EL vagy EL?

A hatodik körére elérkezett abba a szakaszba az Európa Liga is az életünkben, amikor már érdemes kicsit komolyabban gondolkodnunk a témáról. A Bajnokok Ligája hely ugyanis könnyen lehet, hogy csak ennek megnyerésével lesz abszolválható.

Ma talán egy döntetlen is elég az ukrán pokolban istenverte fagyban a csoportelsőséghez, viszont az is lehet, hogy ez sem bizonyul majd elegendőnek és mégis marad a második hely, aminek még lehetnek következményei a sorsolásra nézve.

Ha lesz ugye egyáltalán mérkőzés a pályán, annak pocsék állapota miatt. Más sem hiányzik, mint 1-2 sérülés a hajtós decemberi-januári időszak elé. Ellenfelünket ráadásul hazai pályán is nehezen gyalultuk le, de a riválisok is megszenvedtek velük vendégségben.

A José 19 főnyi utazó legénysége között megint nincs ott se Schneiderlin, de se Depay, de a hét kedvence Fella persze engedélyt kapott a felszállására. Igaz, ha ezt követően egy szibériai táborba utazik tovább, akkor mi nem ellenkezünk, Pogbát viszont haza kellene hozni, sőt, el se kellett volna vinni.

Nagy kérdés még, hogy ki lehet a jobbhátvéd, de esélyes, hogy ezt a megtisztelő címet az egykor még balszélsőt játszó Young nyeri meg Valencia és Darmian távollétében.

A csapatot ráadásul közel 1000 fanatikus is elkísérte a világ végére, szóval már ezért is külön örülnénk, ha láthatnánk focit is. A győzelem pedig valóban jó eséllyel meghozná a csoportelsőséget is, amit duzzogva ugyan, de elfogadnánk.

Irány tehát az RTL II, ahol fantasztikus hangulatban és kommentár mellett megtekinthető a mérkőzés, este 19 órától. Petya már vár rátok!