A szokásosat nem kérnénk! – Ellenfél a Spurs

Ma délután a Totteham Hotspur csapata látogat az Old Traffordra, a mérkőzést bár nagy lelkesedéssel várjuk már, azért félszemmel a holnapi EL sorsolásra is kacsingatunk, ugyanis kicsit bizonytalan elképzeléseink vannak arról, hogy vajon ma nem egy újabb döntetlen vár-e ránk, ami újra kihozná az állatot az egyébként békés kommentelő közösségből.

Bár ahogy mi is, a Spurs is játszott a hét közepén és már a BL záró fordulója előtt eldőlt, hogy a későbbiekben akár még az Európa Liga küzdelmeiben is összefuthatunk. Azt elmondhatjuk, hogy a Tottenham szurkolói és játékosai sem éppen túl boldogok a riválisok keménykedésétől, ugyanis jövőre egyre nehezebb lehet megtartani olyan játékosokat, akik bizony keményen húzónevei a londoni gárdának. Ez viszont legyen az ő bajuk, hiszen mi jövő nyáron is elköltünk 120 millát majd, minimum.  A PL csapatok egyébként továbbra is úgy tekintenek az EL-re, mint a vizes rongyra. Ám a BL motiváció miatt még az is előfordulhat, hogy a sarkantyúsok is komolyan veszik Európa második számú sorozatát, minden mindegy alapon.

Sérülések terén nem áll rosszul egyik csapat sem, Poch gárdája Lamela hiányát komolyan aligha érzi meg, nálunk pedig csak Shaw és Smalling nem elérhető, igaz Matuz Krisztián szerint Wilson sem. Visszatérve a csapatra, a védelmünk közel sem muzsikál rosszul felforgatott összeállításban sem. Ráadásul kedvenc jobbhátvédünk, Young szerint hamarosan jönnek majd a PL sikerek is. Azt viszont továbbra is kevésbé tudjuk magyarázni, hogy miért jó, hogy Herrera és Pogba is állta a sarat a csütörtöki hidegben, de valószínűleg újra kezdenek majd, ahogy Ibra és Mkhitaryan sem valószínű, hogy kimarad a pályára lépő tizenegyből.

Mi egyébként már igazából csak azt várjuk José milyen magyarázkodással áll majd elő egy újabb döntetlent követően, amivel már tényleg komolytalanul elszakadnánk a top 4 csapataitól, még a ManCity veresége ellenére is.

A tegnapi mérkőzéseken rengeteg gól esett, így véleményünk szerint egy góldús meccs itt sem lehetetlen, csak végre már állnánk a dolgok jó végén a Premier League harcaiban, mert az utolsó győzelmünket lassan már régészekkel kell előkerestetni. Ha pedig mégsem jönne össze a siker, nyugodtan együtt tehetjük fel a kínzó kérdést, hogy: de miért?