Egy toffee a délutáni kávé mellé?

A szerda esti meccs után logikus, hogy megint szombat délben játszunk, miközben a BL-ben érdekelt riválisok közül a Chelsea-nek csak 16:00-kor van jelenése, a City-Pool páros pedig egy teljes nappal pihenhet többet és még az Arsenal is

Persze ha már előre kifogásokat akarunk keresni, akkor inkább a slágertémát kell újra elővenni, vagyis az egzisztenciális súlyosságát illetően csak a „lenni vagy nem lenni”-hez mérhető kérdést: McFred vagy nem McFred? A Donny-tábor számára nyilván egyértelmű a válasz, és még Matics involválása mellett is lehetne érvelni, de ha megnézzük, hogy az Everton Doucouré és Allen személyében milyen masszív és sokat futó középpályás tengellyel érkezik, akkor eléggé papírforma a McFredes felállás.

Ami a többi csapatrészt illeti, Maguire még nincs, Shaw már talán bevethető, Dalot helyett pedig természetesen AWB kezd. Ha rajtam múlna, CR-t pihentetném és Cavani lenne a center, de annyira nem tökös Ole, hogy ezt meglépje. A győzelem természetesen „kötelező”, de a Villa ellen is az volt, úgyhogy a biztonság kedvéért készítsen be mindenki egy (k)evertot, hogy jobban bírja az izgalmakat.