Nekünk szünet, nekik (tor)túra: túlélőrangadó az Anfielden

A szó legszorosabb értelmében vett Manchester United szurkolók számára nagyjából annyira volt izgalmas az elmúlt két hét, mint amennyi poszt született itt a blogon eddig október folyamán. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a játékosok tétlenkedtek, hiszen több mint egy tucat vörös ördög járta a világot az elmúlt napokban, hogy aztán sikerekkel és kudarcokkal a hátuk mögött térjenek vissza a válogatottbeli kötelezettségek után. Már aki visszatért úgy, ahogy illik, hiszen ezt a szünetet sem úsztuk meg sajnos sérülések nélkül…

A középpályán már a kéthetes péelböjt előtt sem álltunk túl kényelmesen, hiszen Pogba után az a Carrick is megsérült, akit eddig erősen mellőzött José, mostanság azonban pont kapóra jönne. A válogatott meccsek alatt pedig újabb spílert húzhattunk ki középről, hiszen az idén eddig valószínűtlenül fontos láncszemnek bizonyuló Fellainit is kirúgták a bosnyákok a parókája alól alig félóra után.

A sérülések persze csak a “látványosabb” következményei a válogatott szüneteknek, hiszen hiába ürül ki ilyenkor igen szépen Carrington, a játékosok ettől még fáradnak bőszen: sokan az ideálisnak mondható heti kilencven percnél is többet voltak foglalkoztatva, nem is beszélve a rengeteg utazásról. Hiába pihent tehát a Premier League, a játékosokról ez már nem mondható el, így a Liverpool elleni szombati rangadón a csapatok aktuális formájánál sokkal nagyobb szerepe lesz a fittségnek. Lássuk, mi a helyzet a várható kezdőcsapatunknál!

De Gea

Ha valahol, akkor kapusposzton nem lehet okunk panaszra: Dávid rendre hozza a félidőnyi tétlenség után érkező fontos védéseket is, ha kell, bőszen gyűjtögetve a clean sheeteket. Lelkét azóta az Aranylabda-jelölés is melengetheti, ráadásul túljátszatva sem volt, hiszen azok után, hogy az Albánia elleni meccset is lehozta kapott gól nélkül a spanyolokkal, Izrael ellen már pihent.

Valencia

Tonio mindig kritikus pont a válogatott szünetek után, hiszen rengeteg utazás és kapitányi felelősség várja őt általában Dél-Amerikában. Most mégis kicsit jobb a helyzet talán, hiszen Chilében még végigjátszotta a 90 percet, az Argentína ellen leadott elveszített találkozón viszont nem szerepelt, így némileg frissebben térhet talán haza az ecuadori, mint általában. A dupla válogatott kudarcot pedig feledtetheti, hogy az Everton elleni kapásgólja a hónap találata lett a PL-ben.

Bailly

Afrikában kevésbé volt feszített a tempó, mint a világ más tájain: Eric egy Mali elleni lötyögős döntetlennel le is tudta ezt a másfél hetet. Sok okunk tehát nincs aggódni védelmünk egyik betonbiztos pillére miatt – a közelébe kerülő pirosmezeseknek annál inkább lehet majd szombat kora délután.

Jones

Ha valaki számára fenyegetőek a válogatott szünetek, az egyértelműen Porcelánlábú Phil, hiszen az elmúlt időszakban kis túlzással nem volt olyan behívója, ami után ne sérült volna meg. Most is postafordultával küldték vissza az angolok, ugyanakkor a pénteki sajtótájékoztatón nem került szóba a kiesése, ezért simán benne van a pakliban, hogy José furmányos közbenjárásáról van szó, és ott lesz 13:30-kor a pályán. Jó lenne, mert idén eddig – a Stoke elleni megingással együtt is – élete formájában teljesít, és sokat lendítene a saját és a United helyzetén is, ha végre nem kéthónapos epizódokból állna a karrierje. Ha esetleg mégsem állna készen, megbízható beugróként Smalling is 0 perccel a lábában várhatná a kezdőrúgást.

Young

Balhátvédben elég sok az opciónk, pláne egy ekkora rangadó előtt, hiszen gyakran előfordult már, hogy a soha nem első számú, de védekezésben talán legjobbnak mondható Darmiant tette be José a nagy meccsekre. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy Young hozzáállása és teljesítménye durván meggyőzte a menedzsert, így mi most is őt tippeljük kezdőnek – főleg úgy, hogy Ashley teljesen fitt, szemben a 150 percet játszó olasszal, illetve a hollandok mindkét meccsét végigjátszó Blinddel.

Matics

Ha még mindig LVG lenne a menedzser, Matics már biztosan red zone-ban lenne. Már a szünet előtt sem tudott nagyon pihenni Pogba kiesése miatt, most pedig Szerbiával is kénytelen volt játszani kétszer kilencven percet. Legalább a sikerek nem maradtak el, hiszen a válogatottja megnyerte a csoportját, sőt, az osztrákok ellen Nemanja még gólt is szerzett – igaz, azon a meccsen speciel pont kikaptak. Most talán a szokásosnál is sokkal inkább igaz, hogy Matics lehet az, akin megnyerhetjük vagy elbukhatjuk ezt a rangadót. Ha kijönnek rajta a fáradtság jelei ezen a – védekezés tekintetében igen intenzívnek ígérkező – meccsen, akkor komoly bajba kerülhetünk, de reménykedjünk inkább, hogy a jobbik formáját hozza majd!

Herrera

Év játékosából padmelegítő? Nem indulhatott Herrera számára könnyen a szezon, de talán van annyira intelligens játékos a baszk, hogy felfogja, Josénak az eddigieknél biztosan komolyabb tervei vannak vele, és most a szezon eddigi legfontosabb meccsén bizonyíthat. A fáradtság biztosan nem gátolja majd, hiszen nem utazott a spanyolokkal – de szép is lenne, ha most is kiszórnának valakit róla egy perc alatt…

Mata

Másik spanyol mezőnyjátékosunk is pihenten várhatja a rangadót, a két éve Anfield-specialistává váló Mata pedig idén egyértelműen José egyik kedvencévé vált, így minden adott ahhoz, most most is ő induljon majd jobbról. Ha már a magyar válogatott képtelen rá, legalább te varázsolj nekünk valami szépet, Juan!

Mhitarjan

Amennyire eseménytelen volt Henrih számára a tavalyi szezonkezdet, annyira sok kilométer van már a lábában idén. A válogatott szünet alatt sem pihent: 180 perc, egy vereség, egy döntetlen és egy gól a mérlege az örményekkel, így az ő szereplése egyáltalán nem annyira egyértelmű, mint sok más poszton. Helyettese az angoloknál kétszer is csereként beálló Lingard lehet, ám tekintve, hogy Jesse eddig leginkább csak akkor tudott maradandót alkotni a nagy meccseken, ha azokat a Wembley-ben játszották, nem lepődnénk meg, ha José így is inkább Mikit favorizálná.

Martial

Hiába jut szóhoz általában csak csereként, Anthony-ból brutális önbizalom és tettvágy árad eddig idén – nem véletlen, hogy szeptemberben a hónap játékosa lett házon belül. A franciáknak valamiért most sem kellett, így miután Rashford majdnem mindkét meccset végigjátszotta a válogatottban, ezért simán benne van a pakliban, hogy ezúttal Martial fog kezdeni a balon. Elvégre igen szép emlékei vannak a Poolról – Joe Gomez helyében elég nyugtalanul várnánk a meccset.

Lukaku

Romnál is felmerült a sérülés gyanúja, szerencsére azonban nem komoly a baj, amit José is megerősített – extra öröm, hogy így a válogatottban is mindössze 25 percet játszott. Naná, hogy ennyi idő alatt is meglőtte a maga kis gólját Ciprus ellen, így elmondható, hogy Lukaku ebben a szezonban eddig egyetlen tétmeccsen nem rúgott csak gólt – akkor is nyertünk a Leicester ellen. Most itt az idő, hogy bizonyítsa: nemcsak azért vettük, hogy legyen valaki, aki kitömi a kicsiket!

Eddig egyetlen megingása volt idén a csapatnak, pont az előző válogatott szünet után, a Stoke ellen – talán ez is jól mutatja, mennyire egyben van a csapat idén, és hogy mennyire sokat számít, ha a játékosok kiszakadnak ebből az idillből. Reméljük, hogy nem lesz ebből sorminta – márcsak azért is, mert hiába esett ki Fellaini, a riválisok is buktak ezen a szüneten rendesen. A Pool például idei húzóemberét, Manét vesztette el legalább egy hónapra, így Liverpool vörös felén sem örültek nagyon az elmúlt két hétnek.

Egy szó mint száz: az idény eddigi legfontosabb meccse következik. Túlzás lenne persze azt mondani, hogy bármi is múlik egyetlen mérkőzésen – pláne idegenben az Anfielden, ahol bármi megtörténhet. Mégis ez lehet azonban az az összecsapás, ami megmutatja, mi a különbség egy nagyon jó és egy bajnokesélyes csapat között. Hiába ugyanis a 4:0-dömping, ezzel az eggyel még mindig adós José az idén – remélhetőleg már csak pár óráig…

 • Freeezer89
 • Krunyec

  Csak én vagyok ilyen szerencsétlen és nem találom hol adják ma a meccsünket? Se eredmények, se port.hu, whyyy..

  • MuriÁgnes

   Reddites HD streamek szerintem eleg frankok. Egyetlen bajuk, hogy kb 2-3 percet kesnek.

   • Krunyec

    Tehát akkor nem adják tévében. Okés, köszi!

    • MuriÁgnes

     Lehet, hogy adjak, nem tudom.:)

     • MuriÁgnes

      Nincs tv-m.

     • MrFer

      Akkor merre néznek a bútoraid? 😀

     • crpa7

      nincsenek bútorai se 🙂

     • MuriÁgnes

      Errol jut eszembe, hogy talalkoztam 5 olasz urgevel egy konferencian. A leheto legolcsobban akartak megoldani az ottletet, es kivettek a legolcsob airbnb-s szallast, es hoztak Olaszbol 5 kilo spagettitesztat, hogy azon eljenek. Na, az airbnb termeszetesen butorozatlan volt es konyhajuk se volt…

     • MrFer

      😀 (amúgy ez egy Friends poén, a fiatalabbak kedvéért 😉 Tudom, mi az a Friends…)

    • crpa7

     elv. film mania

     • MrFer

      jaja, ott lesz (az itteni infók szerint legalábbis)

     • Krunyec

      Óh, zsír, tehát kocsmában… köszi szépen! 🙂

  • Salvatore

   Ne a port.hu-n kell nézni, hanem a stretfordenden, lejjebb vótmá. 🙂

   • Krunyec

    Dankebitte!

 • crpa7

  Most nézem Mou aszondta,hogy Rojo már két hét múlva bevethető lesz+hogy a sérülések miatt egyszerűen kitalálható a kezdő csapatunk.
  Akkor szerintem:
  DDG-Vale,Smalling,Jones,Lindelöf,Young-Matic,Herrera-Rash,Lukaku,Mhiki

 • crpa7

  Off:
  Elv Pepsi kinézte magának Weiglt.

  • stanley

   Nem csodálom, oda kellene nekik még egy ember.

 • Csinibob

  Mai kezdőre ilyet szeretnék

  DDG-Jones, Smalling, Lindelöf-Blind,McTominay, Herrera, Young – Martial, Rashford, Mata

  • crpa7

   de jó is lenne ez,mondjuk én biztos vagyok benne,hogy Lingard kezd…meg azért legalább az ehhez hasonló meccseket megkaphatná Jesse+jó lenne Tuanzebét is látni

   • MuriÁgnes

    Jesse megint lehetne az a szelso, akit mindenhol meg lehet talalni csak a helyen nem. Multkor az jol mukodott.

    • crpa7

     mondjuk múltkor szerintem(mármint a csszka ellen) inkább középső középpályás volt

     • MuriÁgnes

      Mondom, hogy nem lehetett a szelen megtalalni.:)

     • Csinibob

      Amúgy agy nélkül nagyon érdekes ez a playmaker szerepkör, egészen izgalmas kísérlet

     • crpa7

      egyébként én is ezen gondolkoztam,de azon a meccsen kurva jó volt Jesse

     • MuriÁgnes

      Noi megerzesekkel operal.

     • crpa7

      jó igen,csak asszem Mhiki helyére jött be azon a meccsen és hát az örményt is sokat látjuk ám a szélen 🙂

  • fella

   magam sem hiszem el, de szerintam az is benne van, hogy shaw és darmian lesz a két wingback, blind, smalling és lindelöf kezd hátul, a többi meg kb az, amit te írsz.

   jonest, valenciát és youngot szerintme megpróbálja majd kihagyni a kezdőből

 • crpa7

  előadáson ülök,lassan jöhetne a poszt 🙂

 • mddnszksz
 • RedMark
  • wolandrule

   Nagyon jó karakterszínész lehetne, akkor is ijesztő amikor nevet.

 • Pite
 • Angus

  OFF

  Srácok, melyik a legjobb angol-magyar magyar-angol szótár a piacon?

  • mddnszksz

   az ujpesti tolmács

  • Giggser

   Nekem Oxford van, azzal maradéktalanul elégedett voltam/vagyok, viszont, ha valami komolyabbra vágysz, akkor próbáld ki a Longman angol-angolt, sokkal gyorsabban fejlődik az ember, és tartalmasabb is.

  • MuriÁgnes

   google translate

  • egyFRADISTA

   Ha nyelvvizsgára kell, olyat vegyél amiben benne vannak hátul a formai részek a writing-hoz.

  • Krunyec

   Kérdezd LvG-t.

 • peety

  Amúgy a Spurs elėg okos focit játszott ma, az utolsó 15p-ben akár Kane , akár erikssen simán eldönthette volna a meccset

 • sallark

  Emlékeztek, amikor Magnetoék elemezték, hogy már vagyunk a Sevilla szintjén?
  Szpartak Moszkva – Sevilla: 5-1

  • Achi

   Huha, akkor a Szpartak kinek a szintjén van?

   • Pásztor László

    2002-es brazil csapat?

  • ketomika22

   Xddd

  • crpa7

   hát a szpartak 4 ponttall van lemaradva a bajnokságban a mögött a csszka mögött,akiket mi 4-0 ra basztunk meg idegenben
   szval. kicsit zavaros ez az egyenlet 🙂

  • reelbeba

   sevilla-dortmund el döntö?

   • crpa7

    durva,hogy 3 forduló után gyakorlatilag kiesett a dormund
    úgy,hogy vezetik a bundást

 • crpa7

  Mindjárt hívom Poch-t ,hogy cserélje már el velünk a szélsővédőit.:)

 • crpa7

  vezet az apoel :)))))

 • Giggser

  A Liverpool most olyan, mint egy kamasz fiú, akit az új barátnője a hétvégén csak ingerelt, izgatott (hétvégi 0-0), aztán most otthon kiveri magának, de kegyetlenül.

 • Giggser

  Lipcse-Porto mekkora őrületnek néz ki csak eredmény alapján..

  • crpa7

   az kemény,felesben 3-2
   bajnokságban is tolt egy eszméletlen meccset a dormund ellen a Lipcse

   • reelbeba

    ilyenkor szokott a második félidö 0-0 lenni

    • crpa7

     am. igen 🙂

    • Giggser

     jogos amúgy :/

    • szép 😀

 • crpa7

  Szerencsétlen Napoli nem nagyon tud mit kezdeni a city pressingjével 🙂

 • fella

  Mertens a kihagyott tizi ellenére baromi jó

  • crpa7

   valahogy nekem továbbra sem középcsatárnak való

   • fella

    Pedig baszott jól csinálja

    • crpa7

     nem rossz,de fizikailag kurva kevés…persze egy olasz ligában elmegy
     fernandinho mit mentett a tizinél

     • HarciasToni

      ő védi a tiziket ederson helyett? ilyet még megyében sem láttam 😀

 • crpa7

  Én meg a city-nápolyt nézve még akkor is,ha a nápoly kikapni jött ma ide kezdek lemondani a bajnoki címről. Egyszerűen jobb csapat ez a city nálunk.

  • HarciasToni

   ez a city jelenleg minden csapatnál jobb formában van a világon. szerencsére ez a lendület nem fog kitartani tavaszig, de szerintem boxing day-ig sem

   • crpa7

    hát nagyon remélem,mert ha boxing dayig így mennek akkor adigra már tetemes lehet az előnyük majd. Csak azért vicc,hogy szarrá szopatnak egy olyan napolit ami rajtuk kívül a legjobb formában lévő csapat európában még akkor is,ha látszott már a kezdőből,h nem nyerni jött ma a napolit.
    Nem tudom ,h lesz,de a baj az,hogy a city kerete kellően mély minőségben is szval. simán tudnak teljesíteni hosszútávon is elv.

   • nagyon mantrázzuk ezt a “nem tart ki” dolgot…tudom, a sok éves átlag ezt mutatja, de semmi biztosíték rá
    nehogy meglepetés legyen a vége (remélem nem lesz)

   • Fish08

    A leszterre is ezt mondtuk.

   • Balázs Kozó

    Talán a PSG veszi fel velük perpill a versenyt.

 • crpa7

  angol csapatok mit mennek idén a BL-ben? 🙂 végre valami

 • lasi

  Kane bazzeg!

  edit: mégse Ő

 • lasi

  a spurs is egyenlő bánásmódban részesül. jóvan

 • Angus

  Gáz, nem gáz, én leírom: elképesztő öröm nézni a szitit, hihetetlen futballt tolnak.

  • lasi

   kurva nehéz ezt beismerni, de evvan

  • fella

   fogalmam sincs, hogy lehet-e ilyen tempóban jatszani egy szezonon keresztül. ez megint baromi impozáns, meg ha a nápoly nem is veszi ezt a mait olyan komolyan

 • reelbeba

  kóklerpepnek megint ad a gép

 • lasi

  na, akkor COYS!

 • Angus

  Mea culpa, Csozé is korrigált, én is.

 • Pite

  Kirúgták Shakespeare-t. Felkészül Moyes?

  • fella

   szerintem pearson vissza, aki a leszter belga fiókcsapatánál edző most. talán moyes is összejöhet, ez kb olyan erős csapat, mint annak idején az everton.

   én pardewt hoznám, szerintem ő jó kis edző

   • reelbeba

    pearson kizárt, öt egy nagycsomó leszter drukker utálja. Moyest a skót válogatotthoz mondják. Valszeg fatsam neve is fel fog merülni 🙂

    • fella

     őt ma írták usa kapitánynak

     • reelbeba

      egyébként két-három hónapja volt vele egy beszélgetés a talksporton, és azt mondta hogy vmi szövkap állást szeretne, szóval

     • fella

      nyilván, fasznak se kell az a sok edzés meg meló az ő korában ugyanannyi péndzért

    • Csordás Adrián

     Storck 🙂

  • Angus

   Vanderlei Luxemburgo.

  • mddnszksz

   Storckot is. Beilleszteném Mohes nyaralós-telefonálós képét azzal a szöveggel, hogy: Mr. Csányi? It’s Dave Moyes. Community Shield Champion 2013.

 • Csinibob

  Mivel mindjárt kezdődik a kis meeting, így nincs időm erre, de a lenti vicceskedők mindenképpen jelentkezzenek a meccskezdet előtt a Müller képekért!

 • Poco77

  Sziasztok! Nem szoktam ide jönni nagyon, de most a meccs apropója miatt ezt itt hagyom. Kicsit Pool központú, de vannak United-ra nézve is érdekes képsorok benne.

  • filozofi

   na mi van, nézettséget cápázunk? 😀
   egyébként tényleg érdekes, már megnéztem 😛

   • Poco77

    :D. Csak érdekesség képen tettem ide

    • HarciasToni

     ez egy videó, nem kép

     • Poco77

      Nyelvtan náci

     • EZS

      *nyelvtannáci 😀

 • fella
 • Giggser

  Spurs-Real avagy City-Napoli? Ez itt a nagy kérdés.

  • HarciasToni

   sör

  • reelbeba

   a napolit most nagyon felszopták a talksporton, kiváncsi lettem

   • Giggser

    Hát ezaz, én is alapjáraton a Spurs-Real meccsnél maradnék, de rohadtul bökdösi az oldalam, hogy a Nápolyi osztja (ostya) a gólokat mostanában.

    • reelbeba

     meg tavaly is a sziti csoportmeccsei szerintem nagyon jó kis meccsek voltak

     • Giggser

      Pláne utána a Monacoval az őrületük. Azt hiszem meggyőztél, a babakékeket fogom nézni.

 • fella

  hozé:
  – nem tárgyal új szerződésről és nem megy a psg-hez
  – nem marad örökre, mert szerinte wenger az utolsó mohikán, de távozni se akar

  • rphltylr

   háde w a szezon végén elmegy.

 • Schweinsteigerlin

  During an exclusive interview with MUTV, the manager said: “Rojo is not coming to play but he is coming with the team to train today with the group. Tomorrow, individually, but he’s coming [back].

  “I would say, probably in two weeks, Marcos is ready to play. There is no Bailly – he was injured in the national team.”

  Jose was asked if he could name his starting line-up to the press. “I will not tell you the team,” he replied. “Firstly, because the players don’t know yet but, secondly, we have so many injuries, I think that should be something that you can view with almost a guarantee of success because our options are so few that it is easy for you to guess the XI.”

  • Schweinsteigerlin

   Hihetetlen, hogy ezek a kibaszott hegyomlasok serulnek le…Fellaini, Pogba, Bailly

  • fella

   ha két-három héten belül megint lenne rohó, carrick, fellaini és pogba, akkor azért picit könnyebb lenne az életünk

   • Schweinsteigerlin

    Az enyem ugyan nem!

   • Golf

    Az már egész barátságos lenne.

  • reelbeba

   volt egy olyan legenda, hogy hozé csapatainál marha kevés a sérülés, mert nagyon jó fitness teammel dolgozik. Hát nemtom

   • fella

    két acl
    kerék nyugger
    bailly a valogatottnál pusztult ki

    egyedül pogbának van izomsérülése, és egyébként sem jellemző

    • reelbeba

     Oké, de statisztikailag volt kevés sérülés a csapatainál, vágesz. Abban bennevan hogy lerúgják öket, meg hogy válogatott meccsen

     • reelbeba

      szal nem csak izomsérülésekröl volt vezetve a stat korábban sem

     • reelbeba

      szóval úgy tél óta vagy nagyon unlucky, vagy ez a stat volt egy nagy bs

     • fella

      szerintem tél óta mi jatsszuk a legtöbb meccset európában, lehet kicsit igénybe vette a skacokat a meccsszam

     • lasi

      és olyan szűk volt a keret, hogy nem tudott rotálni

     • fella

      ez most nemtom hogy jött, de ja, #nemrotal

     • lasi

      “igénybe vette a skacokat a meccsszam”. néha játszhatott volna más is

     • fella

      ez a nemrotálás továbbra is csak egy népszerű faszság

     • lasi

      oké

     • reelbeba

      (szerintem statisztkailag lényegtelen, de akkor:) a nyári szünet óta ugyanannyi meccset játszunk mint bárki, és semmivel nincs kevesebb sérültünk mint az átlag. de nem akarom ezt hozéra kihegyezni, csak mondom, hogy ez a szipi-szupi fitness team humbug nálunk nem müködik

 • peety

  carrick, shaw, elutazott a kerettel?

  • fella

   csak só

   • peety

    lehet jatszik 20-30pt

    • infinite_red

     vagy másodpercet

 • Pite
 • Csordás Adrián
  • ketomika22

   mekkora gólt vert azon a meccsen a jó öreg Ryan

 • rphltylr

  nagyon tudnék örülni, ha hnap esetleg rámennénk egy kulturált x-re és a kulcs plajak nagyrésze pihizne, értsd matic pl manchesteri otthonából nézné belülről a szemhéját.

  • Achi

   Inkább, mint egy pool ellen. De ilyenkor jó lenne, ha Mou kacsinta egyet a kamerába, hogy tudjam, ismét egy 90 perces buszparkolás lesz és ezért nem érdemes fáradni a streamekkel 😀

   • rphltylr

    meg a filmmániával.

 • crpa7

  OFF:
  Azért ma nehéz lesz megállni,hogy az ember ne nézzen bele a city-napoli vagy a real/spörsz meccsbe azzal együtt,hogy egyik csapat se a szívem csücske. Asszem én a city meccset választom, nem láttam még idén játszani a bugyikékeket és kiváncsi vagyok,hogy tényleg annyira atom-e ez a társaság.

  • MuriÁgnes

   Melyik bugyikekre gondolsz? 🙂

   • crpa7

    :))
    igazából egyiket se láttam még idén szval.ez tényleg vonatkozhat mindkét csapatra is
    a napoli 3 fölötti gólátlaga is azért érdeklődővé teszi az embert

  • mrmojo

   a napoli miatt mindenképpen érdemes

   • crpa7

    hát meg azért nagyon meglepődnék ha ez nem egy sokgólos meccs lenne szval. azért garantáltan szexifoci lesz,azzal együtt,hogy a pepsi féle city szexifoci minden csak az nem amit szívesen nézek 🙂

   • sallark

    A Napoli elképesztően erős és nagyon jó focit játszanak, kíváncsi vagyok mit alkotnak ma

    • Roleee_#JoseOut

     csak Sarri még kevésbe rotál mint Csozé fénykorában. 😀

     • mrmojo

      mondjuk náluk tényleg nincs mélység a padon, mertensről is azért “derült ki” hogy milyen fasza kilencesben mert nem vt értékelhető opció, jó edző az öreg láncdohányos

  • rphltylr

   talán a real spurs jobban érdekelne, ha érdekelne.

  • Krunyec

   Én ma a spörsznek fogok szurkolni. Az nagyon gáz? Bann jár érte?

   • crpa7

    A margit ellen szerintem ez elfogadható 🙂

 • ketomika22

  Nehogy elfelejtsuk, mint a multkor! Lehet tippelni a BLre Tipperenn!!

  • Sousaphone

   Köszi! Én ismét elfelejtettem! 🙂

 • fella
  • szar spurs

  • Ressan

   Igazad volt! Jó ez a 0-0 Liverpoolban! Sőt! Holtversenyben a legjobb! 🙂
   …amúgy én hol voltam a 3-5-ös T’ham meccsen? Na mingyá keresek egy hájláct

   • Netup

    Az egy Chelsea Spurs lesz gondolom, nem tudom azokat mennyire koveted 🙂

    • EZS

     az egy fasza meccs volt 🙂

    • fella
    • Ressan

     Jah, oke, kösz! Mostmar a szaggatott vonalat is látom! 😉
     Semennyire! Jopar eve mar csak kizarolag a mi meccseinket nézem meg! Nincs többre kapacitás, de igény se nagyon!

  • Achi

   Én vagyok a fasz, hogy egyáltalán bekapcsoltam a TVt. Majd talán a PSGvel jobb eredményeket ér el. Neymar jó lesz wingbacknek.

   • fella

    amúgy ennek a psg-s flörtnek olyan nagy jelentőséget nem tulajdonítanék, josé mindenhonnan kiszólogatott eddig is, várható volt, hogy itt is el fog jönni az a pont, amikor nyomást gyakorol valami gyökér kommenttel.

    fellaing, de amúgy ez francia tv-nek adta ezt a bizonyos interjút, szóval tök tudja, mennyire volt irányított a dolog.

    • Achi

     A múltjából tudjuk, hogy ő nem ilyen.

    • mrmojo

     pont a nyomásgyakorlás miatt adott egy francia tévének interjút, ő irányította a dolgokat, csak éppen jelentős aránytévesztésben van a nálunk betöltött szerepét illetően, kissé pofátlan ez 15 milkás fizetéssel, mondjuk egy játékos nem tudom mit kapna ha ilyet szólogatna ki a klubból..

     • fella

      mourinho old-fashion menedzser, a lehető legtöbb hatalmat és megbecsülést akarja, amit egy klubon belül kaphat, ezért szerintem kár rá haragudni.

      az aránytévesztés pedig szubjektív, végülis alatta vált megint valami olyasmivé a klub, ami hasonlít a manchester unitedre, szerintem ez elég jó alkupozíciót jelent neki

     • RedMark

      A masodikrol engem meg meg kell gyozzon azert

     • fella

      nemtom, 15 hónap alatt két kupa, bl-csoportkör és ez a szezonkezdet, plusz az igazolások minősége alapján mourinho nagyon kellett ennek a klubnak, a strukturális dolgokról nem is szólva

     • crpa7

      az a bajnoki 6. hely azért még mindig nagyon csúnya…ha idén TOP3ban leszünk és esetleg egy BL top8 összejön akkor ki lehet jelenteni,hogy kezdünk visszatérni

     • fella

      azt mindenesetre szerintem kevesen vonják kétségbe, hogy valami elindult mourinhoval, ami az elődeivel nem, ami már önmagában komoly fegyvertény

     • MrFer

      az tény, de sztem ha ezt az egészet (ahogy mások is írták) a szezon végén egy TOP 3 + BL 8 után csinálja, mármint a nyomásgyakorlást a magasabb fizu miatt, sokkal kevésbé visszatetsző. A “csicskatripla” még nem UTD szint, és láttunk már nagy őszi szezonkezdet utáni brutál tavaszi visszaesést több csapatnál is.

     • crpa7

      erről van szó,szerintem is az időzítéssel van baj,de Mourinhon kár meglepődni ilyen dolgokban

     • fella

      azt ne feledd, hogy ez elsősorban edéknek szól, nem nekünk. mourinho patikamérlegen méri a dolgokat, simán lehet, hogy ott maradt a tüske, amiért nem kapta meg a negyedik játékosát, és az egészet a támogatás hiányaként könyvelte el.

      szerencsés dolog ez? nem. elegáns? nem. felesleges? nem tudhatjuk.

      ha azt látod, hogy a főnökeid pótolhatatlannak tartanak, nem kezdesz el kacérkodni azzal, hogy akkor talán jobban megbecsülhetnének? totál megértem azokat, akik fel vannak háborodva ezen, de én egyelőre nem látok bele többet, minthogy puszta mind-game az új szerződéssel kapcsolatos tárgyalások felgyorsítása és a feltételek javítása érdekében.

      és tudod mi a klubra nézve szomorú? hogy el is fogja érni, amit akar, mert ahogy a vezetésnek mourinho érkezése előtt halvány fingja sem volt arról, hogy mit kellene kezdeni a csapattal, úgy valószínűleg utána se lesz, szóval minden áron meg akarják majd tartani.

      mert az van, hogy racionális koncepció és kompetens vezetés hiányában a jelenkori manchester unitednek szüksége van josé mourinhora.

     • Achi

      Csak a sok mind game helyett inkább mutathatna valamit már pl. a fenti idegenbeli rangadókon. Vagy csak egy laza PL trófeát, akárhogyan. Addig viszont az ilyen csak sima terelés, az ellenfelek leszarják, a szurkolók leszarják, és szerintem a vezetőség sem fogja összefosni magát.

     • fella

      azért az a fentiből jól látható, hogy az az ember ars poeticája, hogy nem az idegenbeli rangadókon kell megnyerni a bajnokságot, ezzel jobb megbarátkozni, mert nem valószínű, hogy változtatni fog rajta. láttam amúgy már olyan edzőt ennél a klubnál, aki “csak ne kapjunk ki” approach-csal járt rangadózni.

      szerintem a vezetőség nem engedheti meg, hogy elveszítse mourinhot, szóval simán lehet őket fosatni, de ezt fent már leírtam,

     • Achi

      Én továbbra is adok neki egy év bizalmat, de addig is még nem hozza vissza az MUt a top csapatok közé, nem szeretnék ilyeneket olvasni, hogy legközelebb melyik top csapatot visz majd. Persze ő ilyen.

     • RedMark

      Nem is mondom h nem jartunk vele jol pl igazolasok teren, csupan az, hogy a foci amit jatszunk meg csak kezdetlegesen hajaz a regire.

     • Kövi

      Én már boldog leszek, ha:
      1. Visszahelyezi a klubot a legmagasabb polcra (vagy legalább közvetlenül alá), mint először a Chelsea-t.
      2. Többé-kevésbé békében távozik, akár az Internél.
      3. Nem omlik össze a klub a távozását követően (madridi példa).
      Olyanokban sosem reménykedtem, hogy innen megy nyugdíjba, vagy hogy a klubot a maga érdekei elé sorolja.

