Itt már csak a szentek segíthetnek!

Amennyire inogott a pad egy hónappal ezelőtt menedzserünk valaga alatt, annyira elcsendesültek mostanra a sportsajtóban a Lajos elbocsátásáról szóló pletykák és ultimátum-híresztelések. Mindezek ellenére nem mondhatjuk, hogy minden szép és jó Manchester vörösebbik felén: szánalmas decemberi nyeretlenségi sorozatunkat ugyan sikerült elfeledtetni néhány kellemesebb eredménnyel, a szórakoztató, sziporkázó játék azonban továbbra is olyasvalami, amit legfeljebb csak nyomokban tartalmaz kedvenc csapatunk. Nem is lenne túlzás feltüntetni ezt a figyelmeztetést a klub címere alatt – még úgy sem, hogy a mogyoróval ellentétben a gólokra valószínűleg senki sem allergiás. Kivéve persze Louis van Gaalt, de hát ő különleges – megbocsátjuk neki. Pláne akkor, ha sikerül legyűrnünk ma délután a Southamptont az Old Traffordon.

top_marcial

A legjobb szó a mostani szituációra a patthelyzet, hiszen hiába lehetett volna lecserélni van Gaalt, nagyon nem tudtunk volna kit a helyére hozni. Egy másik különleges (a Chelsea-vel megbukó fajta) kompatibilitása a Manchester Uniteddel minimum megkérdőjelezhető, Giggs pedig hiába lenne erős pont ezen a területen, valójában semmi sem garantálja, hogy jobban szerepelnénk vele, mint holland filozófosusunkkal. Abból főzünk tehát, amink van, és úgy tűnik, ez a keretre is igaz, nincs jele ugyanis egyelőre erősítésnek a téli átigazolási szezonban. Annak fényében, hogy a Valencia, Smalling, Rojo, Shaw védőnégyest simán el tudjuk képzelni első számúnak, meglehetősen különös a tétlenség, hiszen hárman közülük ugyebár már hónapok óta sérültek, és egy darabig még biztosan nem is számíthatunk rájuk – ráadásul Young is csatlakozott a tartós sérültek táborához. Ez pedig több okból is nagy baj:

 1. Blindről a kezdeti fellángolás ellenére kiderült, hogy nem középhátvéd
 2. Nincs olyan szélső védőnk, aki lendületet tud vinni a támadójátékunkba
 3. Ettől függetlenül a támadásaink többségét még mindig a széleken vezetjük

young

Annyira naív nem vagyok, hogy azt gondoljam, a hónapok során Lajos nem jött rá ugyanezekre, ettől függetlenül azonban nem tud, vagy nem is akar változtatni. Varela, McNair és CBJ43 egyike sem az a szint még, akire komolyabb nyomást lehet helyezni, márpedig egyikük így biztosan játszani fog – valószínűleg utóbbi. Így a hátsó négyes kénytelen-kelletlen a Darmian (#60mins), Smalling (#beastmode), Blind (#slomo), Borthwick-Jackson (#datmove) sor lesz ezúttal.

A háromfős középpálya az előző év tavaszán annyira jól működött, hogy van Gaal gyorsan elfelejtette erre a szezonra, nehogy legyen némi örömünk. Schneiderlint (#youshallnotpass) szerencsére ez nem zavarja, aki egyértelműen a legstabilabb középpályásunk ebben a szezonban, és mivel két veteránunk, Schweinsteiger és Carrick éppen sérülésből térnek vissza, nem lenne meglepő, ha megint Fellaini (#milanpls) ámokfutását kellene néznünk a pályán, aki az említett időszakban elég jól tolta, mostanában azonban előre-hátra nettó emberhátrány – még akkor is, ha a Pool elleni győzelemhez az ő sérója is kellett.

Picivel előrébb az ősszel érthetetlenül sokat mellőzött Herrera (#menlove) mostanában sok bizalmat kap – cserébe ő sem képes hozni tavalyi formáját, csak hogy ne lehessen teljes az örömünk. És miután Lajos – ha valami, hát ez kiderült az elmúlt másfél hétben – nem éppen nagy híve az intenzív rotálásnak, ezért könnyen lehet, hogy a széleken most is Martial (#worldclass?), valamint Lingard (#worthclass?) szaladgálhatnak majd, pedig a mostanság sokat padozó Mata, illetve az elmúlt néhány alkalommal fejlődés jeleit mutató Memphis is kaphatának esélyt.

Ha valaminek lehet mostanság örülni a United háza táján, az Wayne Rooney (#welcomeback) feltámadása, aki a pocsék 2015-ös esztendő után idén eddig minden meccsén betalált: négy mérkőzésen öt találat szerepel eddig a neve mellett. Ha a minőséget is figyelembe vesszük, akkor elmondható, hogy ha nincs Dummet megpattanó lövése, akkor sorozatban négy összecsapást nyertünk volna az ő győztes góljaival (!), amihez hasonlóra nem volt még példa – pláne nem mostanában.

rooney

A kapuban De Gea (#byebyemadrid) élete szezonját futja (megint), így összességében azt mondhatjuk, hogy a legelső és a leghátsó emberünk van most a legjobb formában. Ha kettejük között összeállna végre valami, akkor talán nem kellene izgulnunk az idei BL-helyek miatt, amíg azonban nincs meg a balansz (másfél év után felmerül a kérdés: miért, kedves Lajos?), addig talán mindenki jobban jár, ha félreteszi az optimista utópiákat.

És hogy mi várható a Szentektől? Nos, ők legalább annyira inkonzisztensek idén, mint mi, hiszen hiába nyertek most simán két alsóházi csatát is, előtte nyolc meccsen csupán egyetlen alkalommal győztek – igaz, akkor 4-0-ra tiporták el az Arsenalt, csak hogy teljes legyen a WTF-faktor. A mostani 10. hely mindenesetre azt mutatja, hogy a folyamatos szétvásárlások ellenére továbbra is tartja magát a Koeman-csapat, ám az elmúlt évek Southamptonjait tekintve egyértelműen ez tűnik a legverhetőbbnek: a szeptemberben is hátrányból felállva gyűrtük le őket a St. Mary’s-ben.

A játék varázsütésszerű javulására nem számítunk, ám ha a nagy csapatokra olyannyira jellemző “szar játékkal is tudunk nyerni” mentalitást sikerülne továbbgördíteni, még bármi kisülhetne ebből a szempontból. Ilyen szempontból a Soton ideális ellenfél lesz: nem azok a buszozós fajták a piros-fehérek, így ha bizonyítani szeretnénk, hogy helyünk van a top négyben, akkor itt az ideje – ezúttal nem lesz helye kifogásnak. Reméljük, a szentek segítenek nekünk végleg túllendülni a holtponton – talán ez az, amire leginkább szüksége van most a csapatnak.

 • stanleykubrick

  szomorkás új poszt.

 • mddnszksz

  Ramires Kínába
  #karrier

  • Kleinheislerlin

   4-szer annyi pénzért amennyiért mi eladtunk egy van Persiet, Rafaelt és Nanit.

  • csakaMU

   állítólag 25 millát kapnak érte, 18ért vették. amit eladási oldalon művelnek, abból woodwardnak lehetne köttetni egy könyvet, had olvasgassa

 • Moyes Story

  https://twitter.com/DuckerTheTimes/status/691582867806273536

  James Cooper on SSN – No senior meetings planned for today & expects LVG to be manager for the Derby game.

  semmi látnivaló se nincs

  • Limb for a Limb

   Időt kell neki adni

 • Kleinheislerlin

  21 éve történt (kép)

  • Kleinheislerlin

   Nem mindenkit érdekelt annyira (kép)

 • stanleykubrick

  Juan Mata: “Football doesn’t stop and now it’s time for the FA Cup… We must get better results for you, I hope this beautiful competition will provide them.”

 • eartist

  https://www.facebook.com/WayneRooney

  gondolom láttátok már, de mennyire jó, hogy a harmadik gyereknek Kit lett a neve. third kit. 😀

  • stanleykubrick

   Ha van pénz, jöhetnek a gyerekek, nem unatkozik az asszony otthon.

   • eartist

    persze. keep scoring on and off the pitch.

  • ketomika22

   nagyon ráálltak a K betűre 😀

 • box-to-box defender

  2007-08-ban volt csúcsra járatva a klub, olyan magasan talán sohasem leszünk még egyszer: http://www.clubelo.com/ManUnited

  • box-to-box defender

   Valamiért nem jó a link, de a cím sávban nyomjatok egy Enter-t és akkor jó lesz.
   Az alatta lévő táblázat is érdekes, hogy nagyon valószínű, hogy 5.-ek leszünk.

   • Newton_heath

    Mi alapján számolja a valószínűségeket?

    • box-to-box defender

     Azt nézi, hogy az Elo táblázat alapján milyen erős ellenfelekkel találkozunk mi és a többi csapat.
     De ebben nyilván benne van az eddigi alul teljesítésünk és a Leciester túlteljesítése is.

 • crpa7

  Durca:

  Shots on target at home in league football this season:

  1) R Madrid 103
  2) Bayern 91
  3) Tottenham 87
  4) Barcelona 86

  85) Man Utd 35

  • stanleykubrick

   OMG!

  • mindezt mennyi lóvéból 😀 ár/érték arányban a világ legszarabbjai vagyunk

  • Newton_heath

   Ez még nem vót…

  • Angus

   B@zmeg… inkább visszamegyek aztán nézegetem a neptunt. 35?! Édes f@szom…

   • crpa7

    nekem is rendesen lelombozta a napomat ez a stat, faszomért kell állandóan fb.-t nézegetni

  • MrFer

   pfejj

  • godlikezaza

   jóez, legalább a 100ban vagyunk

   • box-to-box defender

    World No. 85 Manchester United, hogy egy örök klasszikust idézzek 😀

    • godlikezaza

     egy évvel később ült le az öreg a padra. ez egy reményteljes szám

  • MrFer

   nincs ugyanilyen stat arról, hogy “passes back to goalkeeper at home in league football this season”?

  • Achi Mike

   85? Nem is rossz, azt hittem a 100ban sem vagyunk.

 • mddnszksz

  ha esetleg olvasnátok ma olyat, hogy a mai tréninget Giggs vezeti, örömmel közlöm, hogy királyunk marad, csak a lánya születésnapjára utazott haza. lentebbi repülőteres kép solved

  • MrFer

   votemá’ (bocs)

 • godlikezaza

  hogy lehet ilyet tenni egy csecsemővel

  • MrFer

   (kép)

  • stanleykubrick

   Reméljük lesz elég esze, hogy kinek szurkoljon végül.

   • MrFer

    erről jut eszembe, Útwengerék facebook oldala igen mókás tegnap óta (főleg a Chelsea meccs kapcsán, de amúgy is ‘k.rva anyád” napot tartottak) 🙂

  • csakaMU

   szerencsére ilyen korban még nem sok minden ragad meg az ember emlékezetében.

  • EZS

   ez a kép egy érv a melegházasság ellen.

 • fatman

  “We started this year very well but when you have a setback like this … ” said Chris Smalling. “We should have walked off with a goalless draw and both teams will be disappointed because neither team deserved to win.”

  This last sentence is a sign of defeatist times at United. It is the club’s culture now and Van Gaal is surely not going to change his modus operandi.

  Ez a baj. Mostanra megint ott vagyunk, mint amikor Moyes lenyilatkozta, hogy hát igen, szeretnénk úgy játszani mint a sziti.
  Igaziból nincs választásunk, ki kell baszni Lallert a picsába, mert mindenitt töltött perccel csak egyre nagyobb kárt csinál.
  Jöjjön Giggs, bár sajnálni fogom, mert ennyi sérülttel és ilyen fos csapattal nincs esélye. De ez már nem számít.

 • Krunyec
  • csakaMU

   Be tudnád még egyszer rakni? Nem biztos hogy megfogtam a lényegét a jó öreg Patricsénak. 😀 Amúgy igen, az ilyen playák nagyon hiányoznak tőlünk mostanság.

 • ezraharrari

  Egyem meg őket:
  Ander Herrera reflects on Juan Mata’s arrival two years ago today…

  AH: I was in Spain and I have to say it was like watching a Hollywood film!
  JM: Did I look like an actor?
  AH: Yes, you were very, very elegant!

  • stanleykubrick

   Öcsém, a foci menne így, mint a szopkodás.

 • csakaMU

  Van valós esély Lajos kibaszására? Mit gondoltok? Most picit reménykedem, olyan karácsonyi hangulatom van :DD

  • United82

   az újságcikkek alapján Van Gaal menni akar. De nem engedjük, mert Giggset csak nyárig neveznénk ki, és nyáron jönne valaki más. Giggs viszont nem vállalja fél évre csak hosszútávon, de azt meg a board nem akarja. Azaz patthelyzet van, azaz Van Gaal maradni fog, mi meg a csapat meg szenvedni és ennyi.

   • csakaMU

    Akkor meg adják oda Giggsnek. Faszt kell ezen pörögni. A java a pacalnak elkelt már úgyis (Ancsa, Pep) hadd próbálja meg Ryan. Vagy Woodward szerelmes van Gaalba? De kurva unalmas már ez.

    • United82

     De Giggsnek nem adják oda hosszútávon. Épp tegnap olvastam pl Gill interjút ahol kérdezték Giggsről és elmondta ha máshol bizonyít mint manager visszajöhet és lehet itt is az. Azaz a board nem akarja Giggset. Ma olvastam másik cikket ahol meg Sir Bobbyról írták h annyira utálja Josét h azt is megfúrta h egyáltalán a neve szóba kerüljön. És akkor ott van Ed aki meg Van Gaalt “védelmezi” nyárig és Josét akarja utána. Azaz teljes káosz van a boardon belül is.

     • Golf

      Ez így elég nagy gáznak hangzik, legalább a vezetőség tudhatná, hogy mit akar.

     • csakaMU

      Nem nagyon látom a veszítenivalót Giggs kinevezésében. Mit akarnak? Menjen el egy kis csapathoz és ott legyen először sikeres? Minek? Nagyon jól tudja mit jelent a United, mi a PL, mit kíván a kettős terhelés játékostól, managertől. Picit már szokta is padot, ott ült Lajos mellett is másfél évet, látta Moyest, látta Fergusont. Tudja hogy kell és tudja hogy nem szabad csinálni. Nem tudom elképzelni hogy annyira szar legyen hogy saját szobrát rombolja le…

   • Golf

    Én is odaadnám Giggsnek, ennél nem lehet szarabb a helyzet, van fél éve megmutatni, hogy érdemes rábízni továbbra is (fél év alatt azért felfedezhetőek a fejlődés nyomai egy csapaton), ha meg nem akkor jöhet valami rutinosabb név. Gondolom ebbe ő is belemenne. Nem kell egyből hozzávágni 5 éves szerződést, kaphatna 0,5 + 2 évet mondjuk.

   • Newton_heath

    Ed válságmenedzsmentből 1-es…

  • Krunyec

   Nem fogják kirúgni.

  • Krunyec

   Állítólag a senior playerek már nem hallgatnak rá.

   • Golf

    Szerintem az öltözőt már rég elveszthette, voltak apróbb fellángolások, de látszik, hogy már a játékosok sem hiszik el, hogy ez a kurva filozofi valaha működni fog.

 • stanleykubrick
 • CaptainRoy
  • MrFer

   ő lesz akkor a gyógyír mindenre 😀 “A legfontosabbnak azonban a sokoldalúságát tartják. Nemcsak a védelem szélén képes ugyanis játszani, hanem – ahogy azt tette már hat alkalommal is az U21-es bajnokságban – a közepén is.”

  • stanleykubrick

   Az egy csöppet túlzottan optimista a sráccal, ám legyen így. Ha Shaw visszatér, valószínűleg labdába nem fog rúgni és megy majd kölcsönbe. Mondom, Lajosnak ezt köszönhetjük meg a legjobban, a fiatalokat nem félt bedobni, de ezt a helyzetet magának teremtette azzal, hogy ennyire lecsupaszította a keretet. És valljuk be, erős, hogy ennyi fiatalnak, ennyit kellett játszania, sajnos éppen csak átlagos, maximum megbízható teljesítményt hoztak, de azt nem amire ennek a csapatnak most szüksége lett volna. Ez nem az ő kritikájuk, ők egyelőre ennyit tudnak.

 • Krunyec

  Mi ez a fos?! :/

  UNITED UNDER LOUIS VAN GAAL

  GAMES MANAGED: 78

  WINS: 31
  DRAWS: 29
  DEFEATS: 18

  • box-to-box defender

   Ez egy téves stat 😀

   • Krunyec

    Daily Mail plz..

    • box-to-box defender

     A wikipedia oldalról nem tudnak lemásolni 4 számot pontosan. Nso szint .D

  • box-to-box defender

   78 meccs – 39 győzelem (50%), 21 döntetlen, 18 vereség Ezt most összesítettem a meccsek alapján, de ugyanez van a wiki oldalán is.
   1. szezon: 44 meccs – 23 győzelem (52,27%), 11 döntetlen, 10 vereség és pont% a PL-ben: 61,4%
   2. szezon eddig: 34 meccs – 16 győzelem (47,06%), 10 döntetlen, 8 vereség és pont%: 53,6%

   • stanleykubrick

    Biztos valaki kancsal volt és felcserélte az utolsó két számot.
    Amúgy ez mindenképpen elkeserítő.

    • box-to-box defender

     Pedig a Chelsea elleni idegenbeli meccsig 3 olyan meccs volt, amit nyerni kellett volna…

 • Pásztor László

  Na ezért nem passzoltak eddig az RB felé.

  • Pásztor László

   hupsz nem ide.

 • Ed Woodward talked Van Gaal out of resigning twice over the christmas period [times, james ducker]

  • Porter Ramsey

   mondom én, hogy előbb fog felállni a padról, mint hogy kirúgjuk.
   mondjuk ez csalódás benne mint emberben, aki a ‘big selfkonfidenszről’ és a nagy golyókról ismert

  • fella

   ugyanitt semmi konkrét, de néhány utalás arra, hogy José lehet a meló várományosa, merthogy az a cikk címe, hogy ‘Mourinho is confident of Unied job’. szerintem nem fogja már sokáig húzni LvG.

   • karácsony megmentette a múltkor, szerintem sincs már sok hátra

    • Moyes Story

     csozé már nyalja a szája szélét

    • fella

     a legújabb “i cannot fulfill fans’ expectations”-ös nyilatkozat megvan? meg ugye az elmúlt másfél évben elvileg kőbe volt vésve, hogy meccsnap után levezető edzés van, ma nem volt, helyette elment megünnepelni a lánya születésnapját… szerintem ezek így együtt elég sokatmondók. ahogy az is, hogy Gill ma kvázi elküldte Giggs-t a klubtól menedzserkedni máshova, és finoman azt sugallta, hogy amíg nincs tapasztalata, itt nem lesz menedzser. ebből úgy tűnik Mourinho lesz, aki bár elképzelésnek vonzó volt a számomra, realitásnak kissé félelmetes. viszont talán a legkisebb rossz ebben a helyzetben.

     • Moyes Story

      a csávót semelyik normális topklub nem nevezné ki, ezért bekönyörgi magát ide, mert nekünk nem sok választásunk van, ennek csak jó vége lehet, az ilyenek mindig jól sülnek el

     • fella

      nézd, Giggs is lutri, csak őt jobban szeretjük.

     • mrmojo

      jelenleg fél évre nem is lenne olyan opció aki nem lutri

     • stanleykubrick

      A legszebb, hogy igazából három lehetőség van:
      – kibaszni Lajost kb. mostanság és Giggs vagy José.
      – Kibaszni Lajost nyáron Giggs vagy José.
      – Avagy várni, hogy minimum a szerződését kitöltse Lajos és pont.
      Guardiola egyértelműen felejtős már.

     • Moyes Story

      azért nyáron lesznek opciók

     • stanleykubrick

      Éspedig?

     • Moyes Story

      pocsettínó, blanc

     • mrmojo

      miért gondolod hogy eljönnének? most úgy tűnik blanc is új szerződést kap , sampaoli lenne még lehetőség , de ő eddig csak tengerentúlon dolgozott

     • Moyes Story

      blanc abszolút meggyőzhető, különben már rég hosszabbított volna, pocsettínót is nehogymá ne lehessen elcsábítani egy szpörszből

     • fella

      pocs fasza lenne, de nem fogják giggsszel megcsinálni, hogy egy vele egy idős külsőst hoznak miután 2 évet szopott no2.-ként hogy majd megkapja a melót

     • Porter Ramsey

      először is pocs úgy érzi szvsz, hogy valami nagyot és maradandót épít a spursnél, nem vagyok biztos benne, hogy féltávnál ezt ott hagyná. másrészt ha ott akarná, levyvel kurva jó lehet majd alkudozni. nem Bale-pénzt kell elkölteniük majd, hanem Poch-pénzt.

     • stanleykubrick

      Nekem ezek olyan opcióknak tűnnek, mint az, hogy CBJ, Varela, meg Powell játszik a sorsdöntő BL meccsen.

     • Moyes Story

      mégiscsak kellemesebb mint giggs vagy csozé

     • mrmojo

      alapból van a fociban jelenleg 4-5 olyan kaliber akit a nagyközönség unitedhez méltónak tartana , ők nem elérhetőek , ez maradt , valszeg még mindig jobb mint lajos

     • stanleykubrick

      Megmondom őszintén, elég depressziós helyzet. Szerintem ezért ragaszkodnak ezek ennyire Lajoshoz, mert tudják, hogy hasonlóan rizikós opciók vannak és őszintén szólva, finoman szólva is arcpirító, hogy 3 év alatt 2 edzőt is cserélnénk. Konkrétan szégyen. Szomorú, hogy itt tartunk.

     • mrmojo

      már sokan elmondták , de fergie alatt volt egy elkerített parcellánk a homokozóban , ez megszűnt , ez van

     • stanleykubrick

      Jó, csak ilyen irányokat veszíteni nagyon nem szabad lett volna és elképesztő, hogy amíg a szponzorok hasítanak, addig foci az nincs. Lajosnak két dolgot fogunk megköszönni, azt, hogy bedobálta a fiatalokat meg, hogy kicsutkázta a keretet. Sajnos mást egészen biztosan nem.

     • ketomika22

      nagy különbség, hogy a Realnál azért rúgták ki Carlot, mert nem nyert Bl-t. mi meg azért rúgnánk ki, mert meccsen kapura sem lövünk. ne hasonlítsuk már össze a kettőt.

     • ha meglesz a bl, pöcs nem hagyja ott a spurst

     • Moyes Story

      a sotont is otthagyta 1 év után

     • miután a sotont állandóan kiárusítják bazmeg. nem is értem hogy jön össze a kettő

     • mrmojo

      sotont folyamatosan lerabolták

     • fella

      elvileg eléggé ambíciózus ahhoz, hogy ha united méretű klub hívná, nem pöcsölne sokat

     • Porter Ramsey

      külsősként ezt még te sem tudhatod

     • fella

      Pep City, Blanc marad, Simeone szerintem nem játszik, Allegri marad, Conte gyenge, ki marad?

