Moszkvai éjszaka

Bár még csak október vége felé járunk, a zord moszkvai időjárás már igénybe veheti a játékosaink szervezetét, ezért utána néztünk, milyen idő várható a szovjet orosz fővárosban, ahol következő Bajnokok Ligája mérkőzésünket játsszuk a helyi katonacsapat, a CSZKA Moszkva ellen. Bizony szokatlan lehetett a csapat számára a metsző hideg, mikor kiléptek tegnap a Semerreretyó Seremetyevó repülőtér forgóajtaján. Lássuk hát a részletes előrejelzést ma estére!

idojaras

Moszkvában napközben 3 celsius fok várható, majd este fagypont alá süllyed a hőmérséklet. A -3 – -5 fokos levegő remek alkalmat ad a hosszú ujjú idegenbeli mezünk bemutatására. A fagyos légtömegek szilárdan megvetik jeges lábukat a város térségében, csakúgy, mint a Smalling, Blind páros a manchesteri védelem közepén. Bunda viselését nem ajánljuk a korai orosz télben, de egy méretes zakó javasolt öltözet lehet a CSZKA játékosainak, szurkolóinak.

havas

A kezdetben derült égen estefelé lassan megnövekszik a felhőzet, így a művészlelkű operatőröknek sietni kell, ha szép vágóképeket szeretnének készíteni a fogyó félholdról és megmutatni azt a meccs előtt, a szünetben vagy a gyepre befutó, tiltakozó, félmeztelen Femen aktivisták helyett.

hold

Közlekedésmeteorológia – számottevő csapadék nem várható, de a pálya alapos fellocsolása csúszós gyepet eredményezhet. A száraz idő és a 60%-os páratartalom ideális körülményeket teremt az erőteljes sprintekhez, vagy a Memphis féle ördöngös biciklicselekhez. Az enyhe, 16km/h sebességű szél megfelelő feltételeket nyújt a hajszálpontos Valencia-beadások véghezviteléhez.

Orvosmeteorológia – szeptember óta erőteljesen érezhető a többfrontos hatás térségünkben. A frontérzékeny – elsősorban az enyhe albioni időjáráshoz szokott brit – játékosok ezt erősen megsínylik, Wilson, Young, McNair és Shaw is csak vágyakozva gondolhat a pályára lépésre. Szerencsére Jones újra egészséges, neki a hirtelen légnyomásváltozásokra kell ügyelni a könnyen meginduló orrvérzése miatt.

jones

Asztrológia – a Mar(tial)s és a Wayneusz is pályája támadó harmadában jár. A két csillag kedvező együttállása örömteli estét ígérhet a Vörös Ördög jegyében születetteknek. Az elmúlt időszak nagyon szeszélyesen alakult számukra. Mikor győzelmet és jó játékot vártak, csúfos vereség lett a vége, az óvatos pesszimista várakozást pedig remek győzelem követte. Ez a tendencia folytatódhat a hónap végéig, meccsről-meccsre csaponghat a szurkolói hangulat az eufórikus diadal és a gyászos lemondás között.

martial_roo

De egyszerre csak egy feladattal kell megbirkózni, hát b@sszuk meg a Moszkvát, akármilyen hideg lesz, és akkor jöhet utána a City is vasárnap!