     • fella

      3.-hoz: a madrid összeomlása egyrészt egy elég sok komponensű történet (nem csak josé fáradt el, hanem a keret is a barcával való rivalizálásban, mindenkinek szüksége volt az új impulzusra, és nem csak azért, mert murinnyóegygeci), másrészt nem lehet nem észrevenni, hogy mourinho strukturálisan új alapokra helyezte a realt, ami és azóta klubként és futballcsapatként is kiválóan működik. ezutóbbi itt is folymatban van, nem lehet érszrevenni, hogy mennyivel jobban működik most a united intézményes értelemben, mint fergie óta bármikor

     • Kövi

      Erre utaltam én is: a Madrid nem rogyott meg a távozása után (hogy közvetlen előtte mi volt, az más tészta). Ellentétben pl. az Interrel, ami azóta is kész romhalmaz.
      A második mondatodhoz: nagyjából egyetértek veled, de én csak óvatosan duhajkodom, majd ha januárban is így muzsikálunk, akkor adhatjuk az áldást. 🙂

    • RedMark

     Fellaing :DDD

    • fella

     na megnéztem az interjút, valamennyire tudok franciául, szóval
     1) először kérdezi (!) őt a psg-ről az újságíró, amire dicséri a psg-t
     2) arra a kérdésre, hogy nálunk lesz-e utoljára edző azt mondja, hogy “nem hiszem… biztos vagyok benne, hogy nem itt fejezem be”

     a psg dicsérete szerintem egy francia tv-nek annyira nem nagy cucc, azt meg sosem mondta, hogy itt akar utoljára dolgozni, csak azt, hogy hosszabb távra tervez – ennek pedig most sem mondott ellen.

     nem elegáns, de így megnézve az interjút kicsit nagyobb a dolog füstje, mint a lángja.

     • crpa7

      hát igen,meg tényleg akkor lepődtem volna meg,ha nem lett volna valami hasonló kiszólás Mourinho részéről

     • Achi

      Akkor tisztázom. Ez csak amolyan beszólás volt a részemről. Nem gondolom komolyan, hogy jövőre már a PSGnál lesz. De kinézem-e belőle, hogy már ilyeneken gondolkozik? Simán! Oda megy, ahol pénzt és hírnevet szimatol. Bárhova. Ha itt majd bukik, vagy csak simán megunja, akkor lép egy gazdag csapathoz. Ha még kelleni fog valakinek.

     • Frank O’Farrell

      szerintem nehéz ezt az interjút értelmezni a pletykák szerint már javában zajló szerződéshosszabbítási tárgyalásainak kontextusa nélkül. nem mindenki ért velem egyet ebben, de ez van 🙂

     • fella

      kontextusba helyezve ez mind nyilvánvaló, de ha csak az interjút nézem, nincs benne semmi egetrengető. megkérdezték a psg-ről, erre kicsit ajnározta őket, majd megkérdezték a pályafutásáról, erre elmondta a nyilvánvalót.

  • rphltylr

   nem túl impozáns.

  • crpa7

   a nagy meccsek embere 🙂

 • Balti

  OFF: aki nem akar ma BL nélkül maradni, az – ha teheti – 17.50-kor kaccsoljon a DigiSport1-re. Női röplabda mérkőzés, a világ egyik legjobb csapata, a Conegliano ellen játszik a BRSE (Békéscsaba). Nem reklám, csak érdekesség, és persze pazar látvány. (Palvin Barbira sajnos nem számíthatunk, de lesz mit nézni.)

  • Achi

   Kár, hogy a fél BRSE eligazolt idén. Pedig jó csapat volt az. Most milyenek?

   • Balti

    Fene tudja. Egy bajnoki meccsük volt idén, azt fölényesen megnyerték. Van már abban a csapatban, horvát, argentin, szlovák, magyar válogatott is szép számmal. Nemzetközi szinten (BL) nem kifejezetten erős, de MEVZA ligában még jó lehet a csapat. Ha együtt tudják tartani őket, és okosan igazolnak, akkor jó lehet a csapat két-három év múlva. Jó ismerőseim dolgoznak ott az utánpótlással, nagyon erős bázisa van a csapatnak, sok gyerek röplabdázik, és lesz tán valami akadémia féle is ott. Kicsit fordítva van ez, mint a magyar fuciban – itt először lett eredmény, és csak utána lóvé. 🙂

 • Angus

  tudom kicsit megkésve, de erre a nyilatkozatra csak egy ‘elmészakurvaanyádba’ jött ki belőlem

  “Minden, amit elmondhatok, hogy továbbra is egy kérdésekkel, ambíciókkal és új dolgokkal kapcsolatos vágyakkal tele levő menedzser vagyok és nem hiszem … biztos vagyok benne, hogy nem itt fogom befejezni a karrieremet” – kezdte Mourinho a Telefootnak.

  “Egyik nap a Londonban élő fiam úgy döntött, nem Manchesterbe jön meccset nézni, hanem Párizsba utazott.”

  “Miért Párizs? Mert jelen pillanatban Párizsban van valami különleges. Varázslat, fiatalos lendület és minőség. Ez fantasztikus.”

  • MrFer

   Izé, mótvá angolul

   • Angus

    hihetetlen, hogy még mindig van energiátok leírni, hogy vótmá. amúgy odaírtam, hogy “tudom, kicsit megkésve”… = tudom hogy vótmá vaze 😀

    • Giggser

     És még így is bevállalod! Minden tiszteletem! 😀

  • Freeezer89

   ez az amatőr vótmá iskolapéldája 🙁

  • reelbeba

   segítek csomagolni józsi, csak szójjá

 • fella
 • Angus

  Mai nap egyetlen képen. Aki látta, szerintem egyetért, hogy eszméletlen jól kifejezi, amit itt csináltatok. Nem zavar ám, meg nem kötekedem, mert ez egy blog, plusz kb. töredékét olvasgattam el, csak rendszeressé ne váljon: https://uploads.disquscdn.com/images/1fa2a55e5f9c1b638e8372510404166dba629faa793a99dc78ae838b87d71675.jpg

  • Fish08

   Szerintem, így visszaolvasva nem volt vészes, csak ez eddig egy békés blog volt. De korábban is volt ilyen, és lesz is még, amíg évente 1x fordul elő, addig nincs gáz.

  • MuriÁgnes

   En azt tanultam meg tegnap, hogy ha bekarmolva kotekedik valaki egy biztonsagi orrel, azt megverik. Sose gondoltam volna ezt!

   • Csinibob

    Én meg annyit, hogy egy multinál még mindig kibasznak, ha kellően ostoba vagy.

    • MuriÁgnes

     Az elet tele van meglepetesekkel

  • Salvatore

   Bár nincs a képen, de ki McMurphy? Maga Mou? 🙂

 • ketomika22

  Haha. Zseni, hogy a Manchester United ki van irva, de a BM nincs. (Kep, sorry telorol nem imgurozok)

  https://uploads.disquscdn.com/images/daf62d06510d7cc6979650bdce761ac8b99ea89f89179bddb552d44779c842d0.png

 • filozofi

  off: Pulis magic on

  • Giggser

   Maradjon is így, kellenek a pontok a stretford end tippbajnokságban.

   • ketomika22

    1-1 kell bazeeeeg

    • Giggser

     ebben a fordulóban három helyet is visszaestem, essen meg a szíved rajtam. 🙁

    • Csordás Adrián

     0-0 kell, gyorsan le kéne igazolni Lajost!

    • filozofi

     as you wish

     • Giggser

      NOOOOO!

    • ketomika22

     Annyi

     • Giggser

      sírok, könnyezek

     • ketomika22

      Ne aggodj. Eleg katasztrofa fordulo lett nekem

     • Giggser

      Azt hiszem én meg egyfordulós csoda voltam.

 • fella

  négy dolog, mielőtt _esetleg_ visszatérek:
  1) lehet-e hozét hozénak hívni?
  2) megmaradhat-e a kókler előtag, ha valamelyik rivális edzőjét említem? ebben van némi önirónia is, meg szerintem tök vicces kóklercontézni, kóklerpepezni és kóklerkloppozni (pochhoz meg wengerhez nem ragaszkodom, velük elég erőltetetett)
  3) a bannolni szót egy vagy két n-nel írják helyesen? merthogy ez ma nem derült ki, és kezd érdekelni
  4) szeretlek titeket

  • EZS

   nem akarom elvenni tőletek a kóklerezést, csak a személyes érzéseimet próbáltam közvetíteni ezzel kapcsolatban 🙂

   • fella

    a kóklerezés egy ultimate fella-banter, de szerintem tök szerethető, főleg amikor a srácok olyankor használják, amikor t’onképpen dicsérik az illetőt

   • Schweinsteigerlin

    Mindig vannak ilyen vissza-visszatérő szavak amik trendik lesznek. A 2016-os a “zseniális” volt, a 2017-es az “alapvetően”. Úgy látszik foca berkekben ez a kókler lesz…nst-n gyakorlatilag ezt az 1 szót használják mindenre.

  • Fish08

   hozénak csak akkor hívd ha bántani akarod.

  • Giggser

   Úgy térsz vissza mintha sose mentél volna el! 😀

   • Giggser

    Amúgy a hozézás, honeszezés nekem idegesítő, de az csak annyit jelent, hogy én nem fogom használni. A kóklerezés nekem még valamennyire humoros, de vigyázni kell, nehogy túlhasználjuk. Bannolni szerintem jobban nyelvre áll. Én is szeretlek, pedig új vagyok.

   • sipi

    mármint úgy h spricc?

    • Giggser

     én az ilyenhez még túl kicsi vagyok, úgyhogy nem 😀

  • MuriÁgnes

   3) nyilvan nem harommal, mint ahogy irtad. Egy n-nel is eleg hulyen nez ki:
   Banoli vagy baolni. Az egyik egy nyulos olasz teszta lehet, a masok Meg egy kinai budos kolni.

   • Csinibob

    nagyon kellene most egy gyros

    • MuriÁgnes

     Nekem Meg egy muffin.

     • Túrin Turambar

      véletlenül nem a Drury Lane-en laksz?

     • MuriÁgnes

      Pusher Lane-n kellene 🙂

     • Túrin Turambar

      de biztos nem almalane élsz

     • Fish08

      BOB!

     • MuriÁgnes

      Szar volt az uj tvinpiksz.

     • Csinibob

      És törődés

    • filozofi

     ma ettem egy nagyon jó gyrost, gyros kerkyra az Eötvös utcában, mindenkinek ajánlom 😀

     • Csinibob

      Az elmúlt 2 hétben 2-szer voltam ott, nagyon jó.

     • filozofi

      én is gyakrabban fogok odajárni

     • Lazac

      Az a legjobb gyros budapesten! második a Kyros a Hegedűs Gyula utcában.

    • stanley

     A kiflis gyros megvan-e?

     • Csinibob

      ném

     • stanley

      Akkor gyere egyszer Nyíregyházára és kóstold meg! Legendás!

     • Csinibob

      onnan még csak a pálinkával találkoztam, gyenge vagyok 😀

      de meg kellene ezzel is ismerkednem

     • Pite

      Nekem elettarsam van onnan. Annyira nem ut jol mint a palinka 😀

    • fella

     mi ez a gyrosmánia? hébe-hóba mindenki özil?

     • filozofi

      nem, homár

     • Csinibob

      még Németországban fogott el, aztán keresem az igazit

     • fella

      a kazinczy utcában, a szimpla mellett van egy rettenetesen lepukkantnak tűnő gyrosos, aminek olyan forgalma van a rengeteg turista miatt, amilyenről a budapesti versenytársak nagyrésze csak álmodik, következésképpen mindig minden baromi friss és finom. egy próbát megér

  • Csinibob

   2, úgy magyaros

  • ketomika22

   A magam neveben:
   1, siman.
   2, ezt a koklerezest kifejezetten szeretem 😀
   3, mittomen
   4, ennek orulok ;DDDDDDDDD de nem erdekel!! Muhahahhahahahahahha

  • Túrin Turambar

   nekem pl. mindegy, az én hangom amúgy is mindig megnyugtat téged. viszont: ha valaki beírná szerdán félidei 0-0-nál, mondjuk hogy “fosfoci”, akkor ne írj utána neki 3 hónapig minden nyertes meccsen 15 kommentet, hogy pl. “fosfoci hozé azért összekóklerkedett egy 10-0-át megint”. mert ez tényleg zavaró, mint amikor egy csaj random felemlegeti, hogy 5 éve véletlenül nem light vajat vettél, irgumburgum

   • fella

    (óvastam a sorok között, oda fogok figyelni. szerdán amúgy ez a veszély nem fenyeget, vacsizni viszem a csajomat, nélkülem kell kiszurkolnotok, de ne feledjétek – ahogy az anfielden, úgy egy idegenbeli bl-csoportmeccsen is jóaziksz!)

    • Túrin Turambar

     (úgy hallom, a KFC-ben most ütősek az akciók!)

     • fella

      (ha elhaladnék egy mellett, akkor tuti kirakom az indexest!)

    • Pite

     KFC-be vidd. Te eszel, addig o kikeri a panaszkonyvet

    • Giggser

     Aztán az lesz, hogy “eltelt megint öt perc, csak megnézem az eredményt Édesem..”

  • Achi

   Azt írsz , amit akarsz. Csak ne ide. Vicceltem, szerintem mehet minden, csak ne ide. Nem, most komolyan, nem ezekkel volt a baj, de én nem tudom, majd megírja aki megsértődött. Azt se tudom eddig minek írtam. Most már nem törlöm ki. Mikor lesz már meccs?

   • Giggser

    Képzeld szerdán, és nem kibaszott kedden!!!%%!!

    • Achi

     Na ez a baj. Az még 2 nap.

  • mddnszksz

   bannolni: ősmagyar szó, eredete a tatárjárás utánra tehető

   • EZS

    én úgy tudom, először sokkal később, II. Rákóczi Ferenc Rodostói banja során bukkant fel a szó, amikor bannolták a laBANcok.

    • mddnszksz

     később viszont az USA-ban terjedt el 1958-ban Ritchie Valent – La BANba című számának kiadása után

   • Kövi

    Maga a szó is fennmaradt egy kecsketejből főzött eredeti tatár desszert nevében: banna cotta.

  • wolandrule

   Na de el se mentél! 😀

   • Fish08

    Ez jobb lett volna, ha a hálószoba titkotok marad 😀

    • wolandrule

     Csodálod, ha ki vagyok akadva rá? 😀

     • Fish08

      Ha nem ment el, az téged minősít 😀

     • wolandrule

      Kóklerwoland.

  • Beyonder

   3. banolni lenne logikus, de mérget azért nem vennék rá

 • infinite_red

  vajon a benfica ellen meglépi zsoze, hogy pihenteti maticot és beteszi valamelyik pöcsöst vagy esetleg blindet?

  a, nem
  b, a
  c, b

  • Schweinsteigerlin

   Picsázzuk el őket a normál kezdővel, utána még egyszer, azt az utolsó 2 fordulóban pihenjenek/ne is utazzanak. Azért még mindig csak október 16 van, nem volt világverseny sem idén nyáron, hadd focázzanak már a srácok 😀

 • Achi

  Off: ugye nem a Film mánia vagy mi a túró adja megint a meccset szerdán?

  • stanley

   Elvileg de. És örülhetünk, hogy az adja egyáltalán.

   • Achi

    Én nem abban reménykedtem, hogy az sem adja, hanem abban, hogy valami normális HD-s csatorna. És az sem hátrány, ha tudom is fogni 😀 Na mindegy, akkor marad a stream.

 • Freeezer89

  azert volt jó ez a mai agymenés, mert igy mar 1400 kommentnel tartunk, es még csak hétfő van 😀

  • Csinibob

   Meg sem próbálom telefonnal megnyitni

   • Freeezer89

    még jó, h BL-ben vagyunk, különben várhatnánk hétvégeig egy új posztra 😀

   • ketomika22

    Nekem siman megy 🙂

 • reelbeba

  Kár érte. Lapozzunk

  • reelbeba

   (nem szabadulunk meg töled ilyen könnyen, fellám, sejtettem én. Ki az ajtón, be az ablakon)

   • Csinibob

    De miért nem alkalmazod a psychocska módszert? Nem bírja az arcom, ignorál/blockol, néha belefut egy-egy full ugyanolyan linkbe, de milyen kiegyensúlyozott azóta a kapcsolatunk!

    • reelbeba

     Én birom fellát, szerintem ö is tudja. Szereti ha baszogatom

     • reelbeba

      vagy nemtom, most olvasva a mai terápiás beszélgetést kicsit elbizonytalanodtam. háde mondaná, ha nem

     • fella

      az szomi, ha elbizonytalanodtál, nyilván to the moon and back

 • Csinibob

  Kibaszták már?*

  …….

  ……..

  ………

  *Kloppott a BR-nél is rosszabb statja miatt… 😀

 • Chestcontrol

  valaki diohejban h min all a bal?? nincs idom visszaolvasni, annyi lejott h fella benne volt

 • RedMark
  • Fish08

   Ennél csúnyább látképet nehéz találni a városban.

  • fella

   rohó elvileg még nem is labdásedz a többiekkel, max turistának vittük sztem

   • Fish08

    Hátha lesérül a macskaköveken.

   • RedMark

    Kabala lett?

    Edit: fellaininek bejott

    • fella

     gondolom a gépre felfér, játszott is lisszabonban, a csapattársak is szeretik, inkább viszik, mert miért ne

     • RedMark

      Nem banom egyebkent, ha a serultek a csapattal vannak, csapatepites szempontjabol kiraly dolog ez

    • Giggser

     Biztos uncsizott, és addig tepert, míg ő is jöhetett.

     • RedMark

      Kapott nevnapjara egy repjegyet 😀

   • Schweinsteigerlin

    Augusztus 16-i interjú alapján legkorábban december, bár korábban nyár közepén pedzegetve volt az október második fele/november eleje nála.

    Ha csak a labdás edzéseket nyomja mellettük és OTT VAN (akár a kohézió miatt is…az elmúlt években azért mindig akadt 1-1 szerencsétlen aki a pálya mellől nézte a többieket hosszú hónapkon keresztül, biztos piszkosul megviseli őket lelkileg) már megéri, illetve látja a set pieces taktikákat is edzéseken etc.

    • fella

     zoumával volt tavaly egy nagyinterjú, amikor visszatért a sérüléséből, amiben éppen amiatt dicsérte kóklercontét, hogy az összes sérült játékosát vitte már preszezonra is, hogy begyakoroltassa velük – elméleti síkon, játékon kívül – a mozgásokat, meg integrálja őket a lehetőségekhez mérten

     • EZS

      esedezve kérek mindenkit, hogy amennyiben lehetséges, hagyjuk el a kókler előtagot úgy általában, mert már Reelbeba kóklerpepjétől is agyfaszt kapok. 🙁 De ez csak egy kérés, nem vitázni akarok.

     • fella

      :D:D:D:D:D:D nézd mit kérdeztem fent tökéletes érzékkel :D:D:D:D:D:D

     • fella

      (anélkül, hogy olvastam volna a kommented)

     • EZS

      :D:D:D

     • Csinibob

      Nagypapi, ezek szerint vannak ott is gondok

     • EZS

      hajaj, ha tudnád 😀

   • ketomika22

    Ismeri a varost

    • Túrin Turambar

     tudja, hol szeret a cápa

 • truedevil

  hasonló tekintettel görgettem végig most én is a kommentcunamin, valamiről lemaradhattam
  https://i.imgur.com/4wH5X1O.jpg

 • ketomika22

  Off: Rooneyval szerzodest bontott a Nike?

  • mddnszksz

   tegnap egy full fekete régi Total 90-ben játszott

   • ketomika22

    Azert mondom. Azok szoktak full feketeben, akik nem kapnak penzt. Foleg regiben

 • Fasz van itt már megint, vissza kéne olvasnom sokat, vagy inkább hagyjam az egészet?

  • sipi

   engedd el :v

  • crpa7

   hagyd a picsába,tök fölösleges

  • ketomika22

   Sztem felesleges. En visszaolvastam. Kicsit tul vannak tolva a dolgok

   • Csak nem akarom hogy ez rendszeres legyen, ha így folytatódik akkor valamit tenni kell.

    • ketomika22

     Nyilvan. Akkor viszont olvassad vissza 😀

    • mucus2

     Mondjuk írhatnál egy szabályzatot a blog használatára vonatkozóan ami minden egyes emberre ugyanúgy vonatkozik, és akinek a cselekménye beleütközik valamelyik pontba, az X figyelmeztetés után repül

     • Már látom hogy mi a gond, aztán megint én leszek a geci mikor kitiltom.

     • fella

      én örülnék, ha valamilyen formában állástfoglalnál, mert ahhoz tudnék – mások mellett – én is alkalmazkodni a jövőben. a múltkori mozaikos kommented egyébként tök jól esett (sort fogok rá keríteni!), de attól függetlenül is jó, ha egy ilyen konfliktus kapcsán megszólalsz, mert te vagy az, akinek azt hiszem, hogy senki nem kérdőjelezi meg a legitimációját. alább kicsit elcsúsztak a dolgok – a rám eső részéért sorry, igyekeztem okos lenni -, bár összességében az talán jó, hogy kibeszélésre került csomó konfliktus, nem csak az én vonatkozásomban.

     • Valahogy úgy állok hozzád, mint pszihócska, szinte semmiben nem értek veled egyet, és unom a provokációkat, de ez még nem ok arra hogy ne kommentelhess itt, nincs is ilyen szándékom. Azért az előfordulhat, hogy egyet-kettőt törölni fogok, a “na kibaszták már” és hasonló jellegű, sok hozzáadott értéket nem tartalmazó hozzászólásaidból. De, és amúgy no offense, ha választanom kéne hogy stanley ne írjon posztokat vagy te ne kommentelj, akkor érthető módon az utóbbit választanám, szóval ne személyeskedj irányába.
      Amúgy nem rád vonatkozott a fentebbi kitiltós, nekem sokkal inkább az önjelölt batmanekkel van a bajom, akik mindig vevők egy jó kis kommentelős balhéra, és általában belevetik magukat a közepébe, akkor is ha egyébként már ezer helyről kitiltották őket a vitán vitázó vitáikért.

     • fella

      ezt simán el tudom fogadni, azzal, hogy a “de”-vel kezdődő mondattal bár tudom, hogy mit akartál mondani, szerintem kár volt kirakni ezt a relációs jelet. mindegy, ha ez a szabály, akkor ez a szabály.

     • stanley

      Mielőtt “elterjedne”, hogy én opciót adtam volna vagy bármi ilyesmi, semmi ilyesmi nem történt. Egyszerűen az itteni történtek jelentősen csökkentettek az elmúlt időszakban a lelkesedésemen.
      Nekem sem célom senkit sem kidobni innen. Sőt, hát éppen ezért zajlik itt ez a “beszélgetés.”

     • Csinibob

      stan, félre ne értsd, mert szeri van meg minden, de amiatt ugyan kár emonak lenni. mármint fella egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy elküldöd anyjába, aztán másnap ugyanúgy tiszta lappal lehet folytatni. neked jó, mert ventilálsz egyet, a közösségnek jó, mert vannak posztok, fellának is jó, mert beleállunk bármilyen állításába. winwinwin szituáció ez így

     • stanley

      Csak, amikor ma már a kampányolás ment, akkor gondoltam jobb, ha ezt tisztázom. A többi szerintem egyértelmű, amit elmondtam. Nem akarok anyázni, nem stílusom. Jobb kommentmezőt szeretnék.

     • Beyonder

      Oké (na jó, nem, de fogadjuk el a vita kedvéért), hogy egy “na kibaszták már” komment törlést ér, de akkor érjen törlést MINDEN hasonló hozzászólás, függetlenül a hozzászóló személyétől.

     • Frank O’Farrell

      Ilyen bicikli ez, de ha te anno úgy dontottel, megveszed, én fogom hajtani, mindig, amikor csak lehet. Sorry

     • Pite

      Amugy lattad mar stanleyt es batmant egy szobaban?

      Ugye, hogy nem? En sem.

      Nekem ez kibaszott gyanus. 🤔

     • Chestcontrol

      mi tortent fella? megint fella v stretfordend volt?? 🤗🤗🤗

     • mucus2

      És utolsó pont szólhatna úgy, hogy: “Amennyiben a stretfordend.taccs.hu legjobbképűbb kommentelőjének accountja banolva lenne, úgy a blogon lévő kiegyensúlyozottság, harmónia és szeretet fenntartása érdekében az accountról történő ban levételére 30 napon belül sor kerüljön.”

     • mucus2

      és ezután egy pluszpont a félreértések elkerülése végett, h:
      “Ketomika nem rád vonatkozik a fentebb említett pont.”
      <3

     • ketomika22

      A legjobbkepubbnel rajottem 🙁

     • Schweinsteigerlin

      Az én accountom rendben van tesa, de köszi!

     • mrmojo

      a bannolt player adja a moderálási tanácsokat, newton heath meg játssza a nagyhalált, a képmutató kurvaúristenit, lassan az lenne a legjobb ha engem bannolnának a picsába, mindenki jól járna, a vérnyomásom főleg

     • Csinibob

      😀 😀 😀 kifolyt a könnyem, geccci 😀

      mifaszért nem lehet ezt gigalájkolni?

     • stanley

      Én is nagyon nevettem. Minden bántás nélkül.

     • stanley

      Én imádom, tisztelem Janekot, de azért még az is jó volt ma. 🙂

 • ketomika22

  Aztakuuuuurva! Gyerekek, gyerekek…

 • mddnszksz

  lindelöfnek úgy látom komoly problémái akadtak a mértékegység átváltással 😀
  https://twitter.com/majanilsson/status/919948668404420614

  • Pite

   Ez a csaj amúgy kis cuki, meg kúrható, de szegényem nem állt első sorba az észosztásnál. És a múltkor még ki is kérte magának, hogy “lIndelöf WAG-je”, amikor ő egy sikeres személy (valami vállalkozásban) és nem is használja ki Victor hírnevét. Azt közben mégis. Hmm. Ki érti ezt..

   • mddnszksz

    gyanítom viktorunk nem a kvantumfizikában elért eredményeiért vette feleségül 😀

   • Csinibob

    upvoteollak basszameg, pedig az mindig nehezemre esik, de szentigaz, amit írsz

    • Pite

     De mar oribarik vagyunk tesa

     • Csinibob

      herrerának nem volt 2 egyenes passza a pool ellen

      elmúlt 😀

     • Pite

      Jogos, de 10 szerelese es 6 interceprionj meg 20/25 megnyert parbaja igen.

      Nem vagyok elvakult szurkolo :'(

     • Csinibob

      Fergie imádta volna, hogy 10-esből beleöregszik DM-be.

   • mucus2

    Maja nem lindelof’s wagjaként, hanem mucus’ disqus avatarjaként vált híressé, csak még ő se tudja

    • Csinibob

     mucus2, a híres banbalta óta.

  • Angus

   :DDDDDDD

  • stanley

   A srácot jó lenne, ha összekaparná az asszony.

 • Fructie

  Csajok! Próbáltam visszaporgetni, hogy mégis mi(k) váltották ki ezt a hangulatot itt, de nem sikerült… Azt gondolom, hogy ha anno en sem, és a velem állandóan vitazok, sem voltak befenyitve, banolva, akkor most sem kene ennyire messzire menni! Annyit leszurtem, h bizonyos szemelyek és Fella között ez átment szemelyeskedesbe, ezért talán az lenne a legokosabb, ha emailben vagy más úton, személyesen beszelnek ezt meg. Semmiképp se basszuk el amink van. U. I. : United!

 • Pite

  Mondjuk az a mai nap óriási pozitívuma, hogy az óriási ellentétek és belharcok ellenére sem aljasodott le senki annyira, hogy valakit a fonatra küldjön! Grat srácok, én érzem a fejlődést 😀

  • Achi

   Lehet, hogy elszabadultak az indulatok, de örüljünk annak, hogy legalább nem vagyunk pool szurkolók.

  • mddnszksz

   could be worse, could be scouse

 • Frank O’Farrell

  https://www.theguardian.com/football/2017/oct/16/jose-mourinho-pay-rise-manchester-united-new-contract?CMP=share_btn_tw

  José Mourinho wants big pay rise at Manchester United to sign new contract:
  – Mourinho not seeking move but wants deal to reflect his success there

  Tájul: most 15 milla/szezon a fizetése

  • óriási. előbb lehet nyerni kéne valami unitedhez méltó trófeát, aztán verni az asztalt a pénzért

   • Frank O’Farrell

    ez úgy óriási, ha elolvasod az index fórum mai napját, benne az okításért, amit azért kaptam, mert a PSG-szopás mögé merészeltem valamiféle ösztönzőt is képzelni egy új szerződés reményének képében 😀

  • Roleee_#JoseOut

   csak aztán nehogy úgy járjunk mint ahogy Abra szokott h utána még 2 évig fizetünk neki

  • MrFer

   a cikk viszont korrekt, 2 trófeát írnak nem hármat 😀

   • Frank O’Farrell

    a CS Angliában, ha jól tudom nem számít major trophy-nak

    • MrFer

     meg nekünk sem kéne, hogy annak számítson, erre céloztam csak

  • clacka

   Na pont ez az egó-rész, ami miatt többen nem vagyunk továbbra sem elájulva tőle – főleg nem annyira, amennyire ő saját magától… Remélem, ez még elment korrekt, kulturált Mou-kritikának… 🙂

  • Achi

   Én felemelném 20ra , azzal a feltétellel, hogy idén bajnokságot kell nyernie és BL top 4. Ha nem jön össze, vissza kell fizetnie 10et. Elit edző, elit elvárások.

   • Frank O’Farrell

    egyébként elvileg erről van szó, nagyobb trófea-bónuszt akar. btw, volt tavaly arról egy vita, hogy mennyire kényszerből ment rá a kupákra, hát, mivel ezek szerint anno nem olyan szerződést írt alá, ami ezek alapján premizált, vélhetően ez is eldőlt 😀

    • Pite

     mondjuk valahol az egy picit felbasz, hogy egy United-edző csak azért akar kupát nyerni, mert több pénzt kap érte. Mármint nyilván, ha jó vagy valamiben ne csináld olcsón, meg a prémium is jár a győzelem elismeréseként, de a pofám leszakad ettől a mentalitástól. Neki az a dolga, hogy kupákat nyerjen.

     Következő edzővel aláíratnék egy szerződést, hogy van egy alapfizu, ha nyer 1 kupát legalább, akkor megkapja. Ha kettőt akkor x bónusz, ha hármat akkor x^2 bónusz. Ha nem nyer egyet sem akkor meg x^2-t veszít alaból. Akinek nem tetszik ne jöjjön ide. Csak a pénz miatt ne legyen senki a telibevert Manchester United edzője. Itt igenis érzelmi kérdés a csapat és a vezetése! Matt kibaszott Busby és Alex kibaszott Ferguson székébe ne egy garaskapargató féreg üljön, hanem olyan ember, aki akár ingyen (éhbérért) is csinálná a melót becsületesen 100%-on. Ez különbözteti meg a Unitedet az olyan csapatoktól, mint a PSG, City vagy a Chelsea. Az érzelmi kurva kötődés. Ha Mourinhonak nem kell akkor kalap-kabát

     • Achi

      Udvarol is ezerrel a PSGnek. Nyilván nem a pénzért… áh. Mehetett volna oda már 10 éve is , csak valahogy akkor a tizenvalahanyadik helyen tündöklő PSG nem tartotta elég jónak őt a padra. Most már persze más a helyzet.

     • Chestcontrol

      bezzeg klopp csodbe viszi a poolt a kupa bonuszaival 😂😂😂😂

 • HarciasToni

  Na a mai termés elolvasására még a villamos-busz kombó sem volt elég, de most már kezd összeállni a kép. Az utóbbi időben nem sok időm volt kommentelésre, de szerintem mindent el szoktam olvasni és most inkább fellával kell egyetértenem. Én is azok között vagyok, akiket képes egy kétszavas kommenttel felkúrni (pl. tegnap shaw-nál) és le is szoktam baszni érte, de azért mindig próbálom kerülni a személyeskedést. Ha el tudunk vonatkoztatni a stílusától, akkor be kell látni, hogy nagyon sok értelmes dolgot ír ide, neki köszönhetően már twittert sem kell használnom és sokszor nagyon jól lehet vitatkozni vele.
  Amit az utóbbi napokban kap az már tényleg túlzás. Nyilván ő is visszafoghatná magát, de most ez van, ilyen a stílusa, ettől még nem kellene, hogy a mod lehülyézze, szidja az anyját, stb. A ban tényleg vicc kategória lenne.

 • Csordás Adrián
  • Giggser

   Ezen már felesleges javítani, így tökéletes!

  • Beyonder

   Mi a poén?

   • Csinibob

    Ne már 😀 😀

   • Chestcontrol

    a moukrofont hallgatja 😂😂😂

   • EZS

    nézd a telót

    • Chestcontrol

     fehèr??!!