     • mrmojo

      bielsa 😀 újabb vén filozófus fasz

     • fella

      Van Gaal láthatóan belefáradt, most kell váltani. Ott tartok, hogy tök mindegy, hogy Giggs-re vagy Mourinho-ra.

     • fella

      Mail (…) szerint még mindig Giggs a meló fő várományosa, aki nyárig akarnak csak, azt meg ő nem akarja, mondván neki teljes bizalom és pénz kell, nem interim szerződés.

     • godlikezaza

      gill-nek mi köze van klubhoz 2016-ban, hogy kvázi elküldje giggst?

     • Newton_heath

      Rengetegszer elmaradt a meccsnap utáni edzés, a játékosok megkapták szabadnapnak.

  • mrmojo

   azt megint nem értem hogy ha valaki tényleg le akar mondani , akkor mi a rákért kell itt tartani…

   • stanleykubrick

    Mert nincsenek opciók.

    • fatman

     De latyaknak már nyüg ez az egész, látszik minden presszeren. Olyan mint egy durcás ovodás. Így nem lehet csapatot csinálni.

    • United82

     Töketlen a vezetés. Nincsenek opciók címszó alatt meg nem megyünk a top4be se év végére. Pedig egy másik edzővel egy friss impulzussal talán olyan löket jönne ami 3-4 mecces győzelmi sorozatba viszi a társaságot és lenne értelme küzdeni a meccseken. Így meg semmi nincs. Ha Giggs nem vállalja az átmeneti edzőséget, akkor is le kell Lajost váltani és ha kell kinevezem az egyik jegyszedőt csak menjen már Van Gaal. Ennek így nincs értelme.

     • stanleykubrick

      Egy Josét nem nevezel ki félévre, Giggs nem tudjuk mit tudna hozni és akkor ott állunk a szarban, hogy nyáron mindenképpen kell egy menedzser és engem se Blanc, se Pochettino nem tudott meggyőzni. Ráadásul mondom, arcpirítónak tartom ezeket a menedzsercserélgetéseket, annak ellenére, hogy szerintem is mehetne van Gaal. Láthatóan abban bíznak, hogy majd csak összejön valami és én azt látom, hogy a BL, nem BL kérdés se nagyon tartja lázban a vezetőket, mert úgyis fogunk tudni igazolni és ha majd nem Lajos lesz az edző, akkor lesz velük foci is. Csak én már nagyon szenvedek harmadik éve.

     • United82

      Ezt a Van Gaal kirúgást nem találom arcpirítónak. Nem arról van szó h simán hoz egy 2.-3-ik helyet de mivel elsők akarunk lenni így váltunk és milyen szemetek vagyunk h kirúgjuk. Se az eredmények se a játék sehol nincs. És amekkora apátia van a csapaton és nemcsak a csapaton e Van Gaalon is, semmi esélye annak h ebből kijöjjön valami. Csak azért nem kirúgni , ” mert mi nem vagyunk olyanok”. Ennek semmi értelme. Mondom tőlem a jegyszedő is átvehetné erre a fél évre, ha Giggs nem vállalja és hosszútávra nem kapja meg, csak történjen valami. Én eljutottam tényleg oda a soton meccs után h nem nézem amíg Van Gaal van. Nem látom értelmét. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. És a vezetőség részéről nemcsak a BL nem BL helyeket kéne nézni hanem azt is hogy a szurkolók elfordulnak a csapattól. Persze nem örökre, meg persze lehet leoltani h a bajban nem tartok ki. Nem erről van szó, hanem arról hogy annyira nézhetetlen és érthetetlen az egész játék, h nem áldozok fel erre heti 90 percet vagy 2×90 percet mert van ennél jobb dolgom is. Én szórakozni akarok és nem szenvedni.

     • ketomika22

      ha valaki már önszántából le akar mondani, az ne dolgozzon már. még is mit lehet várni egy olyan embertől aki már feladta?

  • ketomika22

   katasztrófa ami itt van. Woody lófaszhoz nem ért

 • crpa7

  vótmá(kéjp)?
  ha nem, vélemények?

  • EZS

   mindenszar és mindenvótmá’! 😀

   • Porter Ramsey

    nem minden, egyelőre vezet a broncos. (sorry wolandrule)

    • EZS

     ha vezet a broncos
     Wolandrule morcos?

  • stanleykubrick

   Én úgy gondolom, hogy tavaly meglátszott, hogy jöttek új játékosok, de idén még egy nagytakarítást kellett végezni és nem sikerült normális pótolni mindenkit, akkora volt a jövés-menés, mint egy amszterdami prostiházban. És itt bukott meg van Gaal, ő elvileg egy akkora tudású edző, akinek ezt menedzselnie kellett volna vagy úgy csinálni, hogy tarthatóbb legyen a váltás és legalább olyan színvonalat sikerüljön megütni, mint tavaly, mind játékban, meg pontokban is és akkor nagyjából nem lehet baj. Na ez nem sikerült. Szomorú.

   • crpa7

    Én is hasonló véleményen vagyok. A problémám az(mint sokaknak), a nézhetetlen játék mellett, hogy míg tavaly egyértelmű volt a fejlődés a moyes “éra” után addig ez az idei szezonra nem mondható el, sőt jelentős visszalépés történt(elsősorban nem eredményekben). Tavaly még elég volt a TOP4 az idei szezonban én evvel nem lennék elégedett(bár jelen állás szerint ez is szép eredmény lenne), mert az nem fejlődés. LVG még mindig nem találta meg a balanszt és ez az eredmények és elsősorban a játék kárára megy(a folyamatos keresgélés). Nyilván, sok a sérült, de lvg még mindig nem tudja, h melyik az a kezdő amivel az állítólagos filozofiját megvalósíthatná.És szerintem azt sem, hogy mi is pontosan a filozofija.

   • crpa7

    szerintem a keretünkkel nincs baj. Egyedül a szélen és CB poszton érzem kicsit vékonynak a dolgot, de nem vészes. Kevesebb sérülttel és egy jó edzővel már bajnokok lennénk.

    • stanleykubrick

     Csak az a baj a sérültek száma az mindig sokesélyes. Ha 433-at játszanánk egyszer az életben, akkor középre is mindenképpen kellene ember.

 • EZS

  a legröhejesebb, hogy ha történne valami formajavulás, csoda, akármi, ha szar játékkal is tudnánk gólt lőni, még simán lehetnénk bajnokok! :D:D 10 pont a Leicester, 7 pont a City. A világ vicce lenne!

 • fella

  http://www.goal.com/en/news/1862/premier-league/2016/01/24/19653272/as-man-utd-training-is-cancelled-how-long-does-van-gaal-have?ICID=HP_BN_2

  mondjuk az tény, hogy pl a Stoke-meccs után Hoek már napfelkeltében posztolt. ráadásul Lajos elutazása.. hát nemtom, lehet, hogy érdekes lesz a holnapi tőzsdenyitás.

  • Porter Ramsey

   Dan Brown ezt kedveli.

  • fella

   közbe asszongya a twittah, hogy a lánya szülinapjára utazott ma

   • benne van a cikkben, amit linkeltél, no para

  • Moyes Story

   emlékszem mikor moyes elutazott janurában egy juve meccsre, aztán visszajött, és semmi nem történt 😀

  • mrmojo

   wishful thinking

  • napfelkeltében posztol :DDDDDD hát ezeken az elméleteken én őszintén befosok

   • Moyes Story

    nekem most esett le, hogy ez lajos kirúgására egy elmélet

  • ezraharrari

   Hoek a napkeltében (kép)

   • EZS

    de nem posztol, hanem asztal.

    • ezraharrari

     a 13. aposztol

     • EZS

      most készítenék fotosoppal egy rajzot, amin van 13 A betű, és az utolsó kezében van egy telefon, amin éppen a netre kapcsolódik, de lusta vagyok.

     • Moyes Story

      jobb ez így mindenkinek 🙂

     • EZS

      ez tény 😀

   • mrmojo

    atyaég :DDDD

   • :DDDDDD

 • mrmojo
  • Kleinheislerlin

   Biztos elment a portugáliai nyaralójába szétborozni magát..

 • fatman

  a mi meccseink is szarok, de ez a juve-róma konkrétan nézhetetlen

  • Achi Mike

   Én nem nézem, de nem tudom, hogy hogy lehet a szombatinál valami szarabb.

 • Golf

  Nyertünk?

  • stanleykubrick

   höhöhö.

  • KecsopBeno

   Tapasztalatot

  • infinite_red

   tapasztalatot

   • KecsopBeno

    Jinx

 • fella

  Ogden egy elég fontos dologra világít rá a mai Independentben: Van Gaal sorsa már csak azért sem mindegy, mert a nyári nagy transzferek általában január és a szezon vége között dőlnek el, legalábbis a célpontok tekintetében. oké, most az Eb miatt picit más lesz a helyzet, de már csak ezért sem mindegy, hogy mi lesz Van Gaallal.

 • fella

  nevillenek kifelé áll a ruudja valenciából, jöhetne giggs mellé assistantnek.

  • Moyes Story

   nem értem miért ott kezdte el a pályafutását, idegen kultúra, közeg, nyelv, szerintem angliában sokkal jobban teljesítene, arról nem beszélve, hogy a MU-nál is többet kihozna a keretből

   • fella

    szerintem ő tipikusan kurva jó assistant lenne akár giggs, akár josé mellett, ha esetleg giggs elmenne tanulni 1-2 évre amíg itt van josé.

    • Moyes Story

     egy giggs-neville párost mindenképp megérne kipróbálni amíg josé a legjobb opció

     • fella

      a giggs-nevillenek még én is örülnék, pedig tudod, hogy önmagában ryan-t keveslem

     • mrmojo

      de gary az elmúlt hetekben minden bizonnyal meggyőzött

     • fella

      assistantnek tökéletes lenne. tök jó dolgokat akar, de óriási hendikepp neki ez a spanyol téma

     • box-to-box defender

      Csak úgy szólok a Yorke-Cole kettős is szabad és akkor legalább gólra törően játszanánk 😀

     • RedDevil4life

      Pályaedző meg Solskjaer. 🙂

    • Limb for a Limb

     nem tudom miért szeretnéd a kurva zsozét állandóan 😀

     • fella

      mert az egyetlen elérhető edző, aki látott már testközelből trófeát

     • fatman

      nem igaz, harry nyert FA kupát, és szabad

     • Moyes Story

      focizni kellene elkezdeni előbb, nem trófeázni

   • Porter Ramsey

    peter lim – itt lett lehetőség

 • mddnszksz
  • Moyes Story

   attól még kihagy egy hónapot

   • Gyere_haza_Moyes

    mi?

  • Fish08

   Hála az égnek, a bordák sokat bírnak. Cserébe még egy repedés se kell, hogy hetekig fájjon 1-1 esés után

   • Newton_heath

    Nekem volt bordarepedésem, hetekig fájt még a levegővétel is…Sportolni nem nagyon lehet vele…

 • Chestcontrol

  van mar vmi hir? igazolas? lalit kibasztak mar?

  • mddnszksz

   kicsit odaégettem a pizzám, de kecsappal korrigáltam

   • Chestcontrol

    biztos igyis elvezhetobb mint lajos focija

    • mddnszksz

     kategóriákkal

 • Porter Ramsey

  Véjn legalább heppi, megszületett a harmadik kis Rooney és most már igényelhetnek csokot.

  • csinibob

   Szerintem csak magyar állampolgár belföldi ingatlanára épített lakóépületére fog vonatkozni 🙁

   Igaz, még nincs hivatalos jsz.

  • Rio

   Na, egyre többször talál be ezek szerint.

   • sipi

    mondjuk erre a gólra 9 hónapot kellett várnia..

    • Rio

     Ez van, ha nem védekezik az ellenfél 😀

 • wolandrule

  Én még sosem éreztem ennyire szarul magam a röpke 25 év alatt, mióta a Unitednek szurkolok. Nem feltétlen az eredményekkel van gond, hanem a látottakkal. Vagyis a nem látottakkal.

  • Limb for a Limb

   Én pont tegnap gondolkoztam azon, hogy még Moyes alatt se voltunk ennyire szarok. Pedig az azért elég nagy szó.

   • ezraharrari

    szarok voltunk, de legalább őszintébb focit játszottunk, nem ezt az alibizős hányadékot

    • wolandrule

     Mindkettőre nagy a kabát, csak a szerencsésebb eredmények miatt nem jutott Moyes sorsára Lui.

     • Limb for a Limb

      Remélem utoléri a sors

     • wolandrule

      Biztos, csak az a kérdés, hogy addig mennyi kárt okoz.

     • ezraharrari

      ha Eden múlik, akkor megvárjuk míg a lehető legtöbbet

  • ketomika22

   #BeatthePatriots! 😀 😀 bocsi

 • fella

  amúgy szerintetek is azért csak kölcsönbe adtuk Valdest, hogy ha repül Van Gaal akkor vele együtt röptethessük Romero-t is, viszont legyen egy (hozzá képest) fain második számú kapusunk?

  • csinibob

   Senki nem fizetett volna érte átigazolási díjat, ráadásul magas bérigénye lett volna. Nyáron ingyen igazolható, és a leendő kérői még játszani is látják.

 • mc’paddy

  kép

  • infinite_red

   jacko egész jól játszott amúgy

   • csinibob

    ha #BoJa43-ra gondolsz, akkor a beadásaikor biztosan becsuktad a szemed.

    • infinite_red

     jó, akkor úgy mondom, h a sok szar közül ő volt a legkevésbé szar

 • fella

  mondom én hogy ki kéne baszni laját, és nyomni egy hajrát. ebben a szezonban BÁRMI megtörténhet, és jövőre még több pénzből fognak gazdálkodni a kicsik…

 • fella

  londoni derbi uccsó 30 perchéz tudnék valakitől jó minőségű onlány sztrímet igényelni? köszi!

 • stanleykubrick

  Elképesztő megint milyen lehetőséget basztunk el, de tényleg fölösleges moralizálni rajta.
  Amúgy úgy látom Simeone is érti a filozofit egyre jobban, ő kéne nekünk!

  • ketomika22

   8 gólt kaptak. félelmetes

  • fella

   grízember nélkül eléggé mög lenne ám halva az az atletico, ráadásul 15 év után először az ügyeletes centerük is kaksi

  • Porter Ramsey

   viccet félretéve, valaki élvezte valaha az atletico játékát? az állatszezonjukba is góljainak valami több mint felét pontrúgásokból szerezték. a holtidőbe meg Costa használta zsepiként Pepe vagy Ramos mezét

   • csinibob

    Ettől függetlenül óriási teljesítmény volt az a bajnoki cím, meg az idei teljesítmény is kiemelkedő.

   • mrmojo

    ebben a szezonban láttam pár meccsüket ahol hozzánk képest kifejezetten jó focit toltak

    • Angus

     Hozzánk képest az MTK-nak is jó támadófocija van

   • Limb for a Limb

    Ők általában bedarálják az ellenfelet, szar játékkal is, mi nem… 🙁

  • godlikezaza

   hát dehát ezt lvg nem tudhatta előre

 • fella

  ha jönne (előlépne) egy edző, aki hitet adna a játékosoknak, ezt a bajnokságot még meg is lehetne nyerni. viszont LvG-vel nem fog menni a top4 sem.

  • Porter Ramsey

   álomvilág

   • box-to-box defender

    Az a rossz ebben tényleg, amit te mondtál, hogy Fergie tolókocsival is nyerné ezt a szezont.

    • Porter Ramsey

     Fergie annak (is) a mestere volt, hogy az ilyen őrült, low quality bajnokságokat is behúzza, lásd 2010/11. de ez a keret alapból sokkal többre érdemes, minimum top3, és akkor ez még csak alsó hangon. ez a szomorú.

   • fella

    10 pontra van a leszter, 7-re a city és az arsenal, és van még 15 forduló. simán ott lehetne lenni a végelszámolásnál

    • ketomika22

     mi meg szarok vagyunk

    • Porter Ramsey

     gary neville szerint 1 év minimum, hogy egy edző a saját filozofiját átadja a csapatnak, és nem még 15 forduló van, hanem CSAK 15, és nem 1 csapat áll előttünk hanem NÉGY.

     • fella

      a morálisan szar és motiválatlan city, az arsenal (!), a spurs (!!) és leszter (!!!). biztos én vagyok a hülye, de szerintem az arsenalon kívül mindhárom előzhető

     • ketomika22

      de hogy? Augusztus óta ugyanazt a fost toljuk!!!! persze, hogy megelőzhetőek, de mi biztos nem fogjuk Őket.. anyám borogass. 28 lőtt gól 23 forduló alatt. siralmas

     • Achi Mike

      Nem tudom, hogy te melyik meccset nézted tegnap, mert amit én láttam ott olyan reménytelen volt a játékunk, hogy nem a 4. , de inkább az a bizonyos 7. hely néz ki reálisnak.

     • fella

      nem azt mondom, hogy mi jók vagyunk, hanem azt, hogy ha egy olyan edzőnk lenne, aki megérti magát a játékosokkal, akkor ezzel a kerettel simán hajrázhatnánk egy nagyot. egy szóval sem mondtam, hogy Van Gaal-lal erre bármi esélyt látok.

     • Achi Mike

      Ja értem. Az más 😀 Csak ki lenne az a szerencsés?

     • fella

      Giggs, esetleg Mourinho. nem vagyok amúgy Giggs-párti, de ennél csak jobb lehet

     • Achi Mike

      Az biztos. Amúgy szerintem ide valami nagyon nagy motivátor tehetség kéne, ma már írtam ezt a példát valahova ide, hogy egy amolyan klasszikus sportfilmes fordulatra van most szükség. Tudod, amikor a noname edző átveszik a fos csapatot és végül bajnokot csinál belőlük a szezon végére:D

     • infinite_red

      nem értem mi a faszért félnek kinevezni giggs-et, nem kell véglegesen, elég, ha szezon végéig megkapja a csapatot. nagyobb kárt ennél nem csinálhat, aztán ha futunk egy jobb szezonvégét vele (értsd nem az 5-6. helyen végzünk, hanem beérünk a top4-be), akkor el lehetne gondolkodni, h megkapja végleg a csapatot és a saját képére formálja. ha meg vele sem megy, el kell hozni valami komolyabb edzőt, de ez a mostani a legrosszabb megoldás, h egyre mélyebbre kúszunk a szarba

     • Angus

      te nézed amúgy a meccseinket?

    • Csordás Adrián

     De a tökömért számolgatunk ha hónapok óta ugyanazt a szart rakják elénk.
     Nem változott itt semmi és semmi jel nincs arra hogy a következő négy hónapban itt bármi drasztikus változás bekövetkezne illetve a többiek közül egy csapat se lesz aki észhez kap és megnyomja a tavaszt (márpedig ilyen csapat mindig van).

     • Porter Ramsey

      egyetértek, Spurs a boldom – csak kérdés mennyire bírják tüdővel/lábbal az intenzív játékot, amit nyomnak

    • Chestcontrol

     ahhoz el kellene kezdeni focizni, ami lalival nem fog menni

  • Moyes Story

   legyen meg a top4 egyelőre, ez a szar foci ne nyerjen semmit

   • fella

    hát én nagyon nevetnék pedig

 • Károly Fodor

  “Tökutolsó” Chelsea simán veri a bajnokot.

  • godlikezaza

   simán emberelőnyben

   • lasi

    Csak a szokásos.

 • Newton_heath

  Deulufeu durván jól játszott, folyamatosan megverte az emberét, és eszméletlen jól adott be, erősek és pontosak voltak a labdái…Ha Lukakunak egy borsónyi agya lenne, minden gond nélkül duplázhatott volna. Én kb ezt várom egy szélsőtől, de idén nálunk megközelítőleg sem volt ilyen szélsőteljesítmény senkitől.

  • egy fergi féle csapatba tökéletes lenne, amolyan kiváló nani utód. úgy veri középre a labdákat, hogy valaki csak beleakad középen

   • Moyes Story

    dimaria is ezt csinálta amíg itt volt

    • csinibob

     Young elüldözte 🙁

   • Newton_heath

    Lehet, hogy túlbecsülöm, de egyik beadását sem középrekúrásnak éreztem, mindegyik pontosan Lukaku elé érkezett pont megfelelő ívben, de a derék belga nem volt elég okos, és azt várta, hogy fejbe találják a labdával.

    • godlikezaza

     szerintem inkább csak lukaku tudja, h hova kell érkeznie, jó az ütemérzéke, az más dolog h esetleg nem tudja onnan megoldani. mondjuk az is elvitathatatlan, hogy képes beadni és nem a védőbe bele vagy a stadionból kikúrni

  • Gyere_haza_Moyes

   Így végignézve még ezt az Everton meccset is, teljesen hihetetlen, hogy 8 ponttal vagyunk előttük. Stones, Lukaku, Barkley mind olyan játékosok, akiket el akarunk hozni és még így is -8ban vannak. A Spurs az ellenpélda, akik általában így szoktak lenni, de most úgy tűnik ebben a szezonban nem tudunk majd becsúszni eléjük, de sem a Liverpool, sem a Chelsea…érdekes szezon, annyi biztos.

   • Newton_heath

    Martinez nem jó edző, az értelmesebb játékosoknak menekülni kell onnan, mert nem tudnak fejlődni…Barkley és Lukaku is mennyire kutyaszar volt ma, te jó ég..

  • danNN

   Mahrezért kell lerakni a nagylét nyáron.

   • Gyere_haza_Moyes

    Olyan lenne, mint Young, 10 meccsig jó, aztán átlag

    • danNN

     Igaz is, akkor Neymar jön ugyebár.

     • Károly Fodor

      + Suarez és Messi

   • csinibob

    Egy szezonja volt kiemelkedő eddig, óvatos lennék azzal a nagylével.

