Top of the flops – elődöntők

A PL rajtjára ugyan még várnunk kell, de hogy addig se unatkozzunk, kitaláltunk egy új versenykiírást a saját magunk és a ti szórakoztatásotokra. A karantén alatti hónapokban nyilván mindenki újra átélte a klub közelmúltbéli nagy sikereit, fejben és hozzászólásokban összeállított álomcsapatokat, végignézte egy-egy játékos vagy szezon legnagyobb góljait. De hogy a Manchester Unitednak szurkolni nem csak játék és mese, arra remek emlékeztető a következő két hét alatt lebonyolítandó Top of the flops kupa, amelyen az elmúlt 30 év legrosszabb igazolásai közül dönthetitek el, ki legyen az abszolút number one a különböző úton-módon Manchesterbe keveredő senkiháziak között. 4 szerencsés szerencsétlen került be az elődöntőbe, ahol egyenes kieséses alapon küzdenek meg egymással, és a végén csak egy maradhat. Minden második nap két párharccal jelentkezünk majd, és a posztban illetve a facebookon is lehet szavazni a nap kutyaütőjére.


Obertan – Di Maria

A csodálatos Gabi Obi a kilencvenes évek két nagy sztárját, Pruniert és Taibit legyőzve jutott be a négy közé teljesen megérdemelten, hiszen kiismerhetetlen biciklicselei és kapu előtti hatékonysága csak fokozták klasszikus férfiúi szépségét, ezért válhatott a szurkolók kedvencévé. Mai ellenfel Ángel, aki játszi könnyedséggel intézte el Verónt és Dongot, ami tulajdonképp el is várható egy klublegendától. Csupán egy szezont töltött nálunk mielőtt továbbállt volna a fantasztikus PSG-be, de Leicester elleni csodagólját és Oliver bíró megfenyítését az Old Trafford reklámtáblái a mai napig megkönnyezik. Nem könnyű dönteni ebben a párharcban, a technikai képzettség és a klubhűség küzdelmében.


Kléberson – Sanchez

A United első brazil igazolása, a klub történetének második legjobb Pereirája világbajnokhoz illően intézte el Djemba-Djembát és Cruyffot, máig emlékezhetünk ahogyan a lelátók népe Brazil, Brazil skandálással ünnepelte Klébersont egy-egy fantasztikus teljesítmény után. De ma nem lesz könnyű dolga, hiszen az az Alexis Sanchez az ellenfele, akinek az elmúlt évben a United úgy is fizetett, hogy nem is nálunk játszott. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat hogy egy ilyen világklasszis játékost láthatunk United-mezben futballozni a legjobb éveiben, az pedig külön áldás, hogy ezt még két évig megtehetjük. Világbajnok a Copá-győztes ellen, vajon ki jut a döntőbe?