    • Beyonder

     Ez úgy ütne, ha olvasható lenne a szöveg. Így csak feltételezni tudom a poént 🙂

     • EZS

      jó, hát annyit látok, hogy disqus van rajta, simán lehet, hogy a fonat. 😀

 • rphltylr

  az utsó fella témában, és tényleg részemről innentől teljesen off a dolog…

  tudom, h nem egy retardált seggfej, ezért is próbáltam meg értelmesen tudtára adni azt amit. annyi lett leírva, h a stanleyvel szembeni személyeskedést legyen kedves befejezni, különben retorziók lesznek, nem volt ott a ban szó, tehát felesleges ezen lihegni, h kivágjuk vagy sem, ha elvakult idióta moderálási alapelveket vallanánk akkor már nagyon sok mindenkit kiszórtunk volna! de nem ezt valljuk, hanem azt, h ez egy közösség amit itt van a kommentmezőben és a legritkább esetekben szeretnénk belenyúlni a moderátori eszközökkel. saját véleményem, h nem mindig tetszik ami itt folyik, függetlenül attól, h jól tudom a nagy része csak poén és humorizálás, ezért sem szólok bele. nem célunk elmenni szélsőséges irányba (aka utwenger) szeretnénk, ha ez a közösség megmaradna így, azt hiszem tudjátok jól, h a legritkább esetekben tiltunk ki valakit, vagy nagyon kirívó okot kell adnia erre az illetőnek, fellára csak rá lett szólva, h annyira nem metál a szitu, távol vagyunk attól, h megérintse a ban szele, és ezt szeretnénk is, ha a jövőben így maradna, mivel egy értelmes gyerek annak ellenére is, ahogy néha viselkedik! szóval fella, fejezd be a sértődést meg a mártírkodást, mert nem áll jól, gyere el meccset nézni, igyunk meg egy-két sört beszélgessünk!

  • stanley

   Aztán menjünk el a KFC-be…Oh, wait. Amúgy, osztom.

   • rphltylr

    te kéred a panaszkönyvet!

   • HarciasToni

    húú ne is mondd… az egészben a legszomorúbb, hogy kommentekben sokan Szabó Z-t okolják érte. még ha full részeg is lett volna, akkor is elfogadhatatlan, amit tettek vele.

    • stanley

     Kb. picit az mint itt. Csak a végletek:
     Te vagy a hibás barom, minek szóltál be stb.
     VS
     kurva KFC, nem megyek többet oda, még egy másik kontinensen sem.

    • rphltylr

     pár évvel ezelőtt full részegen, értsd ülő helyzetben hátra borultam egy fotellel, kidobtak a corvintetőről, ami úgy nézett ki, h udvariasan megfogtak lekísértek a liftig, udvariasan leültettek a liftben, majd mikor leért a lift udvariasan kivettek a liftből, kivittek a hely elé, és az egyik szekus csávó még egy másfél literes ásványvizet is adott, és mondta, h semmi gond nyugodtan üldögéljek ott, néha kijön rám néz, h vagyok, és, ha van vmi probléma intézkedik.

   • FabianCancellara
   • RedMark

    Kentucky Fight Club

  • Frank O’Farrell

   egy kis rész kivételével ez korrekt, köszi.

   • rphltylr

    mire gondolsz?

 • The Shaw Show

  Vicces elképzelni, mit szólna ehhez pl. Shaw vagy Fella hogy random emberek egy random országból szóközkardokat villogtatnak és entereket püfölnek dühösen tulképp az ő aktuális formájuk miatt. Mondjuk angol, belga mittomén fórumokon simán olvashatnak ilyeneket… Ha pl. nagycsapat közeli ifi lennék, simán érdekelne, miket írnak rólam külföldi szurkolók.

  • Khal Drogo

   Guzmics a románok elleni öngól passza után mentálisan nagyon mélyre zuhant, egy interjúban mondta mennyire megviselte lelkileg a felé áradó szennyáradat ami akkoriban ömlött az interneten az irányában. Szerintem jobb ha egy közéleti szereplő, sportoló, művész stb. soha sem olvas internetes fórumokat vagy kommenteket.
   Én nem hiszem hogy bármi építő kritikát ott olvasol, amit mondjuk ne mondana el az edzőt, a pályatársad, azok az emberek akik abban a szakmában élnek.

   • wolandrule

    Igazad van, de ne felejtsük el, hogy előtte ugyanazon oldalakon tépte a száját, hogy most aztán megmutatják, stb., erre a 20. másodpercben máris eldönti a meccset. Ilyen ez a popszakma, én biztos kerülném a helyükben.

 • crpa7

  Egy kis vitaindító. Ha elhozzuk mondjuk AG7-et jobbszélre+lesz egy értelmes elöl-hátul kompakt balbekkünk és a szombati kezdőben Pogba játszik Herrera helyett(ami nyílván,ha egészséges így lett volna) el tudjátok képzelni,hogy nem a 0-0 ért megyünk? Most nem elviekben kérdezem,hogy ilyen kerettel szégyen lenne azért menni stb. hanem Mou taktikai felfogását tekintve. Ha lesz egy tökéletesen kontrázó csapata,akkor vajon az ilyen meccseken a ne kapjunk gólt mestertervnek a kontrából basszunk kettőt is része lesz,vagy Józsinak elég a busz és neki többet ér az,hogy ha végig védekezünk kisebb eséllyel kapunk ki mintha néha azért nálunk is van a labda?

  • mrmojo

   már ötödik éve fog még 3-4 új emberen múlni a játékunk, úgyhogy erre inkább nem mondok semmit 😀

   • crpa7

    ez kettő,de okés 🙂
    csak kiváncsi lennék,hogy képes-e meghaladni a buszt Józsi

    • mrmojo

     de érted mire gondolok, persze ettől még igaz h kellene egy balhátvéd (rose-nak örülnék, pedig pár éve még mennyire hullámzó, életveszély balbekknek tartottam), és ha lenne jobb szélen is támadónk szintén előrefelé vinné a dolgokat, a kérdés hogy ezen múlik a szintlépés vagy sem- btw az eddigi meccsek alapján még ebben a szezonban bőven benne van vmi komoly is azért

     • mrmojo

      mondjuk nem AG7 oldaná meg a jobbszélünk problémáit, viszont mikinek álmatlan éjszakákat okozhat

     • crpa7

      igen AG7-et azért írtam jobbszélre,mert jelenleg oda férne be,ha senkit nem baszunk ki az alap kezdő támadószekcióból

     • HarciasToni

      rose-t én is nagyon adnám, ha nem lenne meg annak a veszélye, hogy az orvosi stábnak igazolunk még egy pácienst. mondjuk mást nem is nagyon tudok, ezért lenne jó, ha shaw életre kelne

     • crpa7

      persze nyílván,nem is volt célom kötözködni és persze engem is zavar,h minden évbe mi vagyunk az egyik legaktívabbak a piacon x éve
      Szerintem attól függ mekkora szintlépés a cél. És mivel számomra egyértelmű,hogy a középtávú cél az a Fergie polc vagyis a PL mellett a Bl végén is ott lenni ahhoz azért még kellenek minőségi emberek. A “kisebb” szintlépés így is meglehet,jelesül Pl-ben TOP3,Bl-ben legjobb 8 stabilan,de én azért remélem ennél többet karunk majd egy-két év múlva.

  • stanley

   Tényleg az lesz a kérdés, hogy José mit gondol, meddig marad, ez milyen igazolásokat eredményez, esetleg lesz-e valami WTF eladás. Ezzel a maggal már lehetne szexifocit játszani, ami nem feltétlenül csak a kontrákban merül ki. AG7 amúgy szerintem José játékba is bőven beleférne, sőt, hát látjuk az Atleticot.

   • crpa7

    Igen lehetne szexifocit játszani, a kicsik ellen már néha játszunk is. De nekem egyértelmű,hogy Mou a nagy meccseken úgyis örökre a defenzív stratégiát fogja választani főleg idegenben,ezért csak a gyilkos kontrázás művészetének elsajátításában bízhatok.Kár is lenne mást várni,szexifocit a rangadókon stb.Úgyis megfogalmazhattam volna,hogy lehetünk-e mi az új atletico,ha még egy picit minőségileg finomhangoljuk ezt a keretet?

    • stanley

     Nem tudom, de lényegében a szezon negyede az rangadó. 10-12 PL + 4-5 BL. Ha ez lesz a stílus, attól a nép ugyanúgy agyfaszt kap és ebből konfliktusok lesznek.

     • crpa7

      Nyílván, De tavaly 0-0ért mentünk a penfieldre idén egy szenzációs szezonkezdettel és minőségi játékosok igazolásával szintén a 0-0ért mentünk. Nem feltétlenül van ezzel bajom csak próbálok következtetni,hogy akkor ezek szerint,ha Grizi szintű játékosokat hozunk valszeg akkor is ez lesz a terv.
      Illetve abban reménykedek,hogy még egy-két minőségi playa idehozatalával Mou a rangadókon az atletihez hasonlóan védekezik majd,de kontrákból,letámadásból szerzett labdákból gyilkos. És ha minden rangadónkat így nyerjük majd 2-0ra,hogy 35%-ban lesz nálunk a labda megint senkit nem fog zavarni a játék képe.

     • Frank O’Farrell

      én nem látom ennyire végletesen a dolgot. elsikkad, de nem CSAK josén múlt, hogy lófing volt a támadójátékunk. ez két dologból látszik: egyrészt abból, hogy sokkal magasabb minőségű helyzeteket engedtünk a Poolnak, mint tavaly, másrészt pedig a Liverpool taktikájából.

      Kloppo szemmel láthatóan visszafogta a gégenpét szombaton, végig három CM-et tartott fönn a pályán, és Wijnaldumot áthelyezésével a biztonságosabb 4-2-3-1-et játszatta, hogy ne legyen annyira sebezhető kontrák ellen, mint általában.

      szóval: a mi passzív felfogásunk és a Pool pragmatikusabb megoldásai együtt hozták össze azt a 0.3-mas xG-t, szerintem

     • stanley

      Ha nem lesznek WTF eladások és a megfelelő posztok tisztességesen lesznek pótolva, updatelve, akkor nem kéne, hogy gond legyen, akár Joséval, akár nélkül. Persze a bizonyos szintek megugrása más téma. Ez fog eldőlni, hogy megy-e a portugállal, vagy valami új embert kell majd kutatni. Izgalmas a dolog. Mindenesetre a pénz és az elszántság adott a sikerhez.

     • Pite

      Idén a _körülményekkel_magyarázható_ meg Pogesz hiányzásával ez a gyász (elvileg). Csak az a baj, hogy előbb utóbb ki fogunk fogyni a kifogásokból. Ha idén is olyan vállalhatatlan lesz a maradék 9 rangadónk 100%-a, mint tavaly, akkor leigazolhatjuk a komplett PSG-Barca-Bayern-Real játékosállományt, akkor sem fog Józsi akarni az ilyen meccseken focizni. Nyilván meg lehet nyerni a bajnokságot 28 győzelemmel és 10 x-el, csak nehéz ezt elfogadni. Inkább nyerjünk 30x és kapjunk ki 8x, valószínűleg az is bajnoki címet ér és mégsem kapok agyérgörcsöt. + a játékosoknak is jobbat tenne szerintem lelkileg és mentálisan, ha a riválisok ellen nem annyi lenne csak a terv, hogy basszuk el az ő tervüket.

      Kb mint amikor EU szavazáson Ciprus azt nézi, hogy Görögország mire szavaz, aztán akkor ők a másik opcióra 😀

  • MuriÁgnes

   En tovabbra is remelem, hogy a tegnapi egy kiserlet volt, nem pedig a jovo.

   • crpa7

    Én is. Csak pont ez az,hogy reménykedek ,de nem igazán hiszek benne,ezért is vagyok kiváncsi a véleményetekre. Nálam valahogy Józsi örökre marad a fontos meccseken buszozzunk karakterű edző,de azért persze reménykedek.

   • rphltylr

    kisértet

 • mddnszksz
 • Csinibob

  Fúúú, baze, én aztán minden szart elolvasok, de, ha lenne saját gyakornokom, akkor már ráuszítottam volna arra, hogy a lentiekből írjon egy memot némi ágrajzzal, hogy ki kivel van. Még jó, hogy van otthon bor, kell ehhez.

  • crpa7

   🙂
   egy fél órája kezdtem visszaolvasni,de nem lettem bölcsebb eddig 🙂

   • Csinibob

    Egyelőre hozzákezdeni sem merek, hiszen még a City, Chelsea szimpatizánsok is bevonódtak. Ijesztő.

    • wolandrule

     Azok a legjobb hsz-ek amúgy.

    • crpa7

     nagyon durva…pont az jutott eszembe,hogy tavaly ugyanígy valamelyik púl elleni meccsünk után hasonló égindulás blogszakadás volt 🙂 akkor púl-united blogok között,most házon belül. Úgy néz ki ez a rivalizálás velejárója 🙂

     • HarciasToni

      azóta le vagyok tiltva fonaton és még mindig nem értem, hogy miért. nem írtam semmi durvát, de valamelyik moderátor besértődött és kidobott minden unitedest. pedig mostanában párszor akartam kommentelni oda (értelmeset), de annyit azért nem ér nekem, hogy egy új profilt csináljak

     • stanley

      Én szép szóval mentem oda, szeretnek! <3

     • Giggser

      Mondjuk annak van értelme, ha óvatosan közelíted meg az ellentétes közeget. Stanley mutatja a profi hozzáállást! Én meg inkább a közelébe sem megyek a helynek, max. olvasom a véleményüket néhanapján.

     • MrFer

      én tudok oda írni… igaz abból a nagy rant-ból kimaradtam 🙂

     • Csinibob

      Jó, hát a gerinctelen szederbokortól nehéz lett volna mást várni.

     • stanley

      Az biztos, hogy ott közös love van. Ilyen vitákat ott még az életemben nem láttam. Vagy tévedek?

     • Csinibob

      ennyire nem vagyok képben, de ott azért a modok elég jól rányomják a véleményüket a többségre, aki meg nem csicskul be, azt spameli a többi agyhalott.

     • stanley

      Én most kérdeztem a hétvégi meccs után is. Még, ha a vélemények mások is voltak, konszenzusos álláspontok nyomultak a blogon. De lehet csak az volt szimpi, hogy jól eldumcsiztak. A közös szopás néha összehoz mondjuk.

     • Csinibob

      Szerintem elég unalmas, mert tényleg az érződik, hogy egy-egy arc véleménye szentírásnak van véve. Ezekben a blogokban az a legjobb – számomra legalábbis -, hogy különböző véleményekkel lehet találkozni. Lásd transzferek kapcsán milyen faszán össze lehet veszni, mert mindenki mást értékel egy játékosban. Aztán együtt sírunk, együtt nevetünk.

     • Frank O’Farrell

      igen. náluk van egy teljesen tiszta moderálási elv: ne sértsd meg a jacuzzit. bárki mást igen, de őket ne. és ennyi a szabályzat.

      (most cinikus vagyok, bocs)

     • Csinibob

      de, hát tényleg így van, az is elég, ha rávilágítasz arra, ha valami ostobaságot írtak.

     • crpa7

      asszem engem is bannoltak,mondjuk jogosan mert először és utoljára akkor tényleg elég nagy troll voltam 🙂
      mondjuk azóta,meg az előtt se jártam ott szval. nem mondanám,h bármiben is hiányt szenvedek 🙂

  • Frank O’Farrell

   fellát bannal fenyegették —> fella valami cinikusak kommentelt shaw-ról —-> eszkalálódott a helyzet, ezért fella úgy döntött, kivonul —–> fella pro és fella kontra oldalra bomlott a kommentmező. nincs mit. 🙂

   • crpa7

    én a fella ügyben semlegesek pártját gyarapítom…faszom ki van ezzel a cica harccal 🙂

   • Csinibob

    Na, ezt nevezem management summarynek, de fella már ki is vonult? És visszajött?! Merthogy van legalább 20 hsz ott tőle 🙂

    #szeretunkfella #szeretunkstan #bekuljetekki

   • wolandrule

    *—–> fella azóta sem vonult ki.

    • Frank O’Farrell

     jó, de hát ezt senki nem is hitte el 😀

     • stanley

      János, azért ma tényleg aranyat érő beszólásaid vannak. 🙂

   • FabianCancellara

    fella-exodus?:)

 • crpa7

  Játszunk ivós játékot. Aki leírja,hogy fella az iszik 🙂

  • MrFer

   akkor te kezded 🙂

   • crpa7

    :))))
    ja,amikor leírtam jutott eszembe,h mekkora balfsz vagyok

    • Giggser

     Kösd fellagatyádat, mert nagyon szemfüles mindenki!

 • Frank O’Farrell

  lehet itt hisztizni fellán, de addig örüljünk, míg nistelrooij professzor nem talál ide a fanatics/index fórumról, én azt mondom 😀

  • wolandrule

   Én egy ideje már csak a jól bejáratott oldalakat nyitom meg, de rá emlékszem, mondjuk azt, hogy keményvonalas. 🙂

   • Frank O’Farrell

    félreértés ne essék, amit például pénzügyi elemzés címszó alatt csinál, döbbenetesen igényes és színvonalas. minden más, amit leír, izé, nem annyira.

  • RedMark

   Egyebkent meg kell kovesselek a multkori szosszenetunk utan, ma tok jo volt olvasni a hsz-eid.
   Peace

 • MrFer

  Luke Shaw and Marcos Rojo are in United’s squad travelling to take on Benfica! (Full Time Devils)

  • RedMark

   Rojo?!?! A nap hire

   • EZS

    lehet, leszerződtünk egy mankógyártó céggel, és kell a promó

  • Giggser

   Ez a Rojo dolog teljesen tuti? :O

   • MrFer

    nem tom, ide nem szokott sok hülyeség felkerülni, ha most benézték akkor hanyagolom őket a jövőben

    • Giggser

     Nem szoktam őket követni, ha esetleg tényleg igazuk van, akkor meg én is feliratkozom rájuk.

     • MrFer

      és látod, ment Rojo 🙂

     • Giggser

      Ahogy mondod, közben YouTube-on megtaláltam őket, de nekem a videóstílusuk annyira nem fekszik.

     • MrFer

      az nekem se mind, inkább írott formában követem őket (fb-n)

  • Csinibob

   Edzésfotókon sem lehetett látni a jóembert, úgyhogy jó lesz a sajtótájékoztatóra.

  • mddnszksz
 • FabianCancellara

  Aztakurva, Kalamár Tamás összes…

 • Giggser


  Jaj de fasza ez!

 • peety

  Apropo most eric , fella, es paulie is visszater heten?

  • Roleee_#JoseOut

   Labile nem valószínű, a többiről meg várjuk meg Csozé első sajt. táj.át.

  • RedMark

   Fella elvileg ket het, szoval jovo hetre varnam, ahogy pauliet is, de rola nincs konkret csak loading. Ericrol fingom sincs 😀

   • peety

    Kellene a francia belga a kpra mert kileszunk facsarva elegge

   • Csumpitáz Béla

    Melyik Fella a 2 hét? 😀

 • Pite

  Van egy álmom: Az, hogy egyszer mindannyian egy nagy szerető család leszünk. Valahogy így:

  https://uploads.disquscdn.com/images/266113dda4bc8095a8f539671db7a3eac24865c9b75b1e64faf5b2c08141efe5.png

 • Dzsuk1

  Minden fórumon eljön AZ a nap. Ez az internet 1. törvénye :/

  • Csordás Adrián

   És minden TV készüléknél egyszer eljön az a nap… :/

   • Angus

    a képcsöves régi Oriont mondjuk azért kétszer is meggondolom, hogy kikúrnám-e az ablakon, a maga cirka 50 kilójával :V

    • lasi

     gyúrjjá vazze!

    • Pite

     ráadásul kétszer is?

   • MuriÁgnes

    A TV-k Harvey Weinsteinja.

  • RedMark

   Ha votma votma nap akkor ez a mai nyugodtan lehet az se anarchia nap

   • RedMark

    Ezen a napon mindig osszegyulunk matol es kiosztjuk egymast:D

 • MrFer

  OFF: tudom, Index, de ez vicces (Arsenalon röhögni mindig vicces): http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/10/16/eleg_nyomorusagos_orrpiszkalas_miatt_kikapni_a_92._percben/

  • lasi

   igazi balfaszok

  • Tam

   hogy is volt ez tavaly Arsenalos oldalról? Jobb mint Pogba és még olcsóbb is volt

  • danNN

   Bányászott egy kis gránitot.

 • Giggser

  Baszki nem kedden játszunk, hanem szerdán. A dolgaim persze pont szarul szerveztem így. Mindenkinek megvannak a problémái.

 • oregtrafford

  Mi ez a punciszag?

  Mit szóltok ahhoz a jó kis kacsához, hogy Ronaldo megasszonta Pereznek, hogy pl tőlünk lehetne jó kapust igazolni? Tudtommal még nemvót.

  • Salvatore

   Régi-új hozzászóló? 🙂

   • oregtrafford

    Többé-kevésbé követem azért a blogot. 🙂

  • Giggser

   Hát lehet, hogy Perez nem hallott még De Gearól, szerencse, hogy Ronaldo szólt neki, hogy ő létezik. 😀

   • oregtrafford

    Még jó, hogy a szíve egy része mindig a Unitedért dobog. Biztos akar is már egy spant innen, hogy együtt idézzék a szép emlékeket.

    • Giggser

     Igen-igen, a sajtóban meg felidézik sokszor, hogy milyen jó volt Angliában, bárcsak minden olyan lenne, mint régen, és könnycseppjeik pedig a kupáikra hullanak.

     • oregtrafford

      De Gea majd egy madridi sittről hisztizik, hogy muszáj volt ellopnia azt a bagelt a teszkóból, mert túl bonyolult az adórendszer a spanyoloknál, nem marad kajára pénz, az angoloknál bezzeg még le se csukták ezért, úgyhogy inkább visszajönne Ronaldoval együtt.
      De természetesen csak a szerződésének lejárta előtt 1 évvel, majd 3 hónap múlva a legjobban fizetett kapus lesz a világon.

     • Giggser

      😀 egyezik a jövőképünk!

  • Csordás Adrián

 • clacka

  Jungs, Frieden, Liebe und Einheit, ezt üzenik német United-drukker társaink! 🙂

  • mddnszksz

   fiatalok, péntekek, szeretlek és egymagas?
   bocs, szar a németem

   • EZS

    Péntekek? Rasszista! 😀

    • mddnszksz

     vagy sültek?

     • EZS

      gondolom arra gondolsz, hogy “nem idén sültek le”. Ez egyre rosszabb.

 • The Shaw Show

 • EZS

  Ok. Ilyenkor kellene azt csinálni, hogy húzunk egy kibaszott vonalat, és mindenki nulláról indul, mert már követhetetlen ki kinek a farkasa, és a Barátok köztet sem bírom. Mi lenne, ha végre mindenki elengedné a sérelmeit?
  Pici nagyvonalúság és kész. Mintha együtt ülnénk az asztalnál. Mert ha ez nem a faszom neten megy, hanem személyesen, mindenki hót cuki lenne a másikkal.

  • MuriÁgnes

   En gyulollek, mert jobbok a szovicceid!!!!!!!!!

   • EZS

    ez téged minősít, mert az én szóvicceim meglehetősen szarok! 😀

    • Tam

     tipikusan az a kategória, ami annyira szar, hogy már kifejezetten jó

  • Yossuf_84

   Én így is “hót cuki” vagyok mindenkivel. 😀 Mondjuk le is mernék ülni bárkivel, bárhol, bármikor.

   • EZS

    nem arról beszélek, hogy meri vagy nem meri, hanem teljesen más az emberrel beszélgetni.

    • Yossuf_84

     Van az a korosztály aki nem tud személyesen kommunikálni, csak a klaviatúra mögül társalogni. Sajnos a fiatalokra igen jellemző ez. Köszi Zuckerberg 🙂 🙂

     Tisztelet a kivételnek!!

     • Túrin Turambar

      azért az, hogy egy blogon a klaviatúra mögül társalognak az emberek, nem feltétlenül Zucki hibája

     • Definitely Maybe

      ezt is fellara kenni azert kicsit tenyleg eros

     • Túrin Turambar

      hm?

     • fella

      ha jönne egy jó ajánlat elgondolkodnék a váltáson

     • fella

      mindig is citys volt a pizsim és az álmom peppel dolgozni

     • EZS

      már látom Definitely Maybe egész hátas fellás/city-s tetoválását, mielőtt visszavonod az ajánlatod. 😀

     • EZS

      szerintem nem pont rá gondolt most, csak általános megállapítás volt.

     • wolandrule

      Szerintem viccnek szánta.

     • EZS

      elképzelhető, de már semmiben sem vagyok biztos 🙂

     • Pite

      Jar az upvote a Nickname-ert

  • lasi

   én ezután is utálni fogok mindenkit, és kész!

  • Freeezer89

   apropó asztal! lesz közös meccsnezes?

   • EZS

    remélem 😀

   • Pite

    Fasz se megy 90 perc buszozast nezni. Inkabb kimegyek OSC-Volgogradra

    • Freeezer89

     🙁 that was just mean

     • Pite

      Update: OSC-Volgograd 19:25-tol van, szival aterek utana a meccsre. Foglalj nekem ket helyet punci!

  • Csinibob

   Én mondjuk élőben is igazán geci vagyok. Csak kell 4 sör, hogy elhagyjam az antiszociális sarkot.

   • Pite

    Mikor jossz mozaikba buznyak?

 • Achi

  Én már nem tudom követni azt, ami itt van, de annyit tennék hozzá, hogy soha nem azzal szoktam vitatkozni, aki mondja, hanem azzal, amit mond. Így volt, hogy egyetértettem fellával is, és továbbra is tartom, hogy nem szabad senkit bannolni. De megsértődni mindenkinek joga van. Szerintem amúgyis ez a megsértődés és a felháborodás kora. Most ez divat. Fellának (is) azt javaslom, hogy ha oda tud szúrni (márpedig tud) , akkor viselje is el, ha visszaszúrnak. Vagy tegye el a cinizmus fegyvét, mert éles és inkább maradjunk a vicces szurkálódásoknál.

  • fella

   én aztán nem vagyok sértődékeny, de egy órán belül sok volt az, hogy az egyik szerint rohadt idegesítő vagyok, a másik szerint – figyelj! – akadályozom a konstruktív eszmecserét. az elsőt elfogadom, de a második egészen nonszensz

   • Achi

    Ezt azért nem értem, mert itt nem kell konszenzusra jutni. Nem kell semmiben megyezni. Nem mi huzzuk sajnos a döntéseket 😀 Tehát nyugodtan lehet annyiban hagyni.

 • CaptainTonio
 • Frank O’Farrell

  ja, és majdnem elfelejtettem, amiért idejöttem :)))) egy idézet a szombati rangadó margójára.

  “Aki focizott vagy aki valódi drukker, az tudja, a futball a győzteseké. Idegen a játék szellemétől például azt mondani, hogy inkább játsszunk jól, szépen, és veszítsünk, mint rossz játékkal nyerjünk. Nem. Nyerni kell. És ha nyerünk, azt úgyse lehet mindig rossz játékkal. Van a futballban valami szép, hideg gyakorlatiasság. A művészetben ritka a Goethe, az inkább a veszteseké, inkább a hiányé, mint a vané, inkább a vágyé, mint a beteljesülésé. És szerintem az ún. életben sem kell állandóan nyerni. De a futballpályán igen. Aki ott nem akar nyerni, az nem tiszteli a játékot.”

 • Frank O’Farrell

  egyébként tényleg nem értem, hogy azok, akiket fella ennyire kérlelhetetlen hevességgel irritál, miért nem blokkolják őt? azért rajta kívülálló beszélgetések is folynak itt, nem válna tőle olvashatatlanná a blog.

  • M’aiq The Liar
  • Angus

   psychocska mutatta nekem a “Block User”-t, imádtam is fellára alkalmazni, de egy idő után, nem tudtam követni a kommentfolyamot, mivel mindenki fellára ” reply”-zett, én meg nem értettem miről folyik alapból a duma :DDD

   • stanley

    Na, erről ne is beszéljünk.

    • Angus

     de de, vicces volt, ennnyi, tényleg már nem értettem a végén mi folyik, de nem kell ebbe semmi rosszat, mást belegondolni, szítani a tűzet megen

     • stanley

      Erre gondoltam én is.

  • mrmojo

   mondja ezt valaki aki random enestés bukik faszságai miatt is képes saját szakmaiságában halálosan megsértve érezni magát

   • Frank O’Farrell

    írtam erről hosszabban. meg lehet sértődni, ez egy valid álláspont, és be lehet állni ezekbe. de akkor ezt kell tenni, nem banolásért sírni. mellesleg még én is, a klinikai eset definíciója is letiltottam már bukit, ezer éve

    • mrmojo

     Én mondjuk egyáltalán nem bannolnám ám fellát, ez a polémia egy évet késett minimum, a vintage fellából már csak a néha direkt bizonyos személyeket/álláspontokat provokáló felütés maradt, de amint belemész egy beszélgetésekbe abszolút értelmes gondolatmeneteket láthatunk, legfeljebb a vélemény más. Tehát ő nem egy buki, közel sem, csak kicsit azért ez a nagy megmondás tőled, aki a legkisebb, ártalmatlan hülyeségből is királydrámát tud csinálni néha, elég érdekes.

     • Frank O’Farrell

      nehogy azt hidd már, hogy én utólag nem látom be, ha faszság beleállnom valamibe. de a beleállás a személyiségem része, amúgy is imádok keresztes háborút folytatni a sötét ostobaság ellen, szóval én ezt már most részben (bár nem mindig helyesen, sőt, de) tudatosan is építem. vagy ez van, vagy az ignore, azt próbálom mondani stannek, hogy félúton nem lehet hitelesen megállni. vagy megbasznak, vagy szűz maradsz, harmadik verzió nincs 🙁

     • mrmojo

      jó, ez rendben van, a bannolás belengetése sztem is nonszensz

 • RedMark

  Oke, nyissunk csoportterapiat! Kepzeljetek el egy nagy kort, amiben mindenki helyet foglal a blogrol, van egy kis laszti a kezemben es akinek dobom az bemutatkozik nick-kel es elmondja mi bantja, miert van itt, es egy 10es skalan mennyire szereti a unitedot.
  Az anonim stretfordend csoportfoglalkozas ezennel megnyitja kapuit! Jelmondatunk: peace, love, unity. Ingyenesen hivhato zoldszamunk meg nem erheto el, jelenleg tulterhelt a rendszer, szives turelmuket kerjuk, de addig is keszseggel valaszolunk az onok altal valosnak velt problemakra, illetve igyekszunk mihamarabbi megoldast talalni ra. Sir Alex aldjon mindenkit, fivereim es Agi!

  • Csordás Adrián

   Mindezek végén meg csapunk egy nagy közös bowlingozást kedvenc csapatunk egykori játékosával, Schneiderlinnel! 🙂

   • RedMark

    Es utana kezdjuk ujra a vitat 😀

 • mucus2

  Teljesen érthető fella lelépése, egyenlő bánásmód legkisebb jele se mutatkozik a blogon. Miután az a megszokott X ember kb minden olyan kommentjére személyeskedő módon betámadja, ami ütközik a véleményével, azok el vannak nézve, moderátorok egy szót nem szólnak fella érdekében, hogy te XY, fellát ne faszozd, meg fogyatékosozd már le, mer’ ütközik a blog szabályzatával, hé’. És miután tűri fella ezt az amúgy “büntetendő” magartást személyével szemben, de egyszer csak betelik gondolom nála is az a pohár, és visszaszól egy hasonlót, akkor meg ő lesz figyelmeztetve meg le ejnye-bejnyézve? Lehet ha azt írná ami a mod team álláspontja Mourinhóról, akkor más lenne a hozzáállás? Furcsa.

  • wolandrule

   Ezekre a személyeskedő betámadásokra hozz már példákat. A pool meccs után is normálisan le lett neki írva, hogy mi a problémája sokunknak a meccsel, az eredménytől függetlenül. Ő egész este csak a saját vélt, vagy valós igazát tolta, szerintem akkor is viszonylag türelmes volt a blog népe. Amúgy az nem tűnt fel, hogy ha nyugi van, akkor gyorsan kekeckedik valamit? Ez a tipikus, “ő ilyen, így kell elfogadni” és ha valaki szólni mer, akkor rögtön ugrik a PC csapat.
   Nyilván nem véletlenül alakult ki ez a helyzet, ne pátyolgassuk már, azzal senki sincs előrébb. Vannak jó észrevételei, értelmes fickó lehet, de le kéne vetkőznie pár felesleges és irritáló dolgát.

   • Csordás Adrián
    • Frank O’Farrell

     külön vicces a MOD név ott oldalt.

    • wolandrule

     Kiragadtál egy részletet, egy valóban nem túl épületes társalgásból. Tehát akkor ezzel van azonosítva mindenki, aki szólni mer. Se kedvem, se időm most kigyűjteni fella gyöngyszemeit, de az esetek legalább 90 százalékában tök normálisan lett jelezve, ha túltolta a dolgait.

     • Newton_heath

      Nincs olyan kontextus,ahol ez helyénvaló egy moditól.

