Ördögi Kör – A 2010-es évek legjei

Melyik volt az évtized meccse, gólja, és kik voltak a United legjobb játékosai az elmúlt 10 évben? Bónusz podcastunkban jól megmondjuk. Vitatkozni, a kimaradókat reklamálni ér a kommentek közt. (A podcastot még a múlt héten vettük fel, ezért járt le a szavatossága néhány állításnak a bevezetőben.)

Az RSS-re az Anchoron lehet feliratkozni, de követhettek Spotify-on vagy iTuneson is.

Fotó: Alex Livesey/Getty Images

Természetesen nem feledkeztünk meg a ma este 7-kor kezdődő Európa Liga-meccsről, és a komoly beharang hiánya sem azt jelzi, hogy esetleg lebecsülnénk a soros ellenfelet, vagy hogy hasonlóan lesújtó lenne a véleményünk Brugge városáról, mint Colin Farrell bérgyilkosának Martin McDonagh Spurs-gyalázó kultfilmjében, hanem túl sok okosat nem tudnák mondani a találkozóról.

A lényeg: nyerni kell, és esély is van rá, még ha továbbra is hiányzik néhány alapember, Pogbán és Rashfordon kívül például McTominay, de állítólag Greenwoodra se számíthat OGS. Az In Brugge bérgyilkosaival ellentétben mi nem szívni járunk a festői kisvárosba, igaz a statisztikai merítés nem túl mély: két meccset játszottunk csak a belgák ellen, idegenben 4:0-ra, otthon 3:1-re nyertünk.

Tipp a kezdőre:
Romero – Dalot, Lindelöf, Maguire, Williams – Matic, Pereira – Mata, Fernandes, Martial – Ighalo