Az elveszett gyémánt fülbevaló titka

Történt egyszer, hogy Pogba elhagyta értékes fülbevalóját és ezt azonnal jelezte kedvenc barátainak (Lingard, Rashford, Lukaku), akik egyre többeket vontak be a keresési folyamatba. A történet teljes egészét a kattintás után ismerhetitek meg…

A helyzetről először csak négyen tudtak, de a lelkes segítők azonnal bevonták Matát, hiszen tudják, hogy annyira jószívű fickó, és még a megtalálói díjat is felajánlaná a beteg gyerekeknek. Lukaku először Fellaininek szólt, hiszen tudja, hogy számára is fontosak az értékes fülesek. Rashford némi bizonytalankodás után Shaw mellett döntött, hiszen ezzel talán a pályán lévő kapcsolatot is tudják erősíteni.

Az alapcsapat felállítása után megnézték a legfontosabb pontokat, ilyen volt az öltöző (még a slózik is), az edzőpálya néhány szegmense (kieső bokrok és kispad) és parkoló. Ám sajnos ez sem járt eredménnyel, ezért növelni kellett a keresők számát, mint azt eltűnt személyek kutatása esetén szokás. Így már közel 15 fő nyomozta a gyémánt fülbevalót, amelyet a közeli boltokban, kávézókban és szexshopokban is megnéztek. Igaz utóbbiban az elmúlt napokban csak Ryan Giggs járt az eladó állítása szerint.

A keresés végül nem járt sikerrel, így külön plusz díj fejében már az egész csapatot bevonták a dologba. A srácok átnézték a saját táskáikat is, de még a lakásaikban is szétnéztek, mondván talán véletlenül bennük akadt el az értékes darab. David de Gea még a korábbi Sir Matt Busby-díjai beolvasztását is felajánlotta a termék újraprodukálása érdekében, de ezt végül közösen vetette el a brigád.

Két napi folyamatos keresés után végül feladták a tagok, hiszen el kellett utazni a soron következő találkozóra Londonba. Az esemény azonban jelentősen összekovácsolta a csapategységet és legalább Pogba gondolatai sem a karszalag körül futkorásztak…
A fülbevaló persze azóta is Mourinho seggében van elrejtve, önkezűleg a portugál mester által…

Jó meccsnézést, hajrá United!

A várható kezdő: de Gea – Valencia, Lindelöf, Smalling, Shaw – Pogba, Matics, Fred – Sanchez, Lukaku, Lingard.