 • KecsopBeno

  Biztos votma, de azert aranyos.

  blob:https%3A//vine.co/6f840253-c904-43c9-83f6-bf5e0da481da

 • Mainpieeater

  Amúgy rájöttem milyen érzés Lajossal és ezzel a kerettel nézni a United játékát. Mint amikor életed szerelmével, legyen mondjuk Emma Watson, (=erős sokra hivatott keret) és egy totál cockblock gyökérrel, mint JoóGabi (= Lajos), vagy összezárva beszorult romok alatt (=Premier League) napokig. Sajnos a mentés (= Lajos kibaszása) valamilyen oknál fogva nem megoldható így csak kaját meg innivalót tudnak egy apró nyíláson lejuttatni (= egykét szép megoldás, gól, felhozott ifista, véletlen 1-0-as győzelem). Lent óriási a hőség ezért kénytelenek vagytok alsóneműre vetkőzni (= sérülések és eliltások miatt olyanok is szerepet kapnak akikre előtte életünkben nem gondoltunk aztán jól játszanak). Pár óra beszélgetés után kiderül (= jó eredmények amikor a srácok kellően motiváltak és tudásszintüknek megfelelően játszanak: Everton meccs pl), hogy Emmának te igenis bejössz és szívesen rádcuppana (= nyerhetne valamit a csapat), de amíg ez a sportújságíró ott osztja, hogy válassza Emma őt mert ő híres és nagyon jól ért a focihoz, sőt a szexhez is (= latyak faszságai meg filozofi), addig esélyed sincs rámozdulni nagyon mert Emmát ebben Gabi léte gátolja (= filozofi visszafogja a csapatot). Te hiába szeretnéd, hogy küldjenek le tiszta szexi fehérneműt (= új igazolások) Emmának, Gábor barátotok erősködik, hogy inkább a telefonját küldjék le neki, hogy tovább shitpostolhasson indexen (= faszkodás a sajttájokon, meg magyarázkodás)

  Itt tart most a sztori. Jelenleg csak Gabit (= kibaszni) tudnák kimenteni egy kis lyukon -mert, ő egy patkány és ezért csak ő férne át talán-, de a mentés vezetője (= Woodward), még vár vele, mert nem biztos benne, hogy nem lesz-e nagyobb a gáz ha valami rosszul sikerül, Gabinak pedig esze ágában sincs menni. Neked ez nagyon rossz, mert nélküle és egy kis leküldött vörösborral meg szexi rucival (= Guardiola/Giggs/Mou/Blanc mindenkinek igénye szerint + új igazolások) egy igen jó kis estét csaphatnátok a kisasszonnyal. Sajnos a bonyodalmak után már szex ( = BL) nem is lenne, egy jó kiadós 69 (= FA kupa), tipi-tapi-dínó (= EL) és egy telefonszámcsere (= BL hely) simán benne lehetne az estében.

  Ha addig amíg a mentés befejeződik (= szezon vége), nem sikerül a patkányt kimenteni, akkor előfordulhat, hogy a telefonszámát sem kapod meg és szégyenszemre megint úgy mész haza mint egy balek (= top4-en kívül) aki régebben nagy Casanova volt (= bajnoki címek sorozata) és lenyomta az önmagát szupermodellnek hívő kopaszodó pocakos hülyegyereket a másik szakról (= Liverpool). Azóta viszont a kis okos kocka meg a milliárdos külföldi szülők ikergyerekei az évfolyamból mindig lenyúlják a jó gólyanőket (= Arsenal, Chelsea, City) és te is tudod, hogy ha ezt most elszúrod akkor nagy szívás vár rád, előfordulhat az is, hogy apukád (= szponzorok) pénzmegvonással (= pénzmegvonással) sújt a balfaszkodásodért akkor meg mehetsz dolgozni és hosszú időre vége a gondtalan csajozós éveknek. És azt is tudod, hogy az is előfordulhat hogy végül a nagyfülű csúnya szőrös műszakvezetőnő (= Leicestercity jut a BL helyekre) telefonszámával kell beérned.

  Persze a mentésvezetőre és Gabira vársz, hogy változzanak meg és viselkedjenek racionálisan végre, de te is tudod, hogy ez nem fog megtörténni, mert mindegyikük képtelen rá. Emma is egyre kevésbé tűnik szépnek ahogy telnek-múlnak az órák, feltűnnek a sérülései illetve hiányosságai (= lyukak a keretben), amikről eddig nem tudtál vagy szimplán nem foglalkoztál velük és szépen lassan beletörődsz, hogy már nem az a szint vagy ami régebben voltál csajozás terén és megelégszel a műszakvezetőnő telószámával (= out of top4) és reménykedsz hátha egyszer összefutsz egy üveg vörösborral a kezedben Emmával, akin szexi fehérnemű van, mégegyszer valamikor…

 • csinibob

  Felipe ’50 millió’ Anderson megint a padon van. Erős a Seria A, hogy ott ennyire magas a színvonal.

 • Limb for a Limb

  Sziasztok,
  Van kedve valakinek focizni ma egyet?
  Műfű, kispálya, 9. ker, Labdakert (soroksári út 87). 17:30-19:00-ig
  1 ember kéne

 • infinite_red

  őzike hivatalosan is a standardnál, kölcsönben

 • mddnszksz

  Memphis meg visszament nosztalgiázni Eindhovenbe. Mondjuk bő 24 perc alatt látott 2 hazai gólt, elég idegen érzés lehet már neki szerintem

 • mddnszksz

  Mail: It’s feared that Darmian broke a rib and punctured his lung against Southampton yesterday. #MUFC

  remélem csak kamu. de ha nem, akkor megjöttünk

  • ketomika22

   még Smalling megsérül és off van, bár így is

  • lasi

   Hogy rohadna meg az a büdös geci long!!

   • infinite_red

    köcsögmoreno után köcsöglong

    • Achi Mike

     Ez a két ember gyakorlatilag szetbaszta a fél védelmünket. Másik felét Lajos kezeli Blind erőltetésével.

  • Newton_heath

   Fú bazz, ez pedig lassan gyógyul…

  • Achi Mike

   Eddig csak az impotens támadásaunk és Blind miatt kellett agódni. Most még ez is. Itt már csak egy klasszikus sport filmes csoda segíthet.

 • Angus

  Laller is megsérülhetne az egyik edzésen.

 • KecsopBeno

  Elvettek mar a bevandorlok Lajos munkajat?

  • ezraharrari

   Mourinho már a spájzban van

 • ezraharrari
  • Achi Mike

   Azt a kurva 😀

  • stanleykubrick

   az első tíz másodpercből semmit nem értettem. 😀

   • ezraharrari

    valencia< beginner< Lajos< elementary< low intermediate< intermediate< upper_intermediate< advanced< kissrác< SAF…

    • Achi Mike

     Lehet, hogy ő a következő SAF 😀 De most komolyan, van aki felnőtt létére meg sem tud szólalni ilyen szituban, ez meg jobban löki, mint az átlag magyar sport tv szakértő.

 • na viktor hivatalosan is eltávozott, most majd megindulunk felfelé

  • ketomika22

   most ha ez Magyarországon is így lenne annak még jobban örülnék

   • György Márk

    Amúgy nem tudom mi értelme van belevinni a politikát a fórumunkba.
    Ironizálni lehet de most egy ilyen kijelentéssel mit lehet kezdeni.

    • ketomika22

     szerintem ennyi még nem vészes, voltak itt már sokkal bővebb politikáról szóló viták, én meg írtam csak egy rövid mondatot. ennél többet nem is akartam 😉

    • infinite_red

     a stretford end helyet ad a szexnek, politikának, vasalásnak, iróniának, elmélkedéseknek, lajosout-nak, ezért is imádjuk ennyire

    • Te nem tudtad, hogy az lvgout is egy ellenzéki szlogen rövidítése?

 • fella

  sokat járt az agyam a tegnapi meccsen, és megtaláltam a Van Gaal-korszak szimbólumát:

  Fellainivel kezd, aki szar, de legalább nagy, aztán félidőben behozza a helyére Matát, aki ugyancsak szar, viszont kicsi, majd elmondja posztmeccs, hogy azért kaptunk ki, mert lehozta Fellainit, aki szar, de legalább nagy, és pontrúgásoknál hasznos.

  :DDDDDDDD

  • Achi Mike

   Mert máskor meg azt csinálta, hogy a végére hozta be Fellát, ha szarban voltunk. Az nem jött be, szóval cserélt. Bölcs ember ez a Lajos.

 • Mainpieeater

  “(…) David de Gea megvételének hírét egyöntetű örömmel fogadta a madridi tábor. A nyáron
  mindennapos volt az aláírás, de a spanyol hosszabbított Manchesterben.
  Kivásárlási ára alig 40.5 millió euró, azaz éppen nem szakadna bele a
  realos költségvetés (…)

  Vannak azért érvek De Gea téli jövetele mellett: felgyorsíthatja ügyét a legfrissebb hírek szerint James Rodríguez,
  aki – kilói számának kivételével – látványosan távol áll egykori
  önmagától, a Manchester United viszont kész lenne kedvéért megdönteni a
  brit átigazolási rekordot, és az is az angolok malmára hajtja a vizet,
  hogy a kolumbiai körül ott sündörög a szuperügynök Jorge Mendes, aki
  után bankszámla nem marad szárazon. Legújabb hírek szerint az MU tárt
  karokkal várja Toni Kroost is…”

  forrást inkább nem mondom, de egyes gyökerek még mindig hisznek abban, hogy Januárban eladjunk DeGeát. :DD A két érkező névnek tudnék örülni, habár 0% az esély arra, hogy egyáltalán felmerüljön a boardban, hogy hozzunk egy irányítót meg egy normális kk-t. Pedig a dél-amerikai piacon lenne pénz bőven…

  • mc’paddy

   Szerintem nincs kivásárlási ára, főleg nem ilyen alacsony…

   • fella

    van neki, de elvileg sokkal több, mint 30 millió font. én 50 körülre tippelem, az biztos, hogy több, mint a kapusrekord

  • csinibob

   Kroos biztosan marad Madridban, hiszen Zidane nem játszik DM-mel, így neki bérelt helye van.
   James meg jó játékos, de körülötte baromi sok a balhé.

 • Angus

  Mi történt a tegnapi meccsen? Kérlek titeket, valaki összegezné?

  • stanleykubrick

   Semmi, semmi, semmi, semmi más, Austin gól, booooo…

  • Achi Mike

   Biztos lesz , aki rendesen összegzi neked, én csak arra emlékszem, hogy nem csinálunk semmit. Nagyon gyenge játék mindenkitől, az elején még a labdatartás is gondot okozott, Fella hozta a formáját, de a többiek is gyengék voltak. Teljesen céltalan volt az egész játékunk, az első focira emlékeztető dolgo kb. 60 perc után sikerült produkálni, mikor már Mata volt Fella helyett a pályán. Azért ő is eladta párszor a labdát, hogy ezzel is tisztelegjen emlékének. Aztán nem csináltunk semmit, végül gólt kaptunk kb. a semmiből, mikor Austin bejött és kiderült, hogy az ellenfél szeretne nyerni is. Ja és Darian lesérült, mert felöklelték a picsába, minek után a védelmünk még jobban szétesett. Ja és a gólról még: Lajos úgy döntött, mivel sok a védő a pályán lehozza a jó Dzsekszont és Januzajt próbálja be. Nem jött be.

   • Angus

    Kurva gyenge a csapatunk, az a nagy helyzet.

    • Achi Mike

     Az edzőnk a leggyengébb sajnos.

     • Angus

      Faszomat, abból az érzésből van leginkább elegem, hogy már nem úgy tekintek a tabellára, hogy miképp lehetünk elsők… Ezt sikerült elérnie a főnököknek (akikről azt se tudom kik, mik, erről valaki felvilágosíthatna) 3 év alatt. Sportélmény a nulla és a minusz 238 között van, gólt nem bírunk lőni, és emellett a legviccesebb, hogy a világ legnépszerűbb, legtehetősebb csapata vagyunk. Ja meg még valami vagyunk: lassan közröhej tárgya.

     • mufurc

      így nem fog a népszerűség sokáig tartani…ami a tehetőséget is viszi majd…

     • Achi Mike

      Sajnos tényleg röhögnek már rajtunk. Senki nem fél már az MUtól, annyira kiszámíthatóak vagyunk.

  • Mainpieeater

   Simán levédekeztük a görögöket, esélyük sem volt az első három negyedben, bubu és Kisgabi sorra harcoltál ki az előnyöket. Félidőben, ha jól emlékszem 7/5-ot be is lőttünk, meg volt 3 akciógólunk és közben összesen 4 gólt kaptunk (Vitya fogott mint a zöldfesték), szóval a térfélcsere előtt simán vezettünk 8-4-re. A Varga tesók picit eltűntek (gólpasszokat azért oszottak párat), de Bátori, Hosi, Decker és Hárai a hátukra vették a csapatot. És akkor még arról nem is szóltam, hogy Manhercz(18 éves) és Vámos(22) fiatal koruk ellenére nagyon faszán játszottak, 2 ill. 3 gólt lőttek. A harmadik negyedet is lehoztuk simán (10-5 volt az állás), a negyedik negyed meg már jutalamjáték volt, meg sem erőltettük magunkat, a görögök 5 perc alatt lőttek annyit mint előtte 27 alatt, de ez már nem számított addigra régen eldőlt. 13-10 lett a vége (sajna az uccsó két görög gól totál faszmák volt), fölényesen nyertünk, ahogyan kell.

   Ráadásul megkaptuk a trieszti olimpiai selejtező csoportbeosztását és kisebb csoda kéne ahhoz, hogy ne jussunk ki onnan, szóval az is jól sült el. Ha jól emlékszem akkor Kanada, Románia, Szlovákia, Oroszország és talán Franciaország lesz az ellenfél a csoportban. Jó ez a csapat, ki kell jutni és hazahoznak egy érmet a srácok. 🙂

   Remélem kielégítő válasz volt. Ha a másik meccsre gondolsz akkor röviden kb ennyi:
   > szar
   > még mindig szar
   > egyre rosszabb
   > fella édes egyetlen szívem
   > kurvaanyázás mindenkire aki él és mozog
   > fella drágám miért csinálod ezt velem :'(
   > jóvanakkó legalább el tudok menni csövelni (félidő)
   > ez szarabb mint volt és fellát is levitte ez a dilettáns szararc
   > …zzzz….
   > KURVALONG
   > Azon gondolkodtam, hogy hogyan lehetne egy jó szóviccet összedobni abból, hogy LONGot széttéphetné HOSSZÚ Katinka mint a szerződését, de ekkor valami váratlan történt:
   > Diseny felvásárolta a Unitedet is és Mickey egér már az Old Traffordon is ott van
   > Jég dupla whiskeyvel a pályán
   > eztafaszitmegkelletvolnavenni,
   > #mibehogyAustingóltlő
   > fasznakcserélszilyenkortegyökérlatyak
   > KEEEEEEEEEEEEEEK de megmondtam
   > legalább nyertem egy sört halacskától.
   > MainNostradamusEater
   > Beiratkoztam a Roxfortba és felvettek.

   (előfordulhat, hogy elbasztam a sorrendet és kihagytam valamit, de annyira nem kötött le a meccs, hogy inkább megdöntöttem anyu rekordját passziánszban ezért mérges lett rám és kitörölte az eredményeket :C )

   • Dyer

    Bravo! Megmosolyogtattál, igen szellemes komment 🙂

    • Mainpieeater

     Ez volt a célja :3 Örülök, hogy segíthettem, most sütném el, hogy minden rosszban van valami jó, pl anyu kerámiatáljában almáspite. :3

   • Csumpitáz Béla

    You mean Katie Long?

 • infinite_red

  én azt nem értem, h mi a tökömért nem kap lehetőséget pereira. inkább beteszi januzajt a 85. percben (boszvik helyére lol), mintsem a brazilt mondjuk lingard helyére, akinek szemmel láthatóan nem ment tegnap. mcnair beállása érthető volt, durmi sérülése miatt (remélem nem komoly, bár a derby ellen nem hiszem, h játszik majd). fellát is beteszi a kezdőbe, aztán félidőben behozza helyette matát. simán fel lehetett volna úgy állni, h morgan-ander, bal szélen pereira, középen tízesként rooney, jobbon mata, elől marci és akkor nem kellett volna nézni alattomos kapitányt + megmarad egy csere. de mindegy, nem idegesítem magam lajossal, durminak jobbulást, a csapat meg remélem odaér a top4-be vmilyen csoda folytán, és jön vmi normális elképzelésű manager.

  • Moyes Story

   nemmindegy hogy ki áll be a 86. percben?

   • infinite_red

    megértetted a mondandóm lényegét, grat

    • Attylon

     Te nem érted a filozofit. “A mindenkori 3. cserétől jobb eltekinteni, azonban ha mégis sor kerülne rá, csak és kizárólag idöhúzó csere lehet a rendes játékidő vége előtt legfeljebb 9 perccel.” Még túl is teljesített.

 • Roleee

  David Gill: “Manchester Utd going back to the 50s played a certain way. We want attacking football & that will be the aim moving forward”
  on MUFC this year: “We all hoped he results would be better. Undoubtedly it’s been a season of underachievement given the investment.”
  on MUFC: “Running a football club is hard. The Glazers and LvG are working hard to turn things around.”
  on continued success: “It’d be boring if a team wins the league ever year. We had a barren spell between 2003-07.”
  on Manchester United performances: “I’m not going to talk about the quality of football. You need the players to do that.”
  on LvG: “He’s managed in Germany, Holland & Spain. He’s come into English football and perhaps the sheer competitiveness is here.”
  fans booing: “We don’t want booing we want cheering. We have to stay calm and act with the club in mind moving forward.”
  on future: “The wider point is for Ed Woodward and the Glazers to discuss.”
  LvG future “Sorry to disappoint but it’s not for me to say. I’m not spokesperson for MUFC. I’m not privy to discussions.”
  MUFC structure: “There are two boards. The stock exchange board and another. Ed Woodward runs the NYSE board and makes decisions.” “Deals with Chevrolet and Adidas deliver a solid basis for the future.”
  Guardiola & Mourinho: “They are very good managers. That’s why we love football, there is speculation and debate.”
  Giggs leaving for experience: “That’s something for Ryan to think about.”

  • Moyes Story

   tartalmas beszéd, ezt nagyon fontos volt elmondani

   • stanleykubrick

    on continued success: “It’d be boring if a team wins the league ever year. We had a barren spell between 2003-07.” én ezt követően kérdeztem, hogy ez komoly?

    • Moyes Story

     mostmé? az is unalmas valamilyen szinten, hogy folyton bajnokságot nyerünk, majd olyan mint a tegnapi meccs

     • stanleykubrick

      biztos én vagyok mazochista, hogy másfajta izgalmakra vágyom.

    • Achi Mike

     Unalmas volt a forma 1-ben, amikor szerencsétlen Schumi nyerte meg évekig, de a foci szerintem más, mert itt van még kupa és BL is. BL-t pl nem igazán nyertünk évente, szóval én kurvára nem untam.

     • ketomika22

      Schumi a legnagyobb király!

     • stanleykubrick

      Nekünk sajnos a BL olyan, mint a Juventusnak vagy a Barcelonanak volt sokáig, szinte földöntúli csoda, ha megnyerjük. Szar, hogy nem jött össze nekünk, ami az Ajax, Bayern, Madrid hármasnak, hogy zsinórban nyerjünk címeket. Az 50-es évek vége, a 60-as évek eleje a müncheni tragédia miatt elvett tőlünk 1-2, akár három címet is. 🙁 Ezért hiszek benne, hogy az összes BEK/BL sikerünket 100%-ig kiérdemeltük.

  • “There are two boards at Manchester United. There is the quoted company board which is on the New York Stock Exchange and that is where all the key decisions are taken. That is the one I was chief executive of and that is the one Ed Woodward current runs.

   “The football board on which I sit and Sir Bobby Charlton and Sir Alex Ferguson for instance is much more an ambassadorial board. It talks about various football matters but we wouldn’t get into those discussions. Ultimately if the holding company board wishes to discuss those issues with us it will do on an individual basis.”

   a lényeget hagytad le

   • stanleykubrick

    Szerintem amúgy jogosan nem aggódik senki. Pénz van szarásig, tudják, hogy fogunk venni játékosokat és akkor be kell, hogy érjen a munka gyümölcse a második-harmadik szezonos játékosokkal meg de Gea-Smalling God Mode-dal. Azzal a pénzesek is tisztában vannak, hogy ha nincs siker, előbb vagy utóbb a brand értéke is csökken.

    • lajossal semmi nem fog beérni. pont az a baj, hogy túlságosan beérett

     • stanleykubrick

      Én még mindig bízom abban, hogy egy középhátvéd, CM kombóval lehetne itt foci, egy stabilabb védelem mellé jöhetne a bátrabb támadás, elfelejtve Fellainit meg CBJ-t, Varelat egy időre. Lehet, hogy az se lenne bajnok, de nem is itt állna ahol most, más kérdés, hogy ennek a csapatnak sem itt kellene. Nem látom még mindig, hogy kire zavarnák el Lajost.

     • Newton_heath

      Bárkire..Őszintén szólva ha egy zsák krumpli lenne a padon, azzal is előrébb lennénk, és ezt most halál komolyan gondolom…Nincs olyan terület, ahol nem bukott meg…

     • úgy látom, téged lehetetlen meggyőzni, hogy nem a játékosokkal van a fő probléma. nem is próbálkozom már ezzel, ha a tegnapihoz hasonló teljesítmények nem győznek meg

     • stanleykubrick

      Szerintem olvasási nehézségeid vannak. Én azt mondom, hogy jobbak lehetnénk ezzel a csapattal, nem is kérdés, de ettől ez a csapat még mindig nem bajnokesélyes keret, ergo kellenek játékosok, bőven bele. Ha Lajos lesz az edző, akkor valószínűleg nem leszünk vele bajnokok, de ennél csak jobbak leszünk néhány fasza játékossal, ez meggyőződésem. Én is elzavarnám, de ettől nem oldódik meg minden probléma.

     • normális edzővel és koncepcióval, fele ennyi sérülttel ez a keret simán mehetne ebben a szezonban a bajnoki címért. ott van a spurs, keret erőssége kb. nagyjából olyan, mint a miénk és 5 pontra vannak. nem gyanús, hogy bárkit idehozunk, nb3 szinten kezd el játszani?

     • stanleykubrick

      Az a baj a sérülések nem befolyásolható dolgok és hiába szeretném, ha 90%-ban egy de Gea – Darmian, Smalling, Jones, Shaw – Schneiderlin, Schweinsteiger, Herrera – Depay, Rooney, Martial csapat játsszon. Faszán kiegészülve Blind, Mata, Rojo, Carrick, Lingard típusú játékosokkal. Csak sajnos ez nem így megy. Instant módon hiányzik egy középhátvéd meg egy középső középpályás, de akár egy csatár vagy szélső is.
      Én nem tudom megmondani, hogy Lajos hibája-e a sok sérülés, régen is rohadt sok sérültünk volt. Az idei rokkant PL szezont meg nem tudom mérvadónak tekinteni. Régen nem látott alacsony pontokkal lesz valaki bajnok. Olyan 77-78 körül tippelem.

     • Mainpieeater

      fizessünk egy rakat lóvét a Bayernnek és a szezon végéig ültessük le Ancelottit a padra, nyáron meg 1az1ben csere Guardiolára.

   • Newton_heath

    Pont ma merült fel bennem ez, megnéztem a board-ot a klub honlapján, és csupa üzletember volt benne…

    Ez a football board viszont egy sóhivatal, úgy érzem, a valódi futballdöntést az üzletemberek fogják meghozni

   • Moyes Story

    a mostani MU vezetőségével kapcsolatban kicsit olyan érzésem van, hogy nagyon hasonlítanak a magyarországi kádár rendszerből itt maradt állami intézmények főgóréira, csupa begyöpösödött konzervatív vén fasz aki irtózik minden újítástól, és erőlteti tovább a régi elavult módszereket, mert hát az működött az ő idejében, meg a tapasztalat, az milyen sokat számít
    tökéletesen illik a rendszerbe a másik vén fasz van gaal, és az ócska szar elavult focija, nem csoda hogy nem akarják kibaszni

    • Newton_heath

     Inkább az a gond, hogy abban a board-ban amely a döntést hozza, kizárólag üzletemberek vannak, akinek fingjuk nincs a fociról…Ezt a kérdést kizárólag Ed fogja eldönteni…Amit ed mond a tulajdonosoknak, az lesz

     • mufurc

      nem kell érteni a focihoz, hogy lássák hogy ez így nem jó üzlet….