     • Frank O’Farrell

      de érted, ha betol egy ilyet a MOD, basszameg, a MOD maga, akkor milyen alapon fenyegetőzik utána ugyanez a MOD bannal? nekem sem a szívem csücske fella, da ahol közte és eközött a mod között kell dönteni, ott no brainer, hogy melyik oldalon van az igazság

    • mucus2

     legalább 100 hasonló kommentet lehetne bemásolni, kíváncsi vagyok ha más szólna így valakihez, az is így el lenne-e nézve. De ezek szerint ez a tanúsítandó viselkedés a blogon, hajrá! Kurva anyját mindenkinek akinek nem tetszik a véleményem!

     • mrmojo

      Ez egyértelműen bőven, bőven sok, de nincs még 100 hasonló komment, ne csúsztass. edit: ráadásul abban a bowlingozós sztoriban tökéletesen igaza vt fellának.

  • fella

   én ezt mind leszarom abban az értelemben, hogy egyáltalán nem veszem magamra, amiért cserébe azt várnám, hogy mások sok tulajdonítsanak az ilyesminek túlzott jelentőséget – azt viszont egészen komolytalannak tartom, hogy amiatt, hogy egy szerkesztő meg van rám sértődve, kitört a globális hiszti, és megint pártosodás van meg fellablog, miközben én az utóbbi időben tényleg próbálok a közösség javára lenni.

   ha megbántottam stanleyt, akkor itt és most elnézést kérek tőle – én tőle ugyanezt nem várhatom, de azért annak örülnék, ha végiggondolná, hogy 1) van-e sara a köztünk kialakult konfliktusban 2) lett volna-e lehetőség normális módon rendezni, ehelyett a moderátori és kommentelői szinten lefolytatott ellenkampány helyett.

   üdv

   • wolandrule

    “azt viszont egészen komolytalannak tartom, hogy amiatt, hogy egy szerkesztő meg van rám sértődve, kitört a globális hiszti”.
    Szerinted ez a probléma? Már a Stanley eset előtt is többen jelezték neked, hogy sok időnként amit tolsz, de mindegy, túl van már ez pörgetve.

    • stanley

     Meg nagyjából tegnap is sikerült 5 embert felbaszni a Shaw-s dologgal, de “miközben én az utóbbi időben tényleg próbálok a közösség javára lenni.” Én erre nem tudok mit mondani, nem is akarok.

     • fella

      picit bíztam benne, hogy veszed a gesztust, de látom kár volt. jó durcizást.

     • stanley

      A szavak elszállnak, a többi a lényeg. Én nem durcizom, de nem tudok mit kezdeni a minden egyes alkalommal beírt “én visszafogtam magam” “én igyekszem konstruktív lenni” stb. gondolatokkal. Csak akkor tudnám miért nem érzem.

     • Frank O’Farrell

      mi a faszért nem blokkolod? 😀

     • stanley

      Mert kb. 1 hete folyamatosan a személyemnek lett esve, anélkül, hogy bármit tettem volna. Talán az ilyet úgy jól esik olvasni, hogy mégis mit mondanak rád, teljesen ok nélkül.

     • stanley

      De hozzátenném, igen fura, hogy ezt éppen te mondod.

     • Frank O’Farrell

      nézd, van az, hogy úgy döntesz, beleállsz, és nem blokkolod, hanem minden vitával egyrészt felbaszod magad és erodálod a karaketered, a hitelességed. én is sokszor így tettem, és most már együtt kell éljek vele, sőt, sokszor inkább rá is játszom, beépítem a karakterembe. ez egy út, igen, lehet rajta járni, viszont ebbe az útba nem fér bele a moderálásért hisztizés, hiszen te is adtál, nem csak kaptál. azt az ovis érvet meg, hogy ki kezdte, hagyjuk.

      emellett van az az út, hogy úgy döntesz, leszarod, mert nem ér meg neked annyit, hogy leépítsd a hitelességedet a folyamatos konlfiktussal, vagy már egészen odáig jutottál, hogy személyesen irritál a tag. ekkor blokkolod, és szépen elfelejted, hogy van, meg hogy miket irkál rólad (ezt tettem én bukival és oldalbordáival az NST-n, vagy Gyöngyösi Andrással a FB-on).

      harmadik út nincsen, sajnos.

     • stanley

      Én azért reagálok a dolgokra, mert szerintem nincs értelmes beszélgetés itt a blogon. Ez pedig engem zavar és van róla egy véleményem, hogy miért nincs. Szerintem érdemes megfutni ezeket a köröket, ha sikerül előrébb jutni, akkor javulnak a dolgok, ha nem, akkor valószínűleg a leszarom tablettát beveszem én is végleg.

     • Frank O’Farrell

      akkor elárulom, semmivel nincs kevesebb értelmes beszélgetés itt ma, mint 5 éve. nekem is volt már vitám fellával, egyáltalán nem éreztem, hogy ne lenne konstruktív, sőt, kontstruktívabb volt velem, mint a blog nagyrésze. ja, igen, van egy vitriolos, kissé óvodás stílusa, szeret zrikálni másokat, de ha ezért moderáció jár, akkor nem sokan fogtok itt maradni. (én miért is lettem kitiltva anno?)

     • stanley

      Te úgy érzed, hogy nem volt, szerintem igen.

     • Frank O’Farrell

      ez eddig oké, viszont ezért banolni? meredek. persze ebben sem kell egyetértsünk, fogadatlan prókátor vagyok csak, aki eleve illegálisan van itt

     • stanley

      Ki banolta?

     • Frank O’Farrell

      még senki, de szerintem attól akadt ki – joggal -, hogy kvázi meg lett fenyegetve ezzel. hogy ki által, az meg aztán már tényleg a képmutatás non-plus ultrája, de ezt hagyjuk.

     • stanley

      én láttam már itt enyhébbért bant, de ez megint csak lényegtelen.

     • fella

      egész pontosan mit is követtem el? beszóltam a teljesen értelmetlen exodusozás miatt, kifejezésre juttattam a nemtetszésemet pszicho lajkolasa kapcsán, illetve azt állítottam, hogy tavaly kozel sem voltal olyannyira meggyőződve arrol, hogy a klub jo irányba tart, mint ahogy azt most beallitod?

      ha ezekért szerinted ban járhatna, akkor inkabb bannoljatok, tenyleg

     • stanley

      Te ennyinek látod a bűneid, én nem. Nincs kedvem mérföldes veszekedésekbe belemenni a semmiért.
      Amúgy meg annyit állítottam, láttam már ennél kevesebbért is ban-t, ennyi.

     • fella

      Hadd tudjam már, hogy mi a bűnöm, ha már belementünk.

     • stanley

      Le lett reggel írva, megköszönted, elköszöntél és ennyi. Újra írom: Szeretnék itt konstruktív beszélgetéseket látni. Ez a kommentmező célja, meg az enyém is. Próbáljunk mindannyian így viselkedni ezt követően.

     • fella

      hol lett leírva?

     • RedMark

      Sracok, az nem jatszik, hogy egy kozos meccsnezes utan mondjuk raszantok erre egy sort meg fel orat es megbeszelitek ezt? Aztan zarjuk le, mindenki kicsit jobban figyel a megnyilvanulasaira es ennyi.

     • Túrin Turambar

      én szeretlek stanley, de a kommentmezőnek szerintem pont nincs kimondott célja, pont emiatt működik még mindig

     • stanley

      Így van, akkor minősítgessük egymást éjjel-nappal.

     • Túrin Turambar

      azért bízom benne, hogy az elmúlt években nem csak ez a két véglet jelent meg itt. kicsit elfáradt a közösség, ez tény, de én pont azt szeretem a kommentmezőnkben, hogy nem csak az aktuális meccsről, hanem millió más dologról tudsz itt beszélni olyan emberekkel, akiknek a nagyját látatlanban is ismerősödnek érzed. egyébként is, mi a konstruktivitás definíciója?

     • stanley

      Baszd meg, most írjam le megint? “ezért kellett elmennie 18 hónap után.” “már 4-0 kellene, hogy legyen.” “lefőtt” “itt a vége” “adjuk el”. Hát ez nem az, ezt tudom.

     • Frank O’Farrell

      itt igazából egy dolgot kellene tisztázni szerintem, és akkor fella is megnyugodna: miért lett megfenyegetve bannal? ha erre van jó válasz, akkor írjátok le, ha nincs, akkor meg vonjátok vissza a fenyegetést.

     • stanley

      Én már mindent elmondtam a helyzetről. Ennél többet nem tehetek.

     • Frank O’Farrell

      igen, akkor tehát jól értettem, igazából nincs valid ok, hogy banoljátok. ehhez képest be lett vele fenyegetve. minden mást félretéve, és a te helyzetedet is abszolút megértve – nálam innen senki nem érzi át ezt jobban, hidd el -, kérdezem, az a húzás fair volt?

     • stanley

      Sokszor, szépen meg lett már kérve egy csomó dologra, ehhez képest tegnap is egyszerre sikerült 5 embert felbaszni. Én nem vagyok moderátor, én a saját véleményemet írom le.

     • Frank O’Farrell

      értelek. akkor ez egy fasza döntési pont: safe place-t akartok kiépíteni a’la Útwenger, vagy megőrzitek a hely sokszínűségét és az alapvetően nagyon liberális moderálási alapelveket. rá lehet lépni az elsőre is, kérdés, tényleg ez-e a cél

     • fella

      Tehat az a baj, hogy szélsőséges véleményt fogalmazok meg egy szurkolói blogon, meg hogy szarba se veszem Sniderlint meg Sót? Vagy hogy azt gondoltam egyszer, hogy félidőben vezetnunk kene 4-0-ra, te meg nem, es meg ott frissiben megbeszeltuk, hogy talán tuloztam? Ezek azert nem olyan veszélyes dolgok.

     • stanley

      Egy éve vagy fogalmam sincs mióta tolt, túltolt, szélsőséges, szánt szándékkal nyomott szöveg, amire sokan vevők, majd a szendeszűz állapot. Ezt ma már én vagyok az ötödik aki leírja, tényleg befejeztem. Ha nem érted, nem érted.

     • fella

      az nem jut eszedbe, hogy bizonyos esetekben ez nem a provokációról szól, hanem tenyleg az a véleményem, ami? vagy az a baj, hogy ennek ugyanúgy van itt közönsége, mint neked, aki kemény munkát toltál bele ebbe a blogba? itt csúszik el valami, hogy szerinted én csak szabotálni járok ide, és aki egyetért velem, az is szabotőr, pedig egyaltalan nem erről van szo, egyszerűen mást gondolok dolgokról, és máshogy is tálalom a mondanivalómat. de ez nem azt jelenti, hogy csak provokálok.

     • stanley

      Szép-szép, csak ez se így volt.
      Visszakeresném az eredeti kommentet, de nincs kedvem. Arra pl. nem emlékszem, hogy azt írtad, hogy te nem lennél erre alkalmas, de biztos így volt. Szóval azt írtam, hogy biztos nem veled íratnánk a cikket, de jó az ötlet. Ez így nézett ki.

     • fella

      Irtam, hogy objektív – Fellaini-kérdésben még én sem gondolom magam objektívnek 🙂

     • Túrin Turambar

      de most ne velem pörölj, mert ezek egyikét sem én írtam, cserébe nem is hiszek abban, hogy létezik bárhol olyan ideális blog, ahol csak komoly viták, magasröptű gondolatok és elegáns megnyilvánulások vannak. nagy a merítés. én is agyfaszt kapok 1-2 embertől.

     • Endy919

      Nyilván sok közöm nincs a vitátokhoz ,mégis csak egy MU blogról van szó , de szerintem elég sok külsős követi a dolgot , köztük én is és elég szembetűnő , hogy imádsz provokálni , úszni szembe az árral és ezt addig nyomod , amíg aztán valakinek elfogy a türelme és leírja neked a véleményét(valamikor durvább hangnemben).
      Ilyenkor pedig remekül tudod játszani a megsértődött áldozatot.

      Kár lenne ha ezek miatt a viták miatt ketté szakadna a kommentmező , ahogy történeik az most is , mert amúgy sok új infót talál itt az ember . Próbáljátok ezt valahogy rendezni egymás közt és tényleg vegyél vissza pajti 🙂

      Szíveskedjetek légyszives elvonatkozódni a nevem melletti Chelsea címértől , most úgy írtam ide mint egy semleges külsős.

      Peace.

     • Newton_heath

      stan valamikor te is furán reagálsz dolgokra…Leír az ember valamit, amit halál komolyan gondol, de meg odateszel a egy kiröhögős emotikont…Kész, vita lezárva, még arra sem méltó, hogy reagálj rá…Ez nálam eléggé az alja…

     • stanley

      Nem emlékszem rá h ez tömeges lenne. De biztos van hogy szarul reagálok. Egyébként remélem feltűnő h három éve mennyi írást tettem ide és mennyi munkám van ebben a blogban és hogy már 7 éve itt kommentelek.

     • Newton_heath

      Most ez hogy jön ide? Tök másról beszélgetünk. Vagy te akkor lehetsz bunkó, mert sokat beletettél a blogba?

     • stanley

      Na, ez a válasz se esett jól. Szóval nekem úgy látszik külön kell valahogy bizonygatnom, hogy jó vagyok ott valamire. Egyebkent nyugodtan bedobhatod, hányszor reagáltam bunkó módon. Illetve mintha ez mással soha nem történt volna meg és mintha napi szinten ezt csinálnam és ez jellemezne.

     • fella

      szerintem rég rossz lenne, ha érdemek és tekintély alapján beszélgetnénk idelent. szvsz senki nem kérdőjelezi meg senkinek a befektetett munkáját – így a tiedet sem -, ugyanakkor egy vitában nincs is arra tekintettel, mert miért is lenne?

      téged idegesít, hogy én ott és úgy kommentelek, ahol és ahogy neked nem tetszik (veled szemben befektetett munka nélkül!), engem meg idegesít, hogy amíg te a másokkal folytatott beszélgetéseimben a megszólításom nélkül minősítgetsz, addig tőlem nem fogadod el a kritikát, az ellenvéleményt, a zrikát, hanem helyette élből lehülyézel vagy megsértődsz.

      ha én nem vagyok partner, akkor te sem, ezt kellene belátni, befektetett munka ide vagy oda.

     • stanley

      Neked azzal is látványosan bajod van, ha egy kommentet lájkolni merek.
      Hagyjuk ezt a beszélgetést szerintem. Én azt szeretném elérni, hogy a shaw-s tegnapi esethez hasonló dolgok itt megritkuljanak.
      Mert lehet ezt úgyis, hogy Shaw helyzete érdekes, beszélgessünk róla stb. stb. Ennyi a nagy konfliktus alapja.

     • fella

      akkor zavar, ha kizárólag azért teszed, mert nem vagyok szimpatikus. pszichoval (érzésem szerint) van köztünk olyan nexus, hogy ha lefaszoz simán röhögök rajta, ő meg tudja, hogy nem fogok az ombudsmanhoz futni, de veled nyilvánvalóan nincs – nyilván én is felbaszom magam rajta, ha ilyet látok.

      a shaws valóban kissé nyers volt, ezekre odafigyelek majd, ha máskor véleményt nyilvánítok.

     • RedMark

      Szerintem a beszelgetes vegen meg ossze is jottok 😀

     • stanley

      A dolog részemről lezárva, tudnék még írni bizonyos sztorikat, de nincs kedvem, nem látom értelmét. Meglátjuk, hogy ezt követően milyen lesz itt a hangulat a következő időkben és ne feledd, minél szélsőségesebb vagy te, annál szélsőségesebb lesz a túloldal is.

     • mrmojo

      Mondjuk ezen a képmutatáson a pofám leszakad, ilyet még nem láttam, ezt elteszem humorosba.

     • Beyonder

      word

     • fella

      dehogynem, lent leírtad, hogy még mindig azon vagy kiakadva, hogy azt írtam, hogy hisztiztél tavaly.

      ha meg nem veszed észre a fejlődést, azt sajnálom, sokak észrevették, szinte te vagy az utolsó tomi mellett, aki nem képes elfogadni, hogy nem az a retardált vagyok, aminek az első hónapokban elkönyvelt a nép.

     • stanley

      Nem kedvelem, ha valótlan dolgokat állítanak rólam, meg, ha kérdezés nélkül köpködnek, igen, ezeket valóban nem szeretem. Meg, ha ok nélkül támadnak, azt sem. Azt, hogy mások mit gondolnak rólad nem hinném, hogy reálisan bármelyikőnk fel tudná mérni, de ha te így érzed, ez a te dolgod, csak megint a képbe jöttem valahogy.

     • fella

      erre írtam fent, hogy bocs, és erre lett volna a normális reakció, hogy azt írod, hogy ok, ahelyett, ami most megy.

     • stanley

      Mondom, tőlem nem kell bocsánatot kérned, csak úgy viselkedni itt a blogon, hogy partnerségben el tudjuk mondani az egymással egyet nem értő véleményünket. Én ennyit szeretnék.

     • Pite

      (Talan probald meg onnan megfogni a dolog, hogy nem rolad szol a dolog hanem a viselkedesrol. Nem vagy retardalt csak elvezed a reflektorfenyt, szeretsz anrihos lenni es imadod szitani a komfliktust. Foleg az utobbi a problemas a tobbiek szerint)

     • Túrin Turambar

      komfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktuskomfliktus

     • MrFer

      csak elütötte, lásd ‘anrihős’ ami antihős nyílván és nem a barcelonába lebukott arsenal csatárra hivatkozott. Pite okos, tud helyesen írni 🙂

     • Túrin Turambar

      szerencsére Pite tényleg okos, és helyén tudja kezelni a hozzászólásaimat. még instán is követ!

     • RedMark

      Barbi, te vagy az?

     • Pite

      Nem ő Pierre Woodman

     • Pite

      Kukába az instagrammal Ezra barátom! 😀

     • Túrin Turambar

      :DDD illetve instába a kukákkal!

     • MrFer

      ja hogy te megint Ezra vagy, faszán benéztem 😀

     • EZS

      és tényleg bassza meg, mindig csodálkozom, hogy megint van egy új okostojás 😀

     • Túrin Turambar

      ennyi bölcs külön-külön a világon nincs. mindegyik én vagyok. az is, amelyik nem. még.

     • EZS

      😀

     • Pite

      Nem amúgy, csak azt látom, hogy elmennek egymás mellett. Fella úgy érzi, hogy a személyével van a probléma, pedig szerintem nem erről van szó egyáltalán 🙂

     • mucus2

      na itt kezdődnek a komoly bajok, nem írhatja le a véleményét egy játékossal kapcsolatban egy erről szóló blogon? Nekem se tetszik a kommentelők többségének megfogalmazási módja akár a manager vagy egyes játékosok kapcsán, még se ugatom le őket, mert erről szól ez a blog, hogy ütköztessük a véleményünket.

     • stanley

      A vélemény ok, a hangsúly, a stílus már nem mindegy.

     • mucus2

      Mert Mourinhoról miket, meg hogyan szoktak írni a kommentelők? Elég csak megnézni a Pool meccs utáni kommenteket, megint egy jellemtelen, kókler, beszari bukott edző lett, aki szétbassza a csapatot. Akkor ezeket a kommentelőket is úgy kéne kezelni mint fellát? Mondom, egyenlőbánásmód.

     • wolandrule

      Hogy jön ide Mourinho? Ő nem kommentel ide, próbáld már értelmezni mi sokunk baja fellával, úgy hogy közben nem veszed fel a pc szemüveget.

     • mucus2

      Mert Shaw kommentel ide? Köszi az új infót. És akkor megint te jöttél meg a személyeskedő vegyem le a pc szemüveg dumáddal, de hogyha én visszaszólok egy ilyet akkor én leszek a fasz? Mert lehet így is játszani.

     • wolandrule

      Írtál egy a kérdésben indokolatlan hozzászólást, csak hogy ráhúzhasd, hogy egyenlőbánásmód. Ha figyelmesen olvasod amit írok, próbálom jelezni fellának, hogy mi is a gond.

     • mucus2

      Mi az indokolatlan? Be lett támadva fella azzal, hogy Shawról hogyan nyilvánít véleményt. Én erre reagáltam azzal, hogy Mourinhóról ennél 5x okádékabb stílusban szoktak itt egyesek véleményt formálni, ami engem nem kicsit zavar, mégse hurrogom le őket meg teszem szóvá. És amíg a Mourinhót ocsmány mód fikázóknak senki sem rója fel, hogy hogyan írnak róla, addig a fele ilyen mód, Shawról véleményt formáló fella se legyen már baszogatva amiatt, hogy Shawról milyen véleménnyel van. Ez hol nem érinti az egyenlő bánásmód kérdéskörét?

     • mrmojo

      Mondjuk azt a bravúrt meg neked már sikerült összehozni h bannoltak, ráadásul pofátlan módon teljesen jogosan. De szerencsére másnap virradóra feltámadá. A fellás bicikli tényleg túl van tolva, nincs azzal semmi baj ha oda-vissza, szigorúan szakmai alapon személyeskedve elküldjük egymást a faszba. Ráadásul shaw hozzáállásán bennem is felment a pumpa, na m1, azzal egyetértek h mert vki nem szimpatikus még nem kell bannolni, vagy fenyegetni azzal, de azért áldozati báránynak sem kellene bemutatni.

    • fella

     jelenleg ez, igen – egyébként is vannak, akiket zavarok, de próbálok nekik is megfelelni, ami nem mindig sikerül úgy, hogy közben nem cenzúrázom magamat, olyankor pedig inkább vállalom a konfliktust, mert miért ne. téged zavarlak, vettem, sajnálom, de van itt kb. 20 arc, akit meg nem, nekem meg nem célom mindenkinek tetszeni.

     • wolandrule

      Akkor valamennyire cenzúrázd magad. Nem is kell mindenkinek tetszeni, sőt, de akkor legalább a tüskéket hagyd el a hozzászólásaidból, felesleges indulatok lesznek csak belőle.

 • Csordás Adrián
 • peety

  Hát mi folyik itt Gyöngyösön gyerekek?!
  Elmegy az ember pecatúrákra , eközben itt kitört egy armageddon:(

  A meccshez visszatėrve ėrtem ėn mindkėt oldal álláspontját , (a stoke meccs jobban zavart) de nem szabad vitákba beleállni csak ėrzelmekkel , hanem ėrvekkel , tudom h Mou megosztó szemėly , de vitáknál jussunk túl az ő szemėlyėn , mert o a manager, ahogy a moyes , es lvg is volt

 • Csinibob

  Szerintem én mondhatom – hiszen jó eséllyel én küldtem el fellát a legtöbbször az anyjába -, hogy ennek semmi értelme nincs, mármint a hisztinek . Ez egy blog, ahol minél színesebb a közeg és a vélemények, annál pezsgőbb az élet, és jobb a kontent. A megmondtamozással sincs különösebb gond, viszont amit szankcionálni, az a buki-féle (nst) 43-szor betolt megmondtam és folyamatos visszautalgatás korábbi témákra, vitákra, mert az csak átcsap személyeskedésbe. Ha valahol elkúródhat a hangulat, az pontosan emiatt lehet, lásd stan és fella harcát. Szóval feleim béküljetek ki*, és holnap folytassuk a vérre menő gyűlölködést a BL ráhangolódással.

  *Ennyire jámbor kiscica vagyok egy tejeskávé után.

  • MuriÁgnes

   Szerintem pont az nst a jo pelda arra, hogy nem a minel szinesebb kozeg adja a legjobb blogkommentet.

   • Csinibob

    búker és xavi letiltása sokat javíthat ám a felhasználói élményen

    • MuriÁgnes

     Meg kb 5 masik ember

     • Csinibob

      De, akkor hogyan marad komment?

 • crpa7

  Szerdára én valami hasonlót tennék föl:
  DDG-Vale,Báji,Smalling-Blind-herrera,matic-rash,mhiki,mata-lukaku
  hétvégén:
  DDG-Vale,Báji,Jones,Young-herrera,matic-martial,mhiki,lingard-lukaku
  Így matic,herrera,ddg,mhiki és lukaku kezdene mindkét meccsen,de nekik jelenleg nem nagyon van alternatívájuk.

  • Csinibob

   Látva a teljesen fáradt embereket szerdára én valami alibit tennék fel, aztán meglátjuk mi lesz.
   DDG – Tuanzebe, Smalling, Lindelöf, Blind – Herrera, McTominay – Lingard, Mata, Martial – Rashford

   • crpa7

    kétlem,h matic nélkül játszanánk,főleg nem idegenben

    • Csinibob

     Há’, de a jóember a 70. perctől az életéért küzdött. Ijesztő volt, ahogyan az amúgy nem túl gyors Can elszaladt mellette.

   • infinite_red

    hud ellen megnézném blindet herrera mellett, ha többször nem is, legalább egyszer próbálja ki ott

    • Csinibob

     Lassú, de legalább nem elég magas. Mourinhonál itt vége is a sztorinak.

  • Yossuf_84

   Lindelöf biztos, hogy kezd.

  • Angus

   Remélem nem ez lesz, mint az Anfielden. Mert akkor be sem kapcsolnám a televíziót. Lindelöf, Bailly, meg talán Romero is játszhat, Mata, Rashford biztosan. Fellainivel nem tudni mi van? Vagy Carrick? Bár ilyen mértékű rotálás nem lesz, az tuti.

   • RedMark

    Fellaini elvileg ket het, szerintem a spurs ellen terhet vissza, abban bizom, hogy pogbaval egyutt

    • Angus

     de mocskosul király lenne

 • MuriÁgnes
  • MrFer

   Zsír!

 • M’aiq The Liar

  Na, eddig nem nagyon volt időm beleállni a fellagate-be, pedig nem jellemző, hogy nem ugrok egy itteni témára. De nem is igazán követtem le sajnos a dolgot. Tényleg ökölbe tud szorulni az ember keze ettől az önismétlő megmondtamozásba csomagolt önbizalomvadászattól, de nem tartom sátáninak se fellát, sem azt, aki “bevédte”. Nekem is volt már vele csörtém, de a végére valahogy mindig belátta, ha túltolta, és általában sikerült kulturáltan rendezni minden nézeteltérésünket. Szerintem ő pont úgy reagál, ahogy az ő agymenéseire reagál más, elég newtoni a dolog igazából.

  • MuriÁgnes

   Amugy ez egy Manchester United blog vagy egy fella blog?

   • MuriÁgnes

    Tolem atrakhatjatok a tartalmat a fella.taccs.hu-ra is, de akkor szerintem inkabb toltom az idomet a Fanatics-on.
    #vendegagnes

    • Frank O’Farrell

     miért nem blokkolod?

     • MuriÁgnes

      Nekem semmi bajom fellaval.

   • M’aiq The Liar

    volt már ez négerblog, moyesstoryblog és katinkablog is, szóval belefér szerintem

    • MuriÁgnes

     Nemtom, de a blog atalakult egy csoportterapiava.

     • stanley

      Szerintem ráfér, az a helyzet…

     • MuriÁgnes

      Nyilvan velem van a problema, de nem ugy kezdenem a hetfoi capuccinomat, hogy ki a ciszta hol.

     • Csinibob

      Hadd picsogjunk már valahol mi is. Tökre zavar, hogy mindenhol a fasziknak kell erősnek lennie!

   • Pite

    Legyen neger bloooog

    • lasi

     alkoholista és szex bolg. a piát és a pinát mindenki szereti. asszem ez az egyetlen közös halmaz itt.

    • The Shaw Show

     ó zsé!

   • Achi

    Engem az zavarna, ha egy Mourinho fan bloggá alakulna.

  • RedMark

   Egyetertek. Nekem valamiert meg nem volt vele botranyom, pedig sokszor megkerdojeleztem ot. Mindenkinek van egy stilusa, neki is, csak kicsit ebben elter sok embertol itt. Nincs ezzel semmi baj, szerintem az eltero velemenyek a konstruktivitas alapjai. Nyilvan az o kifejezesmodjaval sokszor az embert ki lehet hozni a sodrabol, ami sajnos allandosult itt sok esetben es szerencsetlen mar beir egy betut es le van ugatva es most emiatt van ez a szakadas. Oke, maganak csinalta, de azert egesz pozitiv fejlodesi gorbet mutatott az elmult idoben. De az, hogy emiatt valakit kiutalunk innen nem fogja a blogot jobb jatszoterre tenni, hanem nekem szemely szerint ez nagyon szomoru, hogy nem tudjuk itt normalisan megbeszelni es ez tortenik.
   Kar erte, azert bizom benne, hogy rendezodnek a dolgok, szeretem ezt a helyet.

  • wolandrule

   Fella egy jóindulatú ciszta az oldal foga alatt.

 • Pite

  Na tessék, az öreg Mojzer is Maticot akart Fella helyett. Nem is olyan nagy zseni ez a Murinnyó

  Moyes admits he did not expect Fellaini to be his first signing after landing the job of his dreams.

  “I never wanted Marouane Fellaini to be my first Manchester United signing,” he told BBC Radio 5 Live. ” If you brought my staff in here and sat round with them and asked them what we planned to do, the last thing I wanted to do was sign Fellaini. I knew, coming from my old club, the look of him was never going to be [right for United] I’ve got to say, we looked at Matic as well. Matic at that time hadn’t done so well for Chelsea, had gone back to Benfica, and he was a consideration. We looked at him, and in a way we did really need a more defensive type, maybe someone who would sit and play and make passes from the middle of the park. But we didn’t get a lot of the things we hoped for, and in the end we only got Marouane on deadline day otherwise we would have had no signings at all that summer.”

  • MuriÁgnes

   Wenger 2.0

   Ez is hulyenek nez mindenkit.

  • Freeezer89

   pusztulnak az agysejtjeim

 • fella

  na jóvan gyerekek, most meguntam egy kicsit, jó szurkolást

  • Pite

   Csumi Bá$tya! Gyere máskor is!

   https://i.giphy.com/media/s8e0NqchbotMs/giphy.mp4

  • Achi

   Láthátok, mondtam, hogy nem kell bannolni, saját magát is kiidegelte 😀

   • Pite

    Azért menekül, mert rájöttem fella titkára

    (nincs is neki titkára, maga intézi az ügyeit)

    Nem Csinibob, nem kérem mülleres képet, köszi.

  • Angus

   ne csináld itt a hisztit testvér, ez nem olyan, hogy kimész a szobából, ha nem tetszik valami

   • Newton_heath

    Megértem, 4-5 ember folyamatosan basztatja a semmi miatt, de szerintem a többségnek semmi baja vele…Nekem kibaszott fura az egész, aki nem akarja olvasni annak nem lenne muszáj…Munkahelyen is ha van egy arc akinek nem tetszik a stílusa, vagy rühelled, akkor nem rúgatod ki, hanem próbálod minimalizálni a vele eltöltött időt. pl. Más társasággal mész kajálni, máskor kávézol stb

    • Freeezer89

     adom

  • Tam

   Kele, te vagy az?

   • Frank O’Farrell

    nem, ő én vagyok. te gyökér.

    • Tam

     micsoda reakció! Gratulálok!

     • Frank O’Farrell

      nézd, beugattál indokolatlanul, én meg jeleztem, hogy egy utolsó szarnak tartalak emiatt. élj együtt vele, kérlek.

     • Tam

      Beugattam indokolatlanul? Még ha nem csináltad volna meg ugyanezt egy párszor, akkor meg is érteném a felháborodásodat, de nem ez a helyzet. Erre te elkezdesz engem gyökerezni meg szarozni? Az a baj, hogy ha csak a szakmai tevékenységedet vesszük alapul, akkor még bírnálak is, csak sajnos emberileg vagy egy nulla. Így a rólam kialakult szolid véleményeddel is együtt tudok élni. Köszöntem a lehetőséget

     • Frank O’Farrell

      Nem, te konkrétan vádaskodtál, ami utolsó, szemét, ocsmány spiclik módszere, arról nem is beszélve, hogy eléggé aljas dolog IRL nevekkel dobálózni egyoldalúan. Én vállalom, hogy ki vagyok, te nem, ez egy kurva egyenlőtlen helyzet, pláne, ha valaki vádaskodik, és a vádaskodásához polgári nevet párosít nicknév helyett. Erre én harapok, utolsó senkiházi mocsoknak tartom az ilyen netes fotelhuszárt, mindet. Emberileg gondolhatsz rólam bármit, sosem találkoztunk, fingod nincs az életemről. Viszont bármennyire szar ember is legyek, nálad már annyival biztosan több vagyok, hogy minden tettemet vállalom arccal, névvel, még az ilyen gennyes, olcsó, személyeskedő trollok ellenére is, mint amilyen te vagy.
      Örültem a szerencsének, tépjél egy sorszámot, kérlek.

     • Tam

      Vádaskodtam? Ez jó! Emlékeim szerint erről a nickedről sem lehetett tudni, hogy ki rejtőzik a karakterek mögött, amíg valakinek fel nem tűnt a stílusod. Amúgy mitől is lennék én fotelhuszár? Te meg vállalod a neved, de disquson van legalább 3 különböző profilod és egyik sem a polgári neved ember 😀 A tetteidet meg úgy vállalod arccal, névvel, hogy a neked nem tetsző reakciókra személyeskedő, okádék stílusban reagálsz. Így aztán személyesen sem kellett találkoznunk soha sem, ahhoz, hogy kiderüljön milyen ember is vagy.

