vicc, miszerint egy tehetős belvárosi család egy hirdetést feladva angol nyelven tudó zongoratanárt keres a 8 éves kislányuk mellé, de több hét eseménytelenség után egyedül Kohn bácsi jelenik csak meg a hirdetésre válaszolva, de mivel angolul nem tud, zongorán meg soha életében nem nyomott le egy billentyűt sem, csak szólni jött, hogy rá aztán ne számítsanak.
Valahogy így vagyunk ezzel a ma esti meccsel is, úgyhogy én csak szólni jöttem, hogy a szerkesztőség per pillanat mindenféle beharang írására alkalmatlan. Bemásolhatnánk ugyan gyorsan, hogy ki sérült, ki eltiltott, elmélázhatnánk azon is, hogy jó-e a szezon lebonyolítása a jelenlegi formában és így tovább. De mivel jó eséllyel ma este is élvezhetjük tovább a Lingard-Pereira előadást egy újabb nyögvenyelős kupameccsen, így ezt megspóroljuk, emellett az estét is inkább tölthetnénk valami tartalmasabb cselekvéssel, például viccmeséléssel, néha-néha rápillantva a háttérben futó meccsre.
Úgyhogy mivel a fenti okok miatt a csapattól kevés szórakozást remélhetünk, ezért buzdítunk titeket, hogy oldjuk meg ezt inkább a kommentfalon és szórakoztassuk egymást, amíg feltűnnek majd értékelhető mérkőzések is a láthatáron.
Az elődöntőt egyébként a DigiSport 1-es csatornája közvetíti 21.00-tól.