     • ő meg mivel pénzügyileg soha nem látott magasságokba vitt minket, nagyjából leválthatatlan. úgyhogy baszhatjuk

   • fella

    27 évig semmi szükség nem volt olyan emberre a klub körül safon és kenyonon/gillen kívül, aki látott már focimeccset életében. ez ugyanolyan bénázás, mint minden, ami ennél a klubnál zajlik: fogalmunk sincs, mi lenne a jó

    • mivel az öreg egyedül eldöntött mindent, ami foci. na most ilyen nincs, lajos inkább edző, mint menedzser. szerencsére annak is szar már

     • fella

      nem erre gondoltam, hanem arra, hogy nincs könnyű dolga Glazeréknek sem, mert nem értenek a focihoz, de értenek az üzlethez, viszont az egyik nincs a másik nélkül. lehet, hogy az lenne az első lépés a jó irányba, ha találnának egy olyan CEO-t, aki érti a focit, és ért a bizniszhez is. Daniel Levy.

     • egy csomó volt játékosunk tölt be tökéletesen semmitmondó nagyköveti szerepet. nem hiszem el, hogy egyiket se lehetne kinevezni sportigazgatónak az öreg támogatásával. woody csinálná a pénzt, a többiek meg a szakmát

     • fella

      azér’ egy ambassador meg egy sportigazgató között van egy árnyalatnyi különbség. vér profi, az üzleti életben otthonosan mozgó, jó kiállású, kiemelkedő menedzser-skillekkel rendelkező valaki kellene. én nem bíznék rá semmilyen sportszakmai kérdést egy akármilyen exfodballistára. gary neville-n elgondolkoznék, mert láthatóan ő már szélesebb spektrumban gondolkodik a futballról

     • Newton_heath

      A bayern-nél Rumennigge és Hoeness is játékosok voltak…Kizárt, hogy a mieink közül ne találjuk olyat, aki az üzleti életben is forgolódik, és lenne egy ilyen pozihoz affinitása.

     • fella

      a ’92-esek nyomják a bizniszt, ez biztos.

     • Edwin?

     • Newton_heath

      Asszem ő most az Ajax-nál valami hasonló poziban van, ha lehetne mozdítani, akkor mindenképp

     • Freeezer89

      Rio

 • Freeezer89

  szóval? ki-e van-e már baszva?

  • kvcstms

   no

   • Freeezer89

    minek is lenne…

    • kvcstms

     vasaljál.

     • Freeezer89

      majd annak is eljon az ideje, most még mosogatok 😉

     • ketomika22

      bevásárolsz az itallerakatban? 😀

     • Freeezer89

      nem vagyok rászorulva, megfelelo mennyiségu és minoségu ellátmányt biztosít a háttérországom

 • ketomika22

  attól, hogy van Gaal-t nem rúgják ki, én még berúghatok

  • Freeezer89

   ez a helyes hozzáállás

  • kvcstms

   hnap suli!

   • ketomika22

    nfl 🙂 ezt a tegnap estére írtam, csak akkor nem tudtam bekapcsolni a gépet

    • kvcstms

     :DDD

  • ketomika22

   anyád, én hülye, a kirúg-bebasz párt írtam kirúg-berúg helyett -.-“

 • kvcstms

  most volt durmi sérülése, most látva, szvsz ez egy bordatörés lesz.

  • infinite_red

   már várom a boszvik-blind-mike-mekner védelmet

   • ketomika22

    most nézem az összefoglalót, azon kívül, hogy az első félidőben 2 olyan lövés fért bele, ami kicsit sem volt veszélyes. azt ijesztő volt látni, hogy Mané helyzeténél a hátsó sor így nézett ki: Lingard-Darmian-Blind..

 • kvcstms

  most megy a digin az ismétlés csak szólok!

  • EZS

   van néhány meccs, amit lementettem a múltban, ez nem lesz köztük. 🙂

   • kvcstms

    nem is értelek.:D

    • EZS

     bár mostanában nehezen alszik el a gyerek, lehet, hogy arra jó lesz… 😀

     • kvcstms

      ezt látva, sztem csak sírni fog.:D

     • EZS

      büntetésnek gondoltam 🙂

   • Limb for a Limb

    Nem fér be a 8-2 mellé?

 • csinibob

  Bennem a Sheffield elleni meccsen szakadt el valami. Kiküldte a gálakezdôt ugyanazzal a taktikával, ami fel eve nem működik. Rendben tenyleg elfogy alóla a csapat, de arra akkor sincs mentség, hogy a Manchester United hétről hetre váltogatja a felállást es a taktikát. Nekunk kellene dominálni, aztan majd az ilyen Soton szintű csapatot alkalmazkodnak ehhez. Erre kiállunk a tacskókkal posztidegen taktikával. Az egyetlen wingbacket eppen a heten műtik. Herrera agyig feltolva, Rooney meg ismét mélységben, amikor végre elkezdte berúgni a helyzeteket. Mennie kell, mert így idén sem lesz meg a bl. Mostanra teljesen megszilárdult a riválisaink játéka, óriási összeomlást kar várni a Tottenhamtől vagy a Leicestertől. Még ha ossze is jonne, győzelmek nelkul ezt sem tudnánk kihasználni.

 • fatman

  He’s gone
  Lip reader reveals what Sir Alex Ferguson REALLY said following Man Utd loss

  http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/lip-reader-reveals-what-sir-7235724#ICID=ios_TMNewsApp_AppShare_Click_Other

 • RobinGood

  Csak úgy érdekességként. A szar kerettel bemákolt 20. évében ugyanekkor 56 ponttal álltunk az élen.
  A 10-11-es idényben a Bayernnel összesen 7 veresége volt a bajnokságban LvG-nek. Most ugye 6-nál járunk. Ott 23 forduló után a csapata 49 gólt rúgott +22-es gólkülönbséggel álltak. Mi most 28 gólnál járunk +7-tel.

 • Csordás Adrián

  Pár mondattal összegezné nekem valaki a tegnapi mérkőzés történéseit?

  • bedeabl

   szar

  • EZS

   45 perc szar, majd 45 perc fos, közben Long úgy beleugrott Darmianba, hogy vért hányt, majd a végén jól megérdemelt gólt kaptunk.

  • RobinGood

   Pár mondatban? De optimista vagy 🙂

 • bedeabl

  Felajánlotta a jutyub, nézzétek, gólok!

 • Mainpieeater

  Es tenyleg 🙁 (kep) :DD

 • Moyes Story
  • KecsopBeno

   Megertettem!!!! Lajos holland, azaz arrol a helyrol szarmazik, ahol az emberek be vannak szivva. Azaz Lajos az igazi Highlander!!! Ergo, halhatatlan.

  • Newton_heath

   :-))) Reggel felkelek, jövök ide rögtön reménykedve csipás szemmel, hogy esetleg van valami jó hír, erre ezt kapom ..Szóval ez geciség level 100.

   • infinite_red

    én is vártam, h bejelentsék, h lajos out, giggs in, de sajna még most is ez a holland röhög a pofámba:( #mademyday

 • Freeezer89

  engem egyetlen gondolat foglalkoztat, így vasárnap éjjel, mennyi realitás alapja van LVG lehetséges kibaszásának?

  • Kleinheislerlin

   Szerintem 0 sajnos.

  • Golf

   Bár nem láttam a tegnapi siralmas meccset, de ha eddig nem tették meg, akkor miért pont most tennék meg.

   • Freeezer89

    értunk? ;(((

  • RobinGood

   Annyi mint eddig. Semmi. Amíg a top 4 nem úszik el és/vagy valamelyik kupában talpon vagyunk addig nem rúgják ki. Leghamarabb szerintem nyáron lehet váltás, de azt gondolom, hogy nyáron sem lesz ha az előbbiek valamelyike teljesül azaz megvan a top 4 vagy egy kupagyőzelem. Az hogy ez a nézhetetlen fos játék mennyi kárt okoz, az nem most derül ki.

  • ketomika22

   sztem még semmi

 • Porter Ramsey
  • cspsaat

   A meccsek alatt fordított a szituáció 🙂

 • Fish08
  • Angus

   Na hát ez geciség level csilliárd

   • Fish08

    Most miért? 🙁

    • Angus

     Hát ilyen futballisták mikor lesznek megint itt? Soha

     • Fish08

      Rooney még itt van. 😀

 • MrFer

  végigolvasva benneteket, íme a kedvenc képem 🙂

 • fella

  oké, jön egy edző, dzsozé vagy giggs, és akkor? mit fogunk játszani?

  ja, tök mindegy, de valszleg legalávv nem lesz lingard jobboldali wingback, martial poszt nélküli támadó, herrera meg árnyékék. megvettem, bárhogy is hívják az illetőt.

  amúgy ma azon aggódtam meccs közben, hogy De Gea nehogy beadja félidőben tök érthető módon a TR-t. bazmeg, te vagy a világ legjobb kapusa, és ezt kell nézned, aztán meg szopnod egy fos gólt egy angol parasztgyerektől a 87.-ben, hát nem akarsz elhúzni a madridi 20 fokba naponta kefélni a nődet, miközben megkeresed a világ pénzét és tuti tied az 1-es mez az Eb-n? hát dehogynem, a faszomat már FatGaalba.

  • Moyes Story

   de gea sehol nem keresne ennyit mint itt, és ha böszke képes lesz lepkés kaszíjjaszt kezdetni de gea helyett az eb-n még aznap meglincselik

   • fella

    jó, de képzeljük már el, hogy ő, mint az egyetlen valóban klasszis játékos a keretben, ezt hogyan éli meg? nem sajnálni akarom, csak azt mondom, hogy emberileg kurvára meg tudnám érteni, ha el akarna húzni a vérbe. dávid fasza gyerek, nem fog, de ha másért nem, akkor az ő és a többi olyan játékos kedvéért, aki szeret focizni és nyerni, muszáj lenne váltani.

   • fella

    lepkés kaszíjjasz eléggé humbák művek törzsarcnak tűnik így névről btw

    • MrFer

     :DDDD

  • fella

   btw ma Van Gaal bebizonyította, hogy a december nem hullámvölgy volt. én az évkezdet után a hígfos játék ellenére bíztam benne, hogy elkezdünk fejlődni, de ma sajnos azt sikerült bebizonyítania, hogy a Stoke és a Norwich elleni produkció a sztenderd, a többi meg a kilengés. szomorú vagyok és elkeseredett, mert tetszett a naiv gondolat, hogy kitartunk mellette és cserébe összeáll valami, de láthatóan képtelen összeszedni magát, tök esetleges amit csinál, és teljesen kicsúszott a kezéből az irányítás. kár érte, és sajnálom, hogy rákényszerültünk, hogy meglépjük, de sajnos tényleg nincs már hova türelmesnek lenni vele. és tudjuk mind, hogy más lenne, ha nem lenne 9 olyan játékos sérült, akinek amúgy lenne helye a kezdőben is, de sajnos ez van, és ezzel képtelen megbírkózni.

  • Moyes Story

   egyébként tényleg nincsen akkora gebasz, ez egy jó keret, amivel egy stabil top4-et hozni lehet, és normális focit játszani, az ilyen sok kis apró kreténséget: fella-playmaker, a szélsők a őrzik a szögletzászlót, meg nem mozdulna senki ha nálunk a labda a kapu előtt, kontrázni nem akarunk, rooney-orrba-szájba játszatása, rotáció, állítólag az edzésmódszerek is szarok, ezt nemtudom de vangaalból simán kinézem hogy ott is megy az én jobban tudom mindenkinél filozofi, ezért is van ennyi sérült szóval ez a sok kis apróság amit egy kicsit racionálisabban gondolkodó ember belát hogy hülyeség és változtat rajta az már elég lehet hogy visszakormányozzon minket a helyes útra, ezért is lehet valamennyire bízni giggsben

 • EXCLUSIVE: Jose Mourinho pens six-page letter to Manchester United

  az angol sajtó új mélységekben #beszarok

  • mrmojo

   szerelmeslevél? 😀

  • mddnszksz

   [independent]
   katasztrófa

   • bedeabl

    amúgy tökre sajnálom, mi lett az independentből, néhány éve kezdtem követni őket, akkor még tök normális híreket hoztak és most meg minden cikk arról szól hogy a top 10 dolog ahogy nem kell viselkednem meg minden buzzfeedes szarság

    • fatman

     politikai hírekben jók

  • Moyes Story

   delaney knows

  • csakaMU

   melyben taglalja hogy ha kineveznék a csapat élére ő biza új emberré válna :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   • hihetetlen, hogy ilyeneket büntetlenül le lehet írni

  • bedeabl

   daer unted pls apli me i is jozsé i can manag team defend defend por qué?

  • fella

   jöjjön csak, inkább ő égjen meg, mint giggs. aztán ha beválik majd örülünk

 • mddnszksz

  Emergency board meeting called tomorrow. Glazers are worried about the clubs revenue decreasing if results keep going this way. #MUFC
  Ed Woodward is trying everything to keep LvG as the manager. SAF and others want to give the job to Ryan Giggs. #MUFC
  The Glazers have told Ed Woodward that the final decision is up to him. Ed has to make the decision to sack LvG or not. #MUFC

  bár igaz lenne

  • csinibob

   Ha ez igaz, akkor Ed is a munkájával játszik, hiszen, ha nem lesz meg a top 4 LVG miatt, akkor ő is ki lesz rúgva.

   Ki van ez találva ügyesen.

   • csakaMU

    glazerék embere ezer éve, büdös életbe nem fogják kibaszni

   • fella

    Woodwardot max visszarakják commercial igazgatónak, és kineveznek valaki mást CEO-nak, max a presztizséből veszíthet, meg a pozícióját, de munkát nem kell majd keresnie.

  • glory

   az igazán nagy baj, hogy azért ül össze a board, mert worried about the clubs revenue decreasing

   • mrmojo

    az se biztos hogy ez megtörtént , felesleges történeteket szőni köré

 • Fish08

  Rühellem gvárdiólát, de lehet ennél ő is jobb lenne 🙁 *felköp és alá áll*

  • Mainpieeater

   Welcome to the lobby! :3

   • Fish08

    Ettől még nem akarom őt a united kispadján látni 😀 (és péntekre készítsd amit a csoportban küldtem 🙂 )

 • United82

  Lajos mostantól nekem nem Lajos hanem Van Gaal. Nem érdemli meg h “becézzem”. Lehetne a mai meccset elemezni de egyszerűen felesleges. Van Gaal takarodj a francba.

 • lindegaard közben kikötött a prestonban

  • csinibob

   never forget!

  • ketomika22

   óó baszki 🙁 sajnálom a csókát. remélem azért ott fog eleget játszani

 • fatman

  faszom az egészbe

  • mrmojo

   dagadt egérke előtti inkarnációdban kit tisztelhettünk volna személyedben? 😀 edit:jó már vágom

   • bedeabl

    reelbeba ha jól látom

    • fatman

     ja, én, csak ki vagyok fordulva magamból

  • Moreno_zmeg

   #jesuisfatman

 • Aoutum

  Nemtudom vote már, de Wilson ma győztes gólt lőtt a Brightonban…. 🙁

 • ezraharrari
 • wolandrule

  Ha valaki tudja Woody számát, írja már meg nekem! Öreganyám bevállalná a csapatot, azt mondja, hogy ennél több pontot szerezne ezzel a játékosállománnyal még úgy is, hogy újrakezdte a Szulejmánt a kezdetektől.

  • Moyes Story

   közeli ganéj > szulejmán

  • ezraharrari

   Múltkor bejött a házba egy marék katica…na azoknak is több pontjuk volt

 • kvcstms

  kirugták már?

  • Chestcontrol

   kirugjak?

   • Freeezer89

    nem, de reménykedni lehet 🙁

 • EZS

  “ManUtd have never had so few PL points at this stage.” rekord!

  • Freeezer89

   orulunk, EZS? 😀

   • EZS

    a rekord az rekord! 😀

    • Newton_heath

     Nem tudom miért, de ezen már 2 perce röhögök…Pedig annyira nem is jó poén… :-))

   • EZS

    a jelenlétednek örülünk. 😀

    • Freeezer89

     tobbet jelen lettem volna, ha nem alszom bele a meccsbe

 • csakaMU

  Louis van Gaal: “The fans are right to boo. I cannot deny that, I saw the match.”

  van még remény!!! ja… nincs

 • Rio

  Nem tudom, min kell még gondolkodni. Remélem, legkésőbb hétfőn jön a jó hír.

  Manchester United have taken 37 points from their first 23 games, their lowest total in the Premier League era and 3 points fewer than under David Moyes in 2013/14.
  Read more at http://www.fourfourtwo.com/features/van-gaal-running-out-time-big-issues-man-united-0-1-southampton#A6K2v2m3zjvqjoI6.99

 • csakaMU
 • kvcstms

  ha durmi vért köpött, akkor ott nagy a baj..

  • csakaMU

   a belső vérzés menő. vagy csak a szája csattant ki

 • lasi

  Shitty is egyenlített.

  • ezraharrari

   Huhh, nem előz a West Ham

   • lasi

    Oly mindegy. Mi már sokkal előrébb nem jutunk.

    • ezraharrari

     *irony*

     • lasi

      Jóvanna!

    • csakaMU

     lehet szokni az európa liga légkörét 🙂

 • Krunyec

  De basszátok meg. Ez az ember állìtòlag egx taktikai zseni. 2 ève VB bronzèrmet szerzett egy elèg átlagos holland váligatottal. Azòta elvittèk az ufok vagx mi?! Agyfasz. Inkább vasalok tovább.

  • reelbeba

   érdemes lecsekkolni a win ratioját a holland válogatottal

 • reelbeba

  én már az új managert sajnálom, mert egy mentálisan ennyire lenullázott csapatot kell majd átvennie. azt mondom maradjon lajos ameddig lehet, mert nem szeretném hogy a hátralévö húsz meccsen Giggs is megbukjon ezzel a csapattal. próbáljuk túlélni, ez a szezon már úgyis kuka, aztán nyáron feltöltödünk

  • Freeezer89

   hanyadik nyártól várjuk már ezt? 😀

  • csinibob

   Bárki bármit mond ez a csapat nem lenne rossz, normális elképzeléssel és taktikával. Olyan szinten elengedte LVG a középpálya közepének az uralását, ileltve bármilyen támadás középen vezetését, hogy konkrétan a legtöbb esetben 3 ember üldözi Martialt, annyira nyilvánvaló, hogy mit akarunk játszani.

   • reelbeba

    igy van, de önbizalom nélkül ez lófasz, egy anti-leszter. mire összekaparjuk magunkat: hónapok

 • MUfurc

  No Depay no party…

 • csinibob

  De valaki azt magyarázza már el, hogy mi a csöcsért 3 védővel állunk fel, amikor otthon vagyunk? Lingard wingback, miért? Még annyi stabilitás sincs ebben, mint a rémunalmas 4-2-3-1-ben, ott legalább nem kapunk ki. Teljesen koncepciótlan a holland, és össze-vissza változtat a csapat rendszerén. Volt itt már 4-2-3-1, aszimmetrikus 3-6-1, 4-1-4-1, most meg talán valami 3-5-2 vagy nem is tudom. Ennyi fiatal játékossal ennek semmi értelme így.

 • fráki

  vótmá??? ez az ember mit képzel magáról?!
  https://streamable.com/uyxt?t=19.7

 • Mainpieeater

  Amugy ha pentekig nem veszunk (vagy kolcsonzunk) egy vedot sem akkor basszuk ki a meccs elott Woodyt es Lajost is, mert 100% h inkompetensek es ultessuk be azt a faszit a menedzseri szekbe aki az idegenbeli meccseken “iranyitja” a szurkolokat. Benne legalabb van tuz.

  • én egy petákot nem adnék neki, az bizonyos

   • Mainpieeater

    Magyarul szenvedjuk vegig a szezont a Varela McNair Blind CBJ43 vedelemmel hatha meg a negativ 7. helynel is lejjebb vegzunk?

    • fölös idehozni bárkit is januárban. ha normális edzőnk lenne, azzal is kéne egy fél év mire beleszokik a játékba és nem biztos, hogy jobb lenne, mint mcnair vagy varela most. de mivel olyan edzőnk van, akinek a filozofija bárkit szétbasz, duplán fölösleges

     • Rio

      Nem fölös idehozni bárkit. Ha már annyit elérünk, hogy az új edző behúz 2-3 játékost, előrébb vagyunk. Ennél nincs lejjebb. Eltelt 3 hét az átigazolási időszakból, és Borszvik-Hakszonokkal, Lingardokkal, Varelákkal szórakozunk. Ez (is) Lajos sara (is).

     • hol az új edző?

     • Rio

      ezt kérdezem én is hónapok óta

     • akkor nemtom milyen új edző által behúzott 2-3 játékosról van szó. lajosnak senkit és semmit

     • Rio

      Ha jönne egy új edző, egyértelműen lenne fogalma arról, hogy erősíteni kell. Lajos másfél év alatt nem akarta betömni a 300M eltapsolása után is fennálló lyukakat.

  • lasi

   Véleményem szerint Woody tartja a székében Lajost. Amennyiben kirúgják Woody-t, Lajos is menni fog.

   • reelbeba

    mér rugnák ki woodoot?

    • lasi

     Mert alkalmatlan? Nem kell kirúgni, csak rakják vissza az előző pozíciójába, ott jó volt.

    • reelbeba

     csak azért mert inkompetens? ez nem igy müködik ennél a klubnál

     • lasi

      Sajnos a mi cégünknél sem. Ezért dolgozhatok néha 3 ember helyett.

     • reelbeba

      látod. woodoo szerintem akkora basszájba a klubnál, hogy saját magát kéne kirugnia

     • lasi

      Egy jó főnök ezt megtenné. :DD

     • Newton_heath

      😀

     • Chestcontrol

      hamar melo, ha en egy ilyen performanszot tennek le a munkahelyemen akkor tuti kibasznanak.

  • RobinGood

   Woodyt én már az első pillanattól tévedésnek látom. LvG-ről meg nem tudok kultúráltan nyilatkozni…

 • lasi

  Írassuk Woody teljes vagyonát a Münkhen-re, és hozzuk ide Carlo-t.

 • Krunyec

  Tartsuk meg Dávidot meg Marcit aztán vegyük meg Leicestert. Problem solved.

  • mejgyo

   Smalling, Shaw, Schneiderlin 🙂

 • csakaMU

  Mekkora boost volt az anfieldi győzelem :DDDDDDDDD Lajos te bohóc tűnj már innen.