     • Frank O’Farrell

      Kettő darab profilom van, emellett ugye a diszkozon akkor változtat nicket az ember, amikor akar. Aki akarta, pontosan tudta, ki van emögött a nickem mögött, egyrészt mindig úgy írok, ahogyan szoktam (ha ezt feismerik az dicséret és elismerés), másrészt e/1-ben reagáltam a nekem szóló hsz-ekre is. Számold meg az egyik kezeden hány közszereplő csinál ilyet.

      Arról, hogy ki milyen ember, én kurva óvatosan fogalmaznék meg véleményt a helyedben, tekintve, hogy te itt névtelenül okádsz valakiről – ez mekkora jellemesség már, tényleg -, ehhez kell hozzámérni azt, hogy a leokádott egyén nem megfelelő stílusban reagál. Bár ugye a nem megfelelő is relatív, szerintem a monitor mögé bújó, személyeskedő, ítélkező, okoskodó, gennyes kis sunyik a hazugságaikkal pont azt a hangnemet kapják ilyenkor, amit kiérdemelnek (bár elhiszem, hogy nem számítanak a válaszra, hiszen az egész tevékenységük arra épül, hogy névtelenül, mások háta mögött, a véleménnyel járó felelősség egyetlen kis szeletét sem vállalva mocskolódjanak).

     • Tam

      Azt azért nem árt megjegyezni, hogy én fella egy olyan megnyilvánulására reagáltam, ami tőled nem éppen szokatlan. Egyébként nem tudom, hogy neked mitől lesz jobb, ha tisztában vagy a nevemmel(Kónya Krisztián), tekintve, hogy valótlant nem igazán állítottam. Sőt! Gyakorlatilag kijelentő mondat nem szerepelt a hozzászólásomban.

      Abban viszont igazad van, hogy közszereplőtől szokatlan, amit te művelsz, viszont az a stílus, amit pl. itt is sikeresen előadsz, jellemző rád nagyon sokszor. Tehát, amiért járna a keksz, azt pont úgy adod elő, hogy sokan ezért utálnak téged. Én így alkothatok rólad véleményt. Mert megvannak a csatornák, ahol látom a reakcióidat, nem csak a TV-ben követem nyomon a tevékenységedet, ami egyébként a magyar viszonyok között egy üde színfolt még mindig.

    • Pite

     Na pont ez az ami szerintem simán moderálható. Ez és az ilyen beszélgetések (innen lefele) totál nem SE, hanem blikkblog tartalmak. Semmi köze a csapathoz, a focihoz, vagy úgy bármihez. Ha ilyen személyeskedő cicaharcot szeretnénk látni akkor átmennék index/444 kommentszekcióra.

     Attól függetlenül nyilván, hogy ezt az anyázást éppen mc_deere és Tam folytatja, vagy stanley és fella vagy akár Strigo és szederbokor vagy bárki. Tökre nem kellenek ide.

     • Frank O’Farrell

      ha az lenne a moderáció álláspontja, hogy olyan személyeskedő faszságok, mint amire reagáltam (direkt ebben a stílusban), nem férnek bele, akkor talán nem lennének ilyen threadek. de amíg személyeskedni lehet, IRL nevekkel, addig mindent lehet, ez van

     • Tam

      Atyaég…@fellathebest:disqus megelégelte, hogy egy szarnak van beállítva a blogon, amire az volt a válasza, hogy akkor dobbant a közösségből és mindenki érezze jól magát nélküle. Mintha te valami hasonlót csináltál volna már a facebook-on (névvel, arccal, taj számmal meg mindennel, amivel akarod), akkor meg ne haragudj már, hogy a polgári nevedet írom oda és nem azt, hogy mc_deere. Ha ez az amúgy teljesen komolytalan bekérdezés szerinted pont ugyan azon a szinten áll, mintha valakit szarnak, gyökérnek, gennyes, olcsó trollnak neveznek, akkor ott komoly problémák vannak.

      Ja és a pláne: saját bevallásod szerint is közszereplő vagy, de ha valaki beírja egy blogra a vezetékneved, akkor az egy szar ember. Vajna Timinek az egész élete elmenne más emberek szarozására, ha ugyanezt csinálná

     • Frank O’Farrell

      1. nem ezt csináltam
      2. nem, te azt tetted, hogy felvetetted, miszerint fella igazából én vagyok, ami amúgy már tegnap is felmerült itt (vagy szombaton, passz), és természetesen méretes faszság, de te persze erősíted a narratívát
      3. attól még, hogy közszereplő vagyok (érdekes amúgy, mikortól számít annak az ember), eldönthetem, hogy mikor, ki, és en bloc általánosságban mi az, ami irritál. amit te csináltál, az történetesen kurvára irritál. elhiszem, hogy poénnak szántad (bár nem, ezt az istennek sem írod le), de van egy csomó ember, aki ezekből elméletet gyárt, meg utána megkeres facebookon, twitteren, faszságokat kezd rólam terjeszteni másoknak, akik aztán reportolnak, és mondjuk emiatt lerugdosnak a facebookról, kibaszva velem a privát életemben is. ja, ez így működik, hoppá.

     • Tam

      csak hogy tisztázzuk: teljes mértékig tisztában voltam vele eddig is, hogy fella nem te vagy! Köszi

      Edit: igen, amúgy poénnak szántam

     • Frank O’Farrell

      ok, megdumáltuk. de meglepődnél, milyen lavinát lehet ilyesmivel elindítani, én meg sajnos nem tudok minden ilyen mögé benézni

     • Pite

      Pont ezt mondom, hogy ennek szerintem nem itt a helye. Ebben totálisan egyetértek.

      Nyilván nem jó az, hogy haveri alapon döntjük el, hogy kit baszunk ki és kit nem, meg az sem, hogy bármit lehet. 🙁

   • Limb for a Limb

    😀

  • Frank O’Farrell

   ne legyél hülye :))) ott a lehetőség a blokkra, nevetséges, hogy ha valakit tényleg kurvára irritálsz, az nem bírja használni.

 • fella

  https://twitter.com/sistoney67/status/919664254764150785

  A másik belsős újságíró is szólott.

  Mourinho signed a three-year contract when he became Manchester United manager, with the option of a further season on top, so in theory there is nothing to worry about until 2020.

  However, in reality, negotiations over an extension are expected to begin before the end of the current campaign. United certainly view that as a probability.

  There are some frustrations. Mourinho is known to be unhappy at not getting at least one more signing, Inter Milan’s Ivan Perisic, during the summer and – on a much smaller level – did not speak to in-house TV station MUTV after Saturday’s draw at Liverpool, due to the huge number of media obligations he did have to fulfil.

  But nothing has happened recently to suggest the Portuguese has changed his mind from past statements about wanting to be at Old Trafford for a long time.

  • Kuba

   Mondjuk így, hogy Só kuka, és Young tud egyedül beadni, retrospektíven, igazán elfért volna egy Iván, a semminél jobb szélső.

   • fella

    nem mertem beírni szombaton, hogy az tipikusan olyan meccs volt, amin jol jott volna a horvát.

    • stanley

     Lehet, de elbasztunk egy zsák pénzt, van egy Martial, Lingard, Rashford, Mata, Micki, Lukaku, gondolom, ezzel kéne megoldani a dolgokat.

    • HarciasToni

     kár, hogy most már be merted…

     • Kuba

      Miért kár? Szerintem is.

     • HarciasToni

      perisiccel lett volna tamadasunk? na latod..

 • crpa7

  OFF:
  Aztekurva Icardi mi gólokat lőtt ma. Van önbizalma a csávónak.

  • Roleee_#JoseOut

   nagyon bírom a csávót, bárcsak nálunk játszana. Tegnap meg az első 2 gólja hát klasszis megoldás volt.

  • mrmojo

   a hiányosságai tudatában is, ő engem még a 10-15 évvel ezelőtti csatár/igazi befejező generációra emlékeztet, ami eléggé hiányzik nekem a mai fociból. mondjuk a rui costák még jobban

 • wolandrule

  Átolvasva a mai “adagot” újra megállapítottam, hogy fella rohadt idegesítő. Bannolni nem kéne, mert van akit szórakoztat (én nem tartozom közéjük). Olyan megoldást kellene találni, ami napi max. 5 kommentre limitálná, akkor talán rendet tenne a zavarosban odafenn.

  • Tam

   néha engem is felbasz, de ha ő nem írna ennyit, akkor ez a blog olykor totál meg lenne halva.

   • crpa7

    ja,fella előtt is totál meg volt halva a blog

    • Tam

     “olykor”

    • Kuba

     Fella előt mojesztori irt konstans

     • wolandrule

      Azért ő stílusa más kávéház és kiváló a humora.

     • Kuba

      Már őszintén elfelejtettem, bár azt tudom, hogy amikor lelépett szomi voltam.
      Én fellán is jókat tudok röhögni, és nem csak negativ ertelemben.

     • crpa7

      azért moyes story stílusa kicsit kellemesebb volt

     • Newton_heath

      Viccesebb volt. De szummában nem írt kevesebb faszságot..

     • crpa7

      nagyon jó humora volt,hiányzik is
      nekem ez a folyamatos provokáció fella részéről nem tetszik,ami moyes storynál nem volt így meg
      de egyébként nekem majdnem semmi bajom fellával,tök értelmes vitákat lehet vele folytatni,ha nem ugrasz rá

   • stanley

    Lehet, hogy kialakulhatnánk konstruktív beszélgetések, lehet…A híreket, pletykákat, komment nélkül más is előszeretettel belinkelni.

    • fella

     Tehát én vagyok a konstruktivitás gátja?

     • stanley

      Véleményem szerint igen, de ez csak amit én gondolok. Ilyen módon tematizálni, oldalakra állítani egy blogot 1-1,5 év alatt, már-már José-Pep szinten, teljesen sikerült.

     • Pite

      Ezt most úgy mondod, mintha ez mind az Ő érdeme lenne. Előtte is ugyanígy voltak szakadások. Menjen az Öreg, vagy maradjon, Menjen Moyes vagy maradjon. Fellának ehhez semmi köze. 😀

     • stanley

      Ilyen szinten, szerintem sose.

     • Pite

      Szerintem de. Nyilván most ki vagy rá bukva meg ilyenek, de azért szerintem ez a ló túloldala. Tényleg keltett egy csomó feszkót és csinált egy csomó balhét, de azért azt rettentően erősnek érzem, hogy fella minden baj és törés okozója.

      Nem hiszem, hogy a védelmemre szorulna, én sem értek vele sokszor egyet, de azért az biztos, hogy ha ő nem lenne is itt lenne a szakadás. Maximum más hangulatban.

     • stanley

      Amióta José megjött, azóta a blogon még mindig millióan utálják őt, mások meg szeretik. Ez van a szerkesztőségben is. Ennyire ellentétes érzelmeket menedzser itt azért nem sűrűn váltott ki, annak ellenére, hogy LvG és Moyes is érdekes kérdéseket vetett fel. Ki vagyok bukva? Honnan ismered az érzelmeimet, Pite? Ló túloldala? Erősebb jelzők vannak még? Én elmondtam, ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni. Mindenesetre nekem miatta nincs sok kedvem se kommentelni, se posztolni nagyon.

     • Pite

      Szerintem Moyes és az Öreg utolsó előtti éve is tök ugyanez a hangulat volt végig.

      Nem, nem ismerem az érzelmeidet, csak látom a kommenteiden, hogy téged rettentően zavar a fella-ügy, mert rád valóban rádszállt és biztos kibaszottul idegesítő lehet, ha valaki 0-24-ben megszállottként buzizik bármit amit beírsz. Az, hogy te utálod és szeretnéd, hogy eltakarodjon az tök jogos.

      Az, hogy ő lenne minden veszekedés és szakadás forrása az szerintem nem, de ez is nyilván csak az én véleményem. RedCafe is kettészakadt ugyanúgy, szóval ez José (és főleg a kurva antifocija) érdeme, nem felláé.

     • stanley

      Itt a lényeg: José érdeme, mert vannak elvakult fanatikusai és vannak elvakult gyűlölői, akik az MU-Mourinho párosítást nem tudják összetenni és ezt minden fórumon megjelenítik. Én örültem José érkezésének, de igyekszem kritika alatt tartani a tevékenységét, szerintem ezt igyekszem le is írni. A lehető legkonstruktívabb módon, majd, én hisztizéssel vagyok vádolva, plíz, hell no…

     • Pite

      Én ugyan nem vádoltalak semmivel, se téged, se fellát. Én csak azt hiszem, hogy teljesen tudatában vagyok annak, hogy mi folyik itt. (Külső szemlélőként.)

     • stanley

      Nem, te…

     • Pite

      Hülyék mindig is voltak, baszni bele. 😉

     • Pite

      Szarni bele + baszni rá = baszni bele, azt jelenti, hogy hatványozottan leszarod, hogy mi történik 😀

     • stanley

      Csak itt van egy fasza közösség. Szerintem ez egy olyan blog, ami akkora érték a hazai United szurkolók életében, hogy nem kéne lezülleszteni.

     • Pite

      De amúgy sok olyan ember van itt aki belemegy néha a faszkodásba. Pl. Newton_heath, Csinibob, mucus, mrmojo, … stb. (+köcsögPite). Mindenkinek megvan egy stílusa, nem kötelező foglalkozni vele és reagálni rá. Nekem is van 2-3 olyan ember akinek a kommenteit el sem olvasom.

      A fent nevezett (és nem nevezett) úriemberek és fella is tartom, hogy alapvetően értelmes emberek, de néha prosztó módon tudnak itt vitázni meg akadékoskodni. Nagy ügy. Ez az internet ajándéka, név nélkül egy account mögé bújva lehet osztani az észt (mint ahogy most teszem én is, hippokrácia a felső fokon :D) .

      De ez mind benne van a blogban. Nekem is voltak habzószájú csatáim Csinibobbal pl., de azóta öribarik vagyunk. Neki meg volt Newton-heath-el. EZS-nek talán mucussal, mindenkinek Fructie-val. Ezek a kis összecsapások szerintem csak növelik a blog értéket és az élvezetfaktorát. No nem akkor, ha 0-24-ben ez megy, de én nem is érzem ezt jelenleg.

     • stanley

      Más dolgokat érzünk, szerintem én is sok emberrel nem értek itt egyet a blogon, de ettől még mégsem éreztem ezt korábban és pont.

     • filozofi

      tudtam hogy el sem olvasod a kommentjeimet te köcsög 🙁

     • Pite

      Szar ember iskolaba sem jar

     • Newton_heath

      Igaz. Annyira, hogy bob valami rettentő módon irritált (ennek dacára eszembe nem jutott kiutálni rászállni stb), de ha modi lettem volna se csináltam volna semmit. Most meg néha azt gondolom, hogy bizonyos esetekben az ő álláspontja áll legközelebb az enyémhez és teljesen elmúlt az ellenérzésem vele szemben.

     • Csumpitáz Béla

      tényleg! mi van Fructie-vel? Everton blogon van (már ha van ilyen)?

     • RedMark

      Pont ezzel zullesztjuk le, hogy kiutalunk embereket.

     • SB85

      Ebben totál igazad van. Kiutálni valakit csak azért mert mást gondol, még akkor is ha mások szerint idegesítő vagy baromságokat beszél… Hát nem is tudom. Ez annyira mai tipik magyar ner tempó…

     • Newton_heath

      Egy közösségben helye van különböző véleményeknek és különböző személyiségeknek…Nem vagytok a tolerancia bajnokai.

     • stanley

      Senki nem tiltotta ki. Az, hogy ez téma, az meg szerintem nem véletlen. Nem akarok ennél további vitákba bocsátkozni.

     • mrmojo

      ami engem zavar az amikor valaki nem is éppen elvakult lvg/mou stb. héter, de mond vmi konkrétat éppen az adott meccsel kapcsolatban, rögtön jön valami fasztól a “ti” állandóan csak picsogtok, semmi nem jó, bezzeg lvg/xy-t hogy felszoptad blablabla, és vannak emberek akiknek viszont tényleg kb ennyiből áll az itteni ténykedésük

     • Newton_heath

      Engem sokkal jobban zavarnak pl az ilyen hozzászólások…Már egyszer csúnyán belém szálltál elég alpári módon (mondván nem reagáltam egy posztodra)…Szerintem kovácstominak ilyen esetekben kellene fegyelmezni. Most meg itt a valami fasz gondolom fella-ra értendő elsősorban. Ő pl ennyire szint alatti kommunikációt soha nem nyomott itt.

     • mrmojo

      Na, tehát az van h a vmi faszt az elmúlt héten kétszer is ilyet toló csávóra mondtam, akinek tényleg nem emlékszem a nicknevére, mert valóban ritkán kommentel, és ilyeneket. Amit mondasz az pedig egy sima vita vt, ahol 2szer 5oldalnyi kommentet toltam hogy megelégedj az érveimmel, miután azokat faszságnak engem meg vmi hasonlónak neveztél. Erre egyáltalán nem érkezett válasz, nyilván túl minőségi alapanyag vt neked. Aztán később amikor szintén egy kommentemre “ez egy faszság” v vmi hasonló vt az össztermésed, akkor a fentieket figyelembe véve abszolút adekvát módon reagáltam. Nyilván most meg házmesterkedni próbálsz mint vmi ájtatos szemforgató szűz, és a hányinger kap el az ilyen emberektől mint te, IRL is rühellem az ilyen aljas, hazug, manipulatv alakokat. Ami fellát illeti- speciel az elmúlt kb hónapban amint belementem egy hosszabb eszmecserébe vele általában egy elég közeli állásponton hagytuk azt abba, ez az egész mostani polémia kb egy évet késett, úgyhogy ez is mellément. Személyeskedést meg én is kaptam, amire szinte mindig érvekkel alátámasztott, hosszú kommentel válaszoltam, amit egész egyszerűen ignoráltak, és többnyire arra már nem vt bátorság/erő, hogy hasonló léptékben válaszoljanak. Akkor viszont én sem erőltetem meg magam utána.

     • Newton_heath

      Mindig vigyázok arra, hogy azt minősítsem amit mondanak írnak, IRL és itt is. Néha elég nyers vagyok, de csak a közlést minősítem.Soha nem szarozom azt, aki a véleményt közli. Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert a múltkor sem értetted. Ha nem érzed a különbséget, az nem rólam szegénységi bizonyítvány…Nem tudom, de nekem azok a jelzők amiket most itt összehordtál az nem fér már bele, ilyenek miatt a modiknak figyelmeztetni kellene…. Mit tudsz te rólam? Azért mert azt írtam egy kérdésben, hogy faszságot írogatsz, aljas hazug stb manipulatív vagyok?

      Fellával kapcsolatban: elkezdted minősítgetni, hogy mi a baj vele. Szerintem mondjuk kutyát macskát nem érdekel, hogy itt kinek mi a véleménye a másikról, (ráadásul te még csak modi sem vagy teljesen irreleváns, hogy kiről mit gondolsz)..Egy fórum nem erről szól….

     • mrmojo

      meséld el akkor a modoknak hogy regulázzanak meg, ne nekem mondd, a te véleményed biztos kurvára mérvadó ilyen kérdésekben, ezzel a hazug képmutatással

     • fella

      Ezzel most olyan szinten sikerült megpiszkálnod az igazságérzetemet, hogy inkább nem reagálok, mert nagyon csúnya lenne.

  • fella

   Ez a középutas izé nemtom mire jó, írd le, hogy bannoljanak a picsába, annak legalább lenne értelme, szemben ezzel a fentivel. Vagy még mindig megteheted azt is, hogy csak engem nem olvasol, a diszkosz csodákra képes.

  • reelbeba

   ugyan, akinek nem tetszik az blokkolja és kész

  • EZS

   Én nem bántom fellát, még a pride in battle-ön is tistességes forgalmat tudna generálni, neki ez a különleges képessége. Ha psychoval egyszer odaszabadulnának, elfüstölne a szerver a szokatlanul élénk forgalomtól.

   • Csinibob

    Az valami meleg dolog? CIpők meg pletyi?

    • Roleee_#JoseOut

     nem kell úgy tenni, mintha nem tudnád mi az 😀

     • Csinibob

      😀 😀 jólvanna

    • MuriÁgnes

     Hahh, mi a baj a cipokkel es a pletyivel?

     • Csinibob

      A cipők nem érdekelnek, a pletyire meg nincs idő 🙁

    • Pite

     nemtom, de ha gossip girl akkor nézem veled szívesen, mert Blake Lively 10/10

     https://i.pinimg.com/736x/4c/fb/54/4cfb54f7798789999fcbbd81f67ed87c–blake-lively-vogue-beach-babe.jpg

     • Csinibob

      Mondjuk tényleg baszós, nézhető!

     • Sousaphone

      Ne viccelj, az asszonnyal végignéztem a teljes sorit csak miatta! 🙂

  • Pite

   Az a baj a taggal h feltunesi viszketeksege van, ti meg azzal, hogy folyton rola beszeltek adjatok ala a lovat. Amig hagyjatok, hogy folyton kozeppontba keruljon nem fog valtozni. Amint elkezdtek nem vele foglalkozni allandoan o is nornalisan fog viselkedni, megvan az esze hozza.

  • Newton_heath

   Ha egy percet rászánsz arra, hogy átgondold amit leírtál, akkor rá kell jönnöd, hogy ez jó nagy faszság.

   • wolandrule

    Nyilván faszság amit írtam, de hátha önmagától limitálja a hozzászólásait. Amióta a blog létezik igyekszem elolvasni az összes kommentet, egész az utóbbi időkig, mert mindenféle értékes kommunikáció egy idegesítő masszává válik fella egymásnak ellentmondó megállapításai/provokációi miatt sok esetben, vagy csak önmagát szórakoztatva belekezd valamibe, amiről tudja hogy feszültséget gerjeszt.

  • Csumpitáz Béla

   az egér görgőjével próbáltad már?

 • crpa7

  Pereira gólt lőtt a Valenciában és már 2.-ak.

  • stanley

   Az a baj ezzel a sráccal is, hogy támadóbb szellemű. Nincs az a felállás, ahová értelemszerűen beférne, mindegy milyen edző keze alatt, legalábbis alapvetően így látom.
   Hacsak nem egy 433-ba Pogba és Matics mellé, de nem kergetnék ebben illúziókat.
   Illetve, valóban ezekkel a jelenségekkel fogunk José alatt szembesülni, amik most feljönnek itt gyakran: Vajon Martial tud-e elég szabadan játszani és ez az állítás Mickire is igazzá válik-e? Nagy kérdések ezek.

   • crpa7

    kölne egy normál balbekk és Marci isten lehetne,de Rash is

    • stanley

     Szerintem a szezont követően meg kell látni, hogy mennyire ízlik a játékosoknak ez a foci és José mennyire látja ebben magát hosszabb távon. Picit azt érzem, hogy ez a csapat túl kreatív ahhoz, hogy vissza legyenek fogva benne ilyen elemek, mint Rash, Marci, Micki, de igaz lehet majd szélsőhátvédekre vagy Pogbára is. Ez persze csak felvetés, de azt hiszem okkal lehet moralizálni José múltbéli, megkopni látszó stílusán, elméletén. Más kérdés, hogy ez a játék még mindig igenis tud eredményes lenni. Csak kérdés, hogy egy modernebb felfogású edzővel valóban nem tudnánk-e szárnyalni ilyen kerettel. Szerintem ezen megy itt most az elmúlt 2 napban a vita, meg általánosságban a Jose “in” vs. Jose “out” is erről szól.

   • Pite

    Miki helyén hozná a legjobbját vsz vagy Pogba helyén

    • stanley

     Magyarul…(balóval)

     • Pite

      Eléggé utility player a gyerek. Szélső, irányító, kk, kvk, dlp… mindent tud játszani, csak, ha nem dobjuk mélyvízbe akkor nem tud ficánkolni…

      Opció 1.: A Valenciánál fut egy jó szezont, aztán elviszi valami jó olasz/spanyol csapat, mi meg majd 3 év múlva szívjuk a fogunkat, hogy baszki ez a gyerek is lehetne nálunk a 33 éves falloszjani helyet.

      Opció 2.: Nem lesz jó szezonja, beleszürkül a középszerbe, olasz/spanyol/brazil kiscsapatban folytatja és + 1 név lesz a “mi lett volna, ha” listán.

     • stanley

      Kéne tudni, hogy mit akar játszani José. Vagyis látjuk, hogy mit akar, ebbe szerinted beleférne egy Matics, Pogba, Pereira középpálya? Szerintem nem. Olyan játékosokat akar, akik még faszábban ívelgetnek, ami nem is gond, de ehhez kell neki a Fellaini és akkor ott van még Pogba, meg persze Lukaku is.

     • Pite

      Szerintem a jövő sajnos Mourinhoval azt fogja jelenteni, hogy a Miki-Martial-Rashford féle emberek pattannak (Rasi talán nem mert saját nevelés) és Perisic féle melós középszerű játékosok veszik át a helyüket. Az Internél full így nyert BL-t José. Öregedő középszerű csapatot a csúcsrajáratva. Aztán koccol Párizsba, mi meg ott leszünk, ahol 2013-ban voltunk. Csak abban reménykedem, hogy addig nyerünk 1-2 bajnokságot meg 1 BL-t

     • stanley

      Na, ez lesz az a pillanat, amikor biztosan én is át állok a José out oldalára.

     • Pite

      Én jelenleg középen lebegek valahol. Látom a jót és a rosszat is, amit a csapathoz hoz. Rövidtávon talán sikeresek lehetünk, de a közép és hosszútávtól egy picit (na jó nem is picit) félek azért.

 • Roleee_#JoseOut

  Perisic gólpassz <3

 • RedMark

  Na kivancsi vagyok mi lesz ebbol a “loading”bol
  https://www.instagram.com/p/BaSAofHn7Tc/

 • fella
  • Csinibob

   Márciusban le lehet ülni vele, ha már látszik, hogy mit is érünk el idén. Addig ő is csak nyugizzon, hogy ne egy 25 millás végkielégítés miatt ne rúgják ki

   • fella

    szvsz ez nagyrészt arrol szol, hogy nyomást helyezzen a vezetőségre – nyilvánvalóan közvetlen kapcsolat van castles es jose menedzsmentje kozott, ezt a nyár is szepen megmutatta

  • Angus

   a faszom ám, az… nem tudom mikor fogom megszokni ezeket a menedzserváltogatásokat (még csak pletyka szintjén is idegesítő), pedig meg kell, hiába olyan fura az embernek, hogy ezek az egyének ott néha változnak, nem is tudom, mint fordítva feküdni a nőre

  • MrFer

   Én értem, hogy mind games de ez nem tetszik. Tessék itt ülni 8-10 évet, kivont fasszal elmenni az emiratesbe meg az anfieldbe és megbaszni mindenkit. Akkor csináltál valamit. A világ legjobb és legnagyobb klubjánál. Aztán mehetsz PSG-zni meg önmegvalósítani meg amit akarsz, szarok rá. Addig viszont féreg dolog ez a ‘hint’-elés, meg arcoskodás. Elindult végre valami a csapatnál (engem nem szomorít nagyon a tegnapi 0-0), erre jön egy ilyen hír, megáll az eszem.

   • ketomika22

    vagy ez csak egy normális Hozé-s hozzáállás, szóval tök elfogadható ha az Ő fejével gondolkodunk.

    • Fish08

     Vagy éppen azt akarja, hogy őt basztassák, és ne a tegnapi performanszról legyen szó.

   • fella

    En is eléggé el lennek keseredve, ha nem akarná átlépni itt José a saját árnyékát, hanem megpattanna.

   • infinite_red

    zsoze meg a 8-10 év :v

    • MrFer

     Mindenki geciokos meg tapasztalt, leírtam hogy mit várok el, pont. Igen, irreális, az. Lakjam be a gödröt? Nem fogom. Ennek a csapatnak a managere ne nyilatkozgasson ilyeneket, dolgozzon keményen, és az eredmények legendává teszik. Ha Mourinho ez a manager, akkor tőle várom el ezeket. Vagy mire gondolsz, hogy kéne hozzáállni? ‘ooo, aaa, itt van mou, a harmadik év az káosz lesz, mindenszar, 4-0, deszar, megint 4-0, megint deszar, mert Mou, HÁH, 0-0 az anfielden, látjátok milyen szar?’ Erre nem vagyok hajlandó.

     • infinite_red

      nyugi már ember 😀 ennyire ne húzd fel magad

     • MrFer

      Nekem ez a csapat érzelmek tengere, egy ilyen fenti ‘lebegtetés’ után nem tudok hűvös maradni. A tavalyi Sunderland elleni otthoni 3-1-es győzelmet úgy néztem végig, hogy az akkor 1.5 hónapos lányom rajtam aludt. Mozdulatlanul ültem (jaszó nélkül) amíg fel nem kelt, aztán 5x rohantam végig a lakáson (meccs után fél órával) örömömben 😀 A ’99-es meccs mai napig könnyet csal a szemembe, Cantonát sajna élőben sosem láttam, de a youtute-nak köszönhetően bármikor tundnék ordítani egy-egy visszanézett gólja után 🙂 Sum it up: felhúzom magam, mert Jose-ban is SAF-ot keresem, meg a régi dicsőséget, és tudom, hogy nem fogom megtalálni, és ez rohadtul felbasz.

   • Achi

    Egy undorító figura, nem szabad más várni tőle. Ha megunja a csapatot és már szétbaszott mindent, akkor le fog lépni, mint mindig.

    • fella

     Ebben a kommentben semmi nem igaz, de tok jol hangzik

     • Achi

      Köszönjük José, nyugudtan beírhatod a saját neved is, ha már megtanultál magyarul 😀

  • igazi faszkalap. pont a szerződése felénél járunk, de neki már kéne az új, nehogy véletlen végkielégítés nélkül kelljen távozni

   • stanley

    Poch? Giggs? Jardim? Allegri?

    • fella

     Giggs, stan, nemar

     • stanley

      Nyilván le lehet írni, de láttunk már ilyet. Tudom, nem Zidane és Pep háttérrel jönne, de azok is óriási meglepetéseket okoztak.

    • crpa7

     Allegri <3

  • reelbeba

   asszem aláírásgyüjtésbe kezdek, hogy hozé még maradjon öt évet, _akármennyibe_ kerül

   • fella

    Csak ötöt? Nincs neked szíved

    • reelbeba

     igazad van, legyen tíz. meg nehogymár ilyen ötvenmillás végkielégülés problémát okozzon amikor a világ legjobb manageréröl van szó

     • fella

      A megbötsülés jele

 • Csinibob
  • Pite

   Vsz az az utasítás, hogy óvatosan játszon, szokja a ritmust, gyűjtse a perceket, ne rohanjon bele az 50-50 szituációkba egy u23-as “bajnokin”. Szerintem a kondija felépítése a cél szépen lassan. Inkább az, mint, hogy megint megsérüljön.

   • Schweinsteigerlin

    De hova epitjuk mar? Arnold Classicra?

    • Pite

     oda, hogy van 3 másik emberünk a posztra és, ha esetleg nem csak 2-3 meccsen szeretnénk használni egész szezonban a következő sérüléséig, akkor jobb ha 120%-os formában tér vissza a “nagycsapathoz”. Szvsz nem hajt a tatár, ha ki akarjuk belőle hozni a legtöbbet, akkor nem szabad elsiettetni a visszatérését.

     • fella

      Szvsz ez most egy naiv gondolat, a legjelentősebb szerephez a jövőben a Rose-transzferben juthat ennél a klubnál.

     • Angus

      úristen, bármikor kettéfejelném azt a mexikóit

    • Schweinsteigerlin
     • Csinibob

      para

  • fella

   Kar érte, lapozzunk

  • mrmojo

   remélem már kinézték az új balbekkünket

 • Schweinsteigerlin
  • Csinibob

   Kellene végre egy erős 90 perc neki, mert meccsünk az nagyon sok lesz, érkezhetne a Swansea ellen.

 • Schweinsteigerlin
  • stanley

   Angol-portugál szövetségi kapitányi poszt.

   • Pite

    Mindegy, csak magyar ne 😀

   • Csumpitáz Béla

    PSG lesz az inkább:
    Having already won league titles in England, Italy, Spain and Portugal; Mourinho has dropped a hint that he would be eager on managing Paris Saint-Germain in Ligue 1 before he calls time on his managerial career.

    “The other day my son decided to go and watch a match in Paris rather than Manchester,” he added.
    “Why Paris? Because right now Paris has something special.
    “There’s a magic about the place, youth and quality. It’s fantastic.”

