Mourinho megmentői a kapuknál

A szombat esti közös sírás után újra az Old Traffordon lépnek pályára kedvenceink. Mourinho kezét pedig mintha az égiek minden egyes nehéz pillanatban fognák, hiszen könnyebben verhető riválist kívánni sem lehetne a négy BL mérkőzés alatt mindössze 1 pontot gyűjtő Young Boys együttesénél.

Mindenesetre José így is bátran panaszkodhat, hiszen Lindelöf is megváltotta jegyét a VIP vendég Rojo mellé a sérültek szobájában. Így elkeserítő módon már csak három egészséges középhátvédünk maradt. Ennek okán mi valószínűsítjük a Jones-Smalling kezdőt az összecsapáson, továbbá Darmian is összeszedett egy „kisebb problémát” (így fogalmaz a hivatalos honlap), így fantasztikus szakállas digónk helyett Shaw lesz a balhátvéd.

José ráadásul megint menti a bőrét, mert a mérkőzést nem aposztrofálta kötelező győzelemnek, mondván a Valencia ellen úgyis a saját kezünkben lesz a sorsunk, bármi is történik majd. A honlapon is röhejes, ahogyan fejlődésről beszélnek az esetleges Bajnokok Ligája továbbjutás kapcsán. Valaki azért szólhatna a szerkesztőknek, hogy a BL 16 egy olyan elvárás egy ekkora klub életében, amelyről különösebb szót sem kellene ejteni a fórumokon. Maximum megírni, hogy veretlenül rongyoltunk át a csoportkörön, innentől jöhetnek a komoly dolgok.

Őszintén szólva nehéz ennél többet és okosabbat írni, mert ez gyakorlatilag megint egy fix egyes kellene, hogy legyen, de a csapat hullámzását nézve igazából egy 5-0 vagy egy 1-1 sem okozna különösebb meglepetést. Viszont mi újra leülünk a tévé elé, bekészítjük a szilveszterre elfogyasztani tervezett alkoholkészletet, és nekilátunk a meccsnézésnek, hiszen ebből a vonatból már soha nincs kiszállás…

A meccsünket egyébként nem adja a televízió, szóval mindenkinek marad a megszokott stream. Kitartást haterek, nem tart már sokáig!