Minek örülne? – ajándékozási kisokos

Idén is eljött a karácsony, a töltöttkáposzta, rántott hal, süteményözön, családi összejövetelek és veszekedések időszaka. Ilyenkor természetesen szeretnénk kedveskedni szeretteinknek a legmegfelelőbb ajándékkal. És bár az ajándékozáson már jó esetben túl vagyunk, adunk egy-két olyan ötletet, amivel meg tudjuk lepni különböző beállítottságú ismerőseinket.

Gyökér játékosügynököknek: Monopoly – Szélhámosok

Egy hihetetlen Monopoly társasjáték mindazoknak, akik szeretnek csalni a játékban. Most itt a lehetőség! Lényeg, hogy ne bukj le. Nem szeretsz tisztességesen tárgyalni? Most megteheted, hogy minden kötelesség alól kibújj. Csak rajtad áll, hogy mennyi pénzt tudsz kicsalni futballklubok tehetségtelen vezetőiből, vagy hány millió eurót tudsz kisajtolni ügyfeleid tehetségéből. Köss számodra kedvező üzleteket, nyilatkozz mocskos dolgokat, zabálj sokat, élvezd, ha át tudod verni üzletfeleidet. Csalj a kockával, de vigyázz, mert ott a lebukás veszélye, bár annak bizony semmilyen következménye nincsen! Vigyázz, mert a szenvedélyeddé válhat ez a játék!

A kis pufók Mino és Ed a lelátón ülve azért nem tudja még elkezdeni a játékot, mert épp veszekednek, ki legyen a fekete bábuval.

Norvég menedzsereknek: Activity Original – Norwegian Edition

Féktelen verseny az idővel! Eszeveszett magyarázás, őrült mutogatás, eszelős rajzolás, kezek-lábak és nevetőizmok garantáltan nem maradnak nyugton! Ez az Activity! Az Activity játékokat már senkinek nem kell bemutatni, hiszen évek óta a legnépszerűbb partyjátékok közé tartoznak, azonban az Activity Norvégia változata tartogat meglepetéseket még a legtapasztaltabb játékosok számára is. Ebben a kiadásban a játékosok a játék legnagyobb részében egyhelyben ülnek és morcosan néznek. A mutogatást és a rajzfeladatokat a segítőikre bízzák. Pulzusuk percenként egy, pluszpontért tabletet is lehet használni a jobb eredmény elérése érdekében. Ha a pakliból a ’sajtótájékoztató’ fantázianevű kártyát húzzák, mosolyogva kell válaszolni a többi játékos kérdéseire. A játékból „IN” és „OUT” stílusú kivitel is létezik.

Uruguay-i gólvágóknak: El Negrito Pedro – FA Edition

A Fekete Péter latin-amerikai változata modern köntösben. A játékot legalább 2 játékos játssza, felső határ pedig nincs ezt illetően. A játék úgy kezdődik, hogy megegyeztek közösen egy büntetésben (jellemzően 3 meccs), amelyet a vesztesnek végre kell hajtania. Ezután a lapokat szét kell osztani a játékosok között egyenlő arányban. A dél-amerikai játékosnál mindig több lap lesz, köztük a megkülönböztető hátoldallal rendelkező El Negrito Pedro. Tőle kell majd a balján ülő embernek lapot húznia. Először mindenki megnézi a kártyáit, majd lerakja azokat közülük, amelyek párt alkotnak. Miután mindenki végzett a lerakással, elkezdődik a húzás. Ha sikerült párt találnia, akkor ezektől rögtön meg is szabadul, majd ezután egyik társa tőle is elvesz egy lapot. Az El Negrito Pedrót addig kell játszani, amíg az egyik játékos utolsó lapként ezt fogja a kezében tartani. Aki utoljára maradt a lappal, az lesz a játék vesztese, és neki kell majd elszenvednie a büntetést.

A játék tartalma: 1 db. El Negrito Pedro (fekete hátoldal), 32 db. FA ellenőrlap (fehér hátoldal).

Fotelszakértőknek, meg nem értett bloggereknek: XBOX Series xG

Szerezd meg az Xbox Series xG-t, a világ legerősebb játékkonzolját! 4K felbontásban, 60 képkocka/másodperces sebességgel játszhatod vele a legújabb generációs játékokat, köztük a FIFA 21-et. A hiperrealisztikus játékmenet, a reális menedzseri opciók, a statisztikák részletessége garantáltan szakértővé tesznek a futball világában! Ne hagyd ki! Ha szeretnél otthonra egy univerzális, új generációs konzolt, akár szurkoló, akár blogger vagy, akkor számodra az Xbox Series xG az ideális választás!

Svéd középhádvédeknek december 26. délutánra: Barbie

Nincs olyan kislány, aki ne ismerné és kedvelné a csodás, fiktív világban élő, szőke hajú és mindig divatos Barbie babákat. Első megjelenése óta már számos változatban feltűnt, az őt övező siker azonban állandó maradt.

A kis Victor mindig szerette a babákat, de fiú létére szégyelli ezt a szenvedélyét. Ezért ma is zsebre rakja legújabb játékát, Jamie Barbie-t, aki onnan sírdogál majd örök társa, a Párizsban mulató Moise Kean után.

Nekünk, Manchester United szurkolóknak: egy győzelem a Leicester City ellen!