  • koeman eddig mindig megfingatta taktikailag, ami azér kurvagáz. az, hogy nincs helyzetünk egy meccsen, már teljesen szokásos. énnemtom mire várunk

   • Moyes Story

    mi volt ebbe a taktikai megfingatás, szögletből befejelte az egyik, mi meg ugyanúgy nem tudunk gól rúgni mint akármilyen másik szar csapat ellen

    • letámadott egy átlagos szinten, ennyi elég ellenünk. de mivel ezt előre lehetne tudni és lehetne ellene taktikát kidolgozni, ezér mondom, hogy lajos megint koeman csúnyáján lógott

    • mejgyo

     jövő héten a Derby ellen is ugyanúgy egy helyzetünk lesz csak, akkor most mindenki megfingatja Luigit?

   • csakaMU

    a soton se brillírozott ám. ezt csak lemakkolták, ugyanúgy mint mi egy hete pölö. megint egy impotens szar volt az egész pedig egy anfieldi győzelem tényleg segíthet átlendülni a holtponton. mondjuk másfél, két hónapja holtpont van. ez már nem is holtpont, ez csak lajos

    • 1 pontért jöttek, asszem ez egyértelmű volt mindenkinek

     • csakaMU

      mindegy erről már rég lemondtam, szóval próbálok túlélni míg nem jön valami változás

 • mejgyo

  legalább a city is szop…

 • mejgyo

  Mondjuk Mourinho-nak egy fél éves szerződés nyárig? és ha beválna, akkor meg maradjon 🙂

  • NO

   • mejgyo

    ettől szarabb nemlehet

    • Freeezer89

     nemeeee?

     • mejgyo

      ne haragudj, de lassan olyan szinten lesznek a meccseink, hogy még a barátok kozt Vili-bácija is érdekesebb lesz

     • reelbeba

      akkor hozzuk ‘Arryt. Biztos nem mondana nemet, és vicces is lenne

     • Freeezer89

      nem haragszom, sot oszintén tudnék orulni, ha kibasznánk Alajost, de Giggset akarnám a helyére, nem azt a férget

     • mejgyo

      LVG is féreg, és én valahogy nembízom meg Giggs-ben, azért ebbe az ő sara is benne van

     • Freeezer89

      LvG egy szerencsétlen vénember, akinek már nem áll fel. szánom ot

    • reelbeba

     ja, a kelszi is milyen jól áll

     • mejgyo

      nemcsak ő tehet róla 🙂

    • de, lehet

    • EZS

     kérdezd a cselziseket

     • mejgyo

      ők legalább néha pörögnek, mint gólyafos a levegőben, de nálunk mintha akarat sem lenne, mintha megakarnák buktatni Lajost, de a vezetőség még nemakarja kitenni 😀

     • bee

      Tudod, honnan lehet tudni, hogy valaki nem való egy olyan csapat élére, mint a miénk? Ha többször is tartott már olyan tájékoztatót, ahol tajtékozva kikelt magából és üvöltözött mindenkivel, hogy cserben hagyták, és nem érnek fel a zsenijéhez. Egy ilyen egocentrikus, összeférhetetlen seggfej ne jöjjön a csapatom közelébe.

  • csinibob

   Ilyenkor csak Giggsnek lenne értelme. Sokkal mélyebbre nem kerülhetünk, és ennyi idő alatt kiderül, hogy készen áll-e már egy ilyen szintű feladatra.

  • bee

   Ő egy romboló, akármerre megy, csak a romokat hagyja maga után. Egy jó szezonért nem áldoznám be a csapat moralitását.

   • mejgyo

    van jobb elérhető megoldás? 🙂

    • bee

     Lásd eggyel fentebb. Giggs. Róla is kiderülhet éppen, hogy beválik-e.

   • reelbeba

    a csapat mijét?

    • bee

     Szerintem nekünk még van, ha érdekel milyen egy csapat, amikor már nincs neki, akkor a Chelsea edzőbuktatását tudnám ideillő példaként felhozni.

     • mejgyo

      mink sem vagyunk attól messze, és kezd el magyarázni, hogy miért kezdett Fella? Miért Janu ment be? Miért balhátvéd lett? és mi a faszomat csinált fent Lingard?

     • reelbeba

      igaz, még nem vagyunk a legmélyén, talán nem is bánnám ha nem jutnánk odáig

   • mejgyo

    De nekünk olyan nincs is 😛

  • Moyes Story

   félek hogy ez lesz belőle ha lajosnak mennie kell, mondván hogy giggs még nem áll készen, más meg tényleg nincs így januárban

   • mejgyo

    Giggs sem tűnik boldognak, de nemhiszem el, hogy nincs neki akkora szava/respectje hogy megmondaná a vezetőségnek hogy egyszeruen nincs értelme

 • reelbeba

  az új edzövel rá kell menni az EL-re, muhaha

 • izé, helyzetünk vót?

  visszaérkeztünk a talajra, ahogy kell

  • stanleykubrick

   dehogy volt.

 • box-to-box defender

  Már csak azért nézem élőben a meccseinket, hogy ne maradjak le erről az irdatlan mennyiségű kommentről 🙂 Amúgy jobb lenne felvételről, mert nagyon max. fél óra alatt át lehetne pörgetni.

  • safbérenc

   Fhuu de optimista vagy azzal a fél órával 😀

   • box-to-box defender

    A félidei beszélgetés érdekel 😀

    • safbérenc

     Így már értem 😀

  • Freeezer89

   én meg orulok, ha nem hétkoznap van meccs, ilyenkor szépen bekészulok, és alszok egy jót

 • ketomika22

  úgy tűnik szerencsém, hogy nem láttam. kész vicc ez.. bazdmeg Lajos nehogy már a Pool mögött végezzünk. 9 söröm van rajta

  • Fish08

   nyugi, duplázd meg, a pool mögött nem végzünk

   • Károly Fodor

    De. Fogunk, ha ez így megy.

   • ketomika22

    vagyok olyan balfasz

 • lasi

  Ez a Payet is érti Joga Bonito-t.

  • EZS

   a Joó Gabonitót?

   • safbérenc

    Jujjjjj :D:D ez Kellett

 • Porter Ramsey

  sajna leesett 2 centi hó, meghalt a közlekedés, úgyhogy nem csak mddnszksz maradt ma filmezés nélkül. mi mást csinálnék, mint keresem van gaal kinevezésekor született kommentfolyamot, mégis anno ki hogyan viszonyult hozzá. még nincsen meg konkrétan, de basszameg, ezen letettem a hajam: (kép)

  • stanleykubrick

   De a poén, hogy hol költöttek el ennyit? Sehol?!

   • Porter Ramsey

    hát pont ezaz! mi meg 300 milkánál járunk

 • bedeabl

  Nem tudom megfogalmazni nagyon amit akarok, de azért megpróbálom. Nem az a baj, hogy kikapunk, bár ilyen mennyiségben nem kellene nyilván. Ilyen szar unalmas játékkal, hogy végigtelefonozzam az egész meccset, erre még soha mojesz alatt sem volt példa. Nekem az a legnagyobb problémám, hogy most már biztos, hogy ezt nem kéne erőltetni, mindenki látja, hogy ez szar mindenkinek, a játékosoknak, szurkolóknak és Lajosnak is. Én nem haragszom rá sokakkal ellentétben, mert bírom a csávót, és látom, hogy amit tud azt megteszi. De egész egyszerűen annak, hogy ezt eddig húzzuk semmi értelme. Tényleg semmi. Látjuk, hogy ez neki nem jött be, ez van, én edzőként még mindig nagyra tartom, de ez itt és most nem fog összejönni, köszönjük meg neki a munkát (és itt most tényleg köszönjük tavalyiért, ezt most nem azért írtam mert illik, mint úgy általában szokták, amikor semmit nincs köszönni) oszt jónapot.
  Mindannyian látjuk, hogy ez így nem jó, szóval könyörgöm ed pls, senki nem jár jól ezzel, senki. Csak fejezzük már be.

 • Kleinheislerlin
  • stanleykubrick

   Ez mára már csak Louis van Gaal vert hadserege maradt.

  • Krunyec

   Kurva anyád! Má’ bocsánat.

  • MrFer

   rángásom van minden alkalommal amikor a wehavetowaitandsee-t mondja…

   • stanleykubrick

    pedig ezt a vállalhatatlan játékot, lelketlenséget, kísérlet nélküli meccseket már tényleg nincsen mivel magyarázni tovább.

 • kvcstms

  kirúgták már?

 • Porter Ramsey

  Louis van Gaal to #MUTV on Matteo Darmian: “He’s in hospital. He was spitting blood so we have to wait & see.”

  uhh még ez is

  • infinite_red

   kurva nagy gáz van, fingom nincs hogy lábalunk ki ebből a szarból

   • stanleykubrick

    Az a baj idén sehogy, a kupameccseket lenne még érdekes megnézni, ott lehet bármi kisebb csoda, de a bajnokságban nem lesz meg a top 4 és ezt ugyanolyan szar lesz nézni, mint 2013-14-ben.

  • Moyes Story

   ezt a sok vashiányos szerencsétlent, nem telik el meccs hogy ne vigyen el valakit a dögvész

  • EZS

   miután long szándékosan beleugrott vállal a mellkasába, nem csodálom.

   • Porter Ramsey

    szerintem nem volt full szándékos, de valami medikus erre járhatna és mondhatna valami szakvéleményt.

    • Attylon

     Inkább nem indult szándékosnak, de ha már érkezett és a labda már nem volt ott, akkor legalább az emberbe ütközik teljes erőből. Így volt vele. Ha meglátom ezt a patkányt mindig a Drive liftes jelenete jut eszembe, azt tenném vele legszívesebben. Nem érdemel kevesebbet.

    • EZS

     látta, hogy nem lesz az övé, de azért ki akarta végezni. Eddig ér az agya. Undorító fasz.

  • ketomika22

   mi történt?

 • stanleykubrick

  Kérdés. Ki, mikor vesztette el a bizalmát Lajosban? Én először olyan tavaly január körül, aztán idén amíg jöttek az eredmények, addig bíztam, aztán most decemberben, nekem ebből elegem lett végleg. Nektek?

  • Achi Mike

   Az a már (lent álltam) említett spur meccs idén. Az első PL meccs a szezonban 🙂 Gyalázatos volt és akkor valahogy megéreztem, hogy ez nem véletlen. Tudtam, hogyha ezt csináljuk majd, akkor az nekem kuráva nem fog tetszeni, független az eredményektől. Abban bíztam azért, hogy attól még top 4 az lesz. Aztán az arsenal elleni ominózus meccsen végleg feladtam. Ott (is) bebizonyította Lajos, hogy (akárki mondjon akármit) kurvára nincs ő már képben.

  • MrFer

   ööö először amikor Rooney vkp-t játszott tavaly valamikor… Aztán most az Arse 3 gólos szopónál megint, majd betett a Bornemouth elleni vereség végleg.

  • Porter Ramsey

   november-december körül

  • lasi

   Mikor idejött. Na jó nem. Az Arsenal meccs volt az ami engem teljesen kiábrándított.

  • reelbeba

   Ligakupa meccs 0-0, aztán végleg a psv otthon

  • mrmojo

   decemberben

  • Még bízok.

   • lasi

    Abban, hogy bent maradtok?

    • Porter Ramsey

     nem sok alapunk van szurkálódni, de ez jóvót

     • Moyes Story

      miért kéne ahhoz alap?

     • Porter Ramsey

      nemtom, vesztes meccs után vagyunk, valahogy eszembe nem jutott most a cselszis kollegára reagálni.

    • EZS

     szerintem irracionális elvárásai neki sincsenek.

   • infinite_red

    hiddink is maradhatna még egy darabig

    • Én benne lennék.

    • Moyes Story

     hiddink nélkül is ugyanilyen szarok lesznek még egy ideig

  • Mainpieeater

   En mar nem tudom eldoneteni. A sheffield ellen talan aztan a newcastle meccs legalabb elvezheto volt a poolt megvertuk ma meg mintha kikapni mentunk volna csak ki… Fene tudja… Talan ott tort el valami amikor tudtuk h 2 egeszseges felnott vedonk lesz a mai meccsre es meg egy szar panic buyra sem futotta, pedig a vedohiany nem ujkeletu problema… Szerintem Lajos szetesett fejben teljesen, nem valo mar neki ez a terheles ennyi idosen. Szerintem egyszeruen mentalisan keptelen csapatot epiteni. Van az ugy hogy az ember kieg 65 eves korara ha ilyen szemelyiseggel es habitussal csinal vegig 25 evet a szakmaban

  • glory

   yeovil town 0-2 mu. azóta nincsenek elvárásaim

   • stanleykubrick

    És a Cambridge meccs még csak utána jött.

  • bedeabl

   Norwich elleni meccs.

   • stanleykubrick

    Úgy látom vagyunk így páran akkor kb.

  • EZS

   Leicester-West Ham-Wolfsburg sorozat óta várom a megváltó hírt.

  • infinite_red

   norics meccs után kb

  • Én mindig mondtam hogy egy pöcs.

  • Roleee
   • stanleykubrick

    Két vereség között, érdekes. 😀

  • Newton_heath

   Először a PsV elleni hazai, a Norwich utáni vereség óta meg nem hiszem el, hogy van aki hisz benne.

  • wolandrule

   Nem jutottam el addig, hogy bízzak benne. Túl hektikus az egész.

  • ketomika22

   Norwich. az a szívem hatoló fájdalmat okozott

  • Fish08

   2015 december valahol a bornemouth-norwich meccseknél

  • Valentin Károly

   Tavaly decemberben, amikor a kiesőjelölt/újonc csapatok úgy picsáztak el minket, ahogy akartak.

 • Gezu77

  No, legalább a city is szopóágon…

  • Porter Ramsey

   meg mi is csúszunk a 6. helyre

  • Achi Mike

   Várd ki a végét, a pool is nyert. Le voltak törve a az ellenünk elszenvedett vereség miatt. Még jó, hogy mi meg fel voltunk spannolva.

  • Moyes Story

   milyen vicces lenne ha pepet bejelentenék a szitinél, és év végén lecsúsznának a top4-ről 🙂

  • Achi Mike

   Látod, ez másik Manchester. Hogy basznák meg…

   • Gezu77

    Legalább ismét 5.ek vagyunk 🙂

 • Achi Mike

  Engem az bánt a legjobban, hogy ez egy koncepció! Nézzétek meg a szezon első meccsét a spurs ellen! Ugyanezt csináltuk ott is. Egy rakás szar és direkt van! annyi, hogy ott az öngól kisegített, de persze lehetett volna az 0-1 ez meg 1-0, tök mindegy, lényeg, hogy ez ennek a nagyszerű szakembernek a “nagy műve”. Esküszöm, hogy ennél még Moyes fogalmátlansága is jobb volt, mert ő legalább kereste az utat és elbukott. Amit LvG művel az viszont egy iszonyatosan arrogáns és undorító önigazolás. Sikertelen önigazolás.

  • Porter Ramsey

   18 months, 300 million Ł spent and it’s still crap.
   végtelen türelmű vagyok, én még akkor is Moyes mellett álltam, amikor páran nem is nézték már a meccseket, de egyetlen érvet nem tudok felhozni lajos maradása mellett. azon kívül, hogy nincs alternatíva, persze.
   glazerék éppen valamilyen jacuzziba szürcsölik a koktéljukat, miközben fejenként két prosti veri a faszukat – csak akkor fognak cselekedni, ha látják, hogy a bankszámlán kevesebb a zsé, mint kéne.

  • mrmojo

   moyest hagyjuk már , elég ideges vagyok nélküle is

 • Porter Ramsey

  Manchester United manager Louis van Gaal: “I had a feeling they could score only from a set-play. Our defence in set-plays was weaker because I changed Fellaini and had to change Darmian. Every change was a weakness in defence.

  “I wanted to win this game and that’s why I changed Cameron Borthwick-Jackson for Adnan Januzaj. That is a risk you take, it was a poor game and we didn’t create so much and neither did our opponent.”

  • Pásztor László

   És mi a faszomért a 85. percben akartad megnyerni a meccset te nagyon hülye???!!!!!

  • stanleykubrick

   De hülye vagy baszd meg.

  • Moyes Story

   ez is mutatja hogy fellát vissza kell tenni a kezdőbe

  • Porter Ramsey

   More from Manchester United manager Louis van Gaal: “Because you have to meet expectation and expectations are very high, that gives a lot of pressure for the players.

   On the supporters booing: “They are right, I cannot deny that. I have seen the match also. In better or for worse we have to stick together.

   “We are working very hard but we have a lot of injuries that you cannot change.

   • Porter Ramsey

    neki nem nyomás, azt elnyeli a gecis nagy pofája

   • Moyes Story

    a top4 végtelen pénzzel tényleg kurva high expectation, mikor a leszter az első a tabellán

    • reelbeba

     A leszter azé jó hogy van, mer igy nagyon béna a sérülésekre hivatkozni

  • Achi Mike

   Jó, hát még kezdő vagy Lajos, majd belejössz. Nézzél sok régi MU meccset és láthatod, hogy hogyan kell cserélni. Nyárig biztos van időd, menni fog!

 • Gezu77
 • Porter Ramsey
 • wolandrule

  Szerencsére meccs időpontra kerülnek a darts versenyek mostanság, így megint lemaradtam a Lui féle csodáról… Húzzon már el innen!

 • reelbeba

  Pliz a posztmeccsröl ápdételjetek. Szeretnék jobb kedvre derülni

  • Moyes Story

   ugyanazokat mondja mint az összes ilyen meccs után, megvan a beszéde minden esetre

   • reelbeba

    háde nem mondhatja, hogy a helyzeteket be kell löni?!

    • Moyes Story

     azt mond amit akar

     • reelbeba

      Fatman! We shall be the champions!

  • Porter Ramsey

   “It was more a zero-zero game but in the end we lost,”

 • stanleykubrick

  Én még azt is elfogadnám, ha azt mondta volna a szezon előtt, hogy kipróbálok mindent és mindenkit, baszok az egészre, majd meglátjuk mi lesz, most az a lényeg, hogy lássam ki, mit tud és kikre számíthatok, hol vannak a hiányosságok, aztán majd a 3. szezonban odabaszunk, bárhogy is lesz. Ehelyett meg fatmanezés van, jegyzetelés, fasz döntések sorozata és kilátástalanság, meg kellő önbizalomhiány a csapatban.

 • infinite_red

  elég vicces volt 3-1-eket olvasni meccs előtt, így meccs után egyenesen röhejes 😀
  lajos menjen a faszomba ezzel a semmitmondó szarfossával, jöjjön giggs szezon végéig, aztán majd kitalálnak valamit a klubnál

 • Károly Fodor

  Jackson lecserélése miatt ment el a meccs. Januzaj jöhetett, de nem egy védő helyett, én inkàbb Lingard helyett néztem volna.
  Nagyon üresen hagytuk a pontrùgás után az ellent.

  • Moyes Story

   az hogy helyzetünk se volt az csak mellékes

   • Károly Fodor

    De legalább megvolt a 0-0.

    • fabiancancellara

     jelenleg a 0-1 jobb, mint a 0-0.

     • Károly Fodor

      A gond az, hogy nem. Lajos azzal nem repül. Akkor sem, ha az összes meccset elveszíti, ami még jön.
      Szóval marad a reménykedés a pontgyűjtésre. Én komolyan hittem a sima 6 pontban a Southampton+Stoke ellen. 3 győzelem egymás után, annyira nem szar csapatok ellen, ennyi elég lesz, hogy agyban, önbizalomban összeszedjék magukat a srácok, onnantól meg win minden.
      Csak hát ugye van az a templom cucc, ahol ezt kell csinálni. Oda meg nem nagyon járok. Lehet az a baj….

  • RedDevil4life

   Te sem érted a filozófiát.

 • gyongyi69

  Lajcsi out. A másik Lajcsit is elengeték,. Tegyük mi is ezt.

 • reelbeba

  what a fuckin disgrace

 • stanleykubrick

  Fella minek kezd, ha szünetben rájön, hogy kellene egy kis sebesség? Depay mi a retekért padozik és miért előzi meg őt játékban egy Januzaj? Ha már Januzaj, akkor miért a 86. percben kell behozni? Édes faszom. Mondjon már le.

  • Chestcontrol

   igen ezeket sztem meg ö maga sem erti

  • mrmojo

   meg fogja várni ameddig matematikailag is tönkrebassza a szezonunk és akkor fog lemondani sajnos

  • reelbeba

   Kibassza Januzajt, elküldi fél évre, aztán az elsö meccsen, ahol gólt kell löni behozza depay helyett. Ez az ember annyira nulla man-managementben, hogy nem is értem, hogy húsz évvel ezelött hogyan volt sikeres

   • Moyes Story

    te se futsz már úgy mint húsz éve nem?

    • reelbeba

     😀 Nem, tényleg

     • reelbeba

      De bármikor leiszom húsz éves önmagam 😉

    • Freeezer89

     nem is állítja senki, hogy ugyanolyan fasza gyerek, mint 20 éve volt, ja, de várj… Alajos

 • Chestcontrol

  sajtotajekoztato megvan mar vkinek?

 • Moyes Story

  most mindenki megint elhiszi, hogy majd kirúgják

  • MrFer

   szerintem már nem hiszi senki sajnos…

  • Chestcontrol

   nekem 8 h megy magatol v a repterig rugdossak a bisztonsagiak

  • Porter Ramsey

   dehh. ha majd eldől, hogy nem lesz top4, fogja a heréit és önként kisétál innen.

   • Moyes Story

    ez a csávó meccs előtt még a bajnoki címről beszélt, amíg matematikailag nem csúsztunk le addig azt hiszi hogy meglehet

    • Porter Ramsey

     hát akkor matematikailag kell, hogy elússzon a top4 is. 8 állásából hatszor önként távozott, most is ő fogja beadni a papírokat.

     • Porter Ramsey

      le is printscreeneltem ezt, jön a megmondtamozás majd

    • RedDev

     hát ha tovább áll még akkor mással esetleg meglehet…

    • reelbeba

     akkor is részeg volt

 • MrFer

  How Manchester United play football under Van Gaal – TrollFootball Video https://www.facebook.com/BackUpTrollFootball/videos/1536320883327310/

  • Achi Mike

   Simán 😀 Az a baj, hogy van ellenfél is. Szemét dolog, kegyetlen ez a foci.

 • reelbeba

  Egy esélyünk lett volna a bl-re: ha karácsonykor kibasszuk lajost. Töketlen fasz brigád ez

 • mddnszksz

  egy párhuzamos univerzumban
  https://vine.co/v/ielPj5xhgBt

  • mrmojo

   pff

  • Freeezer89

   ez mi? csak nem annak a fodballnak nevezett vlmi?

  • stanleykubrick

   najóvanakkor.

  • reelbeba

   Valaki múltkor írta hogy nem kell mahrez 🙂

  • infinite_red

   #emberem

 • Moreno_zmeg

  és a púl megint három pontra

 • György Márk

  És én végignéztem. A kibeba…..

 • Porter Ramsey

  most nézem, legalább a tottenham is fordított

 • Porter Ramsey
 • Freeezer89

  most a játékosok mi a faszt gondolnak? vagy túl naiv vagyok?

 • reelbeba

  Én büszkén énekelném, hogy we are fucking shiiiit, de nem we, hanem csak ez a holland fasz

 • KecsopBeno

  Nekem csak egy kerdesem van. Kibasztak mar Lajost?