    • Achi

     PSG… Mikor már azt hitte az ember, hogy talán valamennyire “megtért”. Hogy talán elirigyelte SAF-tól az élete nagy művét és gondolván, hogy esetleg ő lehet az, aki ezt méltóképpen folytatni tudná… hogy szépen végigvisz végre valamit egy ilyen történelmi csapatnál, mint a United. De nem. José ugyan az az önelégült fasz, mint régen, aki azt hiszi nagyobb lehet a klubnál (lehetőleg az összesnél Európában), és van annyira bátor, hogy a világ leggazdagabb csapatainál “bizonyítsa”, hogy milyen kurva jó edző. PSG bazd meg… Olyan ez, mintha Darth Vader túlélte volna az uralkodó lehajítását, majd a hős képében tetszelegve átvette volna az új köztársaság irányítását, hogy aztán, amikor az Első rend megerősödik szépen visszaállhasson gonoszkodni.

     • Rio

      Otven ev mulva Busby es SAF mellett Mou is feltunne force ghostkent, ha Lucas papa irna a tortenetunket 🙂

     • Achi

      De persze még fiatalon

 • mddnszksz
 • Roleee_#JoseOut
 • crpa7

  Pogbáról valami infó?

  • Pepoka

   Born/age: Mar 15, 1993 (24)
   Nationality: France
   Height: 1,91 m
   Position: Central Midfield
   Contract until: 30.06.2021
   Agents: Mino Raiola
   International player: France

   • crpa7

    pénisz hossz?

    • MuriÁgnes

     Squawkan keressed meg!

 • Alberti Róbert

  Azért az nagy szégyen lenne, ha jövöhéten is ezt a tegnapi hulladékot tolnánk a huddersfield ellen. A másik pedig hogy egy kelszi vagy sziti ellen mi lenne, ha ezt a szart tolnánk. José menjen a picsába ezzel a szarral. Egy hajtós meccsen vállalható lett volna az iksz. De így… Minden meccsen a győzelemért kell játszani, de úgy tűnik Jóskát erről elfelejtették értesíteni a klubnál

  • MuriÁgnes

   Ha igazan optimista akarok lenni, akkor azt mondanam, hogy tegnap:
   1. a sracok nem hajtottak ki magukat,
   2. nem serult meg senki,
   3. elhoztunk egy pontot
   es ezek baromi sokat fognak szamitani, majd amikor mar minden csapat zokni lesz tavasszal.

   • MuriÁgnes

    Ha pesszimista akarok lenni, akkor azt mondanam, hogy bakker ezt fogjuk nezni iden legalabb 20-szor.

  • fella

   “Egy hajtós meccsen vállalható lett volna az iksz.”

   De fasza lett volna még (ennél is jobban) el is fáradni ugyanezért az egy pontért.

   • szerintem úgy értette, hogy ha egyáltalán akartunk volna csinálni valamit

    • fella

     azért ugyanezt az egy pontot adták volna

     • ha esetleg támadunk, lehet rúgunk gólt és nyerünk. ismétlem, lehet. de a tegnapi szarral majdnem biztosan nem lehet nyerni. nem nagyon akarod felfogni

     • Pite

      idealista a srác, felesleges győzködni

     • nem, ez valami egészen más

     • ketomika22

      Ennek semmi koze az idealizmushoz

  • Newton_heath

   SAF alatt is mentünk párszor ennyire negatív megközelítéssel az Anfieldra vagy az Etihadba, és gyakran ki is szoptunk. A poolnak fontosabb volt hogy győzzenek, szerintem José minimál megközelítésével nem volt gond, azzal inkább, hogy kevés kontránk / támadásunk volt, de ebbe a fáradtság is illetve a pályán lévő minőség is belejátszott.

   • Achi

    Csak közben fű alatt bajnok volt a csapat, a BLben menetelt meg ilyenek. Akkor is unatkoztam néha és kritizáltam az öreget, de egésszen más volt azzal a tudattal. Mou még nem nyert nekünk bajnokságot.

    • stanley

     Kicsit nehezebb most PL-t nyerni, mint akkor és egyre jobban kinőttek a BL-ben is azok a riválisok, akik uralják a helyi ligákat (Barca, Real Madrid, Juventus, Bayern München), így nyugodtan összpontosíthatnak a BL-re. Sajnos ettől van elbaszva Európa első számú kupasorozata.

     • Achi

      Sajnos ez is igaz. Az MU viszont elég gazdag csapat ahhoz, hogy ez ne legyen kifogas. Mondjuk az arabokat nem ártana visszafogni már végre, mert nevetséges, hogy rájuk semmilyen szabály nem vonatkozik.

 • mddnszksz

  valamilyen szinten azért jó, hogy mi veszekszünk úgy itt, mintha mi kaptunk volna ki a veretes Palace-Watford duótól és 8 forduló után 9 pontra lennénk az első helytől

  • GENERATI

   megnőttek újra az elvárások, nem belaktuk a gödröt, mint “egyesek”, szóval ez jóóó 🙂

  • Pite

   (Mi nem egy középcsapat vagyunk, akiknek a BL-indulást is meg kell ünnepelnie, hanem az az alapelvárás. csak ezt sokan elfelejtik)

 • GENERATI

  aki akar kicsit így ebédre szunyókálni, a Spíleren most ismétlik a tegnapi meccset 😀

 • fella
 • fella

  Aki azon a véleményen van, hogy Mikin nem lehet upgradelni, nézze meg a tegnapi City-meccs összefoglalóban hogy már megint mit művelt De Bruyne. Engem Miki továbbra sem vesz meg azzal, hogy gólpasszokat ad a 80. perc után a szarrá fáradt ellenfelek ellen, bocsi.

  • rphltylr

   engem meg josé nem vesz meg azzal, h nem akar focizni az anfielden, bocsi.

   • fella

    szerintem a United az Anfieldre sosem focizni és mindig egy pontért járt, leszámítva a Lajos-féle szürreált

  • Csinibob

   Az azért Peptől ne vegyük el, hogy KDB űrpasszaihoz ki lett találva, hogy folyamatosan mozgásban van mindenki, és sémaszerűen tudják hova kell érkezniük. Én imádom a srácot, de a Mickyvel való összehasonlítás itt azért dadog picit. Szerintem is jobb játékos, de nem ennyivel.

   • fella

    Elvileg a mi rendszerünk pedig Miki erősségeire van kitalálva, ehhez kepest messze nem tud olyan meghatározó lenni, mint ott KDB.

    • Csinibob

     Egyáltalán nem így látom. Ahhoz a jobbszélre egy Martial 2 kellene, illetve sokkal több szabadság. Láttuk most is, hogy mire volt kényszerítve Martial, úgy elég nehéz playmakerkedni Mkhitaryannak.

     • fella

      Nem konkrétan a tegnapi meccsre akarom ezt kihegyezni, hanem arra, hogy azonos szerepkör, csapatbeli funkció mellett mennyivel nagyobb az “influence-je” a belganak a saját csapata teljesítményére. Elso körben Pogbat varom vissza(, aztan Griezmannt).

     • Csinibob

      Nem tudom mennyi City meccset láttál idén, én relatíve sokat, és az általános tapasztalat az, hogy KDB 433-ben mélyebben játszik a középpályáról, rendre lendületből, és körülötte van mozgás. Na, Micky esetében kevesebb a lendület, hiszen sokszor ő háttal a kapunak kapja a labdákat, és a kompaktság érdekében kevesebben vállalják fel körülötte a beindulásokat.

      + Rendszerszinten Pep jobban ki is szokta találni ezt.
      Abban teljesen egyetértünk, hogy nagyon kell Pogba.

     • fella

      A 4132-ben azert mégiscsak övé a free-role. De azt adom, hogy a CIty játéka sokkal kevesbe kiszámítható, ez pedig enged egyfajta szabadságot. Ugyanakkor Mikinek is sokszor megvan a szabad terület, a labda es a killer passz lehetősége, de nem tud igazan elni vele.

    • Newton_heath

     Szerintem nem. Túlságosan a szélre koncentrálunk támadásban, gyakran kihúzódik valamelyik szélre, hogy a szélsőt segítse beadáshoz, vagy második hullámban érkezik, de viszonylag kevés az, hogy középen próbáljuk vezetni a támadásainkat….

  • Newton_heath

   Egy-két kivételt leszámítva mindenkin lehet upgradelni a keretünkben. De Bruyne jobb játékos, a PL legjobbja nálam, de nem korrekt az összehasonlítás. Ő egy olyan csapatba játszik, ami folyamatosan birtokolja a labdát, és a játékmesterek játékára van kihegyezve a stílusuk. Mikinek meg szerintem nem volt tegnap 30 labdaérintése, és ez nem elsősorban az ő hibája…A csapatjátékunk is masszívan benne van, hogy Miki keveset van játékban

  • Mondjuk az sem árt hozzá, hogy mozogjanak a támadók elöl, vagy legalább legyenek támadók a csapatban. Őt is José adta el a cselszkiből?

   • fella

    Persze 😀

  • MuriÁgnes

   Az se artana, ha lennenek jatszopajtasok. A Pool ellen Herrera harom meteres passzokat rontott, Young meg eszmeletlen szar volt.

  • mrmojo

   de bruyne jelenleg a világon a legjobbak között van, pl messit is elcserélném mikire, hát ezzel sokat nem mondunk

   • MuriÁgnes

    Mondjuk, ha ketto Messi jatszott volna nalunk tegnap (az egyik balszarnyvedo, masik jobbszarnyvedo), akkor is 0-0 lett volna.

    • mrmojo

     persze, nem erről van szó

     • MuriÁgnes

      Egyetertettem veled.:) Csak annyit akartam mondani, hogy szerintem ne Mikit vegyuk elo ez utan a meccs utan.

   • fella

    A fenti azoknak szólt, akik Griezmann érkezése esetén sem vennék ki középről az örményt, merthogy milyen hűde jó. Szerintem egyáltalán nem olyan hűde, ha valaki hűde playmakert akar látni, nézze KDB-t.

  • crpa7

   őt is Mou adta el :DDD

  • remélem jövő hétig az egész kezdő 11en végigmész

   • fella

    te is tudod, hogy csak pár emberbe szeretek beleszállni, idén eddig herrera és miki picit csalódás nekem, de majd igyekszem kevesebbszer leírni

    • Preston

     szó se róla, herrera passzjátékban tegnap gyenge volt.
     igaz nehéz dolga volt, ez a 2 vs 3as leosztás nagyon nem működött a középpályán. ha lett volna egészséges fella/pogba valszeg mi is azt nyomjuk, mourinho amúgy is szereti másolni az ellenfél formációját

    • reelbeba

     lustulsz, fellám. Sehol egy aljas kis szmelling-bashing, vagy egy rashford fikázás, mi van veled?!

     • fella

      Idén smelé patika!!!

  • infinite_red

   mondta bárki is, hogy nincs mikinél jobb irányító?

 • rphltylr

  a tegnapihoz egyetlen gondolatot tennék hozzá, számomra teljesen elfogadhatatlan, h a csapatom egyetlen egy kaput eltaláló lövést produkál az anfielden.

  • fella

   te is szívesebben kaptál volna ki, mondjuk 4-2-re?

   • Schweinsteigerlin

    fella2

   • rphltylr

    ennek a poolnak nálunk sokkal gyengébb képességű csapatok rúgtak gólokat könnyedén. védheted ezt a gyalázatot és, h mekkora király josé mert hozta amit akart. számomra ez elfogadhatatlan és minden benne volt amiért utálom josét.

    • fella

     a meccs nekem sem tetszett, de gyalázatnak nem nevezném, de azokat is megértem, akik – újfent – fennakadtak a pragmatizmuson.

    • Pásztor László

     Ebben teljesen igazad van, könnyedén rúgtak más csapatok ennek a Poolnak gólokat. Viszont vedd figyelembe, hogy amit mi eddig játszottunk arra épült hogy a két kh és két kp folyamatosan zár (asszem Neville csinált erről egy jó videót). De az alap csapatunkból hiányzott az 1. Számú KH, José sorrendje szerint az első és harmadik számú KP, Matic bűn fáradt volt. Ennél fogva nem tudtunk elég magasan labdát szerezni, és beszorultunk. És próbált ezen segíteni a második félidőben segíteni, de Lingard ma nem vált be.

     Nézd meg José interjúját, rájössz h ő se ezt akarta, tavaly lenyilatkozta h megvolt az egy helyzet. Most azt mondta, h egyszerűen nem tudott kellően belenyúlni a meccsbe.

     Arról nem is beszélve hogy a csapat egésze botrányosan passzolt. Ez meg nem José sara.

     • rphltylr

      igen, nagyon feltűnő volt matic mennyire homály, és ettől féltem szarrá játszatjuk és el fog fáradni. rendben van, h az alapcsapatból hiányoznak, meg nem működik a taktika, lingard meg leginkább arra jó, h a mi játékosaink zavarodjanak össze.

     • Pásztor-e

      “Arról nem is beszélve hogy a csapat egésze botrányosan passzolt. Ez meg nem José sara”

      Azért nem tudtak emberhez passzolni mert nem működött a labdakihozatal, ez pedig José sara, Klopp egy évtizede ugyanazt játszatja a csapataival, José mégse tudott kitalálni semmit, hogy ne zavarodjanak meg és tudjanak két passzt csinálni egy kisebb nyomástól? Fellainivel ez még viccesebb lett volna, ahogy totyog egy két méteres passz előtt, de már 3x vették el tőle. Nekem nem az eredménnyel van bajom, hanem, hogy rangadókon egy támadást alig bírunk felépíteni, mit akarunk így a BL-ben a jövőben?

     • rphltylr

      agree!

     • Csinibob

      A BL mondjuk annyiban nem jó példa, hogy az “űrfoci” Pool szenved benne.

     • Pásztor-e

      Igen, a Poolnál csak 6-8 jobb csapat van ott, nekünk meg már a Pool is gondot okoz.

     • fella

      Egy ketmeccses párharcban kicsit mas szempontok vannak, mint egy 38 meccses versenyfutás 8. meccsenek kapcsán.

      Ha valamitől mem féltem a csapatot es Mourinhot, az a BL egyenes kieséses szakasza.

     • GENERATI

      érezd át a negativizmust 🙁 “oda még el is kéne jutni” 😀

     • GENERATI

      hát nem tudom, ez is sarkos fogalmazás, pedig nekem sem tetszett a tegnapi hozzáállás… de itt nem a latinos biszi-baszi dívott sosem, hanem kicsit angolosabb, darabosabb stílus… Ferg idejében sem pörgette annyi játékosunk a f*szán a labdát, mint a mostani cityben, mi egy kicsit kevésbé technikás, darabosabb, erősebb játékosállománnyal próbáljuk felvenni a versenyt, egy ilyen Poolt még Manéval kiegészülve is szerintem 10ből 6x vernénk Pogbával és Bailly-val…

     • Csinibob

      Biztosan nem, különben elbírnának az orosz 6.-kal.

     • Pásztor László

      A labdakihozatal működött, amikor Mikiig, vagy Lukakuig eljutott a labda és kitudtuk tenni valamelyik szélre. A gond az volt, hogy Herrera és Matic sem volt pontos. Amikor sikerült, egyből felálltunk és megtartottuk a labdát. Nyilván benne van h José se akart túlságosan előre menni, de ha jobban koncentrálnak a srácok, jó lett volna ez.

 • Csinibob

  A meccsel kapcsolatban szerintem külön kell választanunk az elvárásokat, és a tényleges helyzetet.

  1. Magam is azok közé tartozom, akik azt várták még a kezdő kihirdetése után is, hogy megpróbálunk nyerni az Anfielden. Mindez számomra addig tartott, amíg megláttam, hogy Young szélsőt fog játszani. Nekem ott megszűnt minden elvárásom, mert egy Valencia – Young széltől mindent lehet várni csak kreativitást nem. Ezzel egyszerre vált nyilvánvalóvá, hogy a másik szél halott, Darmian a felezővonalat nem lépte át a meccsen, gyakorlatilag egy kényszerítőt nem lehet vele megcsinálni. (Bónusznak ajánlom a heatmap-et a meccsről, a legjobban cselező Martial még Younghoz képest is 15 méterrel játszott mélyebben.)

  2. A másik zsákutca a CM-ek hiányából fakadt, mert a Matic-Herrera duó egyáltalán nem érzi egymást, mindezt súlyosítva Mkhitaryan 0 teljesítményével.

  3. Kevés szó esett róla, de szerintem Baily kiesése ugyancsak nagyon rosszul jött, mert rettentő lassan indultunk meg hátul, és nagyon körülményes volt a labdajáratás mindezt tetézve azzal, hogy az összes játékosunk első érzésből a visszapasszt kereste.

  4. Fizikailag nagyon kevés volt a csapat. Darmiannak, Maticnak és Mkhitaryannak jó esélye volt arra, hogy őket ott kell eltemetni a pályán, de ami meglepőbb volt, hogy Young is nagyon fásultnak tűnt, pedig neki nem volt 2×90 perc a lábában.

  5. Ahol szerintem José hibája kereshető, hogy ezt az ívelős focit kár erőltetni, mert Lukaku elég rossz százalékkal nyeri a fejbárbajokat (Squawka alapján 40-45%), és Lovrennel sokkal célszerűbb lett volna több versenyfutást kikényszeríteni. Erre és a defenzív 4231-re tekintettel valószínűleg érdemes lett volna megpróbálni Rashfordot centerben, aki jobban pressingel.

  Összességében szerintem – bár a játék gyalázatos volt – ez az 1 pont egyáltalán nem rossz, hiszen immáron 11 meccs óta veretlenek vagyunk, ragadunk szépen az elejében, és a riválisok közül a Chelsea és az Arsenal hibáztak, a Pool meg ugyanúgy maradt 7 pont távolságban. Persze én is bajnoki címet szeretnék, de ha januárig, februárig “csak” annyi körvonalazódik, hogy a TOP3-mal biztosan nem lesz gond a végén, és állunk a BL-ben, én nem leszek szomorú.

  Ami mindenképpen izgalmas lesz, hogy milyen szellemben megyünk neki most a Benfica meccsnek, mert utána jön a HUD elleni idegenbeli meccs, ami nem szabad, hogy gondot okozzon, de lehet, hogy érdemes lenne, oda spórolni Maticcsal és Lukakuval is.

  • Chestcontrol

   sztem attol fugg h pog es fella ill carrick mikor ternek vissza

  • fella

   ha nem önmaga ellensége, akkor felrakja Blindet Herrera mellé a Fika ellen, egyszerűen nincs más opció, Maticot muszáj lenne pihentetni

   • Pite

    vagy tuanzebit vagy mektamást. Úgy is teher alatt nő a pálma.

    de ezek után Pereira tuti kasza nálunk. Mou meg fog sértődni, hogy “cserbenhagyta” és amikor szüksége lenne rá nincs itt.

    • Csinibob

     remélem, hogy Pereira legalább nagyot gurít Valenciában, mert ezek után verheti a fejét a falba

 • mddnszksz

  Watford played very Cleverley

 • Angus

  Az első gondolatom a szitivel kapcsolatban az ijesztő. Nem félek az egymás elleni meccstől, és abban is biztos vagyok, hogy nem fognak 6-7 gólt rúgni minden második meccsen, ugyanakkor a kopaszgeci valamit kitalált, ami működik.
  A mi meccsünket néztem, de nem láttam, már 11-kor nem voltam tiszta, de még így is lejött, hogy itt tök jó lesz a 0-0. Ez van, el kell fogadni, hogy a menedzser ilyen, hozzáteszem nekem egyenesen fura volt, hogy mostanában győzünk az Anfielden, régen sem volt hagyomány, sőt az idény végén 7-8. liverpooltól is sikerült párszor kiszopódni. Pesszimizmusra semmi ok, én még ágyba pisáltam, mikor utoljára így kezdtünk egy szezont.

  • Angus

   de ezzel is tudok azonosulni

   “Ha latnam a fejlosest tavalyhoz kepest akkor nem lennek boldogtalan.

   Ott a bosnyak, most a ghanai csatarunk baszta el az egy helyzetunket a meccsem, ezenkivul ugyanaz a 2×90 perc fosfaragas ment pepitaban. Pedig mi elvileg erosodtunk azota. Ok meg gyengultek.

   Nekem ez a fo bajom. Ez a pool vedelem siman lehetne a WBA vagy a West Ham vedelem. Sot talan meg gyengebb is annal…”

  • MuriÁgnes

   Ja, teljesen egyetertek.
   1. Fergie idejen is az x-ert mentunk oda.
   2. Fosok a kopaszgecitol.
   3. Hajra, hajra, egyelore jol nez ki ez a szezon.

 • Rushmore

  a sajtó tájékoztatója alapján korrekten elmondta hogy mit akart a pályán illetve miért ment a döntetlenre. Szar meccs volt, de ha ez kell a bajnoksághoz ám legyen.

 • fella

  Fonat szerint mi általánosságban véve antifutballt jatszunk, szerintetek tudjak, hogy volt iden mas meccsunk is a mai hipermegagigaszuperrangadon kívül, amin a csunya hosze gyilkolta a fotballt?

  • MrFer

   egy faszt. dehogy tudják. ha tudnák, örülnének, hogy ez lett.

  • MuriÁgnes

   En se vagyok tisztaban azzal, hogy altalanossagban mit jatszanak. Az eredmenyeket ismerem, trofeakat ismerem, es jokat rohogok rajtuk.

 • Schweinsteigerlin
  • fella

   “Disz vasz a gud riszult, Hoszé”

   • Fish08

    false, ez egy középcsapat ellen lett volna jó … ohh wait.

   • Pite

    “Ju sud’ev pléjed horni lang bállsz Hoszé!”

  • Pite

   Lajos a bajnokságban a pool ellen: 4-0-0, 9-2
   Józsi a bajnokságban a pool ellen: 0-3-0, 1-1

   • fella

    Imádom az ilyen statokat 😀

    • Pite

     Credit when it’s due! Lajos a pool ellen zseni volt, ezt ne vedd el tőle. Hózi kérhetett volna meccs előtt tanácsot tőle. 😀

     • fella

      Eszembe nem jutna ezt elvenni tőle, de azert na 😀

     • Fish08

      akkor a pool ellen legyen LvG az edző 😀

   • Gyere_haza_Laja

    és Moyesról miért nem esik ilyenkor szó???

  • Angus

   “hülyegyerek eztet nem így kell”

  • Gyere_haza_Laja

   BIG UP

 • Golf

  A mi Griezmannunk mit művel.

 • MrFer

  Megnéztem volna, hogy milyen eredmény születik, ha mindkét csapat full kezdővel tud felállni, és nem a válogatott szünet után van a meccs. Na talán majd a “visszavágón”. Ha otthon megvan a 3 pont a pool ellen akkor nem fog zavarni itt az 1…

 • reelbeba

  vadford negyedik, mi a csöcs

  • Alberti Róbert

   Selejtezőre odaérnek

  • idei hipsztercsapat, mondtam én. cici mondjuk ellenük is összemákolt egy hatost

   • reelbeba

    szitibérenc FA, pepmaffia

 • Freeezer89

  ezt csak igy itt hagyom…

  https://instagram.com/p/BaPExs7g1kF/

  • Freeezer89

   kéjp

  • EZS

   Zlatan 😀

 • fella

  Kezd egesz jo lenni az az egy pont

  • reelbeba

   gyözelemmel felérö kaput eltaláló (!!!) lövés

  • ketomika22

   Zsenialis vagy!

 • box-to-box defender

  Amikor egy Arsenal meccs után egy United-játékos győztes gólja után kijön belőled egy ,,Fuck yeah” 😀

 • Yossuf_84

  Na, éledezik a Premier League

 • Yossuf_84

  A mi fiúnk! Cleverley!!!!

 • MrFer

  Arsenal 😀

  • Csinibob

   😀 😀

  • Golf

   Cleverley akna.

   • MrFer

    azaz 😀

  • Chestcontrol

   mennyivel jobb az az x 😂😂

   • Chestcontrol

    azota vezet a watford lol

    • MrFer

     ja én már a 2-1-re írtam 🙂

  • Csekker

   És a Watford a 4. így még gyönyörűbb

   • Roleee_#JoseOut

    Marco Silva beárazza a PL szakértőit idén is úgylátszik 😀 (kiesést jósoltak nekik, bár oké még október közepe van)

 • Dyer

  Nem láttam a meccset, de a highlights alapján nagyon kell örülkünk, hogy nem buciztak meg minket.
  Jól látom?

  • nem, így akartuk

   • godlikezaza

    amúgy jah, zsozé gondolom pont így akarta, ha csak az eredményt nézem

  • infinite_red

   david megmentette a seggünket

 • Alberti Róbert
  • MUfurc

   Egy jó VB szerepléssel akármi is lehet (ja nem)

 • reelbeba

  hozé két enfildi meccsén összesen kétszer löttünk kapura. Ez is egyfajta rekord végülis

  • Csinibob

   Szerintem te és psycho is messze túltoljátok. Ő a Pep-pánikot, amivel tavaly is nagyon félrement, aztán jött a sértődés, te meg a José utálatot. Szar volt a taktika, de az Anfielden nem rossz az 1 pont, arra különös tekintettel, hogy én nagyon fáradt és/vagy pontatlan embereket láttam a pályán.

   • reelbeba

    szerintem fair vagyok hozéval, csak akkor szidom ha megérdemli

    • reelbeba

     (hát elég sokszor, de arról nem én tehetek)

     • reelbeba

      mondjuk ettöl függetlenül amit fent írtam az nem vélemény, hanem egy tény

     • Csinibob

      Mondjuk annak hibás, vagyis faszság így.*

      *kaput találó lövést akartál írni.

     • reelbeba

      igy van

     • Csinibob

      de, akkor ne azt írd, hogy kétszer lőttünk kapura, mert az hülyeség

     • reelbeba

      de érti mindenki, ne kötözködj

     • Csinibob

      “mondjuk ettöl függetlenül amit fent írtam az nem vélemény, hanem egy tény” erre tekintettel ez nem kötözködés, mármint, ha mindenáron tényeket akarsz inni, akkor az minimum, hogy a 2 kategóriát nem kevered.

     • reelbeba

      najó, ehhez nincs türelmem most. Itt egy süti

     • Csinibob

      Majd, ha holnapra kipihened magad, akkor rájössz, hogy
      a) ha már fact rantet tolsz, mint Benitez, akkor legalább legyen pontos
      b) ha kijavításra kerül nem kell megsértődni, javítani érdemes
      c) a keksz kakaós legyen, azt kedvelem.

     • Pite

      Nyugi Bá$tyerina túlaggódod. Tessék, nyugodj meg: nem csak kekszből jó a kakaós!

      https://i58.servimg.com/u/f58/17/75/35/93/v6043311.jpg

     • Pite
    • Csinibob

     Ha ránézel a tabellára és a sérültjeinkre, akkor feleslegesen.

   • Achi

    Én a Mourinho imádatot sem értem. Amikor ezt tolta a cheseaben, mindenki (teljes joggal) utálta itt. Persze, elfogultak voltunk, mint MU szurkolók, ő meg egy nagy rivális edzője, de azért még nem kell 180 fokot fordulni, mert már nálunk fejti ki áldásos tevékenységét. Én annak örülök, ami a csapatnak jó. Ez a lelketlen, gyáva hozzáállás egy történelmi rangadón nem jó. Az 1 pont jó, de kétlem, hogy ez az egyetlen módja, ahogy azt el lehetet érni. Fogja ezt még bizonyítani más csapat az idén.

    • MuriÁgnes

     En nem lattam oromujjongasokat ma. Elhoztunk egy pontot, az oke, a jatekot meg mindenki latta.

     • Achi

      Még jó.

    • Csinibob

     Szar játékkal meglett az 1 pont, helyén kell kezelni, ennyi. Nincs értelme túlzásokba esni, mert iszonyúan hosszú a bajnokság, és kellenek az ilyen meccsek is.

     • Achi

      Mi túlzás, hogy nem védem Mourinho antifociját? Nincs mit védeni rajta. Majd ha meglesz a 3. hely a végén elégedett leszek ezzel az 1 ponttal.

     • Csinibob

      Nem kell védeni,, senki nem kérte ezt számon, de amit psycho és reelbeba tolnak, az a ló túloldala.

     • reelbeba

      de mit? egyébként én se kedvelem az összes kommentelö hozzászólásait, ez van. de nem jutna eszembe moderálni. Ha nem tetszik, görgess

     • Csinibob

      Mondta valaki, hogy moderálni kellene?! Mindössze arról van szó, hogy túlzásokba estek szerintem.

     • reelbeba

      oké, tudomásul vettem

     • reelbeba

      hogy neked ez a véleményed

     • Csinibob

      ja. hát ez egy blog kommentmezője, érdekes lenne ennek fordítottja

     • reelbeba

      azért klassz lenne ha majd nem írnád be minden hozzászólásomhoz hogy szerinted túltolom, köszi

     • reelbeba

      vagy írd, leszarom

     • Csinibob

      ez ugyanaz a kommentfolyam, nem tudom, feltűnt-e.. azt már nem is fejtem ki, hogy minek hoztad ide a moderálást :))

     • Achi

      Amit Mourinho művel ezzel a busszal, az is.

     • Csinibob

      bigger picture

     • Pite

      Én a lónak azon az oldalán szeretnék lenni, ahol a cuki szöszi is van. Az melyik?

      https://i.pinimg.com/564x/15/cf/cf/15cfcfe432129911104b05c51bd12ef9–horse-riding-fit-women.jpg

     • Pite

      Én a lónak azon az oldalán szeretnék lenni, ahol a cuki szöszi is van. Az melyik?

      https://uploads.disquscdn.com/images/08f3b4c98147da1994c3bcf54977cb49488b09b8c9e38ff00a5f2d372ad21d04.jpg

     • Fish08

      kelly&the sexy beast

     • devil’s pray

      A cerkájánál. 😀

 • fella

  ami még eszembe jutott a maival kapcsolatban, hogy nekem megint hiányzott a pályáról valaki, aki ezt a játékot ésszel játssza, aki kicsit tudja kontrollálni a meccset, legalább akkor, amikor nála van a labda – alapesetben ezt matic egyedül is hozza, de neki erre ma nem nagyon volt kapacitása, a klasszikus blind, mata, carrick hármason túl pedig pogba az, aki jobb napjain nem csak izomból focizik. mikiben is megvan egyébként ez a képesség, de neki meg az a baja, hogy egy kevésbé izgi (mondhatni buta) csapatba – mint amilyen a mai volt – nagyon könnyen és gyorsan beleszürkül.

  totál nem értem egyébként, hogy ezeket a játékosokat végül miért nem abban a baromi kompakt 343-ban pakolta fel, amit moszkvában láttunk, baromira adta volna magát.

  • crpa7

   azt a 3-4-3 at én is adtam volna,de sajna lássuk be ehhez nincs töke mounak

   • fella

    szerintem ez nem tök kérdése

    • Kicsirio

     akkor?

     • crpa7

      az,h az x volt a cél

    • crpa7

     persze,nem feltétlenül…nekem tényleg nem sok bajom van ezzel a 0-0 al. Azért jöttünk,hoztuk is, ma se lett nagyobb edző Klopp a szememben. Csak számomra az a kérdés,hogyha a bajnoki címre megyünk,akkor azért ennél több focira emlékeztető dolgot is csinálhattunk volna ma,mert a city meg rugdalja a gólokat közbe zsákszámra. Ha mou felvállalta volna,hogy itt egy rangadó ahol megpróbálunk nyerni,de akár ki is kaphatunk akkor ment volna a 3-4-3.

     • fella

      …aztán ha kikapunk, akkor feldughatjuk magunknak az erkölcsi győzelemünket, miközben még jobban ellép a city és három pontot hot rajtunk a pool

     • crpa7

      igen,ezért nem vállalata be a 3-4-3 at Mou. Nincs ezen mit csodálkozni.
      Nem Mou val van am. bajom hanem a kurva cityvel :DDD

     • fella

      én még bízom benne, hogy pepnek beüt a futballforradalom, és kitalál valamit, amitől ami most ennyire műküdik elkezd nem működni

     • crpa7

      am. én még kb. sosem láttam ezt a Jézust. Ez tényleg ekkora zseni? mert am. valszeg az is megoldás lenne,ha mondjuk ő lesérülne 😀

  • RedMark

   Pogba kontrollja nekem meg mindig nagyon hianyzik 🙁

 • crpa7

  azért elég rendesen beárazza a mezőnyt a city eddig

  • Csordás Adrián

   Két ponttal vagyunk lemaradva, előző fordulóban még egy góllal volt jobb a gólkülönbségük, szóval NEMÁR! 🙂

   • ötöt basztak a poolnak, mondjuk mi is majdnem

    • fella

     a pool konkrétan nem jött ki a második félidőre, nehogy már az a meccs legyen a mérleg nyelve, mert elsírom magam

     • lehet a mai is, azon is sokan sírtak

     • fella

      magára vessen, aki a main sírt

      bezzeg lajossal megvertük őket, aztán kikaptunk két héttel később egy noricstól, micsoda idők voltak, mikor még ennek a meccnek volt presztizse

     • hetet basztak a sztóknak, mondjuk mi is majdnem

     • fella

      négyet basztunk az evertonnak, ők meg ikszeltek

      most tényleg?

