Új szezon, régi kristálygömb

Ma este indul a szezon az Old Traffordon a Fulham ellen, ennek örömére folytatjuk a hagyományt, megjósoljuk a szezont, hogy legyen min röhögni május végén. Tavalyi mellélövéseink itt olvashatók. A kommentek közt jöhetnek a ti tippjeitek. Főleg a bold részre vagyunk kíváncsiak.

– Hányadik helyen végzünk ETH harmadik szezonjában?

EZS: Biztos vagyok benne, hogy előrelépünk az idei kiábrándító szereplés után, és megszerezzük a 7. helyet a bajnokság végén! Ez az u.n. moyesing. (Faszt, bajnokok leszünk!)

Strigo: Ismeretlen területre tévednénk, Fergie óta senki sem élt meg 3 szezont a kispadon. Erik sem fog, nagyban ennek lesz köszönhető a 7. hely.

Stanley: Egyre nehezebb ilyen tippeket leadni, hiszen Aston Villa, West Ham United kaliberek lépnek be a magasabb szintekre. Tavaly túl optimista voltam, most eggyel éppen ezért lentebb adom a szintet, és azt mondom, hogy a 4.-5. helynek is örülni kell, főleg amíg BL-t ér. Viszont, ahogy Strigo is írja, itt nagyon sok minden múlhat az edzőkérdésen, és oh, wait, úgy látom ez a következő kérdés…

harmansmith: A City és az Arsenal egyértelműen lőtávolon kívül van, érzésem szerint Slot is hamar berendezkedik a vörösöknél, így őket biztosan nem előzzük meg. És bár számítok valamekkora előrelépésre, ez összességében csak az ötödik helyre lesz elég.

somebody08: Szerintem bajnokok leszünk. A keret mély, és általában a sérülések is elkerülnek minket. A játékunknak van fazonja, mások alkalmazkodnak hozzánk, és egyébként szemre is élvezetesek a meccseink. Szerencsére a bírók is inkább tolnak minket, mint nagycsapatot, és az edzői stáb is komepetens, élén a kopasszal, aki tudja, hogyan kell nyerni.
Várjál, mit mondtál, melyik manchesteri blog? United? Baszki, bocs, tényleg. Szorri, régen volt, összekevertem! Akkor húzd ki, amit eddig írtam! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Összeharangozós Ördögi Kör

Indul a szezon, szombaton már szuperkupázunk a City ellen, ennek örömére leültünk egy (illetve három) mikrofon elé. Volt szó az előszezonról, EtH hosszabbításáról, az érkezőkről és a távozókról, a stadionépítésről, meg mindenről, ami még eszünkbe jutott.

Szezon eleji összeharangozó

Listen to this episode from Stretford End on Spotify. Új szezon, új remények, új pod.