Minden jó, ha vége

Magyar idő szerint 19 órakor lezárul végre a shitshow, amit 2021/22-es szezonnak hívunk. Jó esetben (ha verjük a Crystal Palace-t) elérjük azt, amit az utóbbi szezonok legjobb szerelését produkáló Arsenal (az Európa Ligát), rosszabb esetben (ha kikapunk, és a West Ham elintézi a Brightont) mehetünk majd bohóckodni a Konferencia Liga szemétdombjára, ahol most épp Mourinho a király.

A hírek szerint sérülés miatt ma nem lesz Ronaldo és persze Pogba se, Rashford és Sancho kérdésesek, Shaw viszont már edzett. A fiatalok közül ott van a keretben Charlie Savage, Shola Shoretire és Alvaro Fernandez, Garnacho viszont beteg volt egész héten. Már Ten Hag is jelen lesz, igaz, még nem a padon, hanem a lelátón, holnap pedig hivatalosan is bemutatják. És állítólag már el is rendelte, hogy a szokásosnál hamarabb, június 27-én jelentkezzenek edzésre a játékosok.

A Digi Sport 2-n követheti a meccset az, aki bízik benne, hogy a csapat megpróbálja a szebbik arcát mutatni az új főnök kedvéért, de a kommentek közt nyugodtan bevallhatjátok, ha inkább a City vagy a Pool meccsét nézitek.

Ja igen, és Rangnick is ma búcsúzik. Nem fog hiányozni, de azért köszönjük meg neki, hogy bólogatójánoskodás helyett beleszart a Glazerék ventillátorába.