     • a palace-t majdnem ugyanannyira vertük

     • fella

      josénak több a haja, pepnek jobb a sztájlisztja

     • stanley

      Szerintem a kettő között az igazság. Ennél többet kéne hoznunk, ez való igaz. Ugyanakkor irreális elvárni a PL-ben, hogy ilyen meccseket simán hozzunk vagy akár hozzunk. Én legalábbis nem látom olyan kurva jónak a csapatot, mint amilyennek képzelik néhányan. De én értem, hogy mire gondolsz alapvetően. Ennyi elbaszott pénz, ennyi balfaszkodás meg minden után nem itt kéne tartani az Öreg után 4,5 évvel, ez biztos.

    • Csekker

     mi is kapura, ja nem

    • Csordás Adrián

     Engem nem izgat hogy mennyit basznak nekik, ha megverjük #kóklerpepéket . Sőt, az se zavar ha nem verjük őket, csak végezzünk előttük.

     • ha a végén az a 2pont hiányzik, amit itt akarat híján hagytunk, mit mondasz?

     • fella

      ezt úgy írod, mintha ez egy sima kettes lett volna

     • ezt úgy írod, mintha ez kiderült volna

     • Csordás Adrián

      Azt hogy miért is nem vertük meg a Sztókot? 🙂
      Valószínűleg semmit, van itt már most is elég sopánkodó figura.

     • ott akartunk nyerni

   • crpa7

    nekem tökéletes ez a mai x,de eddig a két komolyab idegenbeli meccsünkön két pontot sikerült összedolgozni city meg egy chelseat is vert pl. idegenben

  • Angus

   miről beszélsz, kaptak 4 gólt..

 • devil’s pray

  Kóklerkonte beleszaladt a brébe. 🙂

 • fella

  koklerconte is besült morata es kante nelkul, helyes

  • fella

   kíváncsi lettem volna a city meccsére, ez a 7-2 elég metál, meg úgy általában a kicsik ellen rúgott góljaik száma durva

   • Csekker

    3-0 ig bírtam nézni, förtelems volt hogy azok passzolni is tudnak

 • Schweinsteigerlin

  Cityt megcsipjuk nem? La Liga bazmeg

 • Alberti Róbert

  Legalább a görény kelszit megrángatja a tökutolsó kristály, ha már a sztók nem bírta a tetves arabokat.

 • Pite

  Na tessék, +1 pont a forduló a Chelsea-hez képezt.

  • Csekker

   KóklerConte out? 😀

  • Roleee_#JoseOut

   City a mérce.

 • Csekker

  Te jó ég mit hagyott ki van Aanholt o.O de legalabb így is szopó a Chelseanek

 • RedMark

  Sajnos nagyon ugy erzem hogy ezt a buzi cityt nem tudjuk elkapni… nagyon duhito

  • Pite

   Csak 5-el lőttek több gólt a Stoke-nak, mint mi

 • Csekker

  Ha ez a City nem esik vissza feltűnően mondjuk a téli/tavaszi hajtásban akkor nagyon nehéz lesz sajnos bárkinek is megfogni őket a bajnoki cimért, a kis/közép csapatot úgy látszik simán ütik és a rangadókon is jók eddig. Plusz most még a lendüet is viszi őket

  • stanley

   2011-2017 között gyakorlatilag a 2012-es ManUnited-ManCity és a 2014-es ManCity-Pool versenyfutás volt kiélezett, a többi esetében gyakorlatilag elég sima bajnoki címek voltak. Idén azt gondoltam akár lehet háromszereplős is a harc, de most én is azt látom, hogy befuthat a ManCity simán. Kivéve, ha a BL-ben sokáig mennek és esetleg erre rámegy a PL vagy jön egy nagyobb visszaesés, főleg védekezésben.

   • Csekker

    Az a baj hogy a keretük semmivel sem rosszabb mint pl a miénk, talán a középpályán ha lesznek ott kiesőik.. Azért még nagyon az elején vagyunk a szezonnak, nincs ez még lefutva 99 %-ra

    • Giggser

     Igaz, nincs lefutva. Ebben az évben az a csapat fog nyerni, amelyik konzisztensen tudja tartani a jó formát. A Citynek is lesz visszaesése, ettől én nem tartok.

 • rphltylr

  Ebben a maiban minden benne volt amiért gyűlölöm joset!

 • Chestcontrol

  bassza meg jon fel a stoke mint a talajviz

  • fella

   4-2, de kapott gólokban mar rosszabbak kettővel 🙂

  • Csekker

   Ja jól feljöttek, lassan 8-2 lesz

 • Fish08

  Ez a mai egy tipikus kellemes unalmas meccs volt, amikor háttérzajként ment a tv, és közben az ember beszélgetett ismerősökkel.

  A poolnak volt pár jó támadása, de végig az volt az érzésem, hogy ma nem lőnek gólt, De Gea az elejétől kezdve nagyon összeszedett volt.
  Az anfielden meg szerintem jó az x.

 • Achi

  Azt megértem, hogy sokan elégedettek az 1 ponttal, én sem bánom. Nekem csupán az a bajom, hogy ez a “tudatos” játékunk arra alapult, hogy a liverpool egy szar. Ez a fényes 0-0-ás siker azért jöhetett létre, mert a 19 lövésből sikerült 5x eltalálniuk a kapunkat, amiből (De Gea-nak is köszönhetően) egy sem akadt be. Ez aztán nagyon stabil elképzelés egy top csapatnál. Mindegy, aki imádja Mourinhót az 5-0nál is imádta volna, így meg aztán pláne. Na minegy, idén még ilyesmit vártam, de jövőre már csak akkor bocsájtom meg az ilyen szánalmas rangadókat, ha bajnokok leszünk.

 • fella

  “I am just saying as a coach you are on the bench and you try to anticipate things and I have no midfielder not to do what I want to do so many times which is to be with three strong midfielders and give more freedom to my all three attacking players. I couldn’t do that.

  • wolandrule

   Jóvanmá’, értjük…

  • nem tud találni egy david luizt ebben a keretben? vagy esetleg blind. netán jónás, bárki. ez bs

   • fella

    ezt adom, tuanzebe, blind opciók lehettek volna, ha nagyon akar három embert középre. de akar lingard work-ratejevel is kezdhetett volna valamit középen

    • ketomika22

     En tuti Lingardot dobtam volna be 3. Kpnak

 • fella

  Beszarsz, Woy ket het alatt összekapta a Palackot

  • kinevezésekor top10et boldoltam. már nincs messze

   • fella

    imadnam ha megvernek koklercontet

  • Newton_heath

   Egészen úgy néznek ki mint egy futballcsapat..Zaha is nagyot dobott rajtuk.

 • fella

  egyébként Herrerahoz: amikor beállt az eddigi meccseken a masodik félidő közepén, mindig harmadik középpályásnak jott be, hogy 1) stabilizálja a középpályát 2) magasan labdát szerezzen, amiből vissza tudunk támadni, ld. késői gólok. nyilvan ezeknek egyike sem megy egy kétfős középpályán kezdőként, plusz makroszinten sem tudunk ezzel a fegyverrel operálni, hiszen egyutt fárad a mezőnnyel.

  a következő idegenbeli nagyobb meccsre jo lenne egy középpályást osszetakolni, kezdeni 4231-ben Rashforddal es Mataval, aztan a 65. perc korul átállni a 433-as kontrajatekra Herrera es Martial behozatalaval.

  • Fish08

   Jobban áll neked az elemzés 🙂

  • fella

   meg egy gondolat: labdaszerzesben mára világklasszis teljesítményre képes, használni viszont egyre látványosabban nem mindig tudja a labdát a baszk. következésképpen szerintem vagy a tavalyi defensive mid szerepkör, vagy a fenti taktikai szerep lehet az, amiben herrera a csapat javára tud lenni, egy ketemberes középpályán 4231-ben nekem kicsit kevés kezdőként.

  • Newton_heath

   A második meccse a PL-ben tán, amin kezdett. szerintem remek volt, hozta azt, ami a feladata a pályán,nem is fáradt el olyan látványosan mint Matic..Ha kezdeni fog folyamatosan, javulni fog

   • fella

    nyilván, maticnak 7-8-cal több meccs van a lábában, plusz gyakorlatilag nem volt preszezonja

    • Newton_heath

     Október van.

     • fella

      igen, és?

     • Newton_heath

      Már a második meccs, amikor teljesen gatya a második félidő közepére…Mi lesz pl télen vagy tavasszal, amikor már az is ki van, akinek jó a kondija.

     • stanley

      Ha kell, remélem meg fogja kapni a pihenőt és jön a Hernyó, Blind, Pogba középpályás rotálás, na meg Fella.

 • Chestcontrol

  kozben a city mar 3mal megy. a cp neg meglotte ideji elso goljat 😂😂

  • stanley

   Mr. Own Goal.

   • Chestcontrol

    es tenyleg bazzz, mikor irtam meg cabayenak irtak
    edit: kozben zaha megkotte az elso co golt

  • reelbeba

   kóklerpepnek megint szerencséje van? Ja, gondolom megint nekik fúj a bíró

   • a válogatott szünet

    • Pite

     Nekik nincsenek valogatottjaik, oket az nem erinti. Sot serultjeik sincsenek.
     Csak szegeny Josenak

  • wolandrule

   Kurva Stoke, csak ellenünk játszottak normálisan, azóta illedelmesen bepucsítanak mindenkinek. Esnének ki a picsába.

   • CaptainTonio

    az otthon volt, ott verték az arsenalt is 😀

 • reelbeba
  • reelbeba

   500 millió

   • reelbeba

    illetve: géniusz

  • MuriÁgnes

   Lejatszottuk oket a palyarol!!!

  • fella

   bazz en aszittem 0-0 lett, kár érte 🙁

   • reelbeba

    nyugi, hozé megkapja a fizuemelést, nem kell levelet írnod

    • reelbeba

     vagy demonstrációt szervezned

    • fella

     ha ugy lett volna 0-0, hogy helyzete sincs a poolnak, most elégedettek lennenk?

     • reelbeba

      de mér lennénk? Eleve beszari taktikát szarul is játszva adtunk elö egy nagyon gyenge meccsen. Ez egy határ szar volt, ennyi, nincs mit magyarázni. Én hozét is leszarom, mert töle pont ennyit várok. Lapozzunk

 • fella
  • truedevil

   zseni 😀

 • Károly Fodor

  Ezt a mait nagyon rossz volt nézni. Közünk nem volt a játékhoz. Lejátszottak bennünket minden területén a futballnak.
  Nem baj, így is van egy pont. De ez a középpálya most nagyon hurka volt. Védekezésben nem tudtak szűrni, az előrejáték támogatása nem volt meg. Ne verje már meg a radai villám, hogy Pogba meg Fellaini nélkül megáll az élet.

  • Newton_heath

   Nem volt ez ilyen drámai. Ha a Lukaku féle ziccerből van még kettő (tehát van összesen 3 támadásunk), teljesen elégedett lettem volna az 1 ponttal

 • Csumpitáz Béla

  Jurgen Klopp refuses to criticise Jose Mourinho’s approach to the game but does say: “For sure you could not play this way at Liverpool but it’s OK for Manchester United. They came here for a point and got it. We had enough clear chances, plus a clear penalty on Phil [Coutinho]. I told the players before kick-off that we have all taken the hard way by joining Liverpool. We are very close to United.”

  • piocacsipesz

   Bar ertenek barmint az imenti 3 kommentedbol 😀

   • MuriÁgnes

    Jose azt mondja, hogy
    1. Matic elfaradt, es nem tudott cserelni,
    2. Liverpoolnak jobb volt a kpzeppalyaja es nem tudott mit kezdeni vele.
    3. Koszoni a L’Oreal csaladnak, hogy jobb lett a reggele.

  • HarciasToni

   nem mondanám, hogy az tizi volt

   • Csinibob

    Lófasz volt az, de ez jellemző volt az egész meccsre. Nagyon sokat dobálták magukat

   • devil’s pray

    Azért még a bohócligában se adtak volna tizit, nemhogy itt. Gyökkető klopp.

  • mrmojo

   nem, a loserpoolnál csak a trófeanélküliség elfogadható, faszarc

  • stanley

   Coutinho jövőre már tuti lelép, mert itt megint nem lesz semmi. Már egy hazai kupagyőzelem csoda lenne, nem beszélve a top 4 megszerzéséről.

  • fella

   megsértettük az anfieldet…

   …jövőre nem éneklik el nekünk a ynwa-t, vagy most mi lesz?

  • Chestcontrol

   igen viszont a liverpool meg nem nyert PLt…. illetve klopp nyomhatja a heavy metalt de kupakat nem az fog neki hozni

 • Csumpitáz Béla

  “We had one shot on goal – well for you and the experts it is easy to speak but it is more difficult from the sidelines. Liverpool’s midfield was really strong. They are faster than us when the game breaks. My opponent did not open the door for me to win the game. I had no chance to bring the game in another direction so it is a positive point.”

  • reelbeba

   szörnyü, hogy milyen kemény ez a péel, hát neem??! ezek a liverpúli fiúk olyan gyorsan szaladnak, júj

 • Csumpitáz Béla

  “In the second half Matic tired and I had no solutions on the bench. I tried with my substitutions to make us more dynamic in attack, but in reality we lost power and energy and control in midfield.”

  • Csinibob

   Joséka is így láttam, ahogy én. Ijesztő

 • stanley

  Kérdés, hogy mi a cél idén.

  Ha a a top 2-3, akkor jó úton vagyunk (kicsiket verjük, ilyen meccseken tudunk döncit hozni), ha a bajnoki cím, akkor bizony el kell csípni idegenbeli rangadókat is (lásd: Spurs-Chelsea, Chelsea-ManCity). Nyilván néha fordul a kocka, de néhány hazai rangadót pl. kötelező lenne hozni a bajnoki címhez (Arsenal, Liverpool, Spurs különösen). Szóval szerintem itt ez a vita. Belefér-e ez ekkora kerettel és ennyi költéssel, avagy sem. Tudunk-e jelentős szintet lépni idén, esetleg jövőre marad ez, még 2-3 igazolással (Griezmann, szélsőhátvédek, Carrick utód).

  • MuriÁgnes

   En abban bizom, hogy ez egy kiserlet volt, es a tobbi rangadon batrabban fogunk jatszani.

   • mrmojo

    igen, az első hazai rangadó lesz érdekes

   • devil’s pray

    Lófaszt fogunk bátrabban furulyázni maximum.

   • Pite

    Aranyos naiv kislany 😀

    • MuriÁgnes

     <3

  • MisterUnited7

   Pedig továbbra sem azon fog múlni, hogy ki nyer az idegenbeli rangadókon, a kicsiket kell oda vissza verni. Persze, mindenki fog hibázni..

  • fella

   részemről: az anfieldről egy pont soha nem rossz, idén meg ilyen szezonkezdet után főleg belefért, a spurs elleni izgis lesz, hogy vajon ott mit akarunk

   • ketomika22

    soha nem, de szerintem rég nem mentünk oda úgy, hogy ennyire mi vagyunk az erősebb csapat.

    • fella

     ha ezzel a mentalitással mentünk volna oda, biztosan rábaszunk

     • ketomika22

      jól van. én általában nem bánom, ha idegenbeli rangadókon 0-0ért megyünk de ez a mai különösen szánalmas volt

  • Pásztor-e

   Szerintem gáz ha nem a bajnokság a cél, adott hozzá minden, bár személyes véleményem, hogy idén a Cityt nem fogja meg senki. A mai eredmény sem gáz, én meccs előtt is aláírtam volna a 0-0-t, majd a Huddersfield, Spurs ellen kell 6 pontot hozni, de az továbbra is aggasztó, hogy egy idegenbeli rangadón nincs is esélyünk gólt lőni, labdát kihozni nem tudunk, nincs 2-3 veszélyes ellenakció amiből lehetne gólt szerezni. Ebben rohadtul javulni kellene, de Darmiannal, meg Valencia-Young jobboldallal ez lehetetlen kb. Kíváncsi leszek a következő 2-3 idegenbeli rangadóra, hogy változik e valami.

  • Alberti Róbert

   Minek ide Griezmann, ha megy a fosfaragás ilyen rangadókon mint a mai ? Nem ő kell nekünk mindenáron. Rossz lenne szenvedni látni őt ebben a defenzív játékban…

 • piocacsipesz

  Darmiantol sirnom kellett. Ennyire topa, suta, fogalmatlan balfasz nincs meg egy a keretben. Inkabb neznek 3 oras compilationt a Bebe beadasokbol, mint megegyszer eletkepes csapat ellen az olaszt.

  • filozofi

   nem tudom te mit láttál de Darmian nagyon tud védekezni és mint meccs alatt kiderült nem is a támadások támogatása volt a fő feladata

   • piocacsipesz

    Azt lattam, hogy keptelen normalisan helyezkedni, labdat kezelni, szerelni vagy passzolni. Cserebe meg lassu is.

   • fella

    darmian tud védekezni, de nem működik vele balhátvédként a csapat, ugyanis ha ő kezdett ott, akkor idén még nem nyertünk meccset. ha a 0-0 a cél, akkor kiváló, de másra nem alkalmas.

    • Pite

     Egy jobblabas jobbvedo nem a legjobb opcio balvedobe. Azti

     • piocacsipesz

      Szerintem jobb vedoben sem a legjobb opcio. Plusz egy elcsapatban elvarnek tobbet egy szelso vedotol aki mellesleg szarnyvedo is, hogy valami epuletes megmozdulasa legyen a tamadasoknal is. Nem kell birigli, 30 meteres kereszt labda vagy valami.

    • mrmojo

     kellene danny rose

    • Salvatore

     Tök igazad van a Blindes dologgal, de azért nem biztos, hogy a bal hátvédünkre kellene fogni, hogy nem tudunk gólt lőni.

     • piocacsipesz

      Annyira nem is akartunk golt loni. A jatek kepe alapjan a nem akarunk kikapni mentalitast veltem felfedezni

    • MuriÁgnes

     Szerintem az ok-okozati relacio a masik iranyban all.

 • The Shaw Show

  Lindelöf amúgy jól mozgott, a meccs alapján fekszik neki a pl

  • AlgériaiIbra

   Kiemelést!

  • Pite

   Mar varom a TOTW FIFA kartyajat

  • fella

   a 0-0 + lindelöf kombó a josé-féle alázás csúcsa

   • reelbeba

    ja, csak nem az ellenfelet alázza hanem a saját szurkolóit

    • fella

     azzal, hogy simán elhoz egy pontot a penfieldről? drámai, tényleg

     • mrmojo

      de nem vt ez annyira sima, maestro 😀

     • fella

      annyira karcos se, mint mondjuk tavaly az etihadban árpilis körül

     • Pite

      De azota vettunk egy Lukakut meg egy Maricot Te$. + lett volna lehetosegunk szelsovedot is venni

     • reelbeba

      hogy esze ágában sem volt megpróbálni többet. Igen én is erre számítottam, pontosan ezt várom hozétól

     • fella

      hát akkor meg. 8 meccs, 6w, 2d, két kapott gól, top2-ben, heló, klopp meg továbbra sem tud meccset nyerni a unitedje ellen, pedig a dortmunddal ugye szopatta már rojtosra

     • reelbeba

      én téged már nagyon rég óta nem akarlak meggyözni semmiröl. Igen fellácska, igazad van, itt egy süti

     • fella

      köfi a szütit reelbeba bácsi

     • reelbeba

      (ja, mondjuk nem a géniuszon múlt hogy megúsztuk kapott gól nélkül, de mindegy, most jóindulatúan nézzünk el felette)

 • mddnszksz

  mostmár legalább tudom, mit éreztek a pool szurkolók tavaly amikor 3 hetet kellett várniuk egy bajnokira aztán kikaptak valami alsóházi csapattól

 • The Shaw Show

  gif van Darmian labdaátvételeiről?
  amúgy tényleg ő lett a “meccs embere”, ahogy jósoltam

 • AlgériaiIbra

  Amikor realizálódott, hogy Young nem wingback, hanem jobbszélső, már kísértett is a 0-0 😀

 • Chestcontrol

  ez jatekkepileg nagyon fos volt. taktikailag mar lehet vitatkozni(

 • fella

  darmian idén háromszor kezdett balhátvédként, először kikaptunk a real ellen, aztán jött a két iksz. és martial megint nem szerzett kanadai pontot blind nélkül.

  • HarciasToni

   szerintem nem blind a kulcs ebben, hanem az, hogy darmian használhatatlan elől. ha jól emlékszem akkor is jó volt martial, amikor young volt mögötte

  • mrmojo

   amúgy bazmeg ezen a meccsen a kapuralövés csoda, erre martial kibaszott kanadai pontjaival jössz, összekarmolom magam, remélem legalább te szórakozol az ilyen baromságaidon

   • na igen, mintha a kezdőn múlott volna a játék képe

   • fella

    arra céloztam, hogy azzal, hogy darmiant a kezdőbe nevezzük gyakorlatilag fel is adjuk a támadójátékot

    • mrmojo

     darmian egy előre nulla bhv ezt már az elmúlt évben kismilliószor megbeszéltük és mindenki tudomásul is vette, de ezen a meccsen a kibaszott roberto carlos lett volna ott akkor sincs semmi

     • fella

      nem mondunk ellent egymásnak, én megint megállapítottam, hogy darmian egy illúzió, mert bár jobban védkezünk vele, nem lövünk az ellenfélnél több gólt még véletlenül se cserébe. blindben benne van a defensive error, cserébe általában sziporkázik az előtte játszó szélső

     • mrmojo

      ez a kommented elejétől a végéig valid, nem is ezzel vt bajom

     • fella

      azért dobtam be, mert martialtól sokkal többet vártunk ma, mert ahhoz vagyunk szokva, hogy nincs tökegyedül baloldalon. hát ma tökegyedül volt, nyilván nem is ment neki

     • ketomika22

      egyértelmű, de ha mondjuk kimegyünk úgy, hogy elől van 3-4 gyors emberünk akik arra várnak, hogy 10 másodperc alatt gólt verjenek a saját térfelünkről még ment is volna. ehelyett Martial minden támadást a saját tizenhatosunknál kezdett, Young még csak támadni sem akart (igaz már kevés is hozzá), Lukaku labdát nem látott (jól fel is baszta az agyát). az egyetlen kibaszott helyzetünk abból volt, hogy még képesek voltunk megszerezni a labdát az ellen térfelének közepén. talán el kellene ezen gondokkodni

     • fella

      pogba, carrick és fellaini sérült, matic preszezon nélkül játszik minden meccset végig, nehéz lett volna itt nekik herrerával kellően magasan interceptionöket tolni ahhoz a sziporkázáshoz, amit sokan vártak

    • ketomika22

     az Jung volt

   • AlgériaiIbra

    Nem értelek, ez nem Martial szidás volt sztem, csak megállapította, hogy “játszó” balhátvéd kell Marcihoz, hogy extra legyen, Darmian meg minden, csak nem ez (a jelenlegi rendszerben). Mivel Miki gatya volt, Young meg öreg ezért jogosan Marcitól remélhettünk helyzetkialakítást (sajnos csak egyszer sikerült). Az más kérdés, hogy akkor miért tette oda José Durmit. Ettől függetlenül ez full José sara, nem értem a Fellán való bazmegolást, sztem valid meglátás volt…

   • Pite

    Nemtom mi a fasz tortent, de egyetertek veled kivetelesen

 • The Shaw Show

  ez az egész akkor lenne jó, ha a lukaku helyzethez hasonlóból még 3-at ki tudnánk alakítani a meccsen
  több nem kell

 • fella

  nem is értem, hogy hogy gondolták egyesek, hogy válogatott szünet után rögtön szombat délben, egy kurva húzós, gyakorlatilag csak idegenben játszós hónap közepén nem az egy pontért megyünk az anfieldre, főleg edzőbá lieblingjei, pogba és fellaini nélkül. pontosan az történt, amit akartunk, amit mourinho akart, nincs itt semmi látnivaló, well done

  • Achi

   Úgy, hogy MU szurkolók vagyunk és nem Mourinho szurkolók.

   • hoppala

   • fella

    ammá igen

   • devil’s pray

    És a pudlival játszottunk, nem egy akárki mással.

  • The Shaw Show

   “srácok, sokat játszunk idegenben a hónapban, légyszíves ne csináljatok jó 5 méteres passzokat”

   • fella

    stoke ellen válogatott szünet után ugyanez volt, valencia a seggén vette a levegőt, matic mozogni nem bírt, ezek is emberek. a liverpool is addig passzolt pontosan, amíg el nem értek a falig, amúgy ugyanúgy renegeteg hibáztak, mikor már volt velük szemben védkekező játékos

  • United82

   Szerintem ma nagyon látszott h miért van Pogba és Fella is előrébb a sorban mint Herrera. José tétele bizonyítva van h Herrera a negyedik a sorban.

   • mer rájuk fel lehet baszkodni?

    • United82

     Fizikailag qva gyenge. Kb 5x vették el tőle test test elleni küzdelemben a labdát.

     • sure. ő meg vagy tízszer tőlük

     • HarciasToni

      volt az 15 is

    • United82

     Amúgy pedig ja rájuk fel, látjuk h Lukakura nem lehet 😀

   • Pite

    Mert egyik sem vedekezik fele annyira jol sem?

   • ketomika22

    ja 😀 szerinted Fellainit hányszor kerülte volna meg Cou röhögve? 😀 nem már? Herrera baromi strapás skac. sőt, még focizni is tud, taktikailag teljesen fegyelmezett. ma sem vele volt itt a baj

  • mrmojo

   csak amúgy pont hogy a buszozás sem ment ám olyan vintage-mourinho módon, az a kurvagáz, bármelyik csapat ahol van csatár pont nélkül küld haza minket, nem vt ez egy kurvajól működő masterplan, megint baszottul csúsztatsz

   • fella

    0-0 lett, miközben kb másfél ziccert engedtünk. kellett dávidka, de hát ezért van a pályán

    • mrmojo

     de az is megvan hogy úgy mentek át a kápén a második felesben ahogy akartak? ha ez nem a csatár nélküli loserpool még te sem tudod maureent a szádba venni

     • MisterUnited7

      Világ vége hangulat on?! Egy döntetlen és már szaroztok mindent, persze tök alaptalanul. 🙂

     • Pite

      Ha latnam a fejlosest tavalyhoz kepest akkor nem lennek boldogtalan.

      Ott a bosnyak, most a ghanai csatarunk baszta el az egy helyzetunket a meccsem, ezenkivul ugyanaz a 2×90 perc fosfaragas ment pepitaban. Pedig mi elvileg erosodtunk azota. Ok meg gyengultek.

      Nekem ez a fo bajom. Ez a pool vedelem siman lehetne a WBA vagy a West Ham vedelem. Sot talan meg gyengebb is annal…

     • MisterUnited7

      Erősödtünk, a valaha volt egyik legjobb rajtunkon vagyunk túl a PL-ben. Egy ilyen pragmatikus edzőtől szerintem nem kell mást várni idegenben a rangadókon.

     • mrmojo

      én nem tudom te kivel beszélsz, de nem is érdekel

     • fella

      ez akkor lenne szomi, ha szoptunk volna egy gólt, de így nem fogok rajta hőbörögni, hogy “nem rajtunk múlt”, mert teljesen mindegy. majd jobb képességű csapatok ellen normálisan kell védekezni, hogy ne kapjunk gólt, de ma belefért

     • mrmojo

      nézd, a 0-0 nekem sem kifejezetten bántja a szemem, de ez nem az az igazi mou féle busz vt, ahol végig láttad h mennyire ki van ez találva és esélyük nincs innen 3 ponttal elmenni

     • fella

      nem, ez egy válogatott szünet utáni, sok hibaüzenetes busz volt, amin még az azonos tengelyen lévő kerekek sem voltak egyformák, de valahogy csak eljutott a célállomásra

   • Chestcontrol

    de mou erre a meccsre keszult egy csatar nelkuli csapat ellen.

  • GENERATI

   én azt a részt adom, hogy egy Pogbával nagyon nem ez lett volna a meccskép, DE ez vállalhatatlan volt, NEM AKARTUNK támadni… baszki, lehet lehozni defenzíven meccset, de én egy gólt megpróbáltam volna, mert ezek ellen MINDENKI lő gólt!!

  • Chestcontrol

   sztem taktikailag rendben volt a meccs. 1pontert jott nyilvan ugy volt vele h inkabb igy mint szep jatekkal kapjunk ki. csak szar volt nezni ennyi

  • ketomika22

   hagyjuk már. a Pool nem? sokkal jobb a csapatunk, megvan a védelmünk, előttük játszhat egy stabil kp, gyors emberek elől. minden adott. faszomat kell ilyen impotens fasznak lenni. ráadásul majdnem rá is basztunk

   • MisterUnited7

    Ezek a majdnem meg mi lett volna ha semmit nem jelentenek. Továbbra is annyi a válasz, hogy ez Mourinho, ő nem fog megváltozni.

    • ketomika22

     akkor mi meg nem fogunk semmi komolyat nyerni

     • Pite

      BL-en es PL-en kivul mindent megnyerhetunk ezzel a focival es hozzaallasal, de en pont arra a ketto serlegre acsingozok 🙁

     • ketomika22

      tudod, hogy én is

 • reelbeba

  inkább hozé és klopp snóblizta volna le a meccset, felesleges volt futtatni a fiúkat

 • MuriÁgnes

  Egy pozitivuma volt a meccsnek: legalabb 5szor levetittek a Carlsberg Mads Mikkelsenes reklamjat.

 • United82

  Josés 0-0 az Anfielden. Ezért mentünk , ennyi is lett. Lehetett volna 1-1 is (Dávid védése, Lukaku ziccere). Az viszont feltűnő h Herrera mennyire hurka fizikailag Fellához és Pogbához képest. Ledarálták. Akárcsak elől Lukakut aki 1 labdát nem bírt megtartani. Fella abban is jobb. Következtetés? Ha Fella van simán nyerünk, így csak az X volt benne 😀

 • egyFRADISTA

  #topoftheleague

  • HarciasToni

   úgy 2 óráig..

 • Chestcontrol

  na asszem ez igazi celfoci volt😤😤😤 en sajnalom h meg sem probaltunk tamadni de ez nagyon lehott h mou 1pontert jott….. golt meg mindig csak csupomatig tudott loni nekunk…. sztem ez a poolnak nagyobb blama buszok feltoresevel bajban vannak

 • GENERATI

  ilyen egy fost nézni, másnaposan.. azt kellett néznem, hogy ezek a férgek játszanak, tényleg normálisan, mi meg állunk mint egy fasz… 0 akarás, 1 épkézláb támadás.. Darmiant nem akarom látni többet, takarodjon vissza pl a Milanba, és legyen végre valami értelmes bal oldal… Youngnak is lefőtt, Valenciának is kb ki volt adva h ne támadjon, kapd be Mou, most igazán mióta itt vagy, nekik kellett volna esni, egy fasz szar alsóházi csapat ezeknek állandóan lő gólt, mi pedig NEM AKARTUNK!! :-/

  • Chestcontrol

   mielott ekezed oket ne felejtsd el h ezek az emberek utasitasra jatszottak

   • GENERATI

    Young halvány volt, de Darmiant ezt nem utasításra csinálta… kibassza lelátóra, nem indul meg, mikor Martial mutatja mi lenne a játék, azt se tudja néha merre szalad, és így full csetlik-botlik, mikor Salah nekiesett… takarodjon el 10 millióért, Shaw meg kapja össze magát, vagy 30 millióért jöjjön egy értelmes… egy Marcelo basszus mit tenne itt…

    • Pite

     Vedekezhetne 10 meterre a kaputol 80 percen at

     • GENERATI

      tőlem aztán… fegyelmezetlen brazil vére miatt ide se hozná 😀 de Darmiannak 2est adnék 10ből, ez semmi, ez nem ide való…

   • devil’s pray

    Utasítás volt az is, hogy ne passzolj saját emberhez? Csak azért tudom erősen Zsozé nyakába varrni (illetve önteni) a szart, mert egy olyan játékot játszatott, amit nem tudunk. A faszért nem lehet megpróbálni letolni a torkukon pár gombócot? Ennél egy 0-2 is jobb lenne, ha lett volna 6-7 ziccerünk, amit kihagyunk és úgy szopunk ki.

    • Chestcontrol

     neked lehet de jose latod nem igy gondolja. hanem inkabb elvitt ezzel a fossal 1 pontot minthogy szep jatekkal szopjunk. arrol nem is beszelve h egy pool gyozelem lehet lokest adott volna nekik igy meg azert elegge nagy szarban vannak

     • devil’s pray

      Hát, látod, szurkolóként én ezzel nem foglalkozom, engem az érdekel, hogy szépen és eredményesen játszunk, ez a foshalmaz, ami ma történt, nem tetszett.

