Egy toffee a délutáni kávé mellé?

A szerda esti meccs után logikus, hogy megint szombat délben játszunk, miközben a BL-ben érdekelt riválisok közül a Chelsea-nek csak 16:00-kor van jelenése, a City-Pool páros pedig egy teljes nappal pihenhet többet és még az Arsenal is

Persze ha már előre kifogásokat akarunk keresni, akkor inkább a slágertémát kell újra elővenni, vagyis az egzisztenciális súlyosságát illetően csak a „lenni vagy nem lenni”-hez mérhető kérdést: McFred vagy nem McFred? A Donny-tábor számára nyilván egyértelmű a válasz, és még Matics involválása mellett is lehetne érvelni, de ha megnézzük, hogy az Everton Doucouré és Allen személyében milyen masszív és sokat futó középpályás tengellyel érkezik, akkor eléggé papírforma a McFredes felállás.

United Zone on Twitter: „Solskjær on Donny: „I’ve been taught when I was a kid I should never swallow chewing gum and he’s probably followed the gaffer’s lead and thrown it out. Absolutely no worries about that. What are you supposed to do? Hand it to someone else? No, of course not.” #MUFC pic.twitter.com/ac8KTdWrrT / Twitter”

Solskjær on Donny: „I’ve been taught when I was a kid I should never swallow chewing gum and he’s probably followed the gaffer’s lead and thrown it out. Absolutely no worries about that. What are you supposed to do? Hand it to someone else? No, of course not.” #MUFC pic.twitter.com/ac8KTdWrrT

Ami a többi csapatrészt illeti, Maguire még nincs, Shaw már talán bevethető, Dalot helyett pedig természetesen AWB kezd. Ha rajtam múlna, CR-t pihentetném és Cavani lenne a center, de annyira nem tökös Ole, hogy ezt meglépje. A győzelem természetesen „kötelező”, de a Villa ellen is az volt, úgyhogy a biztonság kedvéért készítsen be mindenki egy (k)evertot, hogy jobban bírja az izgalmakat.