 • bedeabl

  booooooo

 • Moreno_zmeg

  ‘We need to imrove’ ‘Martial should’ve scored that huge opportunity’

 • reelbeba

  Lajos, seggtörlöje vagy te az összes balfasz csapatnak

 • Rio

  Booooooo! Lajos, takarodj! Amig a csapathoz barmi kozod van, nem nezek tobb meccset.

  • Mainpieeater

   … Egeszen jovo pentekig

   • bedeabl

    pénteken lesz meccs?

    • Mainpieeater

     Kiesunk az efé köpőből is

     • Freeezer89

      szerencsére melózom

     • bedeabl

      Pedig szombaton szalagavató, aszittem azzal az ürüggyel megúszom, hogy végig kelljen néznem ezt a szart megint, de mégse 🙁

  • bee

   Komolyan fontolóra vettem, hogy talán brassóit kéne csinálni a meccs helyett, de végül csak itt kötöttem ki.

  • fabiancancellara

   respect, én december eleje óta nem (szégyen, nem szégyen), még szerencse, hogy Lajosnak nincs köze a bloghoz:))

 • Chestcontrol

  sajtotajekoztatot linkelitek?

  • Pásztor László

   fogadjunk higy nem megy el?

 • mrmojo

  na mostmár megvárom a sajtótájékoztatót is ha eddig szoptam

  • Freeezer89

   hun nelzed?

   • Chestcontrol

    itt ha vki linkeli

    • Freeezer89

     :DDD

    • Freeezer89

     linkelhetnétek már 😉

   • mrmojo

    gondolom majd felteszik netre

 • Hamptitus

  Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen

 • gogofradi

  PL szégyene a jelenlegi “csapat”

 • kvcstms

  Takaródj a faszba te buzi holland fasz

  • fabiancancellara

   egy napot késtél:))

 • Mainpieeater

  Amugy ha Januzaj es Depay jatszana a szeleken akkor lenne tamadojatekunk talan, Martial fel elore kozepre meg 3 kk.

  • Rio

   Januzaj? 😀 a golt is neki koszonhetjuk, visszafejlodik

   • Mainpieeater

    6 perc alatt kettot lott kapura 😀

 • Achi Mike

  Ez picit szégyen megint. Sebaj, megszoktuk. Egy ilyen kis csapat otthon örüljön a 0-0nak is. Vagyis… hoppá.

 • box-to-box defender

  Most már ne lőjünk gólt légyszi…

 • stanleykubrick

  Ez a hülye Januzaj miért hiszi azt, hogy Giggs?

  • Pásztor László

   mégis ezzel mit kellett volna csinálnia?

   • stanleykubrick

    Úgy mozgott totál, mint a huszonéves Giggs, csak hát ööö…

   • Pepoka

    Vissza passz DDG-nak, tudod a filozofi

  • godlikezaza

   rooneyt akarta

  • Freeezer89

   Alajos meg azt hiszi, h filozofi

  • box-to-box defender

   Azt hiszi, hogy a mezzel együtt a tudását is megkapta

  • RedDev

   mert megörökölte a mezét

 • Moyes Story

 • Moreno_zmeg

  na legalább Blind fejberúgta Longot 😀

 • CaptainWazza

  bőgni lenne kedvem

 • Gyere_haza_Moyes

  Milyen FELLA?

 • fellasz

  taps nekünk akik véginézték megint ezt a hígfost

  • mddnszksz

   szerintem én nyertem…

 • Moyes Story

  én már a pool győzelem után megmondtam, hogy itt folytatódik ugyanez

  • mrmojo

   igazi jós vagy

   • Rio

    Joó-s?

  • Achi Mike

   Nem lehet folyton mákja a Lajosnak se.

 • csinibob

  Most volt 2 nyertes meccsünk, miért is kellett ez a 3 védő? Mi indokolta?

 • Pepoka

  nah látjátok, amíg Fella a pályán volt addig 0-0 volt igaza van ő itt a #balansz

 • Mainpieeater

  Boring Boring Man United as the red stars draw with eve-ry-one

 • Alberti Róbert

  Van olyan dilettáns, aki elhiszi hogy ez a holland barom képes lesz feltámasztani a csapatot ? Szerintem mondjuk a vezetőségben van még néhány…

 • Freeezer89

  nem kéne ezt tovább eroltetni

  • bee

   Nem tudom miről beszélsz. Eddig se erőltettük a futballt.

   • Freeezer89

    Alajost nem kéne már tovább eroltetni

    • bee

     Világos, de nem bírok leállni a szarkazmussal, olyan, mint a heroin.

     • Freeezer89

      apropó drog…

  • h492019

   Ja, már Joó Gabi is eltemette az indexcímlapon 😀

 • Chestcontrol

  na akkor en azt mondom h most van az a pont h a top 4 veszelybe kerult…. koszonjuk lali

  • Achi Mike

   Azok számára, akik eddig hittek benne. Én már egy ilyen december után nem hittem.

  • RedDevil4life

   Miért, te még egyáltalán bíztál ilyesmiben, hogy meglesz?

 • Limb for a Limb

  Időt kell adni az edzőnek. 😀 vicc az egész

 • Rio

  Januzaj mehet a reserve-be, vegleg.

  • kvcstms

   lingarddal együtt

  • lasi

   Lajos meg a faszomba.

  • Moreno_zmeg

   ha nem tőlük kéne a csodát várni…

 • Mainpieeater

  Leigazoltuk mar Stonest?

  • Limb for a Limb

   Igen

 • mddnszksz

  Alli nem kis gólt vert

 • csinibob

  Eladtam az 50 perc környékén, és a gólnál riadtam fel .Gondolom nagyon jók voltunk eddig.

 • Achi Mike

  Akkor mégis jobb a 3-3?

  • stanleykubrick

   0-0 vagy 3-3, nem mindegy? Most komolyan. Éppen ezt most 0-1? Nyerni kellene, focizni, meccseket nyerni, alakulni, összeállni stb.

   • Achi Mike

    Nekem nem mindegy. Mert akkor legalább láttam, hogy nyerni szeretnénk. Most nyomokban sem.

 • CaptainWazza

  RÚGJÁK MÁR KI EZT A ************ ************* *************** *************** ************* ********************* ááááááááááááááááááá ajfsdfjqénfcqévnfnvmlskiljcéfailvdjhknriwouénfhoslcnsakjncsl aj.k salhcblsandmksalcéhbldsnfmklvd hbkcdvckjan.mksajhdbk

  • kvcstms

   vigyázz klaviatura.

   • CaptainWazza

    gyengéden bánok vele

 • stanleykubrick

  Fergie küldi az SMS-t az asszonynak: “Bocsika, de vissza kell térnem. Ugye te is belátod, hogy nincs más esély?”

  • bee

   Amikor Busby is meglépte ezt, az nem jött ki jól. Szerintem Giggsnek írt, hogy álljon készenlétben.

   • stanleykubrick

    De az is lehet, hogy csan Wengertől jött az sms egy kurva nagy troll fejjel.

 • reelbeba

  Papi Lajos mögött 😀

 • RedDevil4life

  In Lajos we trust! 😀

 • Achi Mike

  Most akkor megtörtént az, ami már annyi 0-0nál lehetett volna. Persze, tudom fordítva is, csak erre azt tudom mondani, hogy egy Unitednek eleve nem 0-0ra kéne játszani. Köszi Lajcsi.

 • danNN

  És én ezt végignéztem már megint. Én vagyok a legnagyobb faszkalap, nem is lali.

  • RedDevil4life

   Meg még páran és van aki ezért sokat fizetett.

 • Chestcontrol

  ezzzzaz

 • RedDev

  mondtam én hogy igazoljuk le de mindenki csak nevetett…. kösz Csárli…

  • mrmojo

   ettől még nem elég ide

   • RedDev

    hát inkább látnám őt beállni a padról akár mint Fella, Januzaj, Lingard féléket mert “ők elegek”

    • mrmojo

     azok se , de ez nem legitimálja amit mondasz

     • RedDev

      egyébként nem elég ide senki addig amíg ilyen hülye firkász ül a padon mint Lajos! rohadjak meg ha lesz gyerekem veszek neki 1 Lui féle kifestőt

 • stanleykubrick

  Januzaj azt hitte ő Giggs. Végeredmény, kirúgás.

 • Rio

  Essunk ki a gecibe

 • godlikezaza

  mekkora metálság már

 • Kleinheislerlin

  Majd én fogom Austint.

 • box-to-box defender

  Szerintem megdobták a kispadot, mert állt mindenki

 • Mainpieeater

  Na akkor kie a masik ket sor? #gecinagyjos vagyok

  • bee

   Mást nem lehet rendelni?

  • reelbeba

   Gyöztes gólrol volt szó, nyugi

  • Fish08

   Enyém

 • bee

  Megyek keresek egy ciánkapszulát.

  • RedDevil4life

   Inkább postázd Lajosnak.

 • Freeezer89

  idejevótmá

 • kvcstms

  köszicsö

 • box-to-box defender

  Ezaz!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • mucus

  megérdemeljük

 • stanleykubrick

  Na kirúgják akkor már Lajost?

  • Chestcontrol

   en nagyon remelem….

  • Freeezer89

   nem hiszem

 • Moyes Story

  pereira helyett januzaj az időhúzó csere, mindjárt más

 • fellasz

  navégre

 • reelbeba

  Mondtam hogy fel vagyok készülve mindenre, de nem

 • fellasz

  legalább felszedett magára egy kis izmot

 • kvcstms

  pff januzaj jön

 • Mainpieeater

  Csere 85. Percben ?????????? kurva eletbe mar ezt a ven kokler fasz sem gondolhatja komolyan.

  • Freeezer89

   majdnem eltaláltam

 • stanleykubrick

  Indokolt csere a 88. perc körül.

  • lasi

   Lajos egy fasz!!!!

 • stanleykubrick
  • MrFer

   😀

  • bee

   Jaj bazdmeg, amíg ezt sikerül törölni az agyamból…..A pszichiáter számláját neked küldöm el.

  • godlikezaza

   mehetne is faszbukra covernek

 • Chestcontrol

  pedig kurva egyszeru dolog a futball….. futni kell meg pontosoan passzolni

 • Csumpitáz Béla

  na a Spurs már vezet is

  • Chestcontrol

   4pontra a 4dik hely. es a leicester sem ma fog leszakadni

   • Csumpitáz Béla

    már 5-re

 • Dyer

  Elszállt a stream, nem töröm magam, hogy legyen másik.

  • Gyere_haza_Moyes

   detto

  • fellasz

   írunk ha gól lesz, csak győzd kivárni 😀

 • Rio

  Lingard a kurva anyadat mar, takarodj a palyarol

 • CaptainWazza

  Uram, Lingard beadásaitól ments meg minket!

 • stanleykubrick

  Szent isten….

 • fellasz

  lingard beadást…wait for it…

  • Csumpitáz Béla

   nálam csak most volt, de ez kriminális

 • stanleykubrick

  Hogy a faszomba akarjuk megverni a Stokeot? Hát nem vagyunk mi a Leicester.

  • Chestcontrol

   az a baj h lathatoan senkit sem akarunk megverni mert jo nekunk az x is….

 • Kleinheislerlin

  Mondjuk Lingard szintjét hozta ma az egér is

  • mrmojo

   kicsit fürgébb is volt ha jól láttam

 • ezraharrari

  a meccs összefoglalva (kép)

 • Mainpieeater

  Ha Austin lovi a gyoztes golt ma akkor az elso harom lajkolot Fish08 meghivja egy sorre

  • Salvatore

   Likeolok egyet… Legalább a sör legyen meg. 🙁

  • Kleinheislerlin

   Legszebb öröm a söröm.

  • reelbeba

   Én is lájkoltam, és az elöttem lájkolókat egyszerüen megölöm 🙂

  • Fish08

   Önlike nem ér. És 3an hogy osztoznak egy sörön?

 • Achi Mike

  Gondoltam, hogy szar lesz, de azt nem hogy ennyire.

  • lasi

   A pudli ellen is szar volt, csak nyertünk.

 • Chestcontrol

  remelem ha ha a mutatott jatek nem is(mert akkor mar nem lenne itt lui) de a futtykoncert vegre felnyitja a vezetoseg szemet es kibasszak ezt a koklert

 • bee

  A helyzet az, hogy kicsit elbóbiskoltam, de élek a gyanúval, hogy nincs változás és semmi lényeges nem történt a sérülés óta.

 • box-to-box defender

  Én nagyon nem szeretem a Mennyei bajnokságot, de még ott is izgalmasabb meccsek vannak. Legalább Véber néha beszól valamit meg ilyesmi…

 • reelbeba

  nyári hirekre emlékszik valaki? még az egérirtást sem tudjuk rendesen csinálni

 • Moreno_zmeg

  Lingard bebe-i magasságokban

 • Freeezer89

  eskuszom melóban nem ég ki ennyire az agyam, mint a meccseinken

 • Achi Mike

  Az egér csak keresett valami nyugis helyet magának, ahol nem történik semmi és biztonságban van.

 • Mainpieeater

  Patkany az Old Trefford gyepen, megszolal Fergie a lelaton:
  “Ki a faszom engedte be Joey Bartont?”

 • reelbeba

  legalább történt valami

  • mrmojo

   ez csak lajos elterelő hadművelete

 • fellasz

  jó ez a lingard gyerek, csak kurvára nemtudom h mire

  • Roleee

   Championship?

   • fellasz

    hát kb. értem én h depayt megkell nevelni meg h szarvolt meg minden, na de ennél nemtudna többet?

    • Roleee

     De, de az nem philosophy kompatiblis

 • CaptainWazza

  :””DDDDDD

 • mrmojo

  patkány a pályán !!!4!!

 • Freeezer89

  bazdmeg… még az egér is ellenunk dolgozik

 • Mainpieeater

  IGAZOLJUK LE MICKEY EGERET! Tobb jo megmozdulasa volt ma mint Fellaininek 😀

 • Gezu77

  A meccs legizgalmasabb jelenete egy egér…. b@szd meg lajos

 • Hamptitus

  Egérke <3
  Igazoljuk le, pls!

 • box-to-box defender

  Amikor egy egér okozza a legnagyobb izgalmat 😀

  • ezraharrari

   Estéim a laptop előtt

 • Mainpieeater

  Legalabb hozzuk be Januzajt es Pereirat. Veluk sem lenne szarabb es talan tobb penzt kaphatunk ertuk amikor elviszi oket nyaron a Watford meg a Preston

 • KecsopBeno

  Gol!!! Wilson betalalt!!!! Vezetunk!!!!

 • Gezu77
 • Freeezer89

  remélem a 87. percig várunk a cserével

 • CaptainWazza

  Mi lesz a kifogás te fasz?????????? áááááááááááá. Elnézést

  • mrmojo

   áá , soha nem kérne elnézést

   • CaptainWazza

    Én kérek elnézést a kirohanásért

    • mrmojo

     vágom

  • reelbeba

   a helyzeteket be kell löni

  • Achi Mike

   Ma nem volt kedvünk játszani, az idő is rossz volt, front van, rossz a csillagok állása, az időpont sem volt megfelelő, az ellenfél meg geci volt, nem hagyta még a filozit sem rendesen. Ennek ellenére jók voltunk.

 • mrmojo

  mindent elmond a csapatról hogy egy lesünk volt , az is szögletből

  • kvcstms

   #filozofi

 • reelbeba

  A lányom háromszor választotta a zöld lufit a piros helyett, kiderül mekkora orákulum

 • kvcstms

  nyáron megvesszük a komplett lesztert.

  • lasi

   Lajos alatt ők is szarok lennének.

   • CaptainWazza

    Lajos alatt még a sör is rossz lenne

    • Pepoka

     És a pina? :S

     • Gyere_haza_Moyes

      az háromszor rosszabb ha homi vagy

    • Freeezer89

     Alajos alatt a még a másnaposság is 2x olyan szar

    • Achi Mike

     Lajos alatt még a cukor is sós.

     • lasi

      és a szar is keserű.

   • kvcstms

    mondom a komplett lesztert mindenestül.

  • Achi Mike

   Akkor aztán nem lesz ter.

  • Krunyec

   Te nem leléptél? 😀

 • Achi Mike

  McMester.

 • Pepoka

  Gyönyörű szöglet

  • lasi

   Szánalom.

  • stanleykubrick

   Nincs Fella, nincs gól.

 • Krunyec

  Szöglet is problémát okoz?

 • kvcstms

  figyeled paddy szólózott.

 • stanleykubrick

  Kane azért kiegyenlített.

 • Achi Mike

  Ez rettenetes. Lehet, hogy 2 pezsgőt is bontok, ha elmegy innen majd ez a nyomorult Lajos.

 • filozofi

  Rokkantabb a védelmünk, mint Stephen Hawking

 • Moreno_zmeg

  Long_zmeg

 • Chestcontrol

  akkor is van MOTM ha mindenki szar?

  • reelbeba

   Nyugi lesz még dávid show

  • bee

   Igen, kis cetlikre felírják a neveket, majd kalapból húznak egyet.

  • Achi Mike

   Lajos.

 • Moyes Story

  csaló szószhempton, egyből beívelik a kapu elé a szögletet

 • Krunyec

  Történt valami az elmúlt 40 percben? Inkább leültem fifázni. 🙁

  • kvcstms

   durmi off.

   • Krunyec

    Az fasza.

   • reelbeba

    de te nem is nézed

  • stanleykubrick

   filozofi in da hause.

 • reelbeba

  Kár, hogy a faszmák kártyát már kijátszottuk az elözö meccsen :/

 • Gyere_haza_Moyes

  Fella nélkül is ugyanolyan szarok vagyunk az a nagy helyzet.

 • EZS

  Mocskos gyilkos long

  • godlikezaza

   amúgy nekem tényleg kicsit szándékosnak tűnt

   • EZS

    Nekem nem kicsit, nagyon nem volt oka már beleszállni

 • Moyes Story

  kicsit összekoccantak már hívni kell a mentőket, miből vannak ezek?

 • bee

  Sérülés. Ez az, hiányzott mint egy hasba térdelés.

 • Mainpieeater

  Maradt 1 kibaszott darab egeszseges felnott vedonk. Vicc. Botrany. Szarminden

  • kvcstms

   vidic free agent

   • filozofi

    Nekem is pont ez jutott eszembe

  • stanleykubrick

   Aki szerencsére nem játszott sokat idén.

 • Roleee

  kurvajó amúgy is jól állunk a védőkkel.

 • Rio

  Lajos te fogalmatlan fasz. Hanyszor kell meg lerohanniuk minket mire rajossz h ne egy kibaszott kozepso vedo loje a szogletunket. Darmiant el is vesztettuk miatta.

 • stanleykubrick

  Varela, Tuanzebe, McNair, CBJ hátvédsor áll majd ki az EL-ben.

  • Hamptitus

   Red Wall

   • stanleykubrick

    Red Laugh.

   • ezraharrari

    Red fence

   • Csumpitáz Béla

    Red dick

 • lasi

  Faszom már ezekbe a kurva sérülésekbe.

 • Moreno_zmeg

  éés még egy fb-el kevesebb

 • reelbeba

  szépvót durmi

  • kvcstms

   bele is rokkant

 • Moyes Story

  nem kéne túl hamar vezetést szerezni mert a soton begorombul mint a múltkor

 • Achi Mike

  Lindárd aztán tud. Pedig az ilyenekből szoktunk gólt szerezni.

 • Hamptitus

  Lingard 😀 Cseréld már le Lajos!!!

 • kvcstms

  lyukat rúg bazdmeg

  • stanleykubrick

   Néha Welbeck jut róla az eszembe.

   • lasi

    Testvérek?

   • kvcstms

    hozzá képest welbz aranylabdás.

 • CaptainWazza

  Végre ráverjük messziről is

  • Csumpitáz Béla

   az volt az első félidőben is 3

 • Roleee

  Ez már szöglet volt.

 • Moreno_zmeg

  Martial amúgy néha csak rábúrhatná még egy megtolás helyett.

 • Achi Mike

  Hoppá! Az első “valami foci”. Nem is kellett sokat várni rá. Türelmetlenek vagyunk na.

 • CaptainWazza

  Végre valami. Mata <3

 • mrmojo

  mata kis életet vitt a csapatmozgásba , ezt sem gondoltam volna

 • Achi Mike

  Hiányzik Fella:(

  • kvcstms

   kinek?

   • Achi Mike

    Valakinek biztos;)

  • reelbeba

   Itt van, tessék

   • Achi Mike

    Szép. Megnyugtató itt látni és nem a pályán. 😀

    • reelbeba

     A lányom kedvence 🙂

 • filozofi

  Szopik a Spurs, ami joó lenne HA….

 • RobinGood

  Egyedül Smalling volt a 15-oson belül a szögletnél?

 • Moreno_zmeg

  BJ úgy mozog mint egy előember

  • reelbeba

   aha 😉

  • kvcstms

   tesiböl tuti fel volt mentve.

  • ezraharrari

   Kicsit olyan fifa99-es

 • Gyere_haza_Moyes

  Srácok. Most fogtok pofára esni ha 0-0 marad 🙂

  • Chestcontrol

   kiveve azok akik xre tettek 😀

 • Moyes Story

  fellát kezdetni majd félidőben lehozni is hihetetlen mekkora fogalmatlanság

  • Achi Mike

   Aszitte, hogy ma jó lesz. Most miért?:)

   • lasi

    Esélye megvót.

 • Moreno_zmeg

  URAMISTEN RÁJÖTT

 • reelbeba

  Lehozta Póznát??!!!

  • kvcstms

   lehet megjött a milantól az utalás.

   • lasi

    Ámen.

 • csinibob

  Fella lement, pedig nincs is sárgája :O

 • Roleee

  Csere félidőben wtf – Mata, Fella helyére wtf

 • Achi Mike

  Van azért lendület. Ha valaki hirtelen “jókor” odakapcsolt erre a meccsre, simán azt hihette, hogy hatalmas gólhelyzet van. Aztán kiderült persze, ha a kapuféle, az ellenfél szorításából kilépő United játékos nem azért küzd és rohan, hogy majd gólt lőjön, hanem hogy majd haza tudja adni. Én pezsgőt bontok, ha Lajos lelép majd, akármikor is legyen az.

 • kvcstms

  és lingard még mindig pályán bazdki.

 • reelbeba

  Nna most szétkapjuk öket

 • Chestcontrol

  off: Megvan iden a Manchester united ellenszere…. JO eros Kave

 • MrFer

  Beszédes 😀

 • Chestcontrol

  na megyek fozok valami eros kavet…

  • Kleinheislerlin

   Főzz már kérlek kettőt, 1 cukor, hideg tej.

 • kvcstms

  lingard vajon kit kúr, h kezdö lehet?

  • Chestcontrol

   moyes lanyat 🙂

  • lasi

   És Fella?

   • Chestcontrol

    Fella egyebkent labda nelkul kurva jo 🙂 es nagyjabol meg is van a funkcioja, apritani a jonepet…. am ha bastit utolag eltiltottak akkor lehet h Fella is kap egy kis pihenot a konyokoseert

 • stanleykubrick
  • Csumpitáz Béla

   Simply Red?

  • fabiancancellara

   Noriccs meccs?
   OK, nem szóltam, látszik milyen könnyen rááll a szem a sok 0-0-ra…:D

  • mddnszksz

   ed woodward és susan boyle eltitkolt felnőtt gyermeke

 • fabiancancellara

  Tizenhét 2016-2017-es szezonbéli otthoni tétmérkőzésünkből a tizenegyedik 0-0 az első félidőben.
  Edit: 2015-2016

  • bedeabl

   jövőre is ez lesz?

   • Chestcontrol

    ha lajos valami csoda folytan maradna akkor garantalt a szorakozas

   • RobinGood

    De látni már nem fogjuk, mert legfeljebb a Baby TV- n lesznek a meccseink, altatónak

  • Chestcontrol

   johir h az elso felidokben szinte bevehetetlen az old trafford kapuja…..

 • bee

  Hogy nem röhögik el magukat, mikor szakértőként hivatkoznak ezekre a díszpudlikra?

  • filozofi

   Fehér “Bilincses” Csabin mindig felbaszom az agyam

   • Newton_heath

    Mér bilincses?

    • filozofi

     Anno még az UTE egyik edzésén jelent meg állítólag egy játékbilinccsel azt követő nap, hogy a klubtulajt valamiért lecsukták

  • Achi Mike

   Tádics egy az egyben bárkit meg tud verni. Szegény bárki. Amúgy jövőre akkor viszi a barca?

 • mrmojo

  csodálom hogy nem kap nagyobb füttyöt a nagyheréjű meg csapata , nem tudom meddig lesznek ilyen elnézőek a hazai szurkolók

  • Porter Ramsey

   a többiek csak a füttyszóra ébredtek fel és későn csatlakoztak.
   legalábbis én olyan mini bóbisokat nyomtam itt a félidő alatt…

 • Kleinheislerlin

  Öröm az ürömben hogy ajándék volt 2,30-ért a HT under 0,5. 😀

  • Chestcontrol

   en inkabb szeretek xekre tenni iden…. ha mane nem csuszik el akkor megy az under 0.5

   • Kleinheislerlin

    Muszáj voltam, X az 2,10 volt

    0-0 City
    0-0 Boro
    0-0 CSKA
    0-0 WBA
    0-0 PSV
    0-0 WHUFC
    0-1 NCFC
    0-0 CFC
    0-0 Swans
    0-0 Shef Utd
    0-0 Saints

 • ezraharrari

  Off: pesti fogászat reklámozza magát az ír setantan 😀

 • RobinGood

  Azért van ott elégedetlenség a leláton is hál’ Istennek.

 • Ma is nagy lesz a forgalom az Old Trafford környékén, sokan fogják előbb otthagyni a meccset.

  • Chestcontrol

   aki elorelato volt az el sem ment

 • Newton_heath

  Ez milyen játékrendszer most?

  • stanleykubrick
   • Newton_heath

    Azt néztem, hogy 3 védősnek tűnt néha…Nem akarom elhinni, hogy mit akar még ezzel a szarral..

    • Chestcontrol

     sztem Lajos sem tudja. sokszor az az erzesem h ahogyan ul ott nem is a meccs jar az eszeben hanem inkabb azon gondolkozik h a sajtotajekoztaton mit is mondjon…

     • Moreno_zmeg

      nézi, hogy melyik sajtós kövér esetleg, mert abbóll jó poén lenne

  • fellasz

   unalmas

  • Moreno_zmeg

   egy fluid rendszer, ami lehetőséget ad az improvizációra, és a játékosokban rejlő tehetség maximalizálására.

 • kvcstms

  nekem ennyi elég volt, bye skacok.

 • Chestcontrol

  minden meccsen mikor innom kell h ne aludjak el a kanapen azt gondolom h ennel unalmasabbal mar Lui sem tud elorukkolni, aztan minden heten meg tud meg lepni ujra meg ujra…

 • danNN

  Mindezt hazai pályán.

 • csinibob

  Még most a szünetben ki kell rúgni. NÉZHETETLEN, és, ami még rosszabb, KONCEPCIÓTLAN!

  • mrmojo

   ez a koncepció amit látsz

   • csinibob

    Azt hittem, hogy ezt a 3 védőt tavaly végleg elengedtük, de random meccsenként visszatér ez a fos.

    • mrmojo

     ez most 3 védő?

     • sallark

      3-4-3 szerintem

    • Chestcontrol

     inkabb csak az van h a jatekosok nem ertik kinek hol kene allnia

     • csinibob

      Nincsenek hozzá embereink. el kell engedni.

 • stanleykubrick

  Azért valami Swansea elleni második félidőben talán bízom, egy Lingard-Depay csere bepróbálható lenne, azt mondom.

  • Chestcontrol

   majd a 85dik percben

 • reelbeba

  Legalább konzisztensek vagyunk!

 • bee

  A stratégia nyilvánvaló. A lelketlen és eseménytelen első félidővel teljesen szedáljuk az ellenfelet, jó néha magunkat is. Van még mit finomítani.

 • reelbeba

  Azér a szoton jó partner ehhez a fosparádéhoz

 • CaptainWazza

  Milyen csönd volt te jó ég :O 🙁

 • Chestcontrol

  hany 0-0as elso felidot jatszottunk iden?

  • KiB

   Mindet

 • stanleykubrick

  Akkor itthon ez hányadjára is sikerült most ez a 0-0 az 1. félidőben?

 • Hamptitus

  Bíró sporttárs is bealudt közben 🙁

 • Gyere_haza_Moyes

  Második félidőben jön a henger

  • Achi Mike

   Festeni mész?

   • bee

    Lehet, hogy útépítő.

    • ezraharrari

     Szurkoló?

 • Achi Mike

  Ebben a félidőben gyakorlatilag 1 percet sem játszottunk. Otthon

 • Limb for a Limb

  Szerintem bármelyik nb1es csapattal tudnánk 0-0-t játszani.
  Ez valami elképesztő szar.

 • reelbeba

  fella presszingel! Legalább van min röhögni 😀

  • RedDev

   elég csak ránézni… és nem tudom sírjak vagy nevessek.. főleg még ha a mezünk is rajta van -.-

 • mucus

  kínvallatás kutyafasza ehhez képest

  • stanleykubrick

   Guantanamoban a United meccseit használják már egy ideje, nem tudtad?

 • ezraharrari

  Lingard megint elég fingharisnya

 • RedDev

  vezet a leszter…

  • stanleykubrick

   Abban már tényleg semmi meglepetés nincs, az életben nem fogjuk be őket. 😀

   • RedDev

    az tuti

 • filozofi

  Nem tudom egyedül vagyok-e, de én nem érzem úgy, hogy Lingardnak Mata kárára kéne a csapatban lennie.

 • mddnszksz

  kezdem belátni hogy egy idióta vagyok, hogy még mindig kíváncsi vagyok erre. feladtam egy csoporttársammal egy “filmezést” azért hogy ezt végigszenvedjem. ismét bebizonyosodott, hogy jobb ha az ember a farkára hallgat és nem a szívére

  • Limb for a Limb

   Az év balekja díj :/

   • mddnszksz

    mondjuk annyira nem érvágás, a kislány hál istennek szeret mozizni. de tény hogy ennél jobb szombat délutáni program lett volna

    • filozofi

     Mit “néztetek” volna?

     • mddnszksz

      nem volt előre megbeszélve, általában ő választ 😀

    • Porter Ramsey

     na várj, most tényleg filmet néztetek volna?

     • mddnszksz

      nyilván nem

  • Mainpieeater

   ClockBlockwick Jackson 43 😀

  • filozofi

   Most képzeld ide az Indana Jones 3ból a szt grál örző lovagot: “ostobán választottál”

  • KiB

   Mindannyian gratulálunk…de komolyan:-)

  • bedeabl

   Részvétem :/

  • Dyer

   Azon gondolkodom, hogy up vagy downvote ez. Golyóérett target pussyt lepasszolni nem ér :D. Én a már hosszútávú bejáratott barátnőt sem tettem át (csak előre hoztam) az utóbbi időben meccs miatt (kivéve a múlt heti világraszóló sikeren felbuzdulva pont ma… inkább ki kellett volna még 1-2 kört huzatni magamból, az biztosan szórakoztatóbb lett volna ennél).

  • Ressan

   Én a barátnőmet, meg három barátnőjét vettem rá, hogy nézzük csak ezt, mert higgyék el, hogy ez sokkal izgalmasabb, mint egy “sima” focimeccs.
   Hamar rájöttek, hogy nem igaz,
   fel kellett adnom! 🙂

 • mrmojo

  fél 7től gladbach-dortmund ha valaki szereti a focit

  • kvcstms

   fuu de messze van még.:(

 • csinibob

  De mit akarunk? Ívelgetünk, meg 3 védő. Martial hol szélső, hol 9-es.

  Filozofi, az baszod.

 • Achi Mike

  Nem tudom, hogy lehet-e ennél gyengébben “támadni”.

 • KiB

  Nekünk is kéne egy ilyen rohamnèger:-)

 • kvcstms

  lingard bazdmeg

 • CaptainWazza

  Remélem Rooney vagy Giggs majd azért kiabál egy kicsit az öltözőben

 • Chestcontrol

  ZzzZzZzZzzzzZZzzz

 • godlikezaza

  jézusom mit kapnak a közönségtől

 • reelbeba

  Darmian ível… kirugás 🙁

 • stanleykubrick

  5 idegenbeli győzelmünk már van, tavaly összesen 6 volt a PL-ben. Nem értem mit kell türelmetlenkedni? Sok fat man! 😀

 • boooooooooooooooooooooooooooooooooooo

 • bee

  Szívem virága, félelmetes magasságokból teszek arra, hogy mit érzel a Liverpool iránt. Koncentrálj erre a meccsre, neked legalább fizetnek ezért.

 • lasi

  Ez a máné is kéne nekünk. Nem.

  • Achi Mike

   Pedig illik a csapatba a játéka:D

   • lasi

    Ez a baj.

 • koeman rendszeresen kifingatja lalit, eddig ma is. pont ezt vártam

 • kvcstms

  monoki meg menjen azt rántson rá a pool meccsére.

  • bee

   Szerintem az a kör már megvolt.

   • kvcstms

    retry

    • bee

     Előbb még gondolom letisztítja a képernyőt.

 • stanleykubrick

  http://dvadi.com/

  Unaloműzőnek ajánlom.

  • Gezu77

   De miért Romero a 3. ember nálunk???

   • stanleykubrick

    😀 Jogos a kérdés, de itt legalább meg lehet nyerni a bajnokságot és a BL-t is.

  • box-to-box defender

   5 meccsen eddig 1 pont, pedig régen jó voltam ebben 🙂

   • stanleykubrick

    Na, gyakorolni kell. 😀

    • box-to-box defender

     Mondjuk a Hamburgos Oliccal vagyok

    • box-to-box defender

     Akkor most Romeroval bajnokságot nyerek :DDD

   • ketomika22

    ne már haver. volt, hogy 38 winnel nyertem 😀 igaz, hogy kb. 1 éve tolom a játékot

 • reelbeba

  Hány meccsen nem kaptunk gólt az elsö félidöben?! Naugye

 • rugdossuk a kirúgásokat fellára, de egyet se tud lefejelni, így kb. játékának egyetlen halovány értelme is elvész

  • Moyes Story

   ha meg is nyeri a fejpárbajt tuti hogy ellenfélhez passzol

   • RedDev

    vagy szabálytalanul szerzi meg

  • reelbeba

   Fejelni sem tud, sose tudott. Csak nagydarab, ez az összes skillje

   • RedDev

    meg könyöklés a másik skillje

 • Mainpieeater

  Eb bronzmeccs mellett dontottem inkabb, jol tettem? Milyen a meccs?

  • Krunyec

   Szar.

   • Mainpieeater

    Akkor jo, az eb meccs eleg fasza siman vezetunk 🙂

  • Hamptitus

   Mint egy kiesési rangadó

   • Hamptitus

    A championshipben 🙁

   • CaptainWazza

    Akkor lenne hajtás is

    • Hamptitus

     Jogos 🙁

  • Achi Mike

   #filozofi

  • kvcstms

   izgalmatlan

 • reelbeba

  Rooney ma is gólt lö! stay positive

  • Achi Mike

   Jelenleg a stay awake foglal le.

 • mrmojo

  kúlman sem érti hogy ezt a szart látja a traffordon

  • stanleykubrick

   Pedig a tavalyi meccsnél eddig nem szarabb.

 • Achi Mike

  Jó lesz ez. Meg lesz az a filozofi félidő.Eddig csak akkor nem lett 0-0, amikor arra fogadtam:D

 • kvcstms

  schneiderlinnek kellene egy pajtás a kp-ra.

  • lasi

   Verratti?

   • mddnszksz

    sajnos esélytelen. gundoganra kellene rámászni v kroos-t elcsábítani ha nem játszik a mediterrán térségben

   • kvcstms

    nem igazolásra gondoltam, hanem valakire aki ebből a keretből hasonlít egy kőzéppályásra.

    • lasi

     Azok sérültek.

     • kvcstms

      az a baj.

     • lasi

      Meg, hogy nincs pótlásuk.

 • vezet a palack

  • stanleykubrick

   Kéne a győzelem…

   • CaptainWazza

    Komolyan, csak játék lenne

    • bee

     Telhetetlen vagy.

 • Gyere_haza_Moyes

  Fellánál már csak Herrera szarabb

 • Moreno_zmeg

  Southampton minden meccsen kedveskedik nekünk egy elbaszott hazaadással.

 • CaptainWazza

  Már ívelgetünk is a fagólemre, ezaz

 • stanleykubrick

  Rooney önbizalommal teli, ez elég pozitív.

  • Krunyec

   Rooney lövése! És bedobás.

   • mddnszksz

    Hrutka likes this

 • ezraharrari

  Néha azt érzem, hogy Fellával nem mi vagyunk kevesebben, hanem sotonék többen

 • mrmojo

  majd valaki csináljon egy összefoglalót fella elrontott 5 méteres passzaiból az elmúlt meccseken

  • lasi

   Kinek van annyi ideje?

  • RedDevil4life

   Olyan hosszú videót szerintem nem támogat a youtube. 🙂

 • Krunyec

  De rohadt unalmas ez a meccs.

 • Gyere_haza_Moyes

  Mentségünkre szóljon, hogy másik 5 meccsből csak egyen esett gól

  • KiB

   Nem érzem jobban magam ettol:-)

 • Achi Mike

  Hoppá, nem csak nekünk van trükkös szabadunk. Ez szép volt.

  • reelbeba

   Nevetséges vót

   • Achi Mike

    Így akarták.

    • reelbeba

     Ezek valami színjátszó csoportba járnak

 • Moreno_zmeg

  ez is 5-4 lesz…kapuralövésben

  • kvcstms

   hol élsz te?

   • Moreno_zmeg

    bocs akkor Lala 5-4-re nyer amőbában Giggs ellen

 • sallark

  Csak nekem van olyan érzésem, mintha letükröztük volna a Soton 3-4-3-át?

 • fellasz

  annyira agyhalott ez az ember h már csak ezért is vegye le ezt a mezt és takarodjon a milanba

 • Gyere_haza_Moyes

  Megvan a taktik: Fella hatástalanítja az összes ellenfelet.

 • lajostól ha csak egyet kérdezhetnék, az tuti az lenne, hogy mi a faszt lát fellában

  • reelbeba

   Nem látja a fától az erdöt

   • bee

    Gondolom ebben a történetben Fella a fa.

    • kvcstms

     nehéz eldönteni.:D

    • reelbeba

     ó je

  • ezraharrari

   Biztos, hogy kölcsönadta neki a pornós nőjét, amíg még megvolt

 • mrmojo

  Emlékeztek mikor basztattuk lajost hogy attól még hogy 65 százalékban nálunk a labda és tologatjuk oldalra-hátra a filozofija egy impotens , monoton szar? Na , mostmár nincs nálunk a labda sem annyit.

  • kvcstms

   #fejlödés

  • Moyes Story

   csak akkor van sokat nálunk, ha az ellenfél átadja a területet

  • Achi Mike

   Neket már semmi sem jó?:D

 • stanleykubrick

  Akkor ma is Rooney vagy Depay menti meg a seggünket, utóbbi bold, de mást nem érzek.

  • Moyes Story

   marital gól lesz

   • lasi

    Mindegy, csak nyerjünk.

   • Achi Mike

    Esetleg ő. Vaaaagy Fellaini becselezi magát a kapu elé és kilövi jobb felsőt. Vagy pirosat kap. Meglátjuk:)

  • filozofi

   Jön majd a #fellainimágia

 • Achi Mike

  Kezdem azt hinni, hogy ma se nyerünk 3-0ra.

  • fellasz

   😀

 • bee

  Ez a Blind csak próbálkozik tovább. Egyértelmű, hogy nem érti a filozofit.

  • kvcstms

   sztem ez lajos újítása.

 • Moyes Story

  fella formában van

  • lasi

   Mint mindig.

   • kvcstms

    adjuk már el.

 • Achi Mike

  Már Firminót halucinálja a pályán baszki, ez hihetetlen:D

  • Hamptitus

   Ráadásul Fella helyett :”’D

   • Achi Mike

    Itt aztán nem rejtik véka alá, hogy melyik csapatokat szeretik. Digi <3

  • bee

   Komoly összegben fogadnék rá, hogy amíg a meccsünket “közvetíti” addig némára állítva élvez a pool gólösszefoglalójára.

 • ezraharrari

  Lőttünk kapura, el is lehet zárni a készüléket

 • kvcstms

  fuu de örülnék, ha fellainit megvenné a szar milan.

  • mrmojo

   csak most kezd igazán beépülni a filozofiba

  • Gezu77

   Bárki, csak vigye. 🙂

 • Achi Mike

  Blind tökös. Rálövi. Ő ennél többet nem tehet, hogy Lajos végre kirakja a csapatból.

 • csinibob

  A CB-k is átlőnek, ennyire beszorítjuk őket!

 • Hamptitus

  Eltaláltuk a kaput!

  • CaptainWazza

   Nem filozofi kompatibilis ez a 16+ról lövés pedig

  • lasi

   Ráadásul az első félidőben.

 • lasi

  Fella eddig 2 veszély labda eladás.

 • godlikezaza

  😀

 • stanleykubrick
  • box-to-box defender

   Ez valami hányás

   • fabiancancellara

    pedig nincs is benne répa

 • csinibob

  #BoJa43 beadta.

 • Rio

  Megyek vissza aludni.

  • Moyes Story

   azé ne kapcsold ki

   • Rio

    Nem fogom, a “játékunknál” nincs jobb altató.

  • fabiancancellara

   ahhoz nem kell külön lefeküdnöd:) Maradj csak, az eredmény ugyanaz

 • Achi Mike

  Önbizalmat adott az a pool verés, látszik…

  • box-to-box defender

   Elharapjuk a torkukat 😀

   • Achi Mike

    Eddig a saját torkunkat próbáltuk csak.

 • box-to-box defender

  Pedig most valamit qrva jól csinálnak a játékosok, mert van Gaal nem jegyzetel 😀

  • bee

   Te és az nem lehet, hogy nincs nála toll?

   • box-to-box defender

    😀

 • csinibob

  Mi ez a fos?!?!

  • bee

   Mi ez a meglepettség?

  • Moyes Story

   mérkőzés

  • kvcstms

   mu meccs

 • Achi Mike

  Picit összezavarodtam, ez most melyik filozofi?

  • mrmojo

   én eddig a felállást nem tudom megfejteni

 • mddnszksz

  5 perc kellett egy rövid fella passzhoz amiből eljönnek. öröm lesz ez a meccs is

  • godlikezaza

   már megint csak a hibája miatt veszitek elő. volt egy nagyon szép hazaadása is

 • bee

  Vajon 0-0 lesz az első félidő, vagy gól nélküli döntetlen?

 • mrmojo

  rooney a balszélen?

 • box-to-box defender

  Ejha, hatalmas hangulat van…

 • Porter Ramsey

  fehér csaba közben oktat

 • csinibob

  Nem ismerem ezt TSN adót, de ennyire tenyérbemászó fejű punditokat is ritkán látni.

 • mejgyo

  Most nézem, ma játszik ellenünk Clasie, akit a fél szurkolótábor le akart igazolni

  • csakaMU

   a holland klévörli, nem kellett ő ide sohase

   • mejgyo

    RVP-féle fejpassza után sokan nem ezt írták 🙂

  • Rio

   elég WTF-ez a soton kezdő

 • György Márk

  Megtettem a poolt. Nyugodt gyerek vagyok de ez a meccs :DdD

  • Achi Mike

   Most komolyan azzal jössz itt, hogy a poolnak szurkoltál? Bátor 😀

  • Gyere_haza_Moyes

   én Xre fogadtam. szerinted?

   • György Márk

    Beteg meccs

 • Roleee

  streamet valaki dobhatna plz

  • csinibob

   4e5abe370e1bfa45a5d8dfb510431b662ab90225

   Egyelőre ez a legtűrhetőbb.

 • Porter Ramsey

  Schneiderlin-Herrera-Pereirea/Rooney középpálya trió ennyire nem filozofikompatibilis?
  #milanpls, nem bírom már nézni

 • Gezu77

  Na akkor a mi meccsünk tuti egy hót unalmas 0-0 lesz

 • box-to-box defender

  Remélem kicsúsznak a vendég szektor elé :DDDD

  • stanleykubrick

   Én is remélem, hogy összejön a 6. hely nekik.

 • stanleykubrick

  Amilyen egy rinyagép ez a Klopp, nálam mára kiverte a biztosítékot. Wengert idézte már.

  • csakaMU

   mikor Fergie csinálta gondolom nem zavart… 🙂

   • stanleykubrick

    Olyan kommentjeid vannak, hogy szerintem te vagy itt néha a beépített ember, Fergie fele annyit rinyált, mint Klopp amióta itt van.

    • godlikezaza

     én pl leszarom azt is, ha 10x annyit rinyál. meg, ha zsozé rinyál, vagy akárki. engem az zavar, hogy bakker képesek gólokat lőni az utolsó utáni pillanatokban. de mindenki, kivéve mi

    • csakaMU

     Ferguson minden meccsen rágta a negyedik spori fülét, én imádtam egyébként, így azzal sincs bajom, hogy Wenger vagy Klopp ugyanezt teszi. De ilyeneken sírni komolyan :DD

  • Kleinheislerlin

   Mi volt? Most nézem ennek a gyász csapatnak az eredményét…

   • stanleykubrick

    Feszt sír a szája, durcázik a padon, csapkodja a földet, rinyál a hosszabbítás miatt, kapnak egy gólt a 92. percben, rinyál tovább, majd gólt rúgnak megint a + timeban, akkor meg kurva boldog. Elmegy a faszomba az egész Liverpool.

    • Kleinheislerlin

     Eképp.

 • Moreno_zmeg

  megyek fonatra

 • stanleykubrick

  Reméljük Klopp reklamál a hosszabbítás miatt.

 • Moreno_zmeg

  whainda fuuck

 • stanleykubrick

  Hát én beszarok.

 • Hamptitus

  Nem igaz :'(

 • stanleykubrick

  Jajj szegény Klopp, most nem érti, hogy a 92. percben gólt kapni az még nem a 96. perces hazai egyenlítés úgy mondjuk mindenki ellen mostanában.

 • csinibob

  OFF: Szalai kezdett a Hannoverben.

  • stanleykubrick

   El vannak veszve azok is akkor.

   • csinibob

    Ezt nem akartam odaírni 😀

  • sallark

   Most adott egy gólpasszt 😀

   • csinibob

    so called instant impact 😀

    • sallark

     Meg kellett idézni.

 • stanleykubrick

  :DDDDD

  • mejgyo

   Néha még sajnálom is őket

   • stanleykubrick

    Sajnálja, a tököm a Liverpoolt.

    • mejgyo

     én a kommentárról beszélek, mert elég érdekesen pártoldaliak néha a diginél

  • Moreno_zmeg

   lel

  • box-to-box defender

   Az előbb te se gondoltad azt a komolyan :DD

 • stanleykubrick

  Na azért ez kurva nagy comeback…

  • mufurc

   Mikor lesz nekünk ilyen? v. hogy 4-et lövünk:)

   • csinibob

    3-at bármikor tudunk kapni.

  • reelbeba

   barmok

   • stanleykubrick

    Szemetek, kicsinálták Neil-t.

  • Gezu77

   Tény, de azért a Norwich se gyenge, hogy képes 20 perc alatt 3 db 100%os helyzetet adni az ellenfélnek.

   • reelbeba

    nekünk is adtak? ki emlékszik a noriccs meccsre? voltak úgynevezett helyzeteink?

    • stanleykubrick

     Az első 10 percben, aztán posszesszion és lekontrázás. Szopd ki Lajos, a szezon legfájóbb meccse!

    • Gezu77

     A filozofinak nem része sem a helyzet, sem a gól. Szóval nincs is rá szükségünk. #bigballs

 • izé, firmino pöppet hasznosabb azér nekik, mint nekünk memphis

  • stanleykubrick

   Várd ki azért a végét.

  • csinibob

   3 meccse hasznos.

   • ezzel már teljesült is az állításom

    • csinibob

     Majd a mai Depay magic!

  • glory

   de rondább

  • fráki

   Memphis 21 éves! most még egy irritáló seggfej, 3-4 év múlva meg imádkozunk h ne vigye el a Real… legalábbis remélem! 😀

   • stanleykubrick

    Szerintem pont ő az, akiből nincs kihozva, ami. Egy nem Lajos féle edző valamit kezdhetne vele.

 • https://twitter.com/HLNinEngeland/status/690895160339734529

  remélem nem pereira helyett kerül be

   • mrmojo

    lingard kit dug?

    • Fish08

     Lajos lányát

     • mrmojo

      mondjuk azért tényleg járna a kezdő

     • Fish08

      Amúgy Lingard egész fasza, csak a kaput találná el nagyobb %ban

     • én se értem a heves ellenérzéseket, az anfielden volt csak szar. a többi meccsen legalább ziccerekig eljutott általában

   • mddnszksz

    az a szerencse van a padon védekező középpályás ha valamelyik fentlévő lesérülne

   • Achi Mike

    Ez van.

 • mddnszksz

  “Can’t fault Alberto Moreno’s dedication to giving away that penalty. He made sure.” :DDDDDD

 • Hamptitus

  3-1 Ugye nem mostanában játszunk a noriccsal?

  • stanleykubrick

   Május 07. Naismith törleszti az árát szépen.

   • glory

    nem is értem, miért adta el az everton

   • Hamptitus

    37. forduló
    Addigra már bajnokok leszünk.

  • a traffordon vertek minket 2-1re egy hónapja. amúgy meg szarok, csak hát az ellenfél a pool

   • Hamptitus

    Az megvan, de mi most “jó” formában vagyunk

  • Gyere_haza_Moyes

   Hendo most beverte

 • De Gea,
  Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson,
  Schneiderlin, Fellaini
  Lingard, Herrera, Martial
  Rooney

  • mddnszksz

   fpl united?

  • reelbeba

   nahát!

  • Moyes Story

   carrick még mindig beteg?

   • stanleykubrick

    Csak Lajos mindig elfelejti mondani. 😀

    • Moyes Story

     bezárta a hotelszobájába hogy fella kezdhessen

     • stanleykubrick

      Adnan Januzaj who scored twice for the Under-21s on Monday could enjoy his first involvement since returning from his loan move at Borussia Dortmund, but Bastian Schweinsteiger will again be missing, along with Michael Carrick and Phil Jones. Marcos Rojo, Antonio Valencia and Luke Shaw remain long-term absentees.
      De most kivételesen említve volt.

 • stanleykubrick

  Klopp nem tudom meddig fogja ezt bírni idegileg. 😀

  • ha így megy tovább, nyáron lesz költekezés ott is rendesen. csak aztán ha nem fog menni a következő szezonban sem, viszonylag nagy nyomás lesz rajta

   • stanleykubrick

    Egyszerűen nem fognak tudni sztárokat szerezni. Elképzelni nem tudom, hogy ki menne oda.

    • Moyes Story

     ilyen firminókból még tudnak szerezni párat, 40 millióért, heti 80k-s fizuval

     • reelbeba

      igy van, kloppnak nem is kellenek szupersztárok, csak pár futóbolond, meg egy csatár, aki veri a gólokat

     • stanleykubrick

      Meg talán valami védelemre hajazó történet.

     • reelbeba

      az iq-t kéne növelni ott, elsösorban

    • glory

     nem fmben kéne gondolkodni és nem lenne baj. elszartak 3 év alatt 300M-t anélkül, hogy igazi impact-player érkezett volna, eközben megy a sírás, hogy nincs elég pénz. minden ablakban van 2-3 játékos akik simán erősítést jelentenének, de rájuk se basznak és elviszik bentekét 30-ért, meg is érdemlik.

  • Moyes Story

   rutintalan külföldi edző valami gyenge bajnokságból, sokat kell még tanulnia

  • mddnszksz

   szerintem tényleg így bírja csak ki 😀
   https://twitter.com/comicalklopp/status/690890780618133504

 • Achi Mike

  Tényleg igaz. Nagyon össze kell szedni magunkat, ha a poolnal is szarabbak akarunk lenni idén. Remélem nem sikerül.

 • Dzsuk1

  Most látom, vótmá

 • reelbeba

  ez a norics-púl igazi szombat déli meccs, ha valaki jön le éppen a tegnapi dajdajozás után, ajánlott

  • stanleykubrick

   Ezt még Bogdán se foghatta volna. 😀

   • reelbeba

    szépvót!

  • Achi Mike

   Ebédhez jó, az a sarkazós gól segíti az emésztésem:D

   • reelbeba

    ahogy csordogált a meccs, nem hittem volna hogy lesznek úgynevezett gólok

    • Achi Mike

     Mert megszoktad az filozofit.

   • box-to-box defender

    Én mingyá’ befosok konkrétan a röhögéstől 😀

 • Dzsuk1

  Ezt írta az Index, legnagyobb bók Evansnak evör 😀

  “Smalling mellé kellene egy rutinos klasszis, amilyen Vidic, vagy Rio Ferdinand volt, sokat dobna a United védekezésén. A keretben viszont nincs ilyen futballista. Volt, a már szintén emlegetett Jonny Evans, csak őt elküldte Van Gaal.”

  • stanleykubrick

   Erről folyik már itt a vita egy ideje, kicsit lentebb. 😀

   • Dzsuk1

    Lemaradtam, későn vettem észre sajnos 🙂 de annyira erős mondat, hogy elfér kétszer is szerintem 😀

 • Moyes Story

  maradt még valami focis fórum ahol nem jógabi a téma?

  • nb1.hu

  • box-to-box defender

   Azt nem értem egyáltalán minek olvassák, én most se gyarapítottam őt kattintással

 • reelbeba

  mindenre fel vagyok készülve, tippem sincs mi lesz ma

  • visszaérkezés a talajra

  • fella

   most nálunk van schneiderlin, szóval nyerünk

 • stanleykubrick
 • mddnszksz

  nyerni kell nincs mese. amúgy ha már Soton, Bertrand elhalászása mint balbekk nem lenne jó ötlet? láttam 1-2 pletyka kört ma

 • Kleinheislerlin

  Belsős körökből tudom hogy ma 3-0-ás gálamérkőzés lesz. (printscreenelni nem ér!)

  • ezraharrari

   Lajos testimonial?

   • Kleinheislerlin

    & Jones

 • ezraharrari

  K Ronaldo már akkor tudta, hogy ma meg leszen b@szajgatva
  http://www.sofoot.com/d-179784-koemann88-600-scaled.jpg

  • stanleykubrick

   Most állítólag a Chelsea-hez jelentkezett be. 😀

   • Newton_heath

    Ja…Nagyon nem professzionális, kiábrándító amit mondott.

 • godlikezaza

  amúgy nem szeretem, meg az az irritáló díszfasz is benne van. de hát jönnek

  • stanleykubrick

   Azt hittem a U2 jön, a picsába…

   • godlikezaza

    inkább a southampton és egy szar 0-0 mint a bono meg a u2 🙂

    • stanleykubrick

     A U2 és egy United győzelem.

 • Rio

  Nem linkelem a zindexes pöcsorrú firkász kreálmányát, ami épp vezető hír náluk. Mindenesetre vicces: “Schneiderlin, Schweinsteiger és Fellaini – még Moyes hozta – nem elég jó középpályások ahhoz, hogy egy Manchester Unitedet felhúzzanak, az edző viszont mégis folyamatosan őket rakja a legfontosabb posztokra”
  :D:D:D

  • Achi Mike

   Aha, nekem ez a cikk túl joó. Nem kérem, köszi 😀

 • ezraharrari

  fuh, gyerekek index főcím, joógabi, Lajos megelemezve…ott zártam be, hogy Schneiderlin igazából egy szar, mert sokszor nem látszik a pályán…

  • Fish08

   Mindig megfogadom, hogy soha többé index, aztán mégis a reggeli kávém mellé azt kapcsolom be. Mondjuk pozitív hatása, hogy felébredek.
   joógabika mennyire lehet dilettáns, hogy úgy ír dolgokról, hogy minimálisan se néz utána?

   • ezraharrari

    azt nem értem, mi ez a United-fixáció nála, amikor életében nem látta még egy meccsünket sem, és szerintem PL meccset se sokat

    • Fish08

     ” szintén nem túl magabiztos, ám még nagyon fiatal Luke Shaw ” csak ez a foszlány elég ahhoz, hogy alátámassza az állításod, hogy nem nézett United meccset.

     • Achi Mike

      Vagy csak hallgatja. Belegondoltatok már, hogy milyen lenne, ha csak a magyar kommentátort hallgatnád és nem látnád, hogy mi történik? (A pool pl. a múlthéten szétalázott minket a digin, kivéve talán a gólocskát 😀 )

     • ezraharrari

      nem is tudom ki mesélte, vagy hol hallottam, hogy anno úgy nézték a meccseket a tv-ben, hogy lenémították és a rádióból Szepesit hallgatták mellé, mert annyival jobb volt

     • stanleykubrick

      Ezzel kapcsolatban most az jutott az eszembe, hogy rádiós közvetítési hanggal ment a TV2-n a magyar-jugó 1-7. 😀

     • EZS

      ezt minden öreg meséli! 😀 Régen volt egy tv-kommentátor, akinek a neve volt a hülyeség mértékegysége. Sajnos nem emlékszem ki volt. 🙂

     • Achi Mike

      Itt a lehetőség, hogy a blog indítson egy live podcastot, ahol élőben kommentálja a meccseket 😀

     • Hamptitus

      Ez a kollektív emlékezet része. Az én családomban is terjed, hogy volt aki így nézett meccset.

     • EZS

      így van! 🙂

     • Fish08

      Én eredmények.comon követtem, amikor még a gól előtt megnéztem a statisztikákat, szinte biztos voltam benne, hogy lemosnak minket. A gól értesítésnél egy, elnézést előre is, hangos na basszameg-el vettem elő a telefont, hogy gyorsan töröljem a pool gólját. Aztán vigyorogtam 😀

     • Achi Mike

      Az egész meccs és mindkét csapat nagyon szar volt. Ez az igazság. Nem mondom, hogy nem álltak közelebb a gólhoz, és azt sem, hogy a statisztikák alapján is bőven kijöhetett, hogy jobbak, de aki látta élőben, az látta azt is, hogy kurva szarok ők is 😀

     • stanleykubrick

      xg szerint: 0,8-0,7 volt a mutató, persze ezt elmondtam a Fonaton és megmondták, hogy 2-3 gólt kellett volna lőni már az első félidőben.

     • Achi Mike

      Persze, azért (is) voltak kurva szarok, mert egy büdös darabot se lőttek úgy, hogy simán volt rá lehetőség. Bírom, amikor azzal jön valaki, hogy “de lehetett volna 3 gól is, ha bemegy”. El kell találni a kaput 😀 Amúgy ez persze ránk is vonatkozik,mert mi is nagy harcban vagyunk a gólokkal.

     • EZS

      az érdemi infókat innen lopja,ehhez teszi hozzá a saját hülyeségeit. 🙂

     • Fish08

      Lehet, ezt figyeld:
      “Smalling mellé kellene egy rutinos klasszis, amilyen Vidic, vagy Rio Ferdinand volt, sokat dobna a United védekezésén. A keretben viszont nincs ilyen futballista. Volt, a már szintén emlegetett Jonny Evans, csak őt elküldte Van Gaal.”

     • Achi Mike

      Na neee.

  • stanleykubrick

   Ezekért szoktak fizetni? Elég sokat írok mindenfelé, de jó lenne bekerülni mondjuk ide vagy a Népszabadsághoz Hegyi Iván helyére, mert ez szörnyű.

   • ezraharrari

    ha véletlenül bele tudnád még fűzni, hogy Lázár János miatt szar a csapat, akkor szerintem felvesznek kérdés nélkül

    • stanleykubrick

     Alapvetően ő is végigelemzi a dolgokat, mint egy szorgos ipari munkás, de nyilvánvaló, hogy meccseket nem igazán nézett, adatoknak nem böngészett utána, a mainstream sajtóból kiszívta, hogy Giggs vagy José, meg felsorolta Lajos eredményeit. Már csak Guardiola hiányzik a cikkből.

     • ezraharrari

      most láttam a britannia facebookot, ezek szerint másnak is feltűnt 😀

     • stanleykubrick

      Szerintem Janek kicsit felhúzta magát. 🙂

     • ezraharrari

      ő volt az első tippem

  • RobinGood

   Én az első mondatig olvastam. Annyi elég is volt belőle.

   • EZS

    amúgy ezraharrari egy álruhás index marketinges, most is tucatnyian kattintottak egyből arra az oldalra. 🙂

    • RobinGood

     Hamarosan vendégezra lesz? 🙂

     • ezraharrari

      mehetek majd facebookra kommentelni, ott úgy is mindenki okosabb 😀

     • Fish08

      Ne piszkáld fel Ban bácsit 😀

     • ezraharrari

      old Ban Kenobi?

     • EZS

      a Bandavezér

     • Fish08

      Aki elBandukolt, de visszatért?

     • EZS

      😀 a Rákóczi szabadságharc alatt is a laBancok oldalán állt.

     • Fish08

      később meg a Bantu törzseket tanította? 😀

     • EZS

      ahová traBanttal járt dolgozni.

     • Fish08

      És az ő tiszteletére lett Ban, Ki Mun?

     • Kriss

      és Banánt evett

     • ezraharrari

     • EZS

      😀 Az lenne a kuriózum! 😀 Új értelmet nyerne a tegnapi VENDÉG posztja! 😀

    • ezraharrari
  • Olvas minket, vigyázzatok 🙂

   • akkó tanulj má meg fogalmazni alap szinten gábor, mer ezt a 20 perces epehányást nehezen emészti a 8 általánost megugrott plebs

    • stanleykubrick

     “hogy mi a ManU kezdőtizenegye, az alapcsapat”

    • A héten előfordult, és már nem először, hogy ami link itt megjelent a kommentek között, abból másnapra index-cikk lett.

    • De a Britanniás kifakadás ugye nem te voltál?

     • az jános volt minden bizonnyal, én nem vagyok fb szerkesztő

     • stanleykubrick

      hasonlóan én sem.

    • Newton_heath

     :-)))))))

 • csinibob

  Eloszor egy 3-1-et tippeltem, aztan szepen maradt az 1-0. Persze kapuraloves nelkul nyerünk majd. Nem lesz itt semmi taktikai meglepetés, mert van Gaalt csak megerősítette a Castle meccs abban a hitében, hogy az év eleji taktika működik, semmi mas.

 • fellasz

  rooney, fella góljaival 2-1 ide. Csak h a belga jó emlékekkel távozzon

 • Achi Mike

  Most szinte bármit el tudok képzelni. Mármint eredményt. Azt, hogy jól játszunk azt azért még mindig nem.

  • stanleykubrick

   Én már várom valakitől a sokgólos, átszakad a gát tippet. 😀

   • bedeabl

    Szerintem sok gól lesz és átszakad a gát.

    • EZS

     A predictoros játékon ráraktam a bankerbónuszt a győzelmünkre, úgyhogy nekünk annyi. 😀

     • bedeabl

      Az a baj, hogy én augusztus végén elfelejtettem, hogy van ilyen perdictorunk, és októberben jöttem rá. Nem baj, ahogy egy Liverpool szurkoló mondaná:
      A jövő év az enyém.

     • EZS

      szerintem többen is vannak így vele, azért vagyok az első húszban! 😀

   • Achi Mike

    Már a múltkor is írtam, (a kastély ellen pont), hogy előbb utóbb nyernünk kell 2-3 gólos különbséggel is. Hát nem 😀 Idén egyszerűen nem adja be a gép.

 • fella

  ha ezeket egy anfieldi Pool-verés után nem esszük meg, akkor húzza le magát Lajos a klotyón. Memphist lassan megnézném kezdőként, kíváncsi vagyok, mire képes néhány hónap padozás és pár egészen vállalható performansz után. Mata ma tuti kezd, új csukát dobott piacra az adidas, aminek ő a unitedes arca – meg OT-s meccsen amúgy is belefér a kezdetése, ahogy Fellainié is, utóbbi majd jókat verekszik Wanyamával.

 • CaptainWazza

  #hestegek imádom! 😀

 • dögunalmas 1-1re tippelnék

 • Aoutum

  Ideális kezdőm otthon, ez ellen a Soton ellen, szigorúan golyókat kirakva, 4-4-2 :
  Edurne – Torinói Digó, NagyRió, Süket, Micheal Jackson – Lindegaard, Sneijder, Baszk Ördög, Nashville – Kopasz,Vénusz

  • saltanus

   a blind vakot jelent nem suketet de mindegy…

   • box-to-box defender

    Gondolom szándékos, mint ahogy a többi elírás.

    • stanleykubrick

     A Sneijdert látva feladtam a fejtegetést. 😀

     • box-to-box defender

      Schneiderlin 😀

     • Limb for a Limb

      Én már Edurne-nél 😀

     • stanleykubrick

      Lindegaard meg Nashville igazából most se tudom kicsoda. 😀

     • Hamptitus

      Lindegaard -> Lingard
      Nashville -> Memphis 😀

     • stanleykubrick

      Kopasz Roo? Vénusz Marcika?

     • Hamptitus

      Szerintem igen. A kopasz biztos Wayne, a Vénusz nem tudom hogy jött ki Marcira, de talán kiderül az összefüggés. (Legfeljebb Venus Williams-el tudnék párhuzamot vonni, de az nagyon durva lenne :/)

     • stanleykubrick

      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

     • Hamptitus

      Közben lehet rájöttem 😀
      Ugye a Vénusz másik neve az Esthajnalcsillag. Olyan nekünk Martial mint az égbolton a Vénusz: a legfényesebb játékosunk, legnagyobb reménységünk.

     • stanleykubrick

      Ennyi erővel akkor Obi-Wan Kenobi is lehetett volna.

     • Hamptitus

      A legjobb az lenne, ha Aoutum megadná az összefüggést 😀

     • EZS

      Szerintem ennyire nem gondolta túl, egyszerűen a Mars helyett írta a másik szomszéd bolygót. 😀

     • stanleykubrick

      Annyira várom a meccset, hogy bármivel elszórakoztatnám magam itt.

     • Aoutum

      Köszönöm, tudtam, hogy te érteni fogod 🙂 Egyébként meg először Mars-ot akartam írni, de mivel tujduk, hogy ott (KISSPOILER!) csak Matt Damon dekkol, aki saját szarából termeszt vicodinos krumplit, ezért kellett egy másik bolygó, mert Antonius tuti nem e földi tünemény !

     • EZS

      elsőre a Kopasz Vénuszt egy embernek olvastam, azt hittem kihangsúlyozod Roo szépségét, de aztán hiányoltam Mártont.

     • stanleykubrick

      Beginning of the beautiful friendship. 😀

     • Limb for a Limb

      Én vágom, hogy ki-ki, csak, amikor először megláttam, hogy Edurne van a kapuban, nem is olvastam tovább, bezártam a picsába a böngészőt 😀
      Aztán egy idő múlva visszanéztem, hogy milyen okosságok vannak, de láttam, hogy semmi új, ezért mégis elolvastam 😀

   • Aoutum

    Az elírásokkal próbáltam egy kis humort csempészni eme hozzászólásomba ezen vészterhes időkben 🙂
    Illik nem komolyan venni!

   • infinite_red

    mgmndmbr

   • ezraharrari
   • EZS

    digót se illik mondani, Michael Jackson meghalt, Rio rövid ó-val van, Lindegaard kapus bakker, a baszk meg egyenesen obszcén! (ja, és a Vénusz elöl hiányzik egy szóköz!) 😀

  • az edurn, ugyanis az asszony edurné

   • ezraharrari

    de akkor Ed úr

 • stanleykubrick

  Nagyon szükség lenne a 3 pontra és joggal bízhatunk az ellenfelek pont hullajtásaiban. Arsenal-Chelsea, Palace-Spurs, WHU-City.

  • box-to-box defender

   És ilyenkor szokott az lenni mostanában (utóbbi 3 év), hogy mi X-elünk és a többiek nyernek. Hátha most nem.

   • stanleykubrick

    Annyira jó lenne némi hitet kapni, én ezért bíztam Lajosban egészen december közepéig-végéig, mert jöttek az eredmények. Most viszont már kontrollálatlanná vált az egész. Rövid a keret, össze-vissza szaladgálnak a kölcsönjátékosaink, nulla km-es játékosok vannak bedobálva a csapatba és szerintem ez nem fog tudni most megváltozni. Ezt maximum néhány játékos (de Gea, Smalling, Schneiderlin, Mata, Herrera, Martial, Rooney) extra formája tudja ellensúlyozni.