 • Csinibob

  Nyilván a taktikai is nagyon gyenge volt ma, de Young már nem szélső, szerintem ezt ki lehet jelenteni. Wingbacknek, védőnek teljes ok, de ennyi. Nagyon gyenge volt ezen a meccsen.

  • fella

   adom, ez nagy tanulság

  • ketomika22

   egyértelmű, kurvára kevés. nem is értem mit várt José.. bár lehet nem akart többet. a kövi rangadón kiderül

 • Rushmore

  MoM De Gea?

  • Pite

   Inkabb Salah

   • Chestcontrol

    hat nem tudom ha sala x helyzetbol nem tud golt loni akkor alt a kapust hozzak ki motm nek

    • Pite

     Egy vedeserr MOTM-t kpni… haaaat

     • HarciasToni

      egy olyan védésért, amit más kapus nem fog meg a világon

     • Pite

      Faszt nem! @ketomika hassal vedte volna

     • ketomika22

      leveszem geci

     • devil’s pray

      Ő sem fogta meg, ezt kézzel kellett volna fogni, így nem jár neki a MotM. 😉

   • HarciasToni

    ő inkább a labdaszedőknek keserítette meg az életét, minthogy a védőinknek

   • ketomika22

    Salah nagyon vicces volt amikor 35ről akart gólt lőni

 • ketomika22

  nem igaz, hogy Darmian elfárad 70 perc után. ez mi a faszom? az a szerencsénk, hogy friss embernek csak Chamberlain tudott bejönni az oldalára.

  értem, hogy miért volt fent a pályán Young de egyszerűen teljesen reménytelen volt vele az egész elől. nagyon kevés oda.

  megvan a kötelező pont, de ennyi. nagyon nem bánom, de szerintem ennél sokkal több van bennünk.

  • Csinibob

   Nézd csak meg, a 2 meccsesek, Matic és ő teljesen gatyák voltak

   • devil’s pray

    Ezek a hülye válogatott szarok amúgy kit érdekelnek? Most meg még tolják ezt a nemzetek faszságát is, nem elég a terhelés…az a baj, hogy ettől függetlenül is csak ezt a szart toltuk volna ma.

 • devil’s pray

  Hát, Zsozé, idén ennél már én is többet vártam a rangadókon. Most kicsit leúzta nálam magát a pali, mert egy pool ellen nem lehet egy pontért menni, a United-nek nem. Pláne, ha az a púl egy ilyen szerencsétlen brigád, ezeket, ha nem púlnak nevezik őket, akkor bármelyik közepes pl csapatnak lehetne nevezni.

  • rzoli11

   Egy félidő alatti nulla kapuralövéssel mit vártál? Szerencsétlen brigád…

   • MisterUnited7

    Szerencsétlen brigád.. ilyen szánalmas szar szövegek. De eddig amíg hoztuk a meccseket kurva jó volt minden, most jött egy x és néhány embernél a világ vége hangulat.

    • wolandrule

     Ő poolos arc szerintem.

     • rzoli11

      Végre valakinek leesik.

   • Pite

    Hallod Ba$tya ugy jarj ide a pofonert, hogy ha mi is atmegyunk “szerencserlen brigadozni” a 2000 kapuralovesetek miatt, amibol egy lett ertekelheto csak, akkor konnyen elszabadulhat itt a pokol

    • rzoli11

     Tudtok ti magyarul?
     Arra próbáltam rávilágítani, hogy ez a “szerencsétlen brigád” nem engedett lövést a nagy Manchester United-nek…

     • Pite

      Nem bocsi en lenni roman bevandorlo hasznalni google translate forditani magyar szoveg

      Te tanulni picit magyarul es felfogni hogy jobb lenne taka vissza poolblog kelteni indulatokat mashol.

      Lenni ehhez eleg pici intelligencia neked?

   • MisterUnited7

    Takarodj vissza a selejtes fajtádhoz, aztán szopkodjátok kloppot

 • piocacsipesz

  Mi a szar volt ez a meccs?

 • Rushmore

  szar meccs, jó eredmény.

 • MuriÁgnes

  Olyanok voltunk, mint egy strici. Mast nem csinaltunk ma, csak megfuttattuk oket.

 • Csumpitáz Béla

  A tavalyi évből kiindulva az idei mesterterv: rangadón nem kikapni, többieket ütni.

  • FabianCancellara

   City ötöt rúg nekünk ilyen taktikával

   • Pite

    Naaa azert annyira nem szar a vedelmunk. Csak 3-at

   • mrmojo

    amúgy pont ezen gondolkodtam, a city de még a chelsea ellen sem fogunk ezzel pontot lopni

    • FabianCancellara

     Simán fluidabb a támadófoci náluk, mint a Poolnál és a befejezéseket sem Salahoktól várják…

    • HarciasToni

     mondjuk a chelsea ellen tavaly pont kitalált valamit zsozé, de ja, ellenük ez nem lesz elég

 • The Shaw Show

  lázító volt tényleg ez a nihil (komolyan belázasodtam :/)

 • FabianCancellara

  Szép volt, jó volt. Bazdmeg.

  • Pite

   Legalabb nem kaptunk ki?

   • devil’s pray

    A foci kapott egy maflást tőlünk.

 • Pite

  Mourinhot a csatkai Szuzmaria tegye gyaszba az ilyen meccsekert

 • truedevil

  jövőre milyen jól fog mutatni amikor Young helyett Griezmann szaladgál, ugyanennél a taktikánál

  • Pite

   Meg Martial helyen Perisiccel

  • Achi

   Ilyenkor érzi azt az ember, hogy tök felesleges ilyen embereket leigazolni. Persze szép gólokat szerezhet majd mondjuk a palace ellen.

 • fella

  Hahahaha szétadom ezt a 0-0-t

  • HarciasToni

   awww zsozééé <3333 micsoda ember

 • Dzsuk1

  Nézzük a jó oldalát. Végül is egy rakás szarért nem rossz az az 1 pont.

 • devil’s pray

  Fella újragondolva. 🙂

  • The Shaw Show

   Lindellaini 🙂

 • Alberti Róbert

  Jövöhéten a huddersfield ellen is ezt fogjuk tolni

 • fella

  Lindelof beall, ez mar alazas

  • reelbeba

   nem lepödtem meg, hozé sztájl

  • truedevil

   vettünk egy védőt aki nem tud ütemben felugrani fejelni, végem van 😀

 • Pite

  Pffffff

 • Achi

  Emlékszem, hogy tavaly ki voltam akadva, hogy hogy lehet a pool ellen ilyen lélektelenül játszani. Idén mondjuk helyzetből indultunk, de akkor is gáz, hogy már nem is vagyok ideges. Megszoktam, hogy az egyik “kedvenc” (legutáltabb) ellenfelél ellen nem akarunk már nyerni. Ez rettenetes.

 • devil’s pray

  Steve G felhördült, hogy majdnem gól…csakúgy, mint mikor majdnem nyert egy pl-t. 😀
  Mindkettőnek kb. ugyanannyi esélye volt. 😀

 • CaptainTonio

  Liverpool down to ten men as Alex Oxlade-Chamberlain is subbed on.
  :DDDDDDDDD

  • Pite

   Adja a golpasszt eppen

 • infinite_red

  hú, ezzel a meccsel vallatni lehetne, az kurvaélet

 • wolandrule

  Dávidnak lehet a legtöbb labdaérintése, szégyen ez a mai játékunk.

 • Dzsuk1

  Legyen má vége

 • reelbeba

  ezt 900 millió ember nézi :DD

  • The Shaw Show

   a kövit nem fogja ennyi

  • FabianCancellara

   a barátok közt is valamiért elment kb tízezer részig

  • Pite

   Annyit koltottunk erre a keretre kb pont

 • devil’s pray

  Mintha egy felgyorsított Fradi – MTK meccset néznék, ez olyan szar.

 • devil’s pray

  Matic nagyon fáradt ma…

 • MuriÁgnes

  Soros ezt is elintezte…

 • The Shaw Show

  ez azért tényleg sértés ránk nézve

 • Dzsuk1

  Jól van, akkor bekkelünk. De mé nem tudnak 3-at passzolni, bazze?

  • Krunyec

   Taktika része.

 • azt nemtom, hány száz millát kell még elverni, hogy ne bekkelni menjünk a púlhoz?

  mondjuk most legalább nem az 5 pont hátrányunkat védjük nagy erőkkel

  • stanley

   Nem Joséval a padon fogod ezt átélni.

  • fella

   szvsz ez ellen a pul ellen támadni menni öngyilkosság, de biztos van persze valami arany középút

   • Pite

    Ongyilkossag az ellen a csapat ellen tamadni amely a legtobb vedelmi hibat kovette el az egesz szezonban es amely az egyik legtobb ziccert engedte az egesz ligaban.

    OK. :DDDDD

   • reelbeba

    kóklerpep megoldotta. Ja nem, szerencséje vót

    • fella

     Otthon volt a cici

     • reelbeba

      ja értem

     • HarciasToni

      otthon mi is támadni fogunk?

    • Pite

     Kocsogbirok!

   • olyan nincs, hogy önerőből vagyunk olyan jók, hogy ne kelljen tőlük fosni?

 • Pite

  Lovren gyorsabb mint Young, de vele akartunk kontrazni. Mouyes a taktikai geniusz :DDD

  • MuriÁgnes

   Young elegge madarfing ezen a meccsen.

 • Alberti Róbert

  Herrera zsuga

 • Ressan

  Nem akartunk ma semmit, es az eddig sikerul 🙂

 • wolandrule

  Sturridge most jött meg a miséről.

 • Alberti Róbert

  Lukaku pályán van amúgy ?

  • Pite

   Mikivel egyutt lement o is

 • Pite

  EZ MIERT NEM SARGA

  • devil’s pray

   Egy szóval: Ratkinson.

 • devil’s pray

  Azért Ratkinson is a cseh 2-t nézi ma keményen…faszát ütné bele egy pacika.

 • Pite

  Az ilyen antifoci meccsekert utalom Mourinhot amugy. Remenykedtem, hogy az ideny eleji fellangolas nem csak fellangolas volt, de hat nem lesz kutyabol kerites ugy tunik

 • MisterUnited7

  Nem tudom mi ez a hangulat itt.. szerintem ez tuti volt, hogy Mou 1 pontért ment.

  • devil’s pray

   Idegenbe az Öreg is mindig egyért ment a rangadókon, legfeljebb picit ügyesebben oldottuk meg a kontrákat meg a védekezést.

  • The Shaw Show

   de az egy dolog, meg az is, hogy egy sima kényszerítőt nem tudunk megcsinálni, vagy egyszer kihozni a kva labdát

  • filozofi

   az hogy miért az 1 pontért jöttünk ki egy nyerhető meccsre?

   • MisterUnited7

    Akkor te nem ismered Mout.

 • Dzsuk1

  Ha nyerne a Pool, akkor nem lehetne egy rossz szót sem szólni. Viszont ha a MU nyerne, kurvara röhögnék a köcsögökön

 • reelbeba

  hozé song
  ‘Cause I am, whatever you say I am
  If I wasn’t, then why would I say I am?
  In the paper, the news everyday I am
  I don’t know, it’s just the way I am’

 • Furkóúr

  Ezèrt kár volt sietnem haza….

 • The Shaw Show

  ez akkora szar, hogy megfordítja a Golf-áramlatot

 • Achi

  A BLben is ez lesz, ha kapunk egy jó csapatot?

  • MuriÁgnes

   Addigra felgyogyul Fellaini!!!!

  • stanley

   A Mourinho stílust már sokan, sokszor leírták. Láttuk miként nyert BL-t. Ismerjük a játékstílusát. Látjuk milyen játékosokat igazol. Talán egyedül Pogba volt az egyetlen kivétel, aki tényleg nem teljesen tipikus José játékos.
   És idén is látjuk mi az erősségünk. José-style teljesen. Ezt lehet szeretni vagy gyűlölni, mindegy, az biztos, hogy ez ilyen lenne egy Bayern, Real, Barca stb. ellen is.

   • FabianCancellara

    értjük, de nulla kontra és elképzelés, a baszdelőrefussutána nem koncepció és Klopp sem ment ma fejjel a falnak.

   • reelbeba

    ezt lehet szeretni?

    • Achi

     Kizárt. Itt sem szerette senki, csak mikor kiderült, hogy ő az új menedzser páran hirtelen feledékenyek lettek.

   • Achi

    Persze,tudom. Csak ha van egy-egy másmilyen meccs, akkor elkezd az ember reménykedni. De már írtam régebben, hogy elviselem, de várom már azt az edzőt és azt a szezont,amikor újra tőlünk félnek majd a világon, nem mi fossuk össze magunkat mindenhol.

   • Pite

    Csak azok nem szar csapatok ugyhogy lonenek meccsenkent minimum 2 golt. Foleg, ha tudjak, hogy a tamadofocinktol nem kell felniuk, mert konkretan nincs is. Martiallal Mikhtaryannal es Rashforddal vedekzunk 35 meteren

    • stanley

     Egyelőre a BL 8 számunkra a realitás, de ezt is leírtam itt már jó sokszor.

     • Pite

      Szerinted az a realitas. Pontosan azert az, mert Mourinho a foci antitezise. Ha ezzel a csapattal elkezdenenk jatszani, akkor siman oda lehetne erni a negybe iden. Nyilvan nem fogunk, mert az elso focizni akaro (es tudo) csapat kinfog minket utni

  • ketomika22

   semmire nem fogunk ezzel jutni. főleg azért vagyok csalódott, mert ezt a Poolt verhettük volna

 • MuriÁgnes

  Van egy olyan sanda gyanum, hogy nem rugunk ma 4-et.

  • CaptainTonio

   ma meglesz az 5

 • Ressan

  Sztem ha ez az utolso fordulo lenne, es ugyanigy allnank a cityvel, akkor is ugyanezt jatszanank itt

 • HarciasToni

  szegeny marci… most ezert lesz legkozelebb ujra a padon, pedig ma is o volt az egyetlen veszelyes tamadonk. ilyen taktika mellett cr sem lenne hasznosabb

 • wolandrule

  Ezt vártuk két hete, köszi Jose a rakás szart.

  • Achi

   Tuduk, hogy ez lesz, csak nem sejtettük.

 • Pite

  Lashphord golt lo ma

 • Alberti Róbert

  Jön Rashford

 • fella

  Miki kaki volt, jo döntés

  • wolandrule

   Neked ez a mániád, minden meccsen leírod…

   • Rio

    Masfel honapja kaki

   • HarciasToni

    ma tenyleg az volt

   • Pite

    Kakhitaryan

    • reelbeba

     és Szarford

     • Pite

      Meg Pingard

     • MuriÁgnes

      Fingard.

     • Ressan

      Fosu-mensah

     • Pite

      Degeci – Vagencia, Phalling, Gojo, Farmian – Ratyic – Szartial, Kakhtaryan, Pingard, Szarford – Lokaki

  • reelbeba

   egy ilyen meccsen játszatni se kellett volna, nem erre való

 • Rio

  Herrerat le kell hozni. Ma borzaszto.

  • devil’s pray

   Inkább Mikit…
   Na, helyes.

  • CaptainTonio

   herrera ma nagyon jó, nem tudom mit néztek

   • Rio

    Zsinorban adja el a labdakat es hoz ossze szabalytalansagokat, ja.

    • CaptainTonio

     és minden második támadásban ő szerel, még ha szabálytalan is. nem látom hol a baj. középpályán odalépünk és nem hagyjuk nyomni a poolt

  • Pite

   Kozeppalyas vedekezesben fasza. Elore nem rosszabb mint Matic

  • Alberti Róbert

   Jött is Lingard

  • EZS

   amúgy kit hoznál be? 😀

   • Rio

    Oszinten? Roy Keane-t 🙂

    • devil’s pray

     Mellé meg Scholes-t. És félidőben Gerrard-ot. 😀

    • Pite

     Matic melle? Faszt, Paul Scholest

  • stanley

   Nincs kit a helyére, hacsak nem Blind. A középpályán ezt az alapnyi védekezést nem adhatjuk fel, így is átszaladnak rajtunk. Herrerának legalább van egy zsák szerelése.

   • Rio

    Viszont ma benne van egy meccset eldonto hiba.

    • stanley

     Még mindig ez a jobb esély, mint abban bízni, hogy Matics magára marad a középpályán. Senki sem túl jó a csapatban, de mondom, szerintem nem lenne tragédia az x, csak legyen meg.

     • Rio

      Amen

 • Alberti Róbert

  Fogunk ma gólt rúgni ? 🤔

  • FabianCancellara

   Lukaku mesterhármasa után megmondom

 • Achi

  Amit ma itt csinálunk azt egy stoke is megcsinálja bármikor.

  • reelbeba

   csak jobban

  • Pite

   Tevedsz, a stoke golt is lo

 • filozofi

  hiányzik egy jó Rojo 🙁

 • FabianCancellara

  Durmi <3

 • reelbeba

  volt egy kis izgalom, akadt a sztrím

  • MuriÁgnes

   En azon toprengek, hogy migren vagy masnapossag…

 • devil’s pray

  Mekkora szar ez a pool-védelem, te jó ég…és még ezt sem tudjuk most átjátszani.

 • Dzsuk1

  Ez eddig elég káárcsaúú pasznek

 • Alberti Róbert

  Jön Lingard

 • Achi

  Most van még itt olyan, aki úgy gondolja, hogy nem vagyunk gyengék és tényleg az a terv, hogy hagyjuk,hogy a pool kihagyja a helyzeteket?

 • MuriÁgnes

  Eddig a masodik felido elegge bennihilles.

  • MuriÁgnes

   Pool: Terence Hill.
   Mi: Benny Hill.
   Palik: Hova tunt Damon Hill?

 • devil’s pray

  Ez megint mi a homály fasza volt…

 • fella

  Nemtom, hogy a benazas a válogatott szünetnek szol vagy a meccsnek

 • Ressan

  Joska rlmonfhatja majd a meccs utan, h ma csak egy csapat akart futbalozni, nagyon nehez amikor egy csapat 10 emberrel vedekezik, es csak oli a jatekot

  • devil’s pray

   De legalább jól csinálná az a csapat a dolgát, de azt is szarul csinálja….

 • wolandrule

  Ez a Pool nem top csapat, bátrabban kéne játszani. Megőrülök, ha végig bekkeljük és a szart se csináló pool egy megpattanó lófasz góllal nyerne. Cserélni sem ártana.

  • Rio

   Davidon es Marcin kivul nem tudnek egy kozpes teljesitmenyt hozo jatekost mondani. 9 csere kene kb.

 • Pite

  Egy ilyen szar liverpool ellen hogy tudunk ilyen szarul jatszani? Ezeknek mindenki golt lo, mi meg faragjuk a fost. Hihetetlen

  • reelbeba

   a penfildre hozé két váltás alsógatyával jár

   • Pite

    Pedig itt aztan siman lehetne nyerni. Golokkal. Erre helyzetunk sincs. Agyfasz

    • Rio

     Siman golokkal nyerni? Azert nincs annyi a ket csapat kozott. Ha kitamadunk, Salah, Cou szetszed minket. Ha bekkelunk, nem tudjuk kihasznalni h hatul verhetoek. Huszonkettes csapdaja.

     • Pite

      Mignolet
      Gomez-Lovren-Matip-Moreno

 • Alberti Róbert

  Kurva életbe te fasz Jóska. Erre kurvára rá fogunk baszni, ha így megy tovább

 • FabianCancellara

  és még ezt is védte

 • Achi

  Nem tudom úgy nézni ezeket a rangadókat, mint SAF idejében. Ilyen játékkal komolyan vehetetlen.

  • Csumpitáz Béla

   Lajossal mindig vertük őket a bajnokságban

   • Achi

    Az egyetlen érdeme kb. 😀

 • piocacsipesz

  Megszanna valaki egy streammel? Az sem baj, ha nem kesik 5 percet az elohoz kepest

 • Krunyec

  More ebbűl baj lesz. Csak hogy a költőt idézzem.

  • devil’s pray

   Nekem sem tetszik ez…

 • HarciasToni

  miki nagyon el van szigetelve, talan meg lehetne probalni visszabb vonni, mert ugy nem tud szervezni ha tiz percenkent kap labdat

 • reelbeba

  cserének se látom értelmét, ha így akarunk ‘játszani’ a másodikban is. Ha csak a kontrára várunk, akkor viszont inkább rashford

 • FabianCancellara
 • mddnszksz

  nyugi a 64. körül jön Fellaini és beve… oh.

 • Schweinsteigerlin

  Valencia elkerte a szezon goljat, de Gea meg a vedeset. 🤔

 • Angus

  Nem vetném le magam a sámliról, ha 0-0 maradna. Ellenben ha Lukaku belövi, ejjjj…. :/

  • filozofi

   nem tudom bajnoki címért megyünk e, de ha igen akkor nekünk kevés a rangadókon a 0-0 amíg a City nyeri azokat =/

   • Csumpitáz Béla

    egyszerre ez a két feltétel nem tud teljesülni

   • ketomika22

    Ők sem fogják hozni az összeset

  • FabianCancellara

   Aláírnám, ha otthon ütnénk őket

 • Angus

  Darmian, a dörzsölt digó olyan jó lesz, mint még soha.

  • HarciasToni

   mar maskor is volt szar

   • Angus

    köszi, véletlen küldtem el

    • HarciasToni

     gondoltam 😀

 • Salvatore
  • The Shaw Show

   back 10*

 • Csinibob

  Lukaku nagyon gyengén oldotta meg ezt 🙁

 • ketomika22

  Darmian nagyon messze van Salah-tól, ebből fakad a legtöbb problémánk hátul.
  Dávid nem ember… mekkorát védett baszki :DDDD
  Marci ideges, de a vége felé sokat javult.
  Lukaku bassza meg!
  Josétól meg kell la váltás mert ez kurva gyenge és céltalan.

  • HarciasToni

   ha kozel allna hozza, akkor ha sikerul megtolnia salahnak, durmi le is ulhet a palya szelere mert ugysem eri utol. szerintem ezt igy kell csinalnia, csak a belepoi mindig elkesnek, nincs tul jo formaban

   • ketomika22

    amikor átveszi a labdát. az ilyen gyors embernél ott kell lenni, mert ha átveszi már mindegy.

 • Shadedweller

  Kicsi úgy vagyok a második félidővel, mint egy Escape from Tarkov raid-del. Nagyon várom, de azért parázom is…

 • stanley

  A magam részéről nem sírnék egy döntetlen miatt, csak az legyen meg. Ehhez pedig jó lenne azért nem engedni totál beszorítani minket.
  A bajnokságban a hazai rangadókon kell villantani, meg a kicsiket továbbra is stabilan ütni.

  • reelbeba

   ha ezt kihúzzuk kapott gól nélkül, az kábé csoda lesz

   • ketomika22

    Dávid eddig hozott egy csodát

    • EZS

     lábbal!!!!

     • ketomika22

      mi mással kellett volna itt? 😀

     • MuriÁgnes
     • EZS

      azt mondtad, úgy nem illik 😀

     • Csumpitáz Béla

      nem vágta a szarkazmust! 😀

     • ketomika22

      vágom, csak ott nem erről volt szó

     • ketomika22

      ne már pls

 • MisterUnited7

  Válthatnánk 343ra
  David
  Jones Smalling Durmi
  Vale Herrera Matic Young
  Miki Luka Marci

  • HarciasToni

   a mai durmival inkabb ezt ne

  • Pite

   Az inkabb akkor 5-2-3 lenne, young es vale manmarkolna kucsinnyot es salaht

 • úgy látom dave saves

  LÁBBAL

 • Chestcontrol

  attol fuggetlenul h szerintem jobb a pool( ilyen impotens tamadojatekot mar reg lattam mondjuk) az tortenik a palyan amit jose akar

  • Achi

   Amíg döntetlen, addig az van, amit José akar 😀

  • Pite

   > jobb a pool
   > az tortenik amit Jose akar

   Hmmm

  • ketomika22

   nem hinném, hogy az történik.

 • MuriÁgnes

  Mads Mikkelsen <3

 • Csinibob

  Úúú bazze, ez nagyon gyász. Ha Martial nem próbálkozik, itt ma nincs 2 egyenes passz

  • HarciasToni

   martial ketszer kapott labdat ugy hogy volt egy kis terulete, elsore egy szabadrugas 20rol, masodszor pedig a legnagyobb helyzetunk lett belole. ot kellene keresni vegig

   • Csinibob

    A fella-elmélet ma is igazolódni játszik. Darmiannal mögötte, meg van baszva minden

   • Shadedweller

    Sajna keveset van azon az oldalon a labda. Csinibob, pont kezdtem írni, hogy Blind talán degítene, de ő meg lassú lehetne oda :/

    • Csinibob

     Blind oda halál lenne, Young mehetne oda, ha már 4231, és valaki gyors jobbra

     • Shadedweller

      Igaz, azért Young tudna kombinálni-variálni vele. Csak ugye mit kezd az egyiptomival?
      Nagyon kellene, hogy emberi időn belül kiderüljön, van-e balhátvédünk Shaw személyében :/

 • nem láttam az első felest, annyira vagyunk támadóak, mint a kezdő sugallja?

  • MuriÁgnes

   50 shades of shit eddig

  • HarciasToni

   annyira se

   • HarciasToni

    en kis naiv elhittem hogy ilyen formaban talan gyozni akarunk

  • Pite

   Eccer talaltunk kaput

  • reelbeba

   most gondolkodom hogy megnézzem a másodikat, vagy menjek vissza mennyezetet csiszolni

   • én vakolásból jövök, annyira rossz nem lehet

    • reelbeba

     de 🙁

   • Rio

    En porszivozni keszulok. Lehet belekezdek.

  • Chestcontrol

   sztem jose forgatokonyve jon=antifoci

  • infinite_red

   eddig egy nagy adag fos

 • Gyere_haza_Laja

  KÖZÉPRE RÚGTA BAZDMEG!!!

 • EZS

  bakker, pedig Lukaku az ilyen kiscsapatok ellen be szokta verni 🙁

  • wolandrule

   A rövidre kellett volna és sakk-matt.

  • crpa7

   minimális helye volt lőni…nagyon máshova nem is lőhetett

 • MisterUnited7

  Ez a Henderson mennyire gyenge játékos, ja és úgy fut, mint egy igazi buzi.. 😀

 • Pite

  Barhova rugjatta volna, erre kozepre… ajj. Kar erte

 • Pite

  ASZONDJA SZABALYTALANSAG :DDDD kihalok a magyar szakertokon

  • CaptainTonio

   f01dd99ffaa3b1d271ff1f14cc57ecb38a86dbbb

   • Pite

    Nah az tul sok munka lenne

  • Csumpitáz Béla

   nem volt szabálytalanság, azt mondta

   • Pite

    Aaa kommentator. A szagerto azt mondta h az volt

    • EZS

     először, de aztán amikor látta a visszajátszást, már javított ő is.

     • Pite

      😒😒😒

  • Alberti Róbert

   Teljesen hülyék. SZLAMB Dini meg hab a tortán

 • Achi

  Ott volt a meccslabdánk ?:)

 • MuriÁgnes

  Egy jo Fellaini hianyzik a csapatbol.

  • ketomika22

   nagyon nem hiányzik 😀

 • The Shaw Show

  belőhetted vón’

 • Alberti Róbert

  Lukaku basszameg. De kár ezért

  • reelbeba

   meg esli is pöcsölt

   • Alberti Róbert

    Ezt a csiki csukit öröm volt nézni. Azt se tudták a pudlisok hogy hol voltak. Ebből kellene többet vállalni

 • Rio

  Herrera borzaszto. Es meg nincs is kit behozni helyette.

 • MisterUnited7

  Ezt be kellett volna verni..

 • Pite

  40 perc alatt nem talaltunk kaput

  Mata, Rasi > Young a szelen
  Young > Darmian vedoben

  • reelbeba

   háde ez a terv, nemérted?!

 • The Shaw Show

  úristen mindjárt vége a félidőnek…Jesus

 • Achi

  Tudtam, hogy a döntetlenért megyünk, de attól még rossz nézni az ilyet minden kurva pool elleni meccsen.

  • The Shaw Show

   nyugi, altatunk

  • Alberti Róbert

   4-0 az új 1-1

 • Rio

  Nem tudtam honnan ismeros Salah, hat baszki mult heten tole kaptam gyrost az aluljaroban

 • MuriÁgnes

  Feketeheszkit nem cselezi ki senki!

 • Pite

  De gusztustalan emberek ezek a scouserek. Mm a szurkolok a hatterben

  • Alberti Róbert

   Mit vársz tőlük ?

   • Pite

    Nemtom az osszes angol gecironda 😀

    • Alberti Róbert

     Tiszta sor 😀

     • Pite

      Bezzeg itthon kimegyek valami ertelmes sportmeccsre (kezilabda v. vizilbda) aztan csak jo csajok mindenhol

     • Alberti Róbert

      Sértés összehasonlítani minket velük.

     • Pite

      Inkabb Sertés. Haha.

     • Alberti Róbert

      Igen. Elsőre majdnem azt írtam 😀

 • Ressan

  Lehet jobban jarnank, ha kapnank egy golt, es kenytelenek lennenk abbahagyni ezt a fost

  • Csumpitáz Béla

   ez a fárasztási szakasz, az utolsó 10 percben nyomunk 4-et

 • MisterUnited7

  Tetszett, ahogy Lukaku odabaszott ezeknek a férgeknek, van benne tűz.

  • Rushmore

   anyám mekkorát borult a gyerek 😀

  • Pite

   Everton + United jatekos, hatvanyozottan gyuloli oket. #emberunk

 • Alberti Róbert

  Lukaku 😀

 • HarciasToni

  jezusom mekkora vedes.. magasan a vilag legjobbja

  • Csumpitáz Béla

   és a földön is

 • reelbeba

  livescoron izgalmasabb ez a meccs mint élöben

 • box-to-box defender

  Ha Salah nem veszi el Coutinho elől, akkor szívunk

 • Rio

  Fubazmeg mi volt ez

 • EZS

  lábbal bazd meg már megint!!!!

  • Csumpitáz Béla

   és még Jones is!

 • Csumpitáz Béla

  édes faszom!

 • stanley

  David baszd meg!

  • Pite

   Kijott rola, tok szar. Szeritnem is fognia kellett volna…

   • stanley

    Óriási fogás volt.

 • MuriÁgnes

  Nem volt egy fos loves.

 • fella

  Smalling eddig tanár, Herrera viszont kicsit súlytalan nekem

  • Pite

   Most adott egy olyan kulcspasszt ami a legjobb helyzetunket eredmenyezte so far

   • fella

    Ettől meg mezőnyben súlytalan

    • Pite

     Szemre ove volt a legtobb szereles a csapatbol igy is

 • Pite

  Smele fizikalisan mennyivel jobb mint Firmino. Kek

  • ketomika22

   Smallingot nem nagyon lehet elnyomni

 • CaptainTonio

  isten a tanúm hogy carregher egyszer megtanul angolul

 • fella

  Picit szomi vizuális élmény, hogy hátul megint 6 emberrel vedekezunk, de ha legalabb egy ponttal megyunk haza, akkor utólag marhára le fogom szarni

 • wolandrule

  Young dive, Atkinson mutatja, hogy labda volt, de az kb. 5 méterre volt az esettől. 🙂

 • MisterUnited7

  Ez ellen a Pool ellen nyugodtan támadhatnánk jobban is, semmi extra nincs bennük, gyengék.

  • Pite

   Azt adom h a csapat fos, de Kucsinnyo meg Salah barmikor okozhat egyeni megoldasbol gondot

   • wolandrule

    Minél többet van náluk a zsuga, annál nagyobb esély van erre. Nem kéne ennyire beállni.

    • Rio

     Nekem ma estere pont ez a tervem

  • Achi

   Mi is gyengék vagyunk eddig.

   • MisterUnited7

    Mert kivárunk? Vagy mi miatt?

    • Achi

     Ja ha direkt nem rmhozunk ki semmit a lehetőségeinkből, akkor az más.

     • MisterUnited7

      Most volt egy gyönyörü összjáték és egy Matic lövés.

     • Achi

      Legyen igazad 😉

  • box-to-box defender

   Majd a második felesben lesz nagyobb attack, ha kell. Jön Lingard és Rashford, aztán szétfutják a lomha Pool védelmet.

   • Achi

    Legyen úgy

 • Pite

  Az elobb full ugyanerre Young ellen szabadot fujt ez a fasz, tuti el fog robbani Ashely agya

  • Rio

   raadasul ez kb golhelyzetet akadalyozott meg

 • Pite

  Lukaku ugy ad be mint Bebe-> lukaku a 12x dragabb Bebe

  • reelbeba

   fellának jó lett volna 🙂